Koje lipe vijesti, nadam se nizu pozitivnih proljetnih velikih:klap: beta :joggler: :-D:sing:
Ja sutra idem po drugu HCG booster -choragon.
Nestrpliva sam sva :cekam:
Printable View
Koje lipe vijesti, nadam se nizu pozitivnih proljetnih velikih:klap: beta :joggler: :-D:sing:
Ja sutra idem po drugu HCG booster -choragon.
Nestrpliva sam sva :cekam:
Fato, draga moja ja plačem od sreće zbog tebe!!!
Sada ću malo :-D:-D:-D
:preskaceuze: I nadam se da ćeš za koju godinu ti biti ova u sredini koja skače između svojih dvoje mališana koji će se roditi iz ove fenomenalne bete. :kiss:
fato čestitam ti na predivnoj beti i nadam se da ćeš zaraziti i ostatak ove predivne ekipe:gumi::preskaceuze:
fato odlično, iskreno se radujem :-D
Fato, čestitam ti od :heart:!
Fato čestitam, mrak beta :-D:-D:-D!!!!!!
Fato draga to ti je super beta.... čestitam draga:-D:-D:heart: :-D:-D
a sad i za sve ostale iz grupice da nastave tako :-D:-D:zaljubljen::-D:-D.....
Drage moje, hvala na vibricama i cestitkama, ja od danasnjeg testa i bete ne prestajem plakati, jos se nisam adaptirala na ovu toliko zeljenu cinjenicu
Evo mene curke sa jutarnjom:coffee: svjezom kofeinskom orginal i sa cajicima pa sta kome pase
saljem milion vibrica (na ovom laptopu ne znam napravit vibrice) za bete i za oporavke i planiranje dobitnih akcija
Kod mene stanje slijedece: sinoc me je zigalo na sve strane, jutros na gacicama malo smedje krvi pomijesane sa utricima ali jako malo i osjecam bol ko da ce menga doci. Krvarenja vise nema. Ja sam sebe ubijedila da se to mrvice dublje ukopavaju.
puno vam se zahvaljujem i cmokam vas, naravno da cu ja uvijek biti tu :heart::heart::heart:
fato,samo se ti opusti.i ja sam ubijedena da se mrvise ukopavaju ,jer planiraju tu da ostanu 9 mjeseci!pusa,draga
Hvala na :coffee:, baš paše ova trudnička mmmmm....
Fato.... naravno mrvice se namještaju, sve super:joggler:.
Ja i dalje u nekom glupom stanju, mene popodne operu neki bolovi u jajnicima, al čim legnem prestane, pa sad me frka, a ne mogu stalno ležati već mi je dosta!!!
Ajmo ostale čekalice kako ste nam danas?:-)
:heart: fato čestitke baš si me razveselila ujutro kad sam pročitala
meni je danas 6dnt i osjećam ko da ću dobiti vješticu..
baš mi je pao entuziazam i ne znam baš se loše osjećam..:-(
Dobro jutro trudnice moje :yes: ~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Fato hvala na :coffee:. Vjerujem da je tvoja sreća neizmjerna, uživaj i sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
Ja sam jučer otišla radit, nisam više mogla mirovat kod kuće. Doduše posao je kompjutroski i radim malo skračeno. Meni i dalje lagano probada i jako bolne prsi.
Čekam ovjde i druge velike bete, koja je iduća??
~~~~~~~~~~~:-D
:klap: :klap: :klap: :klap:
kako je predivno vidjeti nove trudnice! :heart:
mene nekaj muci... mene uopce ne bole grudi... a danas mi je vec 4dpt :roll: inace me od utrica obavezno bole jos jace nego u cistom pms-u, ovaj put nista. a i nemam nikakvih drugih simptoma osim kaj me jucer popodne dolje tako zastrecalo na par sekundi (kao da je netko noz gurnuo). inace, mirovala sam samo prvi dan, dalje vecinom sve normalno... setnjice, kuhanje, soping... :-)
Dobro jutroooooo:coffee:...... kod mene ovako;moje mišljenje je da čim prestanem s utrićima i estrofemom da će živa čuda izać iz mene,koliko me napuhalo i frče...ma ko mu mamu žulja više i tom frkanju i svemu,ja odluči to sve danas zanemarit i biti :-D... jer ako još do pon.svoju plavu glavu bum si razbijala odo ja u neku drugu ustanovu. ma ovo je najgore vrijeme čekanja... al ima tu još trudnica..tanjack ja ti mislim da ću procurit još od subote.....pa još nisam..ines ma ti si trudna,vjeruj meni... jer svaki put koja je cura na sd kad i ja i još k tome se skompamo ne gine joj trudnoća,,bogla bi biznis otvorit da gore hodam sa ženicama.... fato draga nište ti ne brini,one se smještaju dobrano:love2:.... svima nama nakon et :zaljubljen::zaljubljen:..... jel tko danas radi kakav test?
