Joj, tina, imam tremu kao da čekam rezultate svoje bete :o .Objavi radosnu vijest šta prije, jer će me infarkt strefit.
Printable View
Joj, tina, imam tremu kao da čekam rezultate svoje bete :o .Objavi radosnu vijest šta prije, jer će me infarkt strefit.
..beta 134,2 :-o
wow, tina, super, super, super! Čestitam ti od sveg srca! Nekako sam od početka imala neki dobar osjećaj u vezi tebe. Želim ti sve najbolje do samog kraja T. Nadam se da si baš ti s ovom betom pokrenula daljnje pozitivne događaje. Velika :-*
hvala..u petak je idem ponovit da vidim dal se dpla kak treba ..
:-D:-D:-D Jeeee Tina!!!
Neću čestitati (još) da ne ureknem, ali to je jaaaako lijepa beta i da ti donese jedno malo srculence za 8 mjeseci.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo tina! Odoh ja na odbrojavanje da ti čestitam!
bravo tina, čestitam :klap::-D
Tina, čestitam super. Kada bi i mene u subotu obradovala takva ß. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje.
Super Tina!!!!!!!
dugo očekivana trudnoća od inseminacije
Cure koje ste prošle biokemijsku, evo ja tek danas počela zapravo krvarit, 7. dan od početka, i zanima me hoću li ja uopće ovaj mjesec moć prirodno radit na bebi. Postavila sam pitanje na podforumu "biokemijska trudnoća", ali tamo nema nikog već mjesecima.
tina, ljubim te i grlim! ~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!
..hvala vam svima na čestitkama...ja još ne mogu da vjerujem u betu...to mi je tako nestvarno...ko da sanjam....
Martinstoss...smiješ...ja sam imala biokemijsku u prvom mjesecu...bez problema na posao...
Hvala, Tina! Mogu pretpostavit kako ti je i baš se veselim zbog tebe! Uživaj u tom predivnom osjećaju i svim onim još ljepšim koji su pred tobom, zaslužila si! :-*
tina, čestitam :-D konačno i kod nas aih-ovki lijepe vijesti!
što se mene tiče, danas mi je 3dc jer mi se ovaj ciklus nakon aih-a oduuuužio usprkos metforminu i trajao je 45 dana... tako da smo sad još mjesec dana na prirodnim pokušajima a onda nadam se ponovo na aih.
ružo, jesi ti bila danas gore, kaj kaže dr? jesi se sad nakon pauze samo naručila kod sestara ili si i njega zvala?
ptica: ~~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu!
Čestitam tina, držim fige! Mene čeka AIH u subotu ili ponedjeljak a onda dani iščekivanja.
Kitty, zvala sam prvo doktora, a onda još i sestre. rekao mi je da idemo na AIH, pitala sam kad ću na IVF pa mi je rekao da (pošto on moj prvi AIH ne računa jer je bio koma) pošto sam od 2 AIH-a imala dvije trudnoće da ćemo probati još tako jer kao ja ostanem trudna i da me nebi on mučio s injekcijama ako ne treba. za sada...
uglavno u ponedjeljak folikulometrija i sad daj bog da će se stvorit taj moj 1 folikulčić.
Beta se nije poduplala....
sa 134 je otišla na 150 i stala...
ajoj tina, strašno mi je žao :love2:
Drži se, odtuguj i skupi snage za nove pobjede. Možda već u idućem ciklusu bude sreća :heart:
Joj Tina, jako mi je žao:cry:
Ali ipak ne gubi nadu idemo dalje, jer moramo. Drži se.
tina, ja ne mogu vjerovat, stvarno ne mogu! Dođe mi da sad opsujem, a znam da se to ne smije na forumu. Stvarno mi je žao, nekako sam bila baš optimistična, čak uvjerena da će tebi bit sve ok. Drži mi se, vjerujem da ti je sad jako teško, ali jednog dana ćemo sve zaboravit šta smo prošle da bi došle do svojih bebača kad ih budemo držale u naručju. Sigurna stvar je da ćemo sve bit dobre mame i sigurno nećemo zanemarivat svoju djecu (kao što sve češće vidimo takvih primjera oko sebe).
Puno ti zagrljaja šaljem i mislim na tebe i suosjećam s tobom! :-*
Tina žao mi je:love2:
znam kako je:cry:
Tina, jako mi je žao. Baš jako, jako...
I da najavim - u ponedjeljak folikulometrija pa bi u utorak možda mogao biti drugi AIH, ovaj put u potpuno prirodnom ciklusu. Međutim, test ne pokazuje nikakve naznake ovulacije tako da ne znam što će biti. Vidjet ćemo, javljam sve:)
Maslina, sretno u ponedjeljak, želim ti lijepi i veliki folikul!
Tina, jako mi je žao što ti se to događa.
Kao i Martinstoss, i ja sam bila uvjerena da ćeš nam (s obzirom na veliku betu i tvoje jaaako mlade godine) uskoro kukati o mučninama i kojekakvim r(g)adostima koje donosi trudnoća... Ali sudbina je ipak htjela da još malo žudiš za svojim mirisnim zamotuljkom, a sve kako bi sreća bila još veća kad mrvica dođe...
