ispražnjen inbox :)
Printable View
Danas cijeli dan u Kozmu 40% popusta na proizvode za sunčanje i kondome.
Potvrđujem da je u Međimurju mtč - popust 50% i Original Marines ima popust na sve isto 50%. Za odrasle Kappa u Čk, 40 posto.
Ugodno šopingiranje....
istina 50% u MTČ-Lumpy sve do kraja mjeseca
također Tintilinić ima sniženje do kraja mjeseca: 30% na posteljine i odjeću za klince i bebače, 20% na komode, vrtiće, dio hranilica, asortimana za kupanje i previjanje, 15% na krevetiće i kolica, 10% na cijeli Peg Perego
u CC1 u Zg sniženje u Pettit Bateau i OshKosh
U Lisci u AM sniženi badići (ne znam da li svi modeli ili samo neki). Badić koji je početkom ljeta bio 320 kn, sad je 190 kn.
upravo bila u Pletixu u Ilici (kod Britanca) i nakupovala si običnih pamučnih gačica za 24kn/kom.
to sam i ja htjela reći. U womenssecret outletu ima puno ljepših za 10-15 kn
u tezenisu kvalitetnih pamučnih za isto toliko
u calzedoniji outletu po 6-7kn s čipkicom :)
u..
Danas sam vidjela da su podne puzzle u konzumu na snizenju po cijeni od 29 kn cini mi se..
E da, neki dan sam vidjela da se u King crossu otvorio Quelle outlet, pa koga zanima...
Akcija!!! :joggler: Akcija!!!
Ne propustite veeeliko sniženje u Ostvarenju, odlične knjige o trudnoći i porodu, roditeljstvu, edukaciji djece...po cijeni od samo 25kn!!! :-o
http://www.izvorznanja.com/index.php...o-2500-kn.html
Danas u Outletu u Začretju mtč 20% akcija na sve, samo danas!
sorry, outlet womenssecreta je tamo di je bio Amadeus u jelto križanje Svetica i Maksimirske? Nemam pojma o istoku :(
je, to je tamo, vidiš da imaš pojma! :mrgreen:
U WG u C&A 50 % na sav asortiman do 01.08. U M&S 40 % na sve.
Je, tak sam i ja vidjela da je veći dio kolekcije redovna cijena, uključujući 95% dječje kolekcije. Gledam jednu haljinicu koju sam ugledala na Online shopu i koja je koštala 13 funti, naši ju prodaju po 230 kn (!!!! :evil:), čak i da ju snize 50% biti će skuplja od UK redovne cijene :-x. Joj kako me takve stvari ljute, ovaj naš M&S mi uvijek digne živce maximalno. Definitivno ću poslati mail u središnjicu M&S u UK da je to zbilja bezobrazno što ovi naši rade.
Nia, kad pošalješ, javi mi pliz...budem onda i ja... možda bude imalo nekog efekta ako nas više pošalje komentar na te cijene
inače, ja ušla u M&S samo na minutu da škicnem ima li išta na dječjem i šokirala sam se da praktički niš nije sniženo...i kad sam taman mislila izaći, jednim okom spazila kompletić majice kratkih rukava i prekrasnih tregerica za 70kn.... - inače im je to realna cijena u UK, a kod nas su kao snižene sa 240kn...kupila sam to sva sretna jer obožavam M&s stvarčice za klince, ali opet sam svjesna da naši rade male majmune od nas:evil:
dječiji benetton,u mercator centru u vukovarskoj,sniženje do 50%,fakat imaju dobrih stvarčica za male novce,recimo ja sam maloj neki dan kupila haljinicu ali onu kao pogužvanu za 59,00kn,jednu super suknjicu modernu za 80,a bila je 160,00kn.kompletići za 62,00 kn(majica na bretele+kratke hlaće),majice pamućne kratki rukav od 35,00kn ......
Sniženja su još uvijek do 50% u većini dućana. Kad će krenit ono od 70%
dević u west gateu ima slatke pamučne bodije po 13kn - 15% na cijeli asortiman, znači po 10 kn i sitno lipa
ima i potkušulja, gaćica i sl. za male, to ne znam točno cijene jer sam kupovala samo bodije
potkošulje i gaćice za odrasle žene od 15 kn na dalje (ne uključujući 15% popust), majica bez rukava za odrasle 25 kn (ne uključujući 15% popust), sve fini pamuk. imaju dobar izbor boja i veličina.
i spavaćice i pidžame su im jeftine.
Jadranovi dućani, čarape 50%. Ja kupovala u Gundulićevoj, ali vidjela sam i na ostalim mjestima.
OT - jel ja imam divlje dijete ili sam ja neka snaga klade valja - ali meni se Devići redovito raspadaju kod drukera?! znači nakon više otkopčavanja razvuče se tkanina i vide se rupice?!?!
inače njihove muške potkošulje su mi bile idealne za preko trudničkog trbuha - volim reći da smo i beba i ja stale u njih! super su dugačke!
Malo OT ali M&S online trgovina šalje u Hrvarsku. Doduše, poštarina je dosta skupa (15 funti tj oko 130kn) ali za veće narudžbe se možda i isplati, osobito ako se uzmu stvari koje su kod njih na akciji (jedino što još na ukupnu cijenu ide i oko 30% poreza i carine)
http://www.marksandspencer.com/Kids/...s=global-top-8
ma ja sam čak razočarana kvalitetom M&S stvarčica, pri stalnom korištenju i puzanju hlačice su dobile male mucice, a elastin u tajicama je nekako popustio od pranja na samo 60 stupnjeva
neke puno jeftinije marke hlačice i trenirkica puno bolje podnose isti način uporabe i pranja :)
Pa zašto uopće pereš na 60? Mislim da nema potrebe prati dječju robicu na temperaturi većoj od 40 stupnjeva, dijete i tako obuče nešto jednom ili maximalno dvaput i baciš odmah u pranje. Robica je na taj način očuvanija i trajnija, plus što na većini robice i piše da se pere na 30 ili 40 stupnjeva. A dosta veliku ulogu ima i prašak za veš, ako je preagresivan, eto ti još jednog razloga zašto ti se robica brzo uništi.