nisam htjela prije raditi test dok uzimam utriće...da li oni mogu utjecati na rezultat testa????Citiraj:
šniki prvotno napisa
Printable View
nisam htjela prije raditi test dok uzimam utriće...da li oni mogu utjecati na rezultat testa????Citiraj:
šniki prvotno napisa
Neeeeeeeeeeeeeee!
Daj napravi test, ko će čekat do sutra! :mrgreen:
hocemo test, hocemo test, hocemo test!!! :mrgreen:
Priključujem se, može test odmah? Baš je napeto, i baš miriši na najbolje :)Citiraj:
marta26 prvotno napisa
Sretno!!!!!!!!!!!!! da nam javis jedan veliki +
:* :* :* :*
Ovo su neki od simptoma koje ja imam,a pogledaj betu.Sve mi to miriši na T...Napravi test,nemaš šta čekati,a možda bolje betu,sigurnije je.Citiraj:
Korny77 prvotno napisa
Danas test,a sutra betu,može? :* utrići ti nemaju utjecaj na rezultat testa.Sretno
Gdje je nestala kiara79
Citiraj:
H2O prvotno napisa
išla sam po uputnicu za betu...zvala sam danas sd pa su rekli da napravim betu i dalje utriće koristiti pa de se onda javim za kontrolu.
gdje mogu vaditi betu .... na sd ili modu u dom zdravlja...koliko se čeka nalaz...
Na SD se nalaz dobije negdje oko 13h tako nekako, a ja ne znam u kojem domu zdravlja se može na uputnicu vaditi, kod mene se nije moglo, jedino ak platim 140kn i ne treba mi tada uputnica. U privatnim ti bude nalaz jako brzo gotov, npr Sunce, ali ako već imaš uputnicu odi na SD.
Da bar to bude to. Onak pravi poklončić ispod bora :D :D :D :D :D
Evo i mene, vidim da je tu napeto!!! Korny držim fige za betu sutra,bit ce to super... :D :D H20 ja ti se ne sjecam kaj smo pricale..al znam da si čekla dugo.. al to je sad manje bitno,,bitno je da si uspjela. netko je pito kak rade 1mj.ja danas idem kod naseg dr.da se dogovorim za dalje pa cu pitati.. sadsam se odmorila i idem puna nade da ce ovaj put uspijeti..javim sta sam se dogovorila.. :*
KIKLA dragaaaaa baš mi je drago da krećeš u nove pohode, ma vidiš da ovdije vlada trudnička zaraza pa se nadam da će i tebe zahvatiti :D :D :D :D Super, super, samo tako :* :* :* :* :*
Korny, jel vađenje krvi već danas ili tek sutra?
sutra ujutro ću otići...Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Evo i mene.kaj da vam velim.uglavnom trebali bi počet radit od 07.01 sve po starom.jer u 12 mj.vise nije bilo prirodnjaka..zato pazite drage moje nestalo im materijala,jer po novom zakonu ne ide vise na trosak bolnice vec hzzoa!!!(ministarsva zdrastva)!!! :evil: :evil: pa dr. nije siguran da li ce to sve počet na vrijeme u 1mj.jer do sad je bila prilagodba a sad sve po novom!!!!!! ja idem na jos jedan prirodnjak 1mj.,pa na stimulaciju poslije.tako sam se dogovorila.i sad sam ljuta,jer još se nezna sta sa prirodnjacima da li ce se ubrajat u ti sest ili ce se mozda i za njih odredit koliko ih se moze besplatno radit..ovi do sad prirodnjaci se ne ubrajaju,,vec od 1mj.2010.i jos nesto po novom moramo ici na pravno-psiholosko savjetovanje al jos neznam ni di jer rece on to kad krenem sa stimulacijom,,ce mi rec,ma katastrofa.i da treba se testirat na hepatitis i hiv(to bar imam mislila ja da ce mi trebat pa napravila).uglavnom sutra idem naruciti lijekove,promijenio mi je terapiju,pa mozda bude dobitna. ;) ;) ;) uglavnom zalosno sta sve traze od nas a mi bi samo bili roditelji :cry: :cry: :cry:
Čekaj, čekaj, kaj se ne odnose ti P&P savjetovanja na početnike, tj. one kaj dolaze po prvi puta??? Ja sam mislila da se to ne odnosi na nas koji smo već u tome duuugo godina.
A ja dobila terapiju za 1 mj. i ništa mi nije spominjal savjetovanja.
Kaj se tiče troškova hzzo, misliš decapeptyl i štoperica u stimuliranom ili općenito njihov potrošni materijal?
Vuk Vrhovec već u 11. mjesecu i cijeli 12. nije mogao primati pacijentice u postupke već ranije dogovorene jer je premašen limit, dok su prirodnjaci od ranije već ograničeni i jako ih je malo mjesečno, čini mi se svega dopušteno 12/mjesec.Citiraj:
KIKLA123 prvotno napisa
To nam je donio ministar Milinović i njegov novi zakon skupa s pravilnicima koje onda provodi HZZO.
Zakon je među ostalim doveo do pada trudnoća na klinikama u HR u odnosu na 2008 (radi se samo o trudnoćama koje su objavljene na forumu):
http://groups.google.de/group/gradja...=de&&sort=date
No, očito mi kao pacijenti to tako možemo i želimo čim se ne bunimo previše :(
Vinalina draga,na sve se odnosi p-psavjetovanje.bit ce u bolnici,a sve ostalo ce ec kad krenem sa postupkom.tako mi je reko. A materijel se odnosi na sve i njihovo i nasi lijekovi.pa ne zna se kako ce to sad odmah funkc. dok se ne uhoda,jer i za njih je to novo.mozda te promasi to savjetovanje,ako ne stignu to sve organizirat,dok krenes.zato cu je odmah u 1mj.probat jedan prirodnjak naravno ako se ne ubraja u tih sest besplatnih,ako da ,cekam stim. u 2mj. trebamo se mi jace pobunit protiv ovog zakona.jer samo mi pacijenti ispastamo , a njima svima je dobro!!!!
http://potpomognutaoplodnja.info/upitnik
možda da za početak ispunimo upitnik, naravno samo oni koji još nisu. Skupljamo podatke o postupcima.