Zeena,nekom grudi reagiraju a nekom ne,a tek je i 4dan tako da stignu još....a to štrecanje je normalno ipak su roštali po nama...
Dobro jutro svima :klap:,a posebno Fatamorgani na njenoj mirisnoj kavi, nadam se da je zarazna :mrgreen:!
Zeena,dobrodošla u ekipu, pusti (.)(.), vidiš da nam Fata nije imala nikakvih simptoma, a beta obara!
Obožavam ujutro upaliti kompić i naići na milijun vaših postova,odmah mi je jutro lipše, još i ovo proljetno sunce..
29 dc, koliko vas procuri preko utrogestana? Skužila sam da postoje dvije skupine, a meni je ovo prvi put pa ne znam u koju spadam.
Držite se, cure, pogotovo ove u 2.tjednu iščekivanja :love:!
fatamorgana cestitkeeeeee :) :) :)
ja brojim 8 dt i jos uvijek osjecaj kao da cu dobit..to jedino..pusa svima :*
Ajme,Fato, rasplakat ćeš me, nesrićo, ja vas sve, curke, doživljavam i proživljavam, ali pinku više tebe i Kiklu,u iste dane punkcija i ET, to mi je ka da su nam dječica polubraća i polusestre :zaljubljen:! Baš sam te sinoć spominjala mužu, još uvik sam oduševljena i zbog vaše dijagnoze i svega, a ti isto sad malo uspori, pripazi se do UZV i javljaj nam sve šta osjećaš, znaš da smo mi ovdje gladne tuđih trudničkih simptoma :mrgreen:! E da, i skidam ti kapu šta si imala hrabrosti napraviti test tako rano, mene bi srce dokrajčilo, a to nije bila ni prva jutarnja( ne kava !)
goa draga ja sam ti i jedna i druga skupina,procurila prvi puta preko utrića,drugi puta tek kad sam prestala ih koristiti..a sad joooooooš čekam.tako da ne brini ti si trudna moj nos mi veli:-D:-D..još imamo tri dana do bete pa lijepo mi trebamo uživat i mislit i veseliti bar još ovo par dana mogućoj trudnoći:klap::klap::klap:
Ma meni dr. rekao beta tek u sridu ( 24.3.), to bi mi bio 34. dc, i ja ću dotle u onu drugu ustanovu koju si spominjala :mrgreen:, moguće da ću je napraviti prije, a tretiram se kao trudnica, lipo sam se ufilmala, šta ti kažeš, veselim se, nema negative, tako je najbolje.. Budeš li radila test, obavezno prijavi!
nataša nisam stala jer čekam betu u pon... jer i da radim test na sd uvijek traže betu 12dpt,tako da mi je svejedno,radila ili ne radila... aovo gore su moji simptomi,jer imam osjećaj da ću procuriti svaki tren..... goa draga ti možeš raditi betu već u pon i sve bu se vidjelo,,,jer ako si imala kad i ja et 05.03 i to blastice,,mi možemo vidjet već sutra u beti jel se primilo kaj,al ja ću čekat pon.da mi ne bi kenjkali da sam ranije napravila....
jutro, malo kasnim s kavom :coffee: ali mogu ja i hladnu...
ej fato što kuhaš dobru kafu - pravu trudničku... nek se sve zarazile od nje
evo kopiram nam tu listu da je ne moramo tražiti, a i zato što ju je fatamorgana prva kopirala, pa beta pozitivna, pa reko valja probat...
AuroraBlu 22.03
Fatamorgana 22.03 beta 62,28 - 8 dpt
Kikla123 22.03.
Tuzna 22.03.
Mimek 23.03.
Goa 24.03.
ines31 24.03.
vesnare 27.03
bublica3 28.03
tanjack36 29.03.
Mayica01 02.04.
dodajte se :bye:
imam ideju: ajd na početku svake naše poruke na ovoj temi napišemo samo kratko koji je dan nakon transfera? bit će nam lakše pratit simptome i uspoređivat sa ostalima, u čemu najviše uživamo...ha, šta mislite?
ovako često moramo ići unazad i pratit kome je koji dan...
joj, sva sam u računanju:roll:
samo kratko: npr:
8dpt
i onda poruka...ako želite:roll:
9pt
nataša meni je transfer bio 10.03,a punkcija 05.03.... ja mislim da bi ti trebala još izvaditi betu.... jer nikad se nezna...a i možda si rano prestala s utićima.... disi ines kakvi su tvoji simptomi....?:zaljubljen:
7dpt
Evo me draga:heart:, a siptomi..... boli me opet zub, sigurno sam trudna:lol:, inače ništ posebno ja nemam one bolove kao PMS, mene uglavnom presječe (traje minutu-dvije) i ja odmah legnem i mir, znači kad sam u horizontali sve ok bez bolova, bar za sad.
Evo mene curke opet, danas je 9dpt i imam bolove ko da ću dobit mengu. Sutra opet idemo radit betulinku i nadam se da neću dobit mengicu narednih 9 mjeseci što i vama želim curke moje lijepe. Danas mi je 26. dan ciklusa (inače menga mi je od 25.-28. dana u zadnjih godinu dana).
Nakon što sam jutros ustanovila dvije smeđe flekice na ulošku promjera 0,5cm X 1cm, pratim gaće vascijeli dan i nije bilo opetovanja :-) i nadam se da neće ni biti.
~~~~~~~~~~~~~~~ da počnete više izlijetati sa jumbo betama
fatamorgana, imaš p.p.
9.dpt
E, ovo ti je super,Fato, što nas izvještavaš, sad kad me počne boliti kao pred mengu, ja ću nabaciti :mrgreen: i tješiti se da sam trudna!
To da buljiš u mudante me uopće ne čudi, ja kao izbjegavam, ali mi isto pogled češće bježi u nizine..Ali ti si naša trudnica, imaš betu :klap: i neka se svi ostali ugledaju na tebe!
Drage moje,
evo i mene po prvi puta ovdje s Vama. Želim Vam svima ostvarenje najljepše želje! Imala sam transfer i sada očekujem ako dragi Bog da, jednu malecku predivnu bebicu! Divim se svima vama ovdje, zaista ste zaslužile svu sreću ovog svijeta i sigurna sam da će se sva patnja, suze i bol, pretvoriti u radost, smijeh i neizmjernu sreću! Pusa:)))
8dpt
Dobro jutro moje drage evo mirišljava :coffee: za sve.
Ja od jutros imam lagane bolove kao pred :evil:, grudi dosta bolne, inače mi je danas 11dpo tak dabi to moglo biti pred :evil:, ali naravno nadam se da nije!!!!(napokon neki simpići još kad bi znala šta znače)
Evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nas čekalice bete da bude veeellliikkkkkkaaaa:heart:
6dpt
Dobro jutro drage moje, hvala na prvoj proljetnjoj kavici Ines :coffee:
Fato ~~~~~ :joggler:~~~~~za današnju veliku proljetnu betu!
U mene ništa novo, samo bolne grudi.
10pt
- dobro jutro........
- fatoooooo :sing: za tvoju betuuuuuuuuuuuuuu
- ines srećo niš to ne treba značiti pa mene boli već 9 dana tako:taps:
- mene od juče uz teški pms boli i desni jajnik za poludit,probada ko lud...i sve mi se čini da bi danas trebala procuriti,meni je danas 15dpo..
- :shykiss: svima čekalicama....
- nataša je si išla vadit betu ili si procurila?
12 dpt
jutro trudnice :coffee:
kod mene boja u donjoj loži ista smečkasta, ali mi se čini manje... bradavice gore, a vjetrovi pušu 40 bofora :oops:
fato čekamo betu...
kikla123 i tužna čekamo sutra...