thx danci. ja sam fina cura, pa cu kad mi financije dozvole finu stvar i kupiti, ona ljubicasta mi je bas :zaljubljen:
a o trcanju znas mene. potrcat za sladoledom mogu, ali.........
MB kad nadjes save opciju javi.
Lili bravo.
Printable View
thx danci. ja sam fina cura, pa cu kad mi financije dozvole finu stvar i kupiti, ona ljubicasta mi je bas :zaljubljen:
a o trcanju znas mene. potrcat za sladoledom mogu, ali.........
MB kad nadjes save opciju javi.
Lili bravo.
Mb, zao mi je frizure, zato sam stavila ovog smajlica na terapiji.
Dosta ti je visok puls. Meni je danas bio 170, a bio mi je pritisak taman pred kisu.
Spajka, naravno da ti se svidja ljubicasti, da pase uz tenke :-)
Moja sva oprema crno bijelo siva. Imam suskavac crni s par tamnorozih detalja. Bila je na nekom supersnizenju na sportsdirectu.
Hvala curke :kiss:
bravo komadi i za vas, znala sam da će danas izmigoljit na trčanje ivana s, Kris, MB, Flopica, a očekivala sam i Dijanu :mrgreen:
kjb sam znala da dolazi na trening, eh za utjehu danas me zvala moja prija (s današnjeg treninga) koja je rekla da je tako smoždena i umorna kao nikad, da ni nakon maratona nije bila tako iscrpljena. Bit će da je nešto i do dana.
MB bome kod nas ipak nije toliko toplo.
Ivana s nek si pokvarila zurku, bit će još frizura a ovako toplih subota u veljači bome ne :lool: iduću nam opet predviđaju trčanje sa smrznutim guzama.
Bravo za vježbačice :klap:
Flopice ti me uvijek fasciniraš s tom nekom svojom pravom "mjerom" i razumnim gledanjem na stvari.
ja sam išla danas proučavat te vaše korake i skužila da mi je danas na trčanju duljina koraka bila 1,07 što na 22 km ispadne preko 20.560 koraka u sat i 58 min.
Spajka Garmin Connect ti je tu jako precizan, al samo da znaš protrčat ćeš ti zasigurno bilo za sladoledom ili nečim drugim samo da se proljeće ustali. Ako je mogla Ginger i ti ćeš (bez popratnih pojava zatrudnjivanja of course) :mrgreen:
Willow, Dijana di ste nam?
Danči javi nam se češće. Lijepo te čuti.
Da otvorim jutro!
Pijucka se kava i još uvijek razmišlja o jučerašnjem danu - stvarno sam ga pretjerala sa svime + teško vrijeme. Ali što je najbolje, ljudi mi govore da previše vježbam, da premalo jedem, da se previše trudim, a meni kroz jedno uho unutra, kroz drugo van. Ovo bi sve trebalo biti "fun" (osim dijela sa nejedenjem), a ja se ne smijem.
Napravila sam jučer sve kako ste rekle, jedino mi dio sa spavanjem ne ide - već mi se plače koliko sam malo spavala (4,5 sata).
A nedjelja je - natovarila sam si neku kavu ujutro, pa je kod mene nedjeljni ručak (ostavljam Veliku da se bakća s mesom i krumpirima, predjela i deserte sam već napravila)- opet ću zaspat popodne i onda ludovat po noći. Negativna sam, uh.
Posebno pohvaljujem svoje trkačice, stvarno je trebalo jučer mentalne snage za trčanje.
Kjb draga,
Zelim ti da se dobro naspavas veceras, ima li sanse da izdrzis bez spavanja po danu pa odes ako treba vec u 20h u krpe?
Bit ce to dobro sigurna sam samo polako. Jel ti ostalo jos 2-3 tjedna tog programa?
Meni je posve jasno da nema smisla sad sve ostavit kad si uplatila i lovu al lijepo ti njima u centru objasni kako tvoj organizam reagira i osjecas na tijelu da je svega malo previse, vjerujem da ce ti predlozit neko rjesenje. Zasigurno im nisi prva takva disciplinirana polaznica programa.vjerojatno ih je vise koji zabusavaju sto s jelom sto s vjezbom. A ti uz sve imas i treninge trcanja.
Meni je ned jedino jutro kad mogu spavat duze od 7h a muz me opet probudio jer se dizao otic do wc-a. Uh misa mu a sad slijedi opet svaki dan u u 6:45h.
