manola crtica je crtica bez obzira kako svijetla.... :fige: da te beta iznenadi
Printable View
manola crtica je crtica bez obzira kako svijetla.... :fige: da te beta iznenadi
Ajme nadam se da je crtica crtica bez obzira kako svijetla bila...
Stalno gledam na svijetlo i obris postoji nisam valjda luda...
Ujutro cu vadit betu ne mogu se mucit ovako...
Nisi luda. Trudna si, al se ne usudis veseliti dok ne vidis betu. A onda ces biti presretna. ;)
Manola sretno :*
Manola, ja vidim samo onaj post gdje pišeš da je test negativan, a sad govorite i o drugoj crtici...svakako, ako se vidi ikakva crtica to bi moglo biti to...vidi moj potpis sa slabom crticom :bouncing:
Hvala vam svakoj pojedinacno.
Svijetla crtica se pojavila na kinezu sad ne znam koliko je to pouzdano al jutros nakon negativnog testa (onog normalnog) sam sve otpisala i vratim se s posla pogledam opet test kax na njemu obris druge crtice ali toliko svijetlo da mi je muz reka da sam luda sta uspijem vidit....hahahha...
Sutra idem vadit betu pa cu znat na cemu sam. Javim vam...sretno i pozz do sutra...:*
Manola cekamo betu !!!!
Ja nocas nisam mogla spavati od bolova dole. U zivotu me nije toliko bolilo po noci, presjeklo me 2-3 puta da me probudilo. Zivcanaaaaa danas.
Sad trbuh ne boli, grceva jedino imam kako mi crijeva sporije rade. (.)(.) bole jos uvijek.
M kasni 2 dana ( nista ne znaci pojem daphroston )
Ufff koma sam.
Pa jesi radila test?
Meni se jutrost linija malo vise vidila. Vadila sam betu pa cemo vidit kasnije. 11dnt mi je danas i imam sve moguce simptome...:ghug:
Nisam radila test. Nekako me trtaaa.
Ovo mi je 1. Ivf pa nemam pojma dal menga kasni ili ne zbog tih hormona silnih. Inace mi je 28. Dan uvijek. Ja od simptoma imam samo te grceve bolne grudi iscjedak jos uvijek bolna ledjima. Nista drugo e a to sve moze biti i pms. Danas mi je 9 dnt 14dnp i 30 dc.
Drzim fige za veliku betu.
Manola, čekamo betu s tobom :cekam: :fige:
Javi nam obavezno kad doznaš
11dnt beta 27...valjda je to ok. Reka je dr opet u ponediljak. Meni su vraceni kao cetverostanicni .
:-):fige: za ponedjeljak
Manola sretno u ponedeljak
Cure isla bi danas vaditi betu!! Jeli rano 10 dnt blastocista i morula 5. Dan
nije rano
Joj zene pomagajte...od jutros imam neki smedi iscjedak kao pred stvari...nadam se da nije biokemijska...:(
Beta 104,6 :) :) :)
Hvala vam. U ponedjeljak ponavljam betu nadam se duplanju
marina1304:-D super... :fige: za pravilno duplanje
manola neznam što da ti kažem osim da probaš možda što više mirovat :fige: zalijepu brojku u ponedaljak
Marina cestitam...:*
Napravila sam i danas popodne test i druga crtica je tamnija nego jucer sto ukazuje nadam se na povecanje bete...
Bravo bravo u ponedjeljak idemo po duple bete
Pitanje jedno... 1DC bio mi je 27.9. , punkcija 8.10., a transfer jedne blastice 13.10...danas je tjedan dana od transfera i 24DC...a meni se pojavila krv, bas crvena...znaci li to da se nemam cemu vise nadati jer ciklusi mi inace traju oko 26 dana...
Manola , kakva je danas betica???
Danas je 90. Opet u cetvrtak vadenje.
Nadam se da ce bit ok na kraju al muci me smedi iscjedak. Cas ga ima, cas nema...:/
Manola, lijepo je porasla!
Sve ce biti u redu, koncentriraj se na to da ti je beta porasla.
To je najvaznije.
Nadam se da ce u cetvrtak biti lijepa troznamenkasta betica! :) :) :)
drage moje suborke! inace vas redovno citam i navijam s vama, a sad bi trebala i vašu pomoć.... Ovako, u postupku feta sam, vraćena 1bc, nakon et primila brevactid 1500. eh sad... jučer popodne znači 7dnt (dan et brojim ko nulti) sam šiznula i popiškila gravignost mini i dobila svijetlu ali sasvim lijepo vidljivu crticu! Pitanje za milijun dolara- ostaci brevactida ili t??
Lily, brevactidu treba 5 dana da se izluči. Jednom sam ga primila u nedjelju, a test radila u petak i bio je negativan.
Dakle..... evo malo ~~~~~~~~~~~
sve je moguće pa nema druge nego da piškiš sutra, pa preksutra :) u svakom slučaju rekla bih da si uspjela :klap: javi dalje!
di mi je post nestao...
mislim da ću pišnut još i danas popodne jedan samo da vidim dal se još crtica drži, a nije isključeno i još koji:-) do bete koja je u pon... javim svakako.... najgore (ili najbolje) drži me osjećaj da je to to, ali ako me taj osjećaj lupi po glavi i ništa od toga... ko što smo sve već tu dobro naučile-živce na špagu i strpljenje....
Javljaj detalje!
Manola, kakva je beta danas???
nisam vam javila moje bete u ponedjeljak je bila 194,60 a jučer 447,60. sad cekamo prvi uzv 30.10. nadamo se da ce malo <3 kucati
Evo ponovo piskila...crtica je ista ko jucer ili cak malo jaca...vidjet cemo dalje.. marinab cestitam na super beti i sretno na uzv!
Lily :fige: za lijepu betu
Cestitam na betama i testicima. Ja sam skroz izludena. Beta je super. Jucer je bila 375. Opet moram vadit u ponedjeljak. Ali stalno imam smedi iscjedak i zna mi se pojavit crvena krv. Lezim i samo lezim. Cila sam u strahu da ne dode do spontanog. Pa valjda bi beta pokazala da plod propada. . .
Nadam se najboljem....