Mury,kak je kod tebe sa beštijama?:-*
Printable View
Mury,kak je kod tebe sa beštijama?:-*
30tt, wuhuuu! :-D
Meni se zna desiti da ga praktički cijeli dan uopće ne osjetim. Ni na boku, ni na leđima, nikako. Malko se mrdne ako pojedem nešto jako slatko ali ni približno kako spada. I to je obično kad su mi kontrakcije žestoke tako da mi je trbuh cijeli dan u grču. Onda uzmem baby watcher u ruke i odahnem čim vidim da su otkucaji ok.
U zadnjih par dana baš mi je nekako trbuh postao težak. Prije me smetao samo kad bi se skamenio a sad više nema udobnog položaja. I više mi se ne vide kosti na stopalima a prsti na rukama mi sve više liče na ćevape. Sutra smo 35tt.
Hahaha Eryngium bas sam se nasmijala na tvoj opis jer bas i ja primjetila danas da su mi stopala nekako okrugla..
Žužy bravo za 30! To je moj prvi cilj!
eryngium,tolko naotičeš:-/
Vidiš,meni kad je dio trbuha u tvrdoj kugli,zna biti da me baš tud lupa. Pa bude pojačan doživljaj...njegovi udarci plus taj osječaj stezanja,koji sad več zna biti dost jaki.
Tebi je zbilja več teško,baš te muče te kontrakcije...al 35. tt je odličan. :-D Kak veli dominikslatki,to je moj sljedeči cilj. Zatim 37.
Pa i pretpostavila sam da ću se u ovo doba početi pretvarati u buhtlu. Od prije mi bubrezi ne rade baš kako spada pa je za očekivat. Dok god nema proteina u urinu i tlak je dobar, nemam se u planu zabrinjavati. Za kontrakcije mogu iskreno reći da sam se navikla. Nekako kad sam došla u safe zonu za rodit uopće me više nije briga koliko ih je i koliko su jake. I dalje brojim dan po dan koji mi fakat brzo idu valjda jer sam se nekako skulirala. Nema mi više neke panike jer sam napravila sve što sam mogla i to mi je dovoljno za zen.
E točno to. Sve stoji kaj veliš.:trep:
eryngium, dobar ti je stav :)
ja se isto nekako uljuljkala u sigurnost, kao da sam u terminu.
meni su ujutro "bolni" prsti na rukama kad skupim saku, bas osjetim da su malo natekli.
i stopala me boluckaju, ali nisu naocigled otekla. osjetim po obuci.
jedino mi je cudno kako me ne muci trbuh, u smislu velicine i pretezanja naprijed hehe znam da su se sve frendice na to zalile.
mozda se kod mene izgubi u visini, a mozda jos imam vremena za tu boljku :mrgreen:
Sent from my A0001 using Tapatalk
i ovo sam jos htjela dodati <3
http://www.upworthy.com/17-photos-of...ictures?c=ufb1
Sent from my A0001 using Tapatalk
Palčići mali :heart:
Vidla sam to..
Ma neka naši samo dođu u terminu!
Carmina,kako je kod tebe?
U kojem si tt?
Kod mene je stabilno da tako kazem. Plodna voda izgleda vise ne curi. Strogo mirovanje u bolnici.
Brojimo dane,tjedne da izdrzimo sta je vise moguce. Sada smo u 22tt i vjerujem da ce mo izdrzati do kraja
Ives :heart: nadam se da ste dobro
Nisu ti napravili serklažu?
Kak si skužila da ti curi plodna voda...jel bilo toga količinski,ili je otkriveno na pregledu..
Drago mi je da je prestalo,:fige: da sve bude dobro. Drži nam se :love2:
Ja nisam imala serklazu jer sam nasrecu zatvorena skroz vec sam se probudila u lokvi vode. Iz nekog razloga kod mene se dogodilo visoko prsnuće i nesto vode je iscurilo. Nisu pronasli nikakav uzrok zasto se to dogodilo. Radili su Amnisure koji je bio pozitivan. Odmah sam primljena u bolnicu i tu sam do daljnjeg. Kuci imam djecu i dusa mi place jer postoji mogucnost da ce mo biti odvojeni par mjeseci. S druge strane najvaznije je sacuvati srce koje kuca ispod moga. Dr nisu bili optimisticni ,vidjelo se po izrazima lica ali ja vjerujem iz svega srca u cuda i vjerujem da idemo na termin. To nam je cilj i zelja.
U Bozjim smo rukama
Carmina i Ives, želim vam da izdrzite sto duze. I da se dobro držite zbog svojih bebica.
Carmina i Ives ~~~~~~~~~~~~~
s_iva :heart: jako sam sretna da cete se vas troje uskoro grliti
Ginger, susret je zakazan za petak! Jedva čekam!
Cure drage sretno vam svima koje ste u finalu!! Posebno si mi ti s_iva u mislima, bit će to najradosniji petak u tvojem životu!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Ginger :heart: :kiss:
Ajme, cure crknut cu... stidna kost, prepone, zdjelica rasturaaaa. Dignem se sa stolca, ne mogu krenuti, okretanje u krevetu, Boze sacuvaj, lovim se za zrak i rukama i nogama. Ne znam jel bi se smijala il plakala. Ne mogu vjerovati da to tolko moze boliti..
