ivana0409 :love2:, želim ti da skupiš snage za novu borbu i uskoro stigneš do cilja!
marchie37 i Magnoli ~~~~~~~~za školske trudnoće. Čestitke:-)
~~~~~~~~~svima za što got kome treba:-)
Printable View
ivana0409 :love2:, želim ti da skupiš snage za novu borbu i uskoro stigneš do cilja!
marchie37 i Magnoli ~~~~~~~~za školske trudnoće. Čestitke:-)
~~~~~~~~~svima za što got kome treba:-)
mangoli,super :-D
i ja sam jučer bila na ultrazvuku,ja sam 6+6 i jedno moje malo srčeko kuca :-)
Evo da i ja prijavim svoju betu 16dpt - 1885!!! :zaljubljen:
U šoku sam...u pozitivnom naravno...jer su moje prve bete uvijek bile oko stotke.
nata, jeeeej! Evo VV trudnica, sve više i više!!! Bravo!
tina nam je trudnica, jupi, jupi, jeeeeee! Čestitke kikii nata! Svima puno, puno poljubaca i da bude sve ok do kraja! I neka se nastave pozitivni događaji i da do ljeta sve budemo debele, prištave, plačljive i sve najbolje šta trudnoća donosi! :-D
Nata, čestitam na prekrasnoj beti!
A čestitke i tini2701, koja je danas isto objavila svoju betu, i to nakon AIH postupka! Hvala tina, ulijevaš mi nadu!
Pridružujem se u čestitkama našim friškim trudnicama, neka im trudnoće budu lijepe i dosadne!
I puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama koječega da se što prije upišu na listu trudnica!
Tina, super čestitam.
Baš sam vesela kada ima ovakvih super vijesti, samo da se tako nastavi i dalje.
Hvala vam cure na čestitkama i vibricama, predivne ste :zaljubljen:
kiki30 čestitam na :heart: :-D:-D
nata, predivna beta :-D
nana, vau koja beta! Čestitke:-D
Čestitke i Tini2701 :-D
Čestitke i kiki30 i magnoli na malim :heart::heart:, neka i dalje lijepo kuckaju~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim, posebno ako sam koga zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Čestitam nata na prekrasnoj beti, mislim ja da su :zaljubljen: :zaljubljen: jer moja je beta 16dpt bila 1340 i imamo dvije mrvice. Bravo za VV!
Posebne čestitke mojoj sugrađanki tini. Bravo! :-D :-D
kiki i magnoli bravo za srčeke!
čestitke novim trudnicama i što je najvažnije da slijedećih 9 mjeseci prođe bezbrižno:klap::klap:
..hvala svima na čestitkama...sad samo treba čekat petaak da se beta podupla....
Ima da se podupla, mamicu joj! :-) Ne brini, Tina, samo misli pozitivno!
nata i tina čestitam:-D:-D:-D
jutro cure, evo fina:coffee: iz sunčanog nam Međimurja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama za šta god da im treba:heart:
kiki30 ~~~~neka bude uredna trudnoća do kraja:-D
nata i tina, bravo :klap:, ~~~~~~nek se bete dalje duplaju po pravilima i da trudnoća bude školska:-)
Hvala svima na čestitkama. :kiss:
Samo da se još podupla sutra.....
Da znate koliko se dvoumim dali sutra napraviti test ili čekati subotu i vaditi ß. Ne znam što će mi biti veće razočarenje ako nije uspjelo. Samo jedne srte na testu mi je već preko glave pa mislim da ću ustrajati do subote i samo vaditi ß.
..ja nisam mogla izdržati pa sam na 12 dpo napravila test i nisam mogla vjerovati kad sam vidjela pozitivan test....mislila sam da me netko zajebava :lol:
ptica,čekaj subotu..neznam i ja sam se dvoumila i uvijek sam radila testove ali ovaj put baš nisam htjela i eto.. :-) izdrži još malo... šaljem ti
puno~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!!!