Kaduna, ja sam bila u 11 mjesecu na prirodnom, samo na folikulometriji jednom i rekao mi je da imam cistu i naručio za punkciju onda kada mi muž nije bio doma, pa sam odustala. Da li je trebam popuniti taj upitik? Mislim nema mi smisla kada nisam nigdje bila. Ali htjela bi. Kada prođem sada stimulaciju, nappišem i protokol i upitnike...sve.
Da nije mi dr rekao niti za hiv... ali ja to imam od prije fala Bogu.
A p&p savjetovanje ću onda valjda obavit u hodu, kaj sad. Bar će me držati hormoni, pa ću im svašta reći... :lol:
upitnik naravno samo ispuniti kad se prodje postupak :-))
SRETNO
A ja sam upitnik ispunila poslije punkcije,prije već sam znala rezultate.da li trebam ponoviti upitnik?
Korny :cekam:
u 13h danas podižem nalaz pa se javim. :*Citiraj:
H2O prvotno napisa
Joj, H20, najprije čestitke :D :D :D :DCitiraj:
H2O prvotno napisa
Što se tiče ispunjavanje upitnika, ne trebaš ga ponovo ispunjavati ako si upisala SVE i terapiju i rezultat.
korny podsjećaš me na mene kad sam čekala prvu betu koja je bila 388, zato želim i tebi takav veliki broj.
nisa radila doma testove, coolerski sam dočekala taj predivni papir koji jako čuvam.
:love:
korny :cekam:
Kadauna ja sam radila AIH jel i ja trebam ispuniti
i ja sam upitnik ispunila.....jos prije. a sad ne znam da li se treba ispuniti,i onaj iz prirodnig ciklusa. narucila sam lijekove,i sad opet pozitivno brijem.. Vinalina imas pravo za savjetovanje,bit cu pod hormonima,i svasta bi im mogla rec. 8) 8) 8) 8) 8) , a Sniki zna da mogu pricati i pricati :lol: :lol: ajde Korny javi nam.. :love: :love: :love:
Citiraj:
Korny77 prvotno napisa
cure evo nalaza - neka mi netko napiše da li je u redu jer ja tu ništa ne kužim.
Betu vadila na sd
nalaz<0,5
REFER.INTERVAL 0-6 IU/l
napomena:trudnice<4tj. 4700-13280
trudnice<5tj. 3660-134000
trudnice<8tj. 22600-135000
Šta to znači----
nažalost znači da je beta negativna!
Žao mi je korny77! :(
hvala ti na odgovoru.Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
sutra ću zvati na sd pa ću vidjeti šta dalje.
Rekli su mi utriće i dalje a mislim da će mi sada reći da prestanem...
Ja još uvijek nisam dobila mengu i ne kužim zašto mi je bilo zlo svaku večer već pet dana i svi ti simptomi....
Neću valjda i na drugom aih imati sve te simptome jer su me ovi dotukli...
Hvala svima na podršci i puno sreće svima .... :*
Korny77 jako mi je žao! :love2:
E sad sam :x
:cry:
Korny, baš mi je žao :cry:
a joj korny zao mi je :( :( :love:
Hvala puno :love: Ja u upitniku nisam napisala rezultat,jer nisam još znala.oću ga ponoviti?Citiraj:
Kadauna prvotno napisa
Ajme Korny baš mi je žao :love: Drži se draga :*
Korny draga baš sam mislila na tebe jučer, zanimali su me rezultati ali bila sam u krevetu pod migrenm i bljuvanjem i nije bilo šanse da priđem lapu.
Baš mi je žao :cry: i nadam se da će drugi put biti dobitni......
Eto vidim gotovo je s prilagodbenim vremenom i na SD a to me toliko ljuti da mislim da će mi aktivirati glavobolju opet..... :evil: :evil:
:* :* samo da vas pozdravim...kod mene ništa novo,čekam 28.12.Korny,draga,žao mi je... :love:
Sretan Božić drage curkice, da dogodine sve dobijete male smotuljke ispod bora!!!!!!!! :joggler: :sing: :dancingfever: :gumi: :preskaceuze:
I ja se pridružujem lijepim željama... :D :D :D :DCitiraj:
šniki prvotno napisa
Sretan Božić cure!
Sretan i blagoslovljen Božić svima i da sliejdeći sve dočekate sa mirišljavim smotuljcima.
Evo ja sam 22.12. imala prvi pregled kod dr.Baumana i sad očekujem ak sve bude ok sa lijekovima svoj prvi stimulirani jer mi je rekao da moram oko 5.1 nazvati vezano za lijekove s obzirom da sad svi lijekovi idu na teret HZZO-a pa ne zna kako će to sve funkcionirati. Jedino moramo obaviti HIV i Hepatitis jer to nemamo, a dragi novi spermiogram i bakteriološki.
S obzirom da bi meni ovo trebao biti prvi stimulirani iskreno me je frka pa me zanima s obzirom da mi je dao da naručim 30 gonala, i od njih bi trebala dobiti 14 komada dec.. i ovitrell, da li je nužno da ja sve to primim tj. kako određuje koliko je lijekova potrebno. I da li je moguće dobiti anesteziju kod punkcije!? Pozdrav curke!