Nadam se da bit lijep, suncan dan da se malo svi prosetamo po suncu.:-)
Ne pamtim kad sam recimo vikendom spavala do 8:30h a bilo bi tako lijepo. Idem se dic i s kcerkom pogledat taj neki test za.Klokana i malo sta.su radili u skoli ovaj tjedan.
uzivajte mi u mirnoj nedjelji!
Ja happy da ne moram kuhat danas puno, sinoc sam napravila dio rucka s krumpirom i keljom, juhu, meso se marinira pa cu to samo ispeci.
kjb, dobro su ti cure sve rekle.
Svega je odjednom previse. Trcis redovno i trosis kalorije. Sad si jos u tome programu i pazis na prehranu a trening snage nije lak.
Da se razumijemo, ti si uz sve to jucer istrcala 10km. Nije da se nisi pomaknula s mjesta.
Najgore od svega je to nespavanje.
A tu ti zbilja nemam pametan savjet. Ne bih ti pozeljela tablete za spavanje, znam par osoba koje sad bez njih ne mogu zaspati. A s druge strane, imam za primjer svoju frendicu, isla je kod dr opce i ona joj je dala zbilja neke full lagane (na koje se "kao" ne mozes navuci) i uz to sve moguce savjete kako da si pomogne.
Drzim fige da se sve poslozi! :-)
Lilli nije li Garmin Connect App? Ne kuzim kako neki App moze biti precizan. Doduse ja se ne zalim na aplikaciju vec na mjerni uredjaj koji po meni zakazuje kad ubrzas korake. On ih preskace. Ako je ubrzanje kratko on ih uspije ubrojati. Ali ako je konastanto kroz neko vrijeme onda ih valjda izbrise iz svoje memorije.
Mozda se ja ne kuzum bas u tehniku, monitor djevojka :lool:, a mozda stvarno sam napravila 1.97 km. No nekako vise vjerujem GPS mjerenju nego uredjaju koji nosim na ruci.
Spajka, to je onih 1.97 o kojima smo pricale?
Naravno da je gps mjerenje tocnije od sata.
Odnosno od bilo cega sto nije sinkronizirano s gps-om.
Yep to je tih 1.97.
danci :heart:
kjb draga, sta je bilo bilo je, nemoj se sad gristi i analizirati, nemas nista od toga. novi tjedan, ides dalje. dobro je lili predolzila, pitaj u centru mogu li ti malo prilagodit program. ionako nije da imas neki ogromni visak koji trebas izgubit jel da?
kris suosjecam za kile :love: ali krenit ce dole, moraju :mrgreen: tvrdoglavije smo mi od njih :mrgreen:
spajka :lool: ja uopce ne znam broji li ovaj moj korake precizno, nije mi to bas bitno, 500 gori-doli. a zasto kupujes garmin ako ne trcis?
Kjb cure su već sve napisale što i ja mislim, mora se jesti ako ćeš jako trenirati.
Kris, MB moraju krenuti dole :-*!
Danci :heart:.
Juče smo bili ovdje http://sunnyland.ba/v2/bs/index.php
Oduševila me staza :-D!
Danas sam slomljena, prehodali smo dobar dio dana, još danas lije iz mene. Zato i danas rest kao i juče.
j-la fora je bas!! jeste se spustili?
i nije to odmor kad si hodala toliko, uzivaj danas u zasluzenom restu!
Ajme j-la ovo je super. vidis vidis kako fora ponuda na Trebevicu!
Tamo sam isla ko dijete onim zicarama i sjecam se da smo u kabini bili nas 4 jeli nekw sendvice s fasirancima nikad ukusnijim i uzivali u krasnom pogledu s visine a kao desert kod bob staze sam vidjela Vajtu uzivo :-)
Spajka da mislila sam na Garmin i Garminovu aplikaciju, ja sam sva od preciznosti i brojki i bas bi me zivciralo da mi pozdere pola kilometraze (jer nije to par metara nego 1.97 km umjesto 4km) kao sto je tebi. Prebrza si joj :lool: Meni se cini da te narukvice previse kostaju u odnosu na Garmina i da se na kraju ne isplate ako pak u konacnici zavrsis na Garminu. Meni je on super i za planinarenje, klizanje na ledu i sl. Nije da te nagovaram al eto my opinion :lool:
samo ću reći da mi jutros garmin nije htio ništa mjeriti :-x
nema veze
60 min. trčanja
u krug :psiholog:
prvih 30 min. mi bila kriza, nisu se mišići opustili ni zagrijali
nakon toga čisto ok.
moja procjena 9-10 km
e da. krenem ja na trčanje i skužim da je tamo gdje sam krenula blato I da ne mogu u svojim cestovnim nike tenisicama u to...
pa sam neplanirano kupila ove:impulzivna: :mrgreen:
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?actio...etail&id=46367
odlične!
MB :hug: ne smo da kile ne idu nego niti cm ne mrdaju. MM skroz u cudu, rekao je da mora okulistu, radi njega sam se i isla mjeriti jer mi je tvrdio da se vidi razlika. Vidi se da je jos zaljubljen u mene kao tinedjer :lol:
Bravo za odvjezbano !
Apetit mi je pao skroz pa se vecinu dana osjecam kao da se tjeram da jedem, vjerovatno nuspojava terapije. Pa cak i moja najdraza jela.
Uglavnom, bili prekjucer u 00 pizeriji(jedva pojela polovicu od polovice pizze, dovrsio mm) i kako je bila dosla vjestica, spremim ja mc u torbu ali u maramicu, jucer navecer skuzim da sam ju ujutro bacila u smece cisteci torbu :mrgreen: mm isao po smece usred noci i nasla sam ju. Novi level zbunjenosti :)
Jesmo :-D!
Tek kad sam skužila da mm i mala nisu kočili, onda sam se i ja pustla, kontam kad može mala mogu i ja! Odlično je! Vrišti sa staze, maamaaa, nemoj kočit, nismo ni mi, išle su mi suze od vjetra :lool:.
Trebević se, nažalost, ne održava najbolje. Ovo je uređeno i iznad njega ima hotel, on je isto super. Ali okolo je sve zapušteno.
Lili i ja sam kao mala bila na onim bob stazama sa Olimpijskih igara.
J-la, super provod!!!
Flopi, bravo za trk. Sviđa mi se kako u hodu rjesavas probleme :-)
Koji Garmin si ti na kraju uzela?
Danas otrcala 6,7 km. Bas je bilo vruce.
ivana hvala, poduzetna sam, sto jest jest
Zato i imam minus na racunu...
I kod mene je bilo toplo, oko 6
Ne volim trcanje po toplom ..
j- la bas lijeeeepo!
Ja sam od umora zaspala popodne: schok:
Uzela sam 35
Lijep je :heart:
Jaaaaaoooooo... evo ja sada riskiram da na temi sveopce euforije i ekstaze ispadnem partibrejker :mrgreen:
Srecom pa ti taj Skidaj kile traje neko odredjeno vrijeme.
Ili njima nisi rekla sve za trcanje, ili oni ne znaju prilagoditi svoj program svakom pojedinom klijentu, ili ti radis po svom...
Koliko kuzim iz ovoga, ti zapravo ne znas koliko kcal unosis, a koliko trosis.
Kg koje si izgubila mogu dijelom biti poslijedica smanjenog unosa uh, sto rezultira gubljenjem tekucine iz organizma koje je poslijedica manjeg glikogena u misicima, a koje je uzrokovano smanjenjem uh u prehrani. I upravo smanjenje glikogena moze biti uzrok vrtoglavica.
Ovaj obrok prije samog trcanja se vjerojatno nije stigao razgraditi i otici u krvotok, a u zelucu ti je beskorisan za taj trening.
I nije cudo da te tijelo nije slusalo, ono ima jednu zadacu: odrzati te na zivotu. Ono nema pojma da tebi ovaj rezim ima vrijeme trajanja. Tijelo ne dobiva potrebnu energiju, a stavila si ga pod ekstreman stres. I jedino sto mu preostaje je da 'otkaze poslusnost'.
I krenula si u sve to bacivsi se naglavacke.
Sad si tu gdje jesi, pare si dala, a i vjerojatno ocekujes rezultate.
Ako hoces malo popraviti situaciju i ne zeznuti si organizam do daske (a zelis nastaviti s ovakvim rezimom treninga, izbacivanje jednog treninga teretane ne mijenja jednadzbu drasticno), ubaci uz rucak pola salice neke zitarice/krumpira, pola salice mahunarki mozes uz rucak i uz veceru.
Takva kolicina ti nece drasticno utjecati na gubljenje tezine, a moze ti pomoci da ne tresnes zestoko.
Eto, pa ti odluci kako ti drago.
Zhang mudro.zboris ali mislim da je kjb dorucak uzela.na vrijeme.Mi treniramo u istom klubu i trener uvijek naglasi kad se jede (2h prije) tako da vjerujem da je kjb taj dio ispostovala. Ono sto je bitno kod duzina je da dan prije ipak jede vece kolicine uh zbog glikogena.
kjb kako si danas?
