katka22 prvotno napisa
Nesanica. Je li to samo moja trudnicka boljka??? Svaka je trudnoca prepuna strahova od samog pocetka, IVF price valjda jos dodatno...u pocetnim tjednima bila bih zaspala na grani valjda dok se zadnje vrijeme pogotovo zbog mokrenja budim barem dva puta nocu. Nazalost, u zadnje vrijeme tesko ponovo zaspim. Obicno ostanem budna od oko 4-5 pa ako imam srece, a danas nemam, zaspim do negdje 7. Dodatno me potresla i prica moje prijateljice koja je nazalost nakon prve kiretaze zavrsila ponovo u bolnici jer se lose osjecala, pa su zakljucili da je nazalost nisu do kraja ocistili. Primila je neki drip za dodatno ciscenje, mucila se u kontrakcijama doma dva dana, bez ikakvog krvarenja ponovo zavrsila u bolnici jucer gdje su joj morali ponoviti kiretazu. Strasno sam tuzna zbog nje. Pricamo puno i nastojim biti uz nju jer sam valjda jedina s kim moze skroz otvoreno o svim osjecajima koje trenutno ima, iako nisam isla kod nje u bolnicu jer sam malo i prehladjena...i valjda mi se neki strah podsvjesno uvukao pod kozu. Iako je kod mene sve ok, nemam nikakvih tegoba ni bolova, nalazi su svi dobri i ustvari nemam nekog razloga za brigu, bas se malo vise brinem za moju mrvu nego sto bi trebala. Zasad ga jos ne osjetim, iako mi se neki dan ucinilo da ipak da...danas sam 13tt. Trudim se okrenuti misli na neku pozitivu, smisljanje imena i slicno...ali mislim da bi strahove mogao odagnati jedino pregled da se uvjerim da je s njim sve ok. Kako sam od pocetka imala dosta ceste uzv, posebno nakon krvarenja...znam da to nije vise nuzno. Ali ipak me drzi u psihickom miru, a nekako ocjenjujem da je to vrlo vazno. Koliko cesto vi imate preglede/uzv? Imate li kakve savjete za mene? Poludjet cu od podsvjesnog stresa...to valjda dodje sa trudnocom u zrelim godinama...