Manola, bravo!!!
Nemoj biti u strahu, misli pozitivno, vidi kakvu malu hrabricu imas. :)
Drzim fige za dobru betu u ponedjeljak!!! :love:
Printable View
Manola, bravo!!!
Nemoj biti u strahu, misli pozitivno, vidi kakvu malu hrabricu imas. :)
Drzim fige za dobru betu u ponedjeljak!!! :love:
čestitiam na betama i plusićima.
Cure help ne znam gdje da postavim pitanje danas ujutro sam umjesto andol 100 popila andol 300. svi su mi lijekovi u istoj kutiji i zabunila sam se. nigdjee na netu ništa ne pise pa ne znam jel se sta može dogoditi. jooooj.
nece se nista dogoditi.
hvala ti bubekica smirila si me. sad sam ušla u 6. tjedan i sva sam na iglama do uzv-a
Ja sam pila aspirin 100 i dr.mi je rekao da prestanem zbog krvarenja...pa cemo vidit hoce li se smirit kroz par dana...
Nadam se da bude sve dobro...
Imam pitanje za vas,na iglama sam....danas taman poslje druge smjene me sestra zvala da im pomognem popravit auto...i oko 22 dok sam sjedio odmarao i pričao sa šogijem me žena zvala da je prokrvarila.hitno sam išao po nju i na merkur.Čekao sam pol sata,ostavili su je gore.sestra je rekla da se ne brinemo(?)-na uzv koji je po njihovim riječima loš se vidi i gv i plod ali nije sposoban srceko prikazat,to cemo morat pricekat do jutra.pa sad sjedim na iglama....neku ohrabrujući savjet..inace 6 tjedana i 4 dana.Hvala.muž.
Da,ali na vv.sad sam se čuo s njom,radili su joj osnovne pretrage,to je sve što znam.
Drzte se!
Lijepi pozdrav svima... prvo da cestitam svim trudnicama, evo i ja sam betocekalica. Punkcija 14.10.( dobiveno 12 jajnih stanica),
transfer je bio 16.10.(oplođeno ih 5, ostalo 4, 1 emb.vraćen, 3 emb. zamrz.), beta 01.11.
Nakon transfera lagani hiper, 4 dana me sve boljelo, jedva sam hodala.. danas mi je 9dnt i kao da se ništa nije dogodilo :cry::cry: Nikakvih
simptoma, bolova, iscjedaka, trbuh se ispuhao..
Puno sreće svima!!!!
mirelis i Nina83 ništa se ne javljate. Kako ste??? :-)
Hvala svima!!!!!! I ja(mi)vama držimo fige!!! jutros nakon vizite je žena otišla na pregled......na kraju sve u redu,bit ce tamo najvjerojatnije do pon,možda i duže.Koliko sam ja skužio ta krv je iz nekog ugruška a ŠLAG na tortu kad mi je rekla da je i drugo srceko proradilo..sad kao i do sad dan po dan borba,briga,veselje,nestrpljenje..muž
Prekrasno, cestitam vam! :-)
Poljubi dragu!
Hvala i N A R A V N O da hocu!!!!!
Super, čestitam! :-D :-D
Tetagogolina evo me,ja sam imala 10 dana smedji iscjedak,pa sam odmarala,pratila sam vas,vidim da si i ti imala krvarenje ali sve je ok.Ja idem u petak na ultrazvuk,to ce mi bit 9 tj.nadam se da ce sve bit ok.Ni meni nije gin.vidio odakle taj iscjedak ali srca su kucala i rekao je da malo usporim,da odmaram.Zanima me nesto,dali je koja od cura imala to,desava mi se u zadnje vrijeme da osijetim ostru bol u pupku kao da mi netko iglu zabije,traje par sekundi i prestane.Meni se to desavalo i prije par god.kad nisam bila trudna,ali sad mi bas cesto,svakih par dana,grozan osjecaj.
Nina83 :fige:
Pišu li vam veličine ploda? Meni piše CRL 2.5mm na 6tt. To mi se čini malo :roll:
neznam za taj CRL,nevidim da mi to negdje pise,imam samo velicina gest.vrec.24,1mm i druga 19,9mm i otkucaji 126 i 123
Zene moje drage, evo nakon 5 dana poz testova danas 12 dnt beta 545,2 :-D sad cekanje uzv i malog srceka :zaljubljen:
Danas mi je 11 dnt, jutro test negativan, a od jučer krenuli bolovi nalik pms, i smeđkasti iscjedak.
Zanima me ako sutra izvadim betu i bude 0 mogu li prestati s utrogestanima?, i ne moram ponavljati 01.11.
kada sam i morala vaditi betu? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru :)
hvala tetagogolina, još ne mogu vjerovat... vidim da je i tebi fet bio uspješan, nisam vjerovala kad su mi rekli da su s fetom velike šanse, ali eto baš mi je fet dobitni, možda zato šta nema tolko hormona, pikanja i ostalih čari stimulacije...
:D :D
cestitam!
Kleopatra, Nina - čestitke!!!!! Kako je divno imati dupliće!!!!!!
Cestitam, Lily!!! Divna beta!!!
Cure, čestitam na trudnoćama. Sretno do kraja~~~~~
Tužnicama jedan veliki zagrljaj...
Manola, jesi radila jučer betu?
Cestitam svima na betama.
Ja sam vadila jucer betu bila je 2470 ali ja i dalje krvarim i imam prave pravcate menstrualne bolove s obilnim krvarenjem vec 4 dana skoro. Prije toga smedi iscjedak. Znaci od pocetka trudnoce krvarenje. Bila sam na uz potvrdena je trudnoca 5tt. Kaze doktor da sve super izgleda i da je sve na svom mjestu. Ne vidi odkud tolika kolicina krvi. Tako sam u strahu....ne znam sta da mislim ni sta da radim. Zar je stvarno moguce tako jako krvarenje i da se beba odrzi....
cure čestitam na novim betama.
ja opet nemam krvarenje ali nemam nikakve mučnine ništa,, sad sam u 6 tt.
Stigneš imati mučnine, one se pojavljuju između 6. i 8tt. Ak ih ne budeš imala, budi sretna. Meni su sramežljivo krenule oko 5tt i u 15tt još uvijek mi je mučno.
ma bojim se u četvrtak idem na uzv bit ću punih 7 tt, samo da srce kuca
Sve ce biti u redu, marina.
Samo pozitivno razmisljaj.
Taman je vrijeme da se srceko cuje.
Vibram za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bude sve u redu. Normalno je da brines. ;)
brinem se... na iglama sam.. još mi je ovo sve nestvarno i još uopće nisam svjesna da u meni raste mali čovjek.
marinab, ideš slijedeći četvrtak jel da, ne danas?
i kad si to krvarila, ne mogu nigdje pronać?