I mene zanimaju iskustva sa Elonvom :)
Printable View
I mene zanimaju iskustva sa Elonvom :)
Steta prije kad sam isla u Maribor vazda sam tipkala sa drugim zenama...bas me cudi... Vidim da ste vecina barem zadnje sto sam citala kod dr svorca... Zar mislite da je moj izbor los...?
Mi smo se odlucili za dr Radoncica...isli bi na konzultacije da vidimo njegovo vidjenje stvari...koliko se brzo moze doci na red?
Čujem da Radončić otvara svoju polikliniku
Repromed je ime, uskoro se otvara.
Baš mi je drago da će napokon biti na svome
Žene molim iskustva s dr.Dmitrovic iz Betaplus klinike. Kao da nitko ne ide tamo, jako malo se pise ili ja krivo gledam. Moze i podatci o uspjesnosti, misljenja, sve me zanima. Moze i u inbox naravno.
Bili smo na konzultacijama, nisam pod nekim super dojmom i bas sam u nedoumici. Svako iskustvo je dobrodoslo!
Ne znam, meni je ona super sjela, i nakon 3 godine smo još u super odnosu
Sve podatke o uspješnosti Betaplusa imaš na njihovom webu. Ako te još što zanima, dodatno pitaj :)
Nina hvala puno na odgovoru!
Ja sam bila na konzultacijama kod dr Škvorc i imam samo riječi hvale.
Dao mi brdo pretraga koje je pojasnio i sad finaliziram pa ću mu se javiti.
Držim ti fige i sretno!!
Ti pretpostavljam ideš preko HZZO koji im je produljen i nakon 31.3. Da li se javljaju neki dodatni troškovi u odnosu na VV na kojem si bila - kada dođeš kod Škvorca s nalazima??.. Za lijekove, anesteziju i sl?..
Puno bi mi značio odgovor, hvala unaprijed!!
Pozdrav cure, prvi put sam ovdje, a bila sam na konzultacijama kod dr Škvorc za mpo Preko HZZO.
Trenutno obavljam pretrage na koje me je uputio, uskoro sve gotovo pa mu se javljam za dalje.
Čujemo se i u međuvremenu, najviše zbog produžetka Ugovora što je super, a popričamo i o nalazima koje radim preko socijalnog - posvećen je 100% pa krećemo za odličnim prvim dojmom i povjerenjem nadajući se najboljem.
Da li je netko morao raditi hsg prije postupka i da li je obavezan ako se radi ivf?
Hvala unaprijed i sretno svima!
Pozdrav glow, hsg ti ne treba ako ideš ravno na ivf. Sretno! :)
Moe, jel planiras sto opet tamo? ;)
Puno hvala MB.
Jel se D1 odmah donosi? Nije mi ju propisao još, ali idući tj idem kod soc gin po PAPU pa da ih odmah pitam kad ću već čekati red?
Bok cure,
da li netko zna može li se planirati postupak ako su prikupljni svi nalazi do 1.dc i koji su uredni, a spermiogram nalazi stižu na 8. dan?.. ili se kreće kad su svi nalazi gotovi do 1.dc?
Za spermiogram i bakt nalaz ejakulata nas danas naručili tek za mjesec dana pa se pitam kad ću na red?!..
Cure, koje ste uzimale Elonvu, da li ste još dobile i dodatno gonal ili menopur? Ako da, koji dan se dobije onda neki od tih ljekova? 8dc?
Pa ovisi sto ti je dr Skvorc rekao. Ti mozes vec sada uzeti D1 ali prvo moras imati sve sterilne nalaze. Sto je dr rekao kad si bila na konzultacijama?I tvoj soc.gin ti nece samo tako dati d1 ako ti dr nije trazio, bar mislim. Meni je npr rekao da iduci put ponesem d1 ali sam imala nalaze briseva
I ja sam u IVF poliklinici. :) i bila na Elonvi,nisam imala nikakve nuspojave. Nakon 1. IVF postupka evo nas u 9.tjednu! <3
Niki; ja sam dobila Menopur x2 + Orgalutran od 8-10 d.c..
Hvala Niki :) drzim fige i tebi! Cijela ekipa u IVFu je super, mi smo jako zadovoljni.
Mi vec imamo pozitivno iskustvo s njima, ali tada sam ipak bila mladja..uvijek sam bila low responder, a sada sa 38 nije bas bajno, ali mozda bude nesto..moram pokusati :) Ti si isla na ICSI? Koliko tocno kosta cijeli postupak? Znam da je oko 10000 kn, ali stalno zaboravim pitati tocan iznos.
