Bok cure ja sam nova na ovim stranicama.trenutacno smo na ciljanim odnosima.prosli mijesec clomifen,i utrogestani.BETA -
Ovi ciklus femara,ovitrelle i utrići.Beta za 11 dana.
Čekam!:-)
Printable View
Bok cure ja sam nova na ovim stranicama.trenutacno smo na ciljanim odnosima.prosli mijesec clomifen,i utrogestani.BETA -
Ovi ciklus femara,ovitrelle i utrići.Beta za 11 dana.
Čekam!:-)
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!
Mury~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Mury??? :)
Mury čekamo da javiš kako je prošlo????????????:coffee:
:cekam: nikad duži ultrazvuk! Od jučer ga čekam :mrgreen:
Mury, snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i ostale
Sela, sitno brojis ;)))
Moji folikuli nešto slabo rastu, na 11 dc su tek oko 12 mm, pojačana stimulacija na 1 gonal i 2 menopura, u poned. opet folikulometrija, pa ćemo viditi što dalje, ali ne nadam se baš dobrome... :-(
Svim curama pikalicama i čekalicama punkcije, transfera, bete, ultrazvuka želim puuuuno sreće!!!
Evo me cure moje, u mojoj maternici dr. vidio GV 4,9 mm sa ŽV. Opet za tjedan dana UZV kada se nadamo čuti i srčeko :zaljubljen:
Hvala svima na dobrim vibrama i ljepim željama!!! I šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god kome treba!!!
Mury~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ super, čestitam!!!!
Mury čestitam.... :-D:-D:-D:-D
Mury čestitam od :heart:, super, super :-D:-D:-D, tako sam sretna zbog vas :klap:
Mury odlične vijesti! Sretno za dalje! Bravo! :-D
Mury draga...sva sam se naježila dok sam čitala...
Bravo...i nek ti bude ovako lijepo do kraja.
ajde Mury baš mi je drago:-D
Mury draga čestitam, sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Murry
Mury čestitke od srca. :-D
ovo su tako prekrasne vijesti, neka ih ova tema postane prepuna.
Mury, a sada mirno i skolski ostatak trudnoce,:-D
Mury, čestitam!
drage moje da se evo javim...bila sam jutros na punkciji, izvađene 4 js. punkcija je malkice boljela, ali ni približno koliko sam ja to zamišljala, a svega minuticu traje, tako da se to da izdržati. koliko su me injekcije ošamutile, voltaren i ta neka da me smuši, i poljaka se ne sjećam najbolje, kroz maglu, tako da su mi one sigurno toliko pomogle, kao da sam bila u nekoj poluanesteziji :) u ponedjeljak će me zvati da mi jave jesu li js i spermići malo ljubili :P
vedre, javni se da vidimo kako je prošlo sve kod tebe? p.s.upoznale smo se jutrod u ordinaciji, divna je :)
hvala na podršci, savjetima, informacija i snazi. sretno nammm:heart:
Mury...draga naša.~~~~~~~~~~~~~~~~da sljedeći 8mj prođu kao u prekrasnoj bajci.uživaj:heart:.veliki poljubac vam šaljem
a ja sam danas nakon 5ivf napravila i prvu aih.sperma je bila odlična.postupak je prošao za tren.večeras i sutra kaže dr da utvrdimo gradivo:).a sad sljedi ono najgore.....utrogestani:)
mostarka vidim da ste stigli.drago mi je da smo se srele i upoznale.i mene su na prvom ivf totalno zamantali ali svaki drugi put mi je bilo ok.~~~~~~~~~~~za pon za extra embrije.pozdravi dragoga.
tek vidim da si ovdje pisala, također, pozdravi muža, spomenuli smo vas više puta kako nam je drago što smo se upoznali. drago mi je da je sperma ok i sad nadati se :*************** ogromne za sve :klap:
mury jako mi je drago , jako :heart:
a kad se sjetim da si htjela odustat , drago mi je da nisi ~~~~~~ sretno do kraja :heart:
vedre sretno , ne trebam ni pisat sta ti zelim :heart:
i ostalim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam svima na ljepim željama :heart:
A ja ne bih bila ja da se i dalje ne brinem, brine me veličina GV, bojim se da je 4,9 mm malo za 5+4 tj. trudnoće? A i (.)(.) kao da su danas manje čvrste nego prethodnih dana, i još uvijek me ne bole,samo pvećane, i naravno nikakvih drugih simptoma nema, nit mučnine...a ja bih tako voljela da mi dođu te trudničke mučnine, nekako bih bila mirnija s mučninama....znam da sam luda, ali što ću :-)
Draga Mury čestitam od srca na srčeku...neznam odgovor na pitanje jer još uvijek nisam doživjela...sigurno nije lako biti na miru ali srce je tu i to je najvažnije,vjeruj u svoju bebicu i bit će sve ok,a od simptoma znaš i sama da je kod svake drugačije...moja sestra u cijeloj trudnoći nije imala nikakve simptome posebno,čak ni jedna mučnina a veliki dečko ima 7 god zato pokušaj ne opterečivati se...i uživati !sretno draga!!!!:heart:
Ma de se pokušaj opustiti....znam lakše reči neko napraviti......:kiss:
vulkan, draga, da je barem danas bilo srčeko, bila bih mirnija, ali nije, samo GV sa ŽV. Ali ja se nadam da je rano za srčeko, i da ćemo ga čuti za tj. dana :-).Uh, pokušat ću se smiriti, bit će ovo dug tjedan :mrgreen:
ups ja sam mislila na Gv sa ŽV a pisala kao srčeko...ali čuti ćeš ti brzo i malo srčeko samo vjeruj jer me jedna naša forumašica koja ima već bebača naučila da nas bebica osjeti od prvog trenutka i to mi je lijepo vjerovati !!!!kažu da je beta samo prvi korak ,a tek poslije počinje pravo isčekivanje tako da je tvoja briga sasvim normalna ali sada kad ste to postigli probaj ne misliti negativno!!!
Mury cestitam i sretno za dalje!!! Rano je jos za mucnine... Bit ce ti ovo napet tjedan, i ja sam prosla slicnu neizvjesnost na pocetku, ali prodje. Probaj se zabavit necim da se ne propitujes i ne surfas previse. Znam lako je to reci... Sretno!!!!
Mury, avatar je zakon! Sad lijepo mozak na pašu, samo pozitiva, sapunice:-), lagano štivo i probaj ne razmišljat, samo uživaj u spoznaji da jest, tu je, ta točkica, najdraža na svijetu...
upravo zvali iz cita...ET će biti u utorak, 2 lijepa embrija dolaze u pupu :)
To s mučninama je vrlo individualno. A konstantna sekiracija će završiti kad GV napuni 18. ;-)
Mostarka za ET u utorak~~~~~~~~~~~~~~~~~~