Bubi, bas se nadam da je ta odbojnost na kavu pravi i dobar znak. Javi nam ujutro i da je test pozitivan.
Printable View
Bubi, bas se nadam da je ta odbojnost na kavu pravi i dobar znak. Javi nam ujutro i da je test pozitivan.
@bubi, nezz zasto mi je prolazi poruka, uglavnom ja sam danas imala punkciju. Samo su 3 JS i sad kreće iščekivanje..
ERA, nadam se i ja, a što se tvoje punkcije tice, bitno da su kvalitetne i da se uhvate! :fige: Jesu ti sto govorili oce bit transfer 3. ili 5. dan?
Evo radila jutrost test, nazalost negativan... :(
Zao mi je Bubi
Zao mi je Bubi, baš baš mi je zao. sad odtugujte svoje i glavu gore za daljnje planove.
Mene je upravo zvao doktor, oplodile su se 2 JS od 3. Sutra je transfer. Vidim da vi imate uglavnom 3 ili 5 dan pa se bojim da od ovog neće biti nista. Nista ne očekujem i lagano se pripremam da mi je ovo prvi i zadnji IVF pokušaj...
@perla5, :) :) sad si me bas nasmijala. Hvala ti, nadam se da će i mene tako pilati za koju godinu.
@bubi, samo hrabro dalje i bit će, mora jednom uz toliku volju i zelju..
Ja sam sad u dilemi što ću sutra. Pokušati s transferom oba, ili jedan pokušati zamrznuti. Zbilja nezz..
Bubi jedan negativan test ne mora značiti ništa...probaj barem još jedan
Era sretno sutra na transferu, šaljem ti pozitivne misli :)
Ja sam jutros imala službeno vađenje Bete - 7162 (21dnt).
Sretno svim ostalim cekalicama ♥️
@zenapomorca, bas lijepa beta, bravo! Nadam se da će i dalje nastaviti tako mirna i dosadna trudnoća.
@laralana, čitala sam MMu tvoj post i odmah bismo potpisali takav rezultat :),hvala na ohrabrenju.
Danas je bio transfer, vratili smo oba embrija pa se sad dalje nadamo. Dobila sam fotku UZVa na koje se vide dvije točkice i totalno me obuzela sreća i nada. Divan osjećaj, nisam to očekivala.
Nakon toga tuš- kartica za placanje prolazi a nema razloga zašto. Onda probaj a drugom, pa u banku, pa na bankomat pa na kraju MM u RH uplatio.. Onda sam morala otići na neki pregled jer nekad ne mogu disati (kad duže pričam ili hodam) pa mi je dr.dao neku inhalaciju, radio spirometriju i rekao da dođem u ponedjeljak na kontrolu...
Sve se iskomoliciralo, ležala sam možda 15min nakon transfera...
Era ne brini uopće, ni ja nisam dugo ležala nakon transfera...
Prvi dan (odnosno nulti) sam doma mirovala, ali već drugi dan sam bila po kavama i na nogama, u šetnjama Itd...
Usisavala, čistila, pospremala, dizala madrace i mijenjala posteljinu :D
Cure, hvala vam svima. :)
Vadila sam ja danas betu jer je traze, ali negativna.
Sve mi je jasno da ne može odmah, ali uvijek postoji neki crv sumnje je li samnom sve ok... Zašto nije uspjelo ovaj put itd... ali sve znate i same. Ugl ovo nam je bio 2.IVF/ICSI, a bili smo prije toga ina 2 insemenacije. Sad cekamo naš prvi FET, nadam se uspješan :)
Era sretno i da beta bude velika velika :)
Zena pomorca, cestitam! super vijesti :D
p.s. jeste morale čekati nakon IVF-a za FET ili se može odmah ici ciklus iza? Mi smo imali pauzu 4mj prije ovog sad IVF-a.
@zenapomorca, :) :) super, najnormalnije si nastavila živjeti i sve odlično ispalo :). Pokušat ću se podsjetiti tvojih riječi kad počnem pretjerivati s oprezom.
@bubi, tnx. Ako je ovo već moralo biti negativno, makar idete na FEt. Koliko imate smrznutih?
Imamo jednog smrzlića. Evo dogovoreno je da sad u iducem ciklusu idem na scratching endometrija pa ciklus nakon na FET. Ima li koja cura mozda iskustva s tim? :)
Cure ne znam na koju bih temu smjestila ovo pitanje, učinili mi se da je najbolje ovdje. Krenula sam u stimulaciju kao pripremu za postupak ovaj mjesec i danas saznam da trebam imati neku malu operaciju na zubu. Vjerovatno ću nakon toga morati uzeti antibiotik.
Šta vi mislite jel može to utjecati na postupak. Operacija zuba je zakazana na 23dc, a transfer bi trebao biti oko 26-17dc. Sta mislite?
Transfer 16-17dc
Iskreno ja bi odgodila ako nije nešto hitno
Misliš odgodila bi operaciju ili postupak.
Negdje sam pročitala da ti upalni procesi isto znaju smetati začeću, i da je bolje riješiti te stvari.
Ne znam jel imaju neke vrste antibiotika u takvim situacijama.
Carmen 77, ja zbilja ne znam što bi bilo pametno, na tvom bih mjestu još pitala MPO dr za savjet.
Cure, odbrojava li još koja do testa? Meni danas 5. dan od transfera 2 dvodnevna embrija. Mislim da sve sto "osjećam" više zelim osjećati nego sto zaista je.. test bi trebao biti 23.7...
