Frćka, možeš ti i ranije na uzv. U ovakvoj situaciji ja bih. Ali prije toga u pon. opet izvaditi betu.
Printable View
Frćka, možeš ti i ranije na uzv. U ovakvoj situaciji ja bih. Ali prije toga u pon. opet izvaditi betu.
Bubekica zapiši i mene za 01-2014,stimulirani
Cure moze pomoć.
Danas mi je 3 dnt i trebam si dat 1 x decapeptyl 0.1 mg ????
Dali ste i vi to dobile i zbog čega se to dobiva. I u koliko sati se moram piknuti ???????
ja umirem od straha cure:scared:, kupila sam test i ne mogu ga napraviti..gledam ja njega, gleda on mene..danas mi je 12 dnt..u pon ß, imam osjećaj da ću dobiti svakog trena..
lana 01 :-)
jojo šta je s bakterijom,jesi išla kod dr?
Ma nećeš dobit. Navijam za plusic.
Pišni jedan i javi ????????
A koji dan ti je bio transfer???
18.11 je bio transfer...:cupakosu:
sad me probada u trbuhu i leđima, stalno gledam gaće :-) nikada nisam bila takva kukavica...
sinoć uzela ovitrelle,punkcija sutra u 7 ujutro, imam 3 folikula
jedva čekam...
klara neka bude što bezbolnije i što uspješnije:)
saraya jel pao testić?
jedno pitanjce za iskusnjace.
danas sam imala transfer i dr mi je dao terapiju aspiri 1x100 i sutra ujutro decapeptyl.
zasto aspirin i zasto taj decapeptyl?
za decapeptyl kažu da pomaže kod implantacije,ali mislim da to nije skroz sigurno,a za andol ne znam,valjda za bolju cirkulaciju i prokrvljenost maternice..budu ti točno rekle iskusnije cure
Željkice sitno brojiš,sad si ti na redu,ne boj se ništa,znaš onu pjesmu:rodila sam tebi sina isto ko što su od davnina rađale majke.....Doris D....Bit ćeš preponosna kad rodiš i pogledaš to čudo kraj sebe.Sretno!
Strašna želim da ti 11.12.i na dalje bude jedan od najsretnijih dana u životu kao što je bio i mojoj mami kad me rodila!:heart:
Tina1986 hvala na potpori ali mi sigurno nemamo transfer u pon., već će mo samo čuti jel su nam oplođene stanice dogurale do blastica i jesu li dovoljno kvalitetne za zamrznit. Želim da ti ovaj postupak bude kao ispunjena božična želja!
Orhideja, Saraya :fige: :fige:
Mury :kiss:
ma nije..sutra ću:drama: :scared:
ajooooooooooooj.....drzim fige :) ne trtaj :P
tantolina, suzys. :love2: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
frćka :fige: da sve dobro prođe i da ti ostatak trudnoće bude doooosadaaaaaan!!
orhideja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u lab-u
marlen :love2: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam zamrznu lijepe blastice!!!!
mary 123 je bio transfer??
još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, nek se nađe..
Ja ću se poslužit s kolektivnim vibricama :D
Kameleon transfer jer bio..imamo dvije mrvice,jedna osmostanicna i jedna sedmostanicna.Danas je 2dnt.
saraya čekam :D :D :D
Tantolina, zao mi je
frcka, tako i moja beta ne raste bas pravilno
U cetvrtak su me hospitalizirali. Taj dan je beta bila 2500. Tri dana prije toga 1210.
Sutra opet ponavljam. I dalje povremeno krvaruckam i smedjarim.
Svima :fige: za sve što vam treba! Mi pokušavamo ne mislit previše, čekamo sutra novu betu! Srce će mi iskočit!:roll:
Strašna, test je negativan..:cry::cry: sutra trebam vaditi ß..ma koma sam..
Saraya koji si test radila? Možda nevalja, mojoj prijateljici 2 testa neg. A ona trudna 5,5 tj. Tako da..
Sretno sutra i neka beta pokaže tri brojcice:-)
Frcka sretnooooo:-)
saraya,:fige: da je bilo prerano i neka beta bude pozitivna!
Frćkice,s_iva,sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!