Kiara, mi smo terminuše pa znam kako ti je. Kada se po noći okrećem u krevetu zna mi oko prepona toliko škljocnuti da pomislim da sam pukla po pola. Škljocam i kad hodam. Prepone isto bole, kao da stalno vježbam.
Stidna kost standardno boli jer je tu micko odlučio odmarati glavicu.
Sve su to čari trudnoće.
Ali se naglas ne žalim, sve sam si ovo htjela, ali je i mene iznenadilo koliko se mogu osjećati neugodno u svojoj koži.
s-iva, jedva cekam, ljubim, dosla bi da sam blize
mury, draga moja
mislim na vas
Hej evo mene jos u komadu :) danas bili na pregledu beba je preko 3800 i zatvorena sam te su rekli da dodem u srijedu da vidimo kako i sta, i opet ce mi raditi ultrazvuk pise zbog velicine ploda, vise ne znam ni sama sta da mislim jer nitko ne spominje carski iako svi oko njega pricaju jer sam kao pre sitna i ne bi me trebali muciti ali da su htjeli carski valjda bi me ostavili i krenuli s pripremama za carski mislim sad stvarno vise nista ne znam ..
Djevojka :* još malo i to je TO :)
djevojka,danas je termin jel? A vidiš kak je bebi lijepo kod tebe :-) možda se do srijede kaj pomakne...krvarenje stalo?
Meni danas nekak čudno,glava me bolucka,onak mi šumavo nekak..i mučno ni malo..i jedva sam se digla ujutro. Na mahe me oblije vručina da sam sva crvena,ali nemam temp.
Jel provjeravas tlak, zuzy?
Da, uredno je normalno niski. 96/55 a otkucaji 81.
Je je danas tocno, a vidjeti cemo kako i sto, iako se iskreno nadam da se nece puno promijeniti i da bude ok bar do srijede dok ne dodem k njima u bolnicu, a sto se tebe zuzy tice moze biti od ove lude promjene vremena vecini nije bas onak najbolje .. :)
S vrtoglavicom sam sad super,evo jučer čak i kosu oprala nagnuta glavom dolje,nakon dugo vremena.
Bude prošlo..moguče da i ovo vrijeme utječe..evo i mm boli glava.
I nečem nikakve prehlade,baš bljakić.
Čuvajte se viroza neka crijevna je u điru već zadnjih nekoliko dana..ja bježim od svih jer mi sam to nedostaje..
Jučer opet povraćanje..koma dan..
Sutra 16tj a ja i dalje muku mučim..valjda neću biti jedan od onih endema koji to fura do kraja trudnoće :/
Ives na pameti si mi :*
Bok cure,
evo moje prvo javljanje na podforumu trudnoća :)
I prvi strahovi :D dakle, danas sam 6+3, jučer na UZV se vidjela srčana akcija, sve ok.
Kad ste vi prvi put odahnule? Jer meni se ovo još uvijek čini prerano za veseliti. Oko mene cure gubile bebice i u 4.mj. trudnoće i u 6.mj.... sve čitam kako su male šanse za tako nešto, a opet, događa se ljudima koje ja znam, pa mi se ne čine tako male :/
I da, nemam nikakve simptome, osim umora i bolnih dojki... sve čekam mučnine, al nema ih... znam da ih nebi trebala zazivati, ali kad ste vi prvi put imale mučnine?
Dobrodošla i čestitam na :heart:.
Odahnula? Što je to? ;-) Mislim da ću odahnut kako spada tek kad rodim. S punjenjem 35tt uspjela sam se prebaciti na autopilota i to smatram svojom zen fazom. Ali to sam ja. Nismo sve iste niti su nam trudnoće iste.
Mučnine su mi krenule negdje s 8tt. I držale me tamo do 11-12tt. S tim da sam povraćala samo jedan dan i još jedno tri mi je bilo izrazito loše al onda sam našla recept da moram stalno nešto jesti (tipa svaka dva sata) pa mi više nije bilo pretjerano mučno. U usporedbi s drugima, praktički sam prošla lišo.
žužy puj puj viroze, prehlade i sl... a tlak ti je uber niski!
Lady :love2: ma moraju kad tad prestat te mučnine!
Ives čitala, ne čitala, tu smo :ghug: :fige:
Leon@ dobrodosla!!
Trudna sam 21tjedan i jos uvijek me love strahovi, mislim da cu odahnuti tek kad rodim! :)
Mozda si kao i ja jedna od sretnica koja ce proci bez mucnina.. Mucnine su me hvatale samo kad sam gladna, stalno sam u torbi nosala krekere kad me uhvati glad da mogu prevariti zeludac dok se ne uhvatim prave hrane..
Ja sam jucer obavila pregled, sve je ok, curka je sad vec velika i mahala mi je nogicama i rukicama! :zaljubljen:
Sljedeci tjedan sam narucena na OGTT test, sad valjda salju sve trudnice na njega..
I dalje radim, na bolovanje cu najvjerovatnije od sljedeceg mjeseca..