Kris fakat ti je grafić mrak. Ak glupača ne dojde, ponovi testić sutra ili preksutra!
žužy :fige: da te dečec razveseli :)
Sreća ~~~~~~~~~~~
Svim živčanima :psiholog::peace: (i mene je pralo u neočekivanju M)
Printable View
Kris fakat ti je grafić mrak. Ak glupača ne dojde, ponovi testić sutra ili preksutra!
žužy :fige: da te dečec razveseli :)
Sreća ~~~~~~~~~~~
Svim živčanima :psiholog::peace: (i mene je pralo u neočekivanju M)
Evo me, uspavala sam MM i kćer. Koja milina, mir i tišina! :raspa: Ma sam bezobrazna...
Eto me tu malo kod cura da se ispričamo, babetine jedne. Kris, graf ti je stvarno odličan! Ponovi test svakako! Bez brige, nisam baksuz, već namjeno nisam htjela kupiti uloške, kao ne treba mi! :-)
Imam neki vodenasti iscjedak. Nekako od jutros su mi pomalo "mokre" gaćice, ne puno, već malo.
Hoćete čuti biser od MM? "Možda tebe boli trbuh (govori o menstrualnim bolovima!) jer si gladna ili ti je to ovulacija bila, pa te zato boljelo prije par dana..." :lol: Ovo je uzrokovano time što me prestalo boljeti, slučajnosti radi, poslije obroka, a s druge strane bočelo me boljeti još prije 10 dana...
Haha,ja sam ftruc kupila veliki paket sad...inače mi dojde a ja nisam kupila jer da ne ureknem kao 8-)
Meni sve više struji bol dolje...
Žužy, piš-piš sutra, ha?
Misliš da bum doživjela da mi ne dojde 15.dpo ?Nekak sumnjam...
Imam ga,mm ga je kupio i sakrio:)jos mi nije doslo da ga ízmanipuliram da mi kaze gdje je:)neka, dug je dan za ludilo...to i mene muci,kaj je tak lijep a svejedno ce doci...
Ali, temp. ti je baš lijepo išla gore. Ja sam si stavila toplomjer na noćni ormarić ne bi li malo piknula se dolje jutros, ali zaboravih. Znam da mi je inormalna vaginalna temp. 36,6, barem okvirno sam mogla vidjeti, zaključiti štogod, tješim se ja...
Što ti misliš, zašto me počelo boljeti prije, već 11 dana (svaka dva, tri dana..)?
NeznamSrećo...zbrčkan neki siječanj.Zakaj su mene sise počele boleti deset dana kasnije nego inače :?:
Mislim da nema pravila u cijeloj ovoj priči i da svaki ciklus vodi svoju politiku.Mada se i dalje čudim kaj picek glisti,pa kak mi je sad tak a godinama mi je bilo onak.
Dok se samo sjetim savršenih grafova nestrpljive anke,pa bez uspjeha..
KrisZg,a zločest ti je muž,izcekaj tog testića iz njega nečim :storma:
Ma ne zelim,cekat cu sutra,ujutro piskim
Sretno draga!
Hej komadi !
evo i mene malo na popodnevno družnje!
MM "odmara oči", najrađe bi zaspo al mu nedam jer ja ne mogu, a sinoć smo bili kod frendova do 3h i ustala jutros u 9. Curke pune energije a meni duša spava.
Brojim dane da ova glupa m završi i da iskoristim mm pošteno.
Kris tek sam danas kad sam gledala tvoj graf skužila da imaš već dvoje djece.
Imam osjećaj da bi moglo slijedeće odbrojavanje biti višestruko.
Jap dvoje iz prijasnje veze :)Budemo vidjeli sutra :)Ja sam tak s energijom na 0...sam bi se skrila negdje
:joggler::tele::mama:
sreco kaaaj jee?
Mora da ima tulum a nije nas pozvala! :-P:preskaceuze::pivo::kokice:
I meni se cini tako :)
Sjetih se sna od nočas,pa da podijelim...
Sanjam kako sam na wc-u,obrišem se i na papiru vidim dva mala embrija..cm-dva u samom začetku.:-o
I zamotam ja njih u papir i kasnije u vrečicu neku..onda skužim da oni rastu i nakon nekog vremena da su to bebe i ja odlučim roditi...porodila me/njih moja mama,prerezala pupkovinu,vrh spalila šibicom (?), prekrasan je i ja plačem,važem ga (jedan je),imal je 1130g i govorim mami..pa vidi ga kak je veliki a kaj tek da ima 4kg kak neke bebe kad se rode!
I odlučim ga dojiti,nosim ga na krevet (u svoju sobu kod mojih),ostavljam ga samog na krevetu i tražim gazu..nemam ništ,panika me lovi,kak budem ja s malom bebom,nisam se pripremila,kaj da mu obučem,jao.
I tu se budim,ko da je podne,u šoku...a koji osječaj,da imam malu bebu,doma,samo moju.Ajme majko,nisam još ni MM ispričala.
Jaaako čudan san.
I kaj da mi čovjek veli...
Uh i mene su takvi snovi mucili u prijasnoj...uvijek sam sanjala sina i od pocetka znala da je sin.Takvi snovi uzdrmaju posteno :love2:
Uf,bome pošteno..
Uvijek sanjam "romane",al ovo ti fakat obilježi dan.