Flopice i ivana s bravo za trcanje :klap:
Flopice super za.tenisice nego sta bi gospon Garminu da nije mjerio da nisi iskljucila gps?
J-la steta da.je zapusten Trebevic,bile smo.ocito kod iste bob staze :-)
j-la, super mi je ovo gdje ste bili, djeluje baš zabavno
jučer rest, danas 5km laganini, 6.29 pace - meni se ne žuri nikud :mrgreen:
J-la, super je ova staza. To bi se mojim adrenalincima svidjelo. :-)
Mi nismo nigdje bas bili ove zime jer su temp stavrno niske, a ovom mladjem (bronhiticaru) se bronhi stisnu i ima napad kad je vani jaki minus.
Flopi, :lol: na kupovinu. Pa gdje si sa 'starim' tenkama? U autu?
Meni danas divna opustajuca nedjelja:heart:
Doma druzenje,rucak, setnja Jarun s djecom i muzem, knedle, odmor knjiga i surfanje. Djeca gledaju preko projektora neki crtani a ja citam i slusam kroz prozor kisicu i bas razmisljam da odem malo van prosetat i kupit voce. Ako nemam voca ko da nemam nista.
volim nedjelje ove mirne odmor za dusu!!! Divota :heart: malo cak osjecam listove od jucer (sto je raritet kod mene).
Rahela nija bitna brzina, bitno da.si se opet pokrenula a i ceka te ona spring utrka :-)
Znaci da nije dobro napravila.
Upravo to sam gore i rekla. Ovaj dorucak nije stigao odraditi nista. Osim da na sve ovo jos nije na taste.
Cure, pa ja imam mišiće :lool: Negdje duboko ispod kože, ali ih ipak imam, osjećam ih :lool:
Danas namjerno nisam vježbala, poštovat ću dan pauziranja, jedino sam napravila vježbe za kralježnicu i dugo šetala s pesicom i MM kroz omiljenu nam šumu :heart:
Pesica je bila blatnjava k'o prasica.
Flopi, i mene ta impulzivnost otjerala u minus :D
j-la, svaka čast na ne kočenje, ja sam većinom u ralici :D
Optimist :lool:
rahela moja nisam ni ja bila ubrzana danas
A nisam ni inace, oko 5.50 mi je prosjek to nije nesto speedy..
Bravo za 5!
zhang pa e, u autu :-P
Prezuvanje i sibaj,bas mi je drago da sam ih kupila
Nema sanse da bi trcala tako dugo u onim prvim, bas je bilo blatno i klizavo...
Lili ne znam za Garmin
Koma sam
Ni sad kad sam kuci probala nije htio mjeriti, samo stoji pricekajte nakon odabira -trcanje na otvorenom i ono srdasce stoji, s tim da je slabo baterija napunjena pa molim nebesa da je to.
Ja sam lijena ko pas za te stvari proucavati i citati uputstva :'(
Mm je sad uparivao s tel.i ostala je zabiljezena danasnja aktivnost, sve pise na tel., br.koraka, puls, blablabla.
Nis ne kuzim?
Sutra cu o tome misliti:scarlet,jel:
Optimist hahaha!
:-*
rahela pa super je taj pace, bravo :klap:
flopi na impulzivnost :lool: tako sam ja prije dan-dva narucila neke kosulje na mangu iako ne nosim kosulje ali mi se svidjaju na drugima :mrgreen:
kris, ah ti muzevi :) i moj tvrdi da se nisam udebljala ali imam ogledalo pa mu ne vjerujem.
ja sam bila u setnji, 7,5km, taman sam lipo mozak od sviju odmorila :)
za rucak sam pravila burek pa mi je vecera chia puding sa malinama jer nisam nesto gladna.
Vecer!
Kod mene danas rest....
Kuham rucak za sutra (paprike punjene mljevenim mesom, povrcem i quinoa-om u domacoj šalši)
Zovu kisu sutra vec oko 10 pa cu cim deponiram djecu po obrazovnim institucijama otici u brzi hod i doma odradit snagu.
Danas sam imala prvu konkretniju krizu za grickanjem i slatkim, pa sam si dopustila malo orasastog vise. Bolje to nego nasrnut na cokoladu.
Dan 36
D: eggmjolk
R: juha, teletina i prokulica leso
Mo: orasasto i jabuka
V: salata sa mariniranim incunima