Hehe vidim da nisi registrirala ljube i njezine momke par postova prije.
Ljube, kakva je sada situacija kod tebe..???
Printable View
Ali je taaaaako skup...
I ja bih si ga željela imati da čujem svog mišeka.
Cure, smije li se koristiti omekšivač za pranje robice?
Dobila sam dosta starije robice i svi ti bodići i benkice su kruti i neugodni na dodir jer se nije koristio omekšivač.
Možda bi onaj od Chicca prošao?
Kaj da radim?
Možeš staviti sodu bikarbonu umjesto omekšivača ili kupiti omekšivač za bebe.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
A ne preporuča se,zbog bebine kože.
Operi radije veš sa nekim sensitive tekučim deterđentom..oni ostave i fini miris. Probaj.
Ja normalno oduvijek koristim omeksivac. Ecover ili neki drugi prirodni(ji, a recimo 1/4 preporucene kolicine. Voda nam je pretvrda za bilo sto drugo; roba bi bila od kartona. Jedino se platnene pelene i neke jakne peru bez icega.
Soda bikarbona je takodjer iritans za kozu, nekima.
A javila se malena dosta kasno pa sreca da nisam jos spavala.. ma vjerujem da bude sve ok i dok jos malo naraste bude nadoknadila...
Jeste li probali s alkoholnim octom i par kapi eteričnog ulja? Davno sam čula za to ali još nisam isprobala. Robicu za malenog sam oprala u tekućem senistive deterdžetnu i ok mi je. Možda je najveći razlog što koristimo kišnicu koja je dosta mekša voda.
Ljube super da se javila. I meni je na početku bilo faza da ništa ne osjetim, ali poslije 20.tjedna je bio turbo aktivan. Danas je toliko aktivan kao da mi sve organe premješta.
ja sam kupila u mulleru neki deterdžent i omekšivač za bebe, samo zato što sam imala kupone za popust iz one njihove knjižice.
a ionako sam duplo ispirala robicu. kad ih potrošim, ne vjerujem da ću opet kupovati ekstra posebno.
meni je trbuh nakon serklaža i kad su me skinuli s tokolize bio grozno tvrd i baš konstantno kontrakcija za kontrakcijom.
nije uopće bilo ugodno. nakon što su mi uveli ovaj lijek, imam ih manje od 10ak dnevno i to isključivo kod nekog napora ili mokrenja.
a danas sam se išla prošetati, ekstra polako. nisu me toliko mučile kontrakcije, koliko opet prepone. užasno me peku kao i stidna kost.
baš si ko baba neka zvučim :štrika:
eryngium, ti ideš odmah na carski nakon što uđeš u 37tt ili će čekati da se samo pokrene pa onda?
melange,koji lijek?
Cure pitanje... ako u krvi poviseni maloleukociti dal to zabrinjavajuce.
Granica 10,0 a ja imam 10,9
Povišeni leukociti su normalni u trudnoći.
Meni se ne spuštaju ispod 12 od početka trudnoće.
Cure puno vam hvala ;)
Samo da brzinski javim. Dobili smo malenoga Nou, 3820 i 53 cm male komplikacije samnom ga cekam da mi ga donesu. Vise pisem koji drugi put... Dogodila se ljubav :)
cestitkeeee!
Sent from my A0001 using Tapatalk
Cestitam :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Cestitam, MallaPlava!
Cestitam MallaPlava :)
Cestitam od srca! Predivno ime.
Čestitam ti na sinčiću.. brz oporavak vam želim i da brzo budete u toplini svoga doma u zagrljaju tate..
[QUOTE=MallaPlava;2814488]Samo da brzinski javim. Dobili smo malenoga Nou, 3820 i 53 cm
A di mi je ostatak poruke?!?
edit ukratko: Čestitam MallaPlava!!!
Malla Plava cestitke na sincicu i brz oporavak ti zelim
Cestitke MalaPlava :*
Čestitam.. Noa dobro nam došao!!
Mi smo jučer obavili 4D i anomaly scan, definitivno je curka :zaljubljen: svi organi su na mjestu, srčeko odlično kao i protoci..izbrojali smo po 5 prstića na rukama i nogicama. curka je bila skroz uspavana, zauzela turski sjed sa glavicom gore, a rukicom skrivala lice, frajla se razbudila tek pred kraj. Bila je i T sa nama i malo je reći da je bila oduševljena što je vidjela seku kako maše.
ajoj koje divno iskustvo :zaljubljen:
u kojem si to tjednu?
Kiara79, predivno.. baš mi je drago da je sve ok.koji si tjedan trudnoće? To i mene uskoro čeka i nadam se da ću se isto tako veseliti nakon uzv-a .
Curke moje.. mene je smlavila nekakva glupa prehlada i grlobolja...ne mogu k sebi doći. Glava mi puca i sva sam strgana. Da li zna itko što smijem piti i s ćim si mogu pomoći.. trenutno sam na juhicama, čajevima, voću ali sporo napredujem a u srijedu iduću moram na put. Kako mi se čini ovo neće tako skoro prestat
sad sam 22+5
joj i meni nešto zaštopan nos i ubi me neki suhi kašalj, baš se danas osjećam ko da me vlak pregazio :(
e da, inače sam si kupila žele islandskog lišaja, to smiju trudnice i dojilje, eko je, bez kemije pa mislim da ću lagano počet uzimat da se prehlada ne pojača i ne zakomplicira.
Mogu se isla pastile cuclati za grlo...to je vjerojatno na bazi ovoga kaj kiara veli. Ali to je sve tak. Može se i rastopiti šećer pa zaliti mlijekom i piti...špinani šečer. Pojačati c vit.,ne samo limun u čaj..ima sad mandarina,kivi i kiselo zelje koja voli..nema lijeka do sarme :rock:
Meni smeta ovaj suhi zrak od grijanja...dobro pa rijetko grijemo,nekad malo navečer. Ali kad krene zima uf. Nos mi je uvijek pun krastica,grlo suho i osjetljivo :-/
Kiara,bas mi te lijepo čitati,bravo za bebicu!:zaljubljen:
Sad si u jednoj čaši mlake vode mutim žl. meda i 1/2 limuna.. poslala sam muža u ljekarnu neka pita tamo tete što smijem i neka mi nešto uzme. Nemogu k sebi doći kako me smlavilo..samo odjednom...
Ja sam se prije dva tjedan borila s prehladom..srecom nije bilo temperature..al slinava balava zacepljena..i nista, caj-limun-med i mirovanje pod dekicom..puno sna..i proslo je..al je trajalo skoro tjedan dana :/
Ives kad ti je pregled?
Kako ona bakterija?