Tko je biolog u IVF Poliklinici?
ja sam išla na ICSI.
cijena je tu negdje, ICSI je nešto skuplji ali opet ovisi sa koliko ultrazvuka. Uglavnom, nešto manja je cijena lijekova zapravo nego samog postupka što me je jako iznenadilo.
Biolozi su Danko Dobec i Sara Sivec, i to je jedna divna mlada ženica koja se toliko trudi i uvijek ama baš sve objasni.
Hvala Nina!
Ja sam sve preglede obavila.
Ostaje spermigram i laboratorijski bakteriološki nalaz ejakulata, zato bih rađe prek soc., al ne bih gubila mjesec za postupak ako za mpo mra nalaz biti na 1.dc.
MM naručili na moj sljedeći 6.dc i nalaz gotov isti dan.
Vidjet ću i što dr kaže pa ću se javiti. Hvala puno još jednom!
Pozz MB21,
dr. mi je rekao da se javim s prvim nalazima, a svi nekako stižu ovaj tjedan tako da ćemo se sutra, preksutra čuti.
Imam briseve, urinokulturu i hormone, čekam sutra papu i KS. Markere dobivamo idući tjedan.
Ti ideš u postupak? SRETNO! :)
Znači spermiogram i bakteriološki nalaza ejakulata je MM naručen na moj idući 6.dc pa ćemo vidjeti trebamo li to imati još ranije.
Bitno je da svi nalazi budu uredni da biste mogli kreniti u postupak, baš svi. Ne znam da li krećem u postupak ovaj mjesec, nadam se da da. Čekam njegov pregled da vidimo da li ima cista, ako nema odmah krećem u postupak, a a ko ima odgađamo dok ne riješim cistu. Također ako mi tsh bude ispod 2, trenutno nije i pijem terapiju za to.
I ja tebi želim svu sreću.
MB21
Stigli mi hormoni nije dobro, fsh mi 20 pa cu izgleda morat dobkti terapiju. Prvi sik je prošao i dr kaže da ga je to i brinulo, al cu na terapiju. Nadam se da ce se spustiti. Takoder mi je i tsh 3, povisen pa cu i za njega morati valjda dobit terapiju za do 2!...
Cure, da li netko zna kako prirodnim putem sniziti fsh (vrijednost mi je 20, a treba do 13) i tsh (3.8, a treba do 2).
Ja sam nešto čitala za macin preparat i za smokve u maslinovom ulju pa ako netko zna nešto više, puno bi značilo.
Hvala puno!! :)
glow, ti možeš tražiti biljne i prirodne pripravke da si malo dodatno pomogneš ali za postupak moraš dobiti terapiju od dr. Ja za tsh pijem euthyrox, također i druge cure koje ga snižavaju, pa vjerovatno ćeš ga dobiti i ti. dokle god sve vrijednosti ne budu u normali, nećeš moći u postupak. Nije to ništa toliko strašno, ne boj se. To se može sve sniziti uz pravu terapiju već do sljedećeg ciklusa. Vidjet ćeš što će ti dr reći. Vidiš, zato je bilo bitno da ne planiraš unaprijed ići u postupak dok ne dobiješ sve nalaze, i to ne zbog dr već zbog tebe same kako bi pripremila tijelo što bolje za postupak da uspije, ako me shvaćaš. Ja osobno volim što je dr oprezan s nalazima jer bolje odgoditi postupak za ciklus ili dva (ako nemaš 40 godina) nego ući u postupak i potrošiti ga (a skup je) a znaš da su manje šanse jer su nalazi loši.
I moj savjet je ne kombinirati tablete koje reguliraju razinu bilo kakvih hormona s prirodnim pripravcima, cajevima ili sto god, jer nece niti jedan "odraditi" sto treba! E sad, ili ces prirodnim putem s raznoraznim cajevima i dodacima pa pitanje hoce uspjeti i kada, ili ces ici s lijekovima koje ce to odraditi brze!
I da, ja sam uzasno nestrpljiva osoba, meni je sve jucer jos bilo kasno, i u nekim stvarima sam jos takva, ali postupak me uci strpljenju i smirenosti.. Jer ako zelis najbolje za sebe, da dobijes najbolje rezultate i srecu u rukama, polako, nek se sve slozi kako treba i bit ce super!! Strpljivo i hrabro