Ja bi isto pitala MPO doktora... Mislim da se ne smiju svi antibiotici piti u postupcima i u ranoj trudnoći pa bolje pitati dr.
ERA, mislim bas na tebe. :) Jesi primala booster?
Opet mi pola poruke poslano, a pola nije :)
Carmen Odgodila bi operaciju ako nije nešto bas hitno.
Ali svakako se najbolje savjetovati s MPO dr :)
Era kakve imaš simptome?
Ja sam imala svakakve simptome prva 3-4 dana nakon transfera i onda od 5-8 apsolutno ništa...pa i ako nestanu nemaš brige :D
Mislim na vas i držim fige :)
Hej curke, evo prije sat vremena me odjednom počelo boluckati kao da me 20 iglica bocka u donji dio trbuha. Krenulo lagano pa jače a smirilo se nakon 2-minute... Skroz čudan osjećaj, nisam to nikad dozivjela. Kasnije je opet počelo na drugom dijelu ali puno, puno slabije.
Trbuh ogroman, nezz kako objasniti ali kao da je sve unutra tvrdi..
Sinoć me nešto lagano boluckalo u krizima ali mislim da to nije vrijedno spomena.
Bubi, nisam nikakve boostere dobila. sad čujem Duphastone 3x1..
Zenapomorca, tebi je 8dpt blastica bio pozitivan test, jelda?
Meni je 8 dnt bio pozitivan, ali ne znam da li je bila blastica.
Bio je trodnevni uglavnom :)
Ahaaa, još bolje :))).
Kako se sada osjećaš? Simptomi se pojačali još ili se povukli?
Kad imas pregled?
Btw.Bubi, mislim da sam krivo napisala gore za taj booster. Dobila sam štopericu Pregnyl 2 dana prije punkcije, znači sad je to već prije 10 dana. Ako je to booster onda sam ipak dobila..
Da se bolje izrazim, booster je isto po sastavu kao i stoperica, ali se stoperica dobiva kad si je dobila i ti, 36h prije punkcije, a booster ako ga dobijes onda je to jos eventualno jedna na dan transfera i jos jedna 5 dana iza...
Ahaaa, nisam znala te detalje. Onda definitivno nisam imala booster nego samo štopericu.
Danas je tek 6dnt, sigurno je prerano...
Ja sam isto dobila štopericu 36 sati prije punkcije, ništa poslije :)
Nemam apsolutno nikakvih simptoma, osim bolnih grudi i malo sam umorna. Svi simptomi su nestali par dana nakon transfera...
Da ne znam, ne bi ni pomislila da sam trudna...
Ja sam ti privatno vadila betu taj 8 dnt nakon sto sam imala pozitivan testic i bila je malih 33, test je bio Clearblue Iz dm-a (onaj na kojem piše da se može testirati 6 dana prije očekivane menstruacije).
Mene je oko 5 dnt pocelo boluckati kao da cu dobiti.
7 ili 8 dnt sam se pred jutro preznojila i to me probudilo.
Trbuh vjerojatno napuhan od lijekova. Tako je vecini nas.
Oba puta mi je test bio pozitivan na 10 dnt. Radila sam one super osjetljive od 10 miu. Gravignost ultra.
To je poprilicno rano pa ako budes radila da znas. Nekome se tek sjena pokaze na 11 ili 12 dnt.
Meni je 12 dnt beta bila 139 :heart:
@zena pomorca, bas si dosta si ranije dobila pozitivan test. Dobro pa si mi ovo napisala da su kasnije svi simptomi nestali. Mislila sam da jednom kad dodu ostaju do kraja. Kad imaš prvi pregled?
@laralana, bomeee, super beta na taj dan . Odmah bih potpisala takav rezultat :).
Ja sam se isto probudila mokra od znoja prije cca 3 dana, morala sam se presvući ali mislim da je meni samo bilo jako vruće.
Ja se još odupirem kupovanju testova... Mislim da cu izdrzati do ponedjeljka -utorka prije pravog testa. Vjerojatno ću u nedjelju napraviti s jednim prastarim kojeg sam dobila skupa s ovulacijskim trakicama kad smo startali s pokušajima , davne 2016...
23.07. imam prvi ultrazvuk :)
Za sada se sve čini ok i poprilično mirno pa se nadam da će se tako i nastaviti...
Bit će sve dobro, imat ćeš sigurno jednu mirnu i dobru trudnoću ;).
23.7.je meni sluzbeni dan za test! Ima da obje dodemo obje s dobrim vijestima!!! :)
Eto, naravno da nisam izdržala i napravila sam ta dva stara testa i oba su negativna, to je bilo na 8.i 9dnt...
Sad odjednom više nemam ni simptoma .
ERA, ne želim ti ulijevati lažnu nadu, ali to ti je fakat rano za dvodnevne embrije, a i pogledaj jesu li ti testovi u roku trajanja.
Da, da, racionalno mi je jasno da je prerano, ali sam se nadala da moooozda nešto bude...
Nastavljam se dalje nadati. Mislim da ću definitivno vaditi betu i pravi test 23.7. (dali su mi uputu samo da napravim test) ali pijem taj Duphastone pa da budem sigurna što se točno događa..
Bok cure, malo da olakšam dušu, transfer dvije petodnevne bio 8. 7., beta u utorak, sutra ću napraviti test. Ali, počelo me probadati kao pred menstruaciju, a obrisala sam i neke dvije kapi krvi, jedva vidljive ali tak mi uvijek krene... Tak da se ne nadam više ničemu i polako mi kreće stres jer ćemo vjerojatno za dalje mijenjati bolnicu...
Tko još čeka, kak se držite?
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk