Drago mi je da si zadovoljna dr L...i ja sam...nama je uspjelo iz treceg pokusaja. Izuzetan doktor i pristup:-)
Printable View
cure jel znate možda kolika je cijena HSG-a u Viliju? Tnx
Pozdrav svima!
Zanima me da li je netko od vas cuo za Polikliniku Podobnik?
ja 80' navodno sve ok
mm76'oligoazoospermia
.ICSI-poliklinika IVF-beta0
2.ICSI-Poliklinika Podobnik-beta0
3.ICSI.Poliklinika Podobnik-beta0
4.ICSI-Petrova-beta0
Eto samo bi se nadovezala, na svoj post, mm i ja smo 2 puta isla u postupak u Polikliniku Podobnik kod prof. Podobnika i vrlo sam razocarana. Ukratko preporuku za njega sam dobila od prijateljice koja je kod njega vodila trudnocu, te koja je onako usputno mi njega preporucila da se raspitam da li on radi postupak potpomognute oplodnje, sto sam i ucinila. Znaci nazvala sam sam polikliniku, prvi put javila se sestra koja uopce nije znala da li prof. radi postupke. Drugi put sam zvala i javila se sestra koja je rekla da se on bavi osim vodenjem trudnoca i porodnistva i postupkom potpomognute oplodnje, ali da ne zna nista o tome , pa da ce ona reci profu. da mi se javi. On me nazvao u ponoc, sto sam bila sokirana, al ajde ok,narucio nas je i dosli smo kod njega, sto se tice opreme i uredenja poliklinike, tu nemam sto reci, sve je lijepo uredeno. Prvi put prof. je bio ljubazan, narucio nas je u postupak, ukratko kod njega se dobije opca anestezija kod punkcije, nema bolova, sve je to divno i krasno i navodno sam dobila 3 blastociste. nazalost do trudnoce nije doslo. Drugi put proces je bio isti kao i prvi, takoder vracene 2 blastociste, nije uspjelo, ali tu je i nastao problem, sto je prof. Podobnik meni i muzu rekao da vise on nama ne bi preporucio postupke jer vjerojatno nismo kompatatabilni, te da cu ja mozda trebat donatoricu, a prvo mi je rekao kako imam krasne stanice sto znaci nema veze s vezom, napisao nam je spisak pretraga, da izvadimo krv i da uopce vidimo da li mozemo zajedno imati dijete, te se slatko nasmijao da sigurno kod nas ima problem da nismo uskladeni te da cu ja morati naci drugog muza , a on drugu zenu i da on ne vidi tu neki problem. Izasla sam od njega placuci, sokirana njegovim izjavama, a svaki postupak je kostao cca oko 20.000kn. Sam UZV kosta 500 kn. Cula sam, al to samo od njega, da su kod njega neke zene zanjele cak dvojceke, trojceke, ali ipak ne bi vam preporucila kod njega postupak, jer ima vrlo lose biologe i kao vecina zena mislim da se on time usputno bavi samo da bi zaradio, a nije mu u interesu da kod njega zene ostanu trudne. Kontradiktira svoje rijeci i ovim putem zelim samo reci , ne bi vam ga preporucila nikako jer nimalo nije strucan sto se tice postupka potpomognute oplodnje.
Toliko od mene sto se tice privatne Poliklinike Podobnik.
1.ICSI-poliklinika IVF-beta0
2.ICSI-Poliklinika Podobnik-beta0
3.ICSI.Poliklinika Podobnik-beta0
4.ICSI-Petrova-beta0
Evo draga opet dobila vješticu nakon što joj je kasnila 5 dana (a bili se već ponadali malo). Tako da sutra zovemo dr. L. i dogovaramo naš prvi IVF za 11. mjesec.
sretno svima
Vezano za Đerekicin post- koji je to id..t od doktora, da čovjek ima novaca i volje treba ga tužiti!
A tko su biolozi dr P?
I ja sam to negdje pročitala.
Bok cure, ja sam imala postupak kod dr.L sad u 9mj..imala sam 3ET ali ni jedan nije ostao.. idem dalje.. tako sam sretna da sam naišla na ovu temu jer vidim da vas ima puno koje ste uspjele kod dr.L koji je predivan čovjek!
ne odustajem dok sam živa.. to je borba za moje dijete..šta god treba..
Jel ovo dr Kuna iz Vinogradske? http://medicinski-centar-kuna-peric-zagreb.bonitet.hr/
Evo upravo doznala da prof Kuna ne radi MPO u svojoj klinici, al možda će ga neko tražit privatno....(ili drugu finu dr koja je prešla k njemu:-)).
cure jel ide netko u postupak kod dr.L u ivf centar?
ja čekam iduću m. i opet u nove pobjede.. prošli mjesec sam bila i imala sam 10 js imala sam 3ET nisam ga pitala što je s mojim ostalim js.. jel netko zna da li on ostale zamrzne ili? ne volim ga gnjaviti..
Darkica jesi ti uspjela kod dr.L kako vidim iz potpisa?:-) iz kojeg pokušaja?
ma naravno da hoće , ja znam da hoće jer vjerujem doktoru.. imala sam jedan klomifenski u 6mj i jedan stimulirani sa gonalima sad u 9.mj. ne znam kad smijem opet?doduše rekao mi je da mu se javim čim dobijem..tako da vjerujem da ima novi plan za mene..Darkice želim ti lijepu trudnoću do kraja..ti si mi sad inspiracija za dalje..
aha znači uspjela si u polustimulaciji.. joj možda sam sad glupava ali što je točno polustimulacija?
klomifen + gonali ? ili?
curke imam jedan problemcic nadam se da ce mi netko moci pomoci, naime idem na postupke u ivf centar kod dr L. i sad sam u postupku te bi trebala na bolovanje ali moj socijalni ginic mi nece napisati bolovanje jer nije pronasao dr L. u kompjuteru a veli da bi trebao biti, nije mi cak htio dati ni recept za Klomifen veli da nije prijavljen i ne moze mi on tek tako propisat recept i bolovanje. jel se to jos nekome dogodilo tko ide kod dr L.?
Ne. Ja sam normalno od svog soc. ginekologa dobila i bolovanje i recepte. Sve što je dr. L tražio.
Evo mi smo kod dr. L. Sutra smo na konzulatcijama baš i na naš 1. Ivf drugi mjesec.
Pa zašto nisi uzela klomiće u onoj ljekarni kroz haustor što se ide malo dalje od zgrade di je ivf centar? Dr. L. bi ti dao recept i tamo si ih mogla odmah dobiti bez ikakvih problema. Ne kužim tvog socijalnog ginića, pa nek ide na net i vidi da ima registriranu djelatnost ili nek ga nazove ak ga ne nalazi u kompu. Baš glupo....
m@tt klomifen se može dobiti i na plavi recept i onda se ništa ne plaća, a meni ga je moj soc. gin. bez problema napisao, i sve što me tražio L. mi je socijalac dao bez problema.
aslan neka on to malo bolje potraži...
Meni je moja dr opće prakse otvarala bolovanje nakon punkcije. Ja bih je nazvala i ona bi otvorila. Znam da de L nije automatski naveden među klinikama koje oni imaju na popisu, ali ona bi to otipkala, kao neku napomenu. Nikada nikakvih problema.
curke pitanje: da li dr.l. sutra radi?
pozdrav svima
ima li itko e mail od dr. Erdena Radončica iz Vilija?
latika, možda da mu napišeš pitanje na www.zdravljeiživot.com. Jesi već išla kod njega?
bila sam kod njega na pregledu, nisam iz zgb pa nemogu otic kod njega na razgovor a pitanja ima dosta tako da bi bilo preopsiro za zivot i zdravlje....
Evo i mi obavili konzultacije kod dr.L.
Pregledao dragu, sve je u redu. Napisao nam tri recepta za dragu Suprefact sprej i Vagitoria vaginalete te antibiotike Hiramicin koje moramo oboje piti.
Nije nam jos nista reko kakva ce biti stimulacija jer je rekao da ce o tome odluciti sljedeci put kad se vidimo.
Eto i mi smo konacno krenuli u postupak. :)
tako sam isto i ja dobila.. slijedeći put će vam reći da kupite Gonale .. sprej ide cijelo vrijeme dok on ne kaže stop! SRETNO M@tt!!
ja sam bila prošli mjesec pa sad odmaram ali mi je rekao da mu se javim odmah čim dobijem , a to će biti početkom 11mj..
taj sprej je hormon isto ali on je kako mi je dr.rekao za kontrolu nad js.. znači za njihov razvoj i sazrijevanje a opet da ne dođe do hiperstimulacije s tim sprejem on to može kontrolirati a ja sam u Osijeku dok sam bila koristila neke inekcije umjesto toga i to je bilo strašno imala sam hiper za poludjeti , jajnici su mi doživjeli šok tako da sam se cijelo ljeto oporavljala od toga.. ma užas!!