Cure, ništa nije! Ema je pored mene dok sam čitala vaše postove i veli, daj mama, stavi smajliće! Odabrala ih je!:-D Eto, za vas!:-)
:heart:
A dobro je, već sam mislila da ćete se ljutiti na mene što Ema škica po ovom forumu sa mnom. :lol:
Evo, kući smo cijeli dan jer kiša neumoljivo pada... i MM padne napamet praviti kolač. Ubacili smo sve što smo imali, a što bi moglo imati namjenu biti kolač, eto ga, hladi se....:lol::kuhar::njam:
Btw, mislim da su mi se grudi ponovno aktivirale, desna zapravo jer lijeva šteka oduvijek...
Danas je i zadnja šansa da nešto sami napravimo odletila u vjetar , M je stigla i službeno silazim s liste jer idemo ovaj ciklus u postupak..
ak se slučajno što promjeni npr. bude kakva cista eto mene u utorak nazad!!
Siskica Sretnoooo!
Jutreko!
Šiškica, sretno ti bilo!:-)
Mislim da ćemo jutros imati neke piškalice, stoga držim :fige:
Jutro! Mene je nas zajednicki prijatelj FeFe jutros iznenadio-oznacio O na 8.dc ! o_O Doduse,nisam za vikend merila temperaturu u uobicajeno vreme,tako da mu bas i ne verujem. Nije bilo ni sluzi,ni pikanja u jajnicima,ma kakva ovulacija. :-)
Jutro svima,
piskalice ajmo na posao ;):-*
Nista od mene,mene po noci probudila mucnina, piskilo mi se, isla napraviti test i nikaj, niti sjena.Tako da sada cekam vjesticu:evil:
Jutro!
Šiškice,sretno!
Mislim da od mog pišanja nikaj,T je pala,sise prestaju bolet..to je to.Samo da menga dojde što prije da se mogu naručit kod dr.Šiškice,pratim te!
Srećo,KrisZg, :fige: :fige:!
Jao meni, Žužy i Kris :love2::-|:cry::cry::cry:
Razmišljam o tome da sam nešto zabrljala ili ne znam, nekako je moja O. bila kasnije nego 13 DC, stoga se pravim da moje prvobitno očekivanje nije ni postojalo, stoga čekam M. kao što mi je označio kalendar ovulacije, odnosno 5.2. Osjećam se dobro. Ma grudi nisu više za ništa... Ali ne osjećam se kao da ću dobiti, nisam napuhnuta, čak štoviše, suprotno od toga...
Alo!!!
Malo sam zavirila kod vas - i vidim da me je draga Žužy spomenula... Žao mi je zbog tvog pada T!!!!!! Nas dvije smo profesionalke u tumačenju FeFe i znamo kaj to znači... :gaah:
Uistinu sam znala imati savršene grafove, a na kraju nikad ništa - i zato mogu poslužiti kao školski primjer kako graf & simptomi ne znače ništa. Planiram pratiti T kroz cijelu lutealnu fazu u postupku - ako vas zanima, virnite! Ali planiram raditi testiće od 2dpt (a idemo na blastice i zaista se jako nadam da će i biti transfera). Opskrbila sam se s neta - neka lijeva marka, ali čine mi se pouzdani a i super su osjetljivi - mjere od 10 onih nekih jedinica. Tako da ih neću štedjeti - i briga me ako ih bacim u vjetar s tako ranim testiranjem :alexis:
Vezano za tvoj san - ja sam samo jedan jedini put sanjala muške blizance u naručju, a moja zaova (sestra MM) mi neki dan veli da je sanjala da imam sina, a i mama & svekrva su rekle da su nekoliko puta sanjale. Baš sam pogledala u sanjaricu - vidjeti novorođenče znači veliku sreću u obitelji i nadam se da će ti postupak u VV donijeti uspjeha - GO GIRL GO :-D
Curke - želim vam puno plusića, školskih trudnoća i cijelo čudo žive i zdrave djece!!!
ančice,lijepo si to sročila,fala ti!
Nek ti ovaj postupak,nakon lijepih blastica,donese hrpu lijepih plusića i zatim savršenu betu! :fige:
KrisZg,a k jarcu,koji smo mi baksuzi!
Srećo,a onda mora da je O ipak bila kasnije...kaj s testom,ne planiraš?
Nestrpljiva anka, budi oprezna s tako ranim testiranjem, tada u organizmu jos moze biti ostataka stoperice ili boostera ako si ga primila.
Ma test planiram za srijedu. Ovulacija... Mi smo pokrili moju sluz, to je bio petak, subota i nedjelja (subota - vrhunac), 17., 18. i 19.1.
a po drugoj računici O. je bila u utorak/srijeda 21/22.2. Tada se nismo družili... Već tek u nedjelju. Ma!
Jutroooooooooo¨!
lista za 03.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Evo curke,znam da nam je Darija_os prošla 50. dc ali bit ćemo strpljive još do preksutra kada i naša Asper ima svoj prvi trudnički uzv i onda selimo na novo i njihovo zajedničko odbrojavanje!
Žužy, piši mi 1 DC Ma tko kaže da je dijete lako napraviti, tako bih ga ošamarila! Igraju se i pričaju gluposti!:gaah::voodoo:
Neka mala je bila s mamom kod G., imam po mojoj procjeni 16 g. i onda su se zezale s medic. sestrom, kao kaže joj sestra: ma nemoj roditi prije 30-te, a ova klinka će njoj "a da, da, tako i ja mislim, nema šanse!" Majko mila, slabo mi je došlo! Kako se igraju s tim, kao dođe mi i imat ću dijete! To me jako ljuti!!!