Nemoj se obeshrabriti, brzo će doći tvoj red da budeš trudnica, ma koliko god nestvarno to sada možda zvučalo... :love2:
Mi mislimo na tebe i držimo palčeve i toliko pozitivne energije mora konačno uroditi nečim dobrim! :*
ptica1, jesi li vadila betu, kad će rezultati? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Je vadila sam ß, nažalost samo 1,2
ptica1, ne znam stvarno šta više reći, sve mi već zvuči otrcano. Samo se nadam da će 5. mjesec bit uspješan onoliko koliko ovaj mjesec nije bio. Eto, šaljem ti veliku :-*
..odoh ujutro vadit betu...još jednu...nadam se da raste....strah me...al kak bude...
maslina, ne kužim, kako ste zakasnili, već se desila O ili šta? Ako je tako, idi na fertilitifriend.com i prati sama sve znakove ( BT, cervikalnu sluz, cerviks). Mene je tako prošli mjesec dr. naručio za folikulometriju 13. dc, a ja osjetila sama da su počeli plodni dani 9. dc, a ovulacija se dogodila 12. dc. I taj put smo stvarno pogodili samo šta se, eto, nije uhvatilo kako treba.
Idemo ti prvo danas u Polikliniku IVF, a sutra u IVF centar, pa u Vili. Idemo na razgovor, pa ću slijedit svoje instikte, nadam se uspješno, i izabrat tko mi najviše odgovara. Joj, ružno je vrijeme, hoću suuuuunce!
tina, sretno danas! Želim ti veliku beturinu! Nadam se da je u početku bila malo lijena i da je brzo i naglo narasla! :-*
Martinstoss, da, već je prošla O i bilo je kasno za AIH. Slutila sam, ali preko vikenda i za blagdane ne rade inženjeri tako da su bile male šanse da ćemo stići. Sve je krenulo loše, ciklus je započeo dva dana ranije i to su taman ta dva dana koja su sve pomaknula unatrag. Idemo dalje, nema predaje.
Tebi sretno i samo slušaj sebe i svoj osjećaj. Tu si u pravu. I ja sam sada znala da ćemo zakasniti.
I ja sam jutros pomislila isto - kakav dan! Ali, evo, kiša više ne pada. Zasjat će i sunce:)
tina za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
martinstoss sretno s klinikama, javi nam što si odlučila na kraju, a mislim da ni s jednom nečeš pogriješiti.
maslina idemo dalje:love2:
Drage moje cure u zadnjih mjesec dana više puta sam napisala i pobrisala post nego imam dana u tom mjesecu. Čitam vas redovito. Nekako nisam htjela pisat da se ne ureknem (nisam praznovjerna), da u slučaju nečeg lošeg neću bit sama kojoj će bit žao a druge s tim ne želim opterećivat. Bilo kako bilo 24.03. išla sam na svoju 3. AIH (ili bolje reći prvu konkretnu jer su prve dvije poprilično zbrčkano napravljene prije 3 godine) i nakon prvog testa koji je bio negativan, prestala sam s Utrogestanima i Folacinom, javila sam se dr. otišla po druge Klomfene i čekala da M dođe ... Nakon 6 dana nije došla; mislila sam se da je to od Utrogestana i pitala svog dr.-a da li je to moguće. On kaže da je ali ipak da napravim još jedan test. Čekala sam prvu jutarnju mokraću i i ona toliko željena plava crta trudnoće poplavila je prvom kapljicom i prije one vodoravne. Nisam vjerovala pa sam učinila i drugi test koji je isto tako bio pozitivan. To sam javila dr.-u koji me je poslao vaditi betu. Nju sam vadila 18.04. i iznosila je 4450. Prvi UZV sam napravila u petak i vidila sam"vrečicu" s naznakama ploda - maleno titranje srdašca. Što reći ... nevjerujem da se to meni desilo. Jednostavno ne vjerujem, presretna sam s jedne strane, prestravljena s druge strane jer jednostavno ne želim da se nešto desi loše, ne želim da me ovaj osjećaj napusti. S ovim sam vam htjela napisati da ne odustajete - da se trudnoća i s AIH može postići - teže ali može. Ne gubite nadu. Ja se samo nadam da sad jednom kad se ulovilo da tu moj "fažolić" kako ga od milja zovemo i ostaje. Cure sretno!
nea0902, hvala ti šta si s nama podijelila svoje iskustvo! Baš mi je drago zbog tebe i želim ti da ti bude sve dobro do samog kraja T i poslije isto tako!
Hvala ti puno a ja tebi od srca želim da te bebica usreći što prije!
nea0902 baš je lijepo čuti tak nešto, daj mi nadu...
držim ti fige da bude sve ok!!!
Maslina, sory al ne kužim - folikul ti je pukao?? kad??
Martinstoss, čekam izvještaj...
tina~~~~~~~~~~