Cini mi se da sam se poradovala prebrzo,otisla na wc..kad ono krv..svjeza;(
Nije puno,al nije ni malo..
Sta sad da radim? Necija iskustva?
Ma ovo je za poludit..
Printable View
Cini mi se da sam se poradovala prebrzo,otisla na wc..kad ono krv..svjeza;(
Nije puno,al nije ni malo..
Sta sad da radim? Necija iskustva?
Ma ovo je za poludit..
Shadow2 lezi,utrići i ne mrdaj.Krvarenje u ranoj trudnoči je eto normalno,kolko god zastrašujuće bilo..:love:
Javi se u mpo kliniku da čuješ za dalje.
Si javila več betu,moraš ponavljat?
Od moga transfera ništa :-(:-( ...bile su 2 js,ali nedovoljne kvalitete da ih i pokušaju oploditi..sada mjesec dana pauze pa prirodnjak i to je to....42.-a na vratima :-(
Philipa :love2:
Shadow zovi svog MPO, mozda da dobijes injekciju progesterona, da malo pojaca dozu..... radi opet betu za 2 dana i budi pozitivna, dobra ti je beta!! kombinacija niska beta + krvarenje je losa, a tvoja beta je fakat ok.
ah, strpljenje, nemoguce, meni je danas 2 dnt, pa stalno otvaram kalendar i brojim, 0, 1, 2, 1, 2..... pa onda brojim od ovulacije, to je vec sad 7!! Lakse se dura cekanje ;)
Shadow cestitam na beti:klap:
samo mirovanje mislim da pomaze,
nasa durda koja je isto pacjent od PFC je isto imala krvarenje ali sve je dobro proslo mislim da se treba porodit ovih dana sa blizancima.
tako bice sve ok:heart:
Cure čestitam na lijepim betama i fige čekalicama!!!!!
Imam pitanje,ako netko zna odgovor : dakle 26.01.2014. mi je bio 1 dc,počela sam sa stimulacijom koja je prekinuta 10dc zbog nereagiranja(dr. rekao da mi je na 8 dc endometrij i jajnici izgledaju kao da je menga tek počela)
Danas mi menga kasni već 10 dana,išla sam napraviti ß jer me strah opet vanmaternične i rezultat je ß 0.49
znam da nisam trudna,ali zašto je taj mali porast? (kada sam bila u postupcima i vadila betu uvijek je bila 0)
shadow2,smarija :-D za betu
mare77,nova22,boogie woogie,frodo :fige: fige za velike bete
saraja,žužy nadam se da će vas beta u srijedu ugodno iznenaditi :fige:
mari80,strašna :fige: za transfer
ljubilica :fige: za dobar tulum u labu
philipa draga žao mi je
svim ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god im treba
Cure, na temelju cega vam otvaraju bolovanje nakon punkcije? Sad mi kaze da je za punkciju do 3 dana. A sta ako mi bude transfer 5.-ti dan? U biti, tek nakon transfera imam pravo na bo do bete
lljubilica imaš pravo na bol. od kada kreneš na folikulometrije ! na šifru n97 do 14 dana! a ako imaš transfer imaš pravo dok ne vadiš betu! ( samo ti ga gin. produžuje na osnovu nalaza mpo dr.)
Procitala sam sifre i rekla to sestri. Glupe so obadvije.
U srijedu ce mi zatvoriti ovo bolovanje i nakon transfera otvoriti novo
ok,hvala na nedoživljavanju
:-(
Hvala Strašna
dazler,a si do sad uvjek vadila betu u istom labu?Ako jesi,čudi me ova brojka,mada je mala,i znam da te muči zašto nije čista nula.Jeste imali odnose nakon obustavljenog postupka?
Možda nebi bilo loše da odeš giniću da te pogleda,deset dana kašnjenja nije malo.
Hvala cure na utjesi:heart:,javila sam pfc-u,napisali su mi da to nista ne mora znaciti,da moram mirovati,i naravno nastavit s terapijom,i prekosutra ponoviti betu.
Evo prikovala sam se na kauc i mirujem,osim sta povremeno odem na wc provjerit situaciju.
Krvarenja jos ima,nije puno..al nije ni malo..narancasto crvena krv,i ono kao zadnji dan menstruacije( kolicinski) sorry na detaljima.
Shadow jel te grudi jos bole, jesu napete? Ako jesu- dobro je! Meni je to bio znak i trudnoce, pa prestanka. Ako krvaris dosta, onda pij te utrogestane. Zovi nekog ginica i pitaj dal ti moze dat injekciju progesterona. I smiri se, popij normabel i odmaraj, spavaj…..
BW majke mi ne mogu vise upratit te simptome..malo ih ima,pa ih nema..neznam koji su realni,a koji i umisljeni...grudi me jos bole,doduse manje nego jutros,ali tako je bilo i proteklih dana..nekad bi to bilo s vise,a nekad s manje boli..
Neznam jel me vise bole od cestog prepipkavanja,pritiskanja:-P.
Cula sam se s svojim ginekologom,kaze da je doza utrica koje ja koristim( 3x2)dovoljna,tako su mi rekli i ovi u pfc.
Stavila sam ih popodne vaginalno,jer kazem nije bilo tako puno,i poslje zaspala.
Svaki odlazak na wc mi je horor, u sebi molenje...samo da nema krvi:-(
Ali ipak pokusavam ostat mirna kolko mi to ide od ruke..
male količine bhcg-a luči hipofiza.
Evo mene samo da podijelim s vama da sam malo trtaroš...zanima me kako su moji "partijaneri"...jedva čekam da čujem! Držite fige sutra!
Strasna partijaneri te spremno cekaju ;-)
Nadam se :D
:fige: da su se partijaneri napartijali i da su spremni na 9 mirnih mjeseci s mamom.
Žuži jesmo,imali smo odnose
Zvala sam u VG,ako ne dobijem do četvrtka,moram gore u petak
Inesz,šta to znači?da mi je hipofiza loše ili da je to normalno?
Strašna ja ih već čujem kako partyjaju:lol:
Ostalim curama fige do neba i nazad
dazler, beta do 5 je normalno stanje u netrudnom organizmu (i u muškom).
S tvojom je hipofizom sve u redu :)
Cureeee ,ima koga na brdu danas,jutros od vas?
Nije me bilo 5mjeseci,ali evo krecemo u novu borbu! Sretno svima koje ste u postupku,cekalicama,nadalicama,svima!
Hvala cure :klap:
Strašna,ljubilice,čekamo novosti :klap::fige:
Noemi ,sretno :-)
Cure, svima puno ~~~~~~~~~~~~
Cure nemoguće!!! Imala sam krvarenje 2 dana..danas odem skinutu i tu glupu betu pa da krenem u nove pobjede kad ono 11dnt ß 219.5 :-D:-D AAAAAAAAAAAAA
Aaaaaaaaaaaaa :-D,da ne povjeruješ!
Čestitam saraya!!
joj cure hvala....a jutros kad sam se probudila i kontala da moram opet u onaj podrum vadit krv i otić po svoju nulu:evil:...i gledam u svoju terapiju i kontam si a da je ne popijem, samo se trujem s tim hormonima...joj dobro pa sam ipak popila ahahahaha...testove nisam ni piškila....nisam mogla nakon toliko krvi...kako je to moguće?? sestra u Vg kaže implantacijsko krvarenje..kao to je normalno...ajme , ja kontala definitivno menga..sada mirovanje..nema posla više hi hi...uh još samo da se dupla i još ostalih milijardu sitnica:-o:trep:
Saraya :-D :-D :-D sretno dalje
Zvala sam lab, moram opet sutra. 4 su krenule u oplodnju, sutra cemo vidjeti kako se djele.
sestra kaze implantacijsko krvarenje??? jesus! implantacija se desava 7-10 dana nakon ovulacije, u najvecem broju slucajeva se ne osjeti, ili se osjeti manje nego jajnik kod ovulacije, a krvarenje je samo lagani spotting, u slucaju da ga ima...
bitno da si ti nama trudna, a krvarenje moze biti, puno cura ga ima.... ne brini :) SRETNO DALJE!
Draga saraya jako si me razveselila:) sretna sam radi tebe i daješ mi nadu!!!
Hvala ti na tome, sretno vam bilo i uživajte, zaslužili ste!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
boogie,impl. kao počinje 7-10 dno ali traje neko vrijeme.Krvarenje zbog implantacije/gnježđenja se dešava u prvom tromjesječju dosta često.
Beba si gradi kućicu,maternica se rasteže,kapilarice pucaju...vjerojatno je sestra na to mislila.
I nije istina da je krvarenje kod impl. samo lagani spotting,kao što si rekla neke žene niti ne osjete..ali neke eto obilno krvare.