Ja sam juce i preko estrofema i utrogestana pocela malo krvarilti pa sam odlucila samoinicijativno da prekinem sa daljim maltretiranjem sebe i ne uzmem tablete sinoc.Danas stigli rezultati bete,pocela je padati konacno,a danas je pocela i prava menstruacija.Ustvari mislim da je to bio neki ''mini'' pobacaj,sto se bolova tice,a i komadi tkiva koji su ispadali su bili debeli veliki i sivo-ruzicasti(oprostite na detaljnom opisivanju,ali ja sam se uplasila kad sam otisla u wc:-o).Nakon svakog grca gdje sam vidjela cini mi se sve zvijezde na nebu,osjetila sam tako olaksanje i opustanje u stomaku,da evo cijeli dan razmisljam o tom ''opustajucem'' osjecaju.:zaljubljen:
..ajme...sad si mene isplašila....ja trebam sutra drugu betu vaditi...:-o
...:love2: žao mi je što si tako prošla....
tina, s obzirom na obzir, mislim da je vrijeme da ti malo prestaneš čitat postove na ovoj temi, čisto da se ne nerviraš i ne plašiš. Bit će s tobom sve u redu, uostalom, mislim da si tu jedna od mlađih cura, a ti i tm nemate neke veće zdravstvene probleme. Molim te opusti se i misli pozitivno, i to je ključ uspjeha. Ajde, miči se sa kompa i misli kako će sutra beta bit 400. :-*
alma, jako mi je žao što ti se to desilo! Drži se, ne daj se! Veliki zagrljaj utjehe ti šaljem!
(ne znam koristit ove smajliće koje vi koristite, osim osnovnih, pa nek mi netko pliz pošalje pp sa svim znakovima)
Martinstoss....idem peći kolače...to mi je pametnije 8-)
...i da...smajlići su ti tamo dolje....samo pritisneš "idi na napredno" :mrgreen:
alma, jako mi je zao, ali vidim da si ti dobro, vidim da cekas da se to okonca, pa da krenes dalje... svaka cast, nije lako.:love2:
ja sam se jutros probudila prije 5h, danas u 9 mi je uzv i trebala bih vidjeti srceka, ali, nemam mira....toliko me je strah. mislim da ce mi srce iskociti....mislim da me svi razumijete, i vise nego dobro...
ljubim vas sve, i vibre do neba svima, za sve sto nam treba.....
alma, ne stignemviše pratiti sve na forumu, tako da ne znam što si ti prošla sve od pretraga. Pogledaj malo na topicu o imunološkim Nakon toliko biokemijskih, možda ne bi bilo loše i s dr. R. u viliju malo porazgovarati.
Ipak nisam napravila test čekam sutra pa šta bude. Jedina razlika u odnosu na prošli puta mi je konstantna bol u trbuhu kao da ću dobiti, prošli puta nisam imala nikakve tegobe.
Tina stretno danas da se ß pravilno poduplala.
Makica, ~~~~~~~~~~~~da vidiš svoja srčeka i da bude sve ok!
ptica1,~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju ogromnu betu!
tina2701,~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!
:-* svima!
Od pretraga su radili prije 2 godine dok smo se pripremali za postupak hormone,histeroskopiju,i dna kontrolu za mene i MM.I sve je tada bilo u redu.U medjuvremenu sam dobila brdo hormona kroz 2 stimulacije i kojekakve pripreme i nikad vise nije ni jedan dodatni pregkled uradjen.Naostrili smo se i MM i ja za srijedu kad idemo na razgovor sa dr.Trazicu svakako imunoloske pretrage,hormone,nalaze na trombofiliju,ponovo histeroskopiju i mozda cak IMSI(cula sam da to u Njemackoj i Ceskoj rade).Ja sam u postupku u Belgiji i jako sam razocarana sa dr. cini mi se da sve radi po nekom standardnom protokolu pa dok ne upali.Nemam pojma kako ce biti u srijedu,samo se nadam da tamo nekakvu scenu ne napravim jer sam jos van sebe od svega,a i MM ima prilicno ''kratak fitilj".
Veliki X
Šumskica draga, sretno!
Cure moja M nikako da stigne, jučer kao neki spotting i više ništa (ja spoting obično nikad nemam, nego M jednostavno krene). Mislim da se previše veselim i jedva čekam da počne postupak i da postanem pikalica, da mi se sve smrdalo :( Jeste imale takva iskustva?