E pa mi cemo na kavu uzivo :):-)
Printable View
Svima svu sreću u čekanju!!!
Danas 12dnt, test negativan. Prekosutra trebam vaditi betu, ako ne dobijem do tada, idem jos to odraditi da se uvjerim da nisam trudna. Cini se da ovaj puta nisam uspjela. ;(
dunja12
~~~~~ za veliku betu.Taj test nemora nista znacit znam dosta slucajeva di je bija negativan a beta bila graaande!Zato nema predaje.Ja sutra vadim drugu betu nakon 4 dana.Nadam se da ce bit ok,jer strah me mastat o icemu.
Sanjolina sretno sutra, ma bit će velika beta sigurno, znam da je strah prisutan dok se ne dobije nalaz, al bit će to dobro.
Ja sam bila tako sretna nakon druge bete, bila sam na poslu i moja sestra mi je otišla po nalaz i javila mi, a ja onda dr-u...i pucala sam od sreće i pozitive da sam odmah htjela svima reć na polsu, al naravno da nisam još.
dunja :fige: za betu!
dunja12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je testić ipak pogriješio!
Sanjolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo početverostručenu betu!
Vracen 8 stanicni...dok je rekao da je to dobro...sutra moram brevaxtid 1500 dobiti...nastavljam sa utrogestanom i estrofemom...i cekamo...cekamo :-)
~~~~~~~~~ za bete i tebi bebushkice! ♡
Hvala ivana_sky :-)
Evo da javim nakon 4 dana beta 4391.Wohooooooo.Sutra ce me narucit Poljak na uzv,reka je za nekih 10ak dana ali posto ispada Bozic sutra cu znat tocno.
Dunjice ima li kakvih simptoma.
Sara kad je tebi uzv?
Bebushkica sretno!!Javljaj simptome
nema ništa, sutra idem vadit betu pa cu vidjeti, testovi ne pokazuju ništa. Danas je 13dnt, bojim se da više nema nade, ali nisam dobila, a trebala sam po pravilu jucer
Kitty, bebushkica, dunja za lijepu brojčicu~~~~~~~~~~~~~~~~Sanjolina super ti je brojčica!!! Sretno dalje!!!
Svima vam želim ostvarenje sna!!!!!
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
pozzzzzz svima...evo mene opet...sutra vadim betu i uglavnom mislim da večeras nema ništa od spavanja....što se tiče simptoma bol kao za mengu od dana transfera do danas,nekad više nekad manje....poneko probadanje u jajnicima i to je to....imala sam neki iscjedak al bilo je zanemarivo...uglavnom sutra rezultati....:cekam::raspa
:)
littlemouse1sretno ~~~~~~~
Sara10 kad ti je pregled.Evo mene je narucilo 23.12
dunja12 jesi vadila betu?
dunja i littlemouse ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
hvala vam....rezultati tek u četvrtak....:raspa::-o
danas vadila Betu, nula k´o kuća :|
svima koji čekaju betu želim da ima rezutlat ne bude ni blizu mog. Sad čekam da prođu blagdani i ponovno po još 3 smrle koje me čekaju. Nadam se da su preživjele zamrzavanje :O
Dunja žao mi je, al kako kažeš nakon blagdana u nove borbe.
Sanjolina, super ti je druga beta, meni je uzv 22.12. dan prije tebe. Bude li nam sve ok, a valjda hoće, bit će nam to najljepši poklon za Božić!!!
Dunja žao mi je....evo ja svoju betu čekam i ludim...dobivam nalaz tek u četvrtak.....:cekam::raspa: napravila bih test al me nekako strah rezultata danas mi je 14 dnt....uh,ludimmmmmm.....
Dunja jako mi je zao,moras bit hrabra i u nove pobjede.
Sara nadam se da ce sve bit ok,strah me veselit se unaprid.Totalno me strah.
Littlemouse kako tako kasno beta?Zasto se toliko ceka?
Sanjolina...vadila sam betu u poliklinici ali privatnoj i sad oni to ne obavljaju nego krv šalju u bolnicu ma komplikacije da sam znala išla bih direktno u bolnicu izvadit,al ok izdržala sam toliko budem još do četvrtka :)
littlemouse1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojčicu!
sara10, Sanjolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
dunja12 :love2:
hvala Kitty....iako me danas baš jako boli trbuh kao da ću dobiti i bubrezi me rasturaju...svako malo idem na wc da vidim dal sam dobila....ma ludim polako......:štrika:
Litllemouse svi simptomi pmsa su i simptomi trudnoce to ti je sve potpuno isto zato se opusti i izdrzi jos do sutra.~~~~~~~~~ za veliku betu.
kitty hvala na vibrama.
Pošto mi je danas rođendan :joggler: poslužujem jednu rundu svima....:pivo: :coffee: pa se poslužite kome šta paše....živjeli!!!
Sara sretan rođendan! !!!!!!
Sara10 sretan rodjos!! :-)
Sara sretan rodjendan! Dobila si najljepsi dar;)
Sara10 sretan ti rođendan!!! Ja cu za tebe i mrvicu jenu kratku! :-)
Sara,sretan ti rođendan! :pivo:
Draga sara10 sretan ti rodendan!!! Vjerujen i najsretniji dosad jer ispod srca cuvas svoje malo cudo! Cestitke jos jednom!!! :*
Hvala vam najljepša svima, je najljepši dar sam dobila, još samo da na uzv vidim da je sve ok i da :heart: čujem!
sara10 sretan rodjendan!!!
Krenula sam danas slagati listu, ali nisam stigla dovrsiti. Bit ce sutra :-)
Ako ima kakvih last minute prijava, javite!
Sara10 sretan rođendan :) bubekice meni je danas 16dnt,34 dc, jučer vadila betu,sutra dobivam rezultate pa ne znam jel i ja spada u to tvoju listu :)
Sara10 sreeeetan rođendan!!!!
Sara sretan najsretniji rodendan. Tvoja prica ulijeva nadu. Littlemouse sretno, drzim gige za betu
Ej Bubi ja sam ti u sijecnju u drugom stimuliranom.... He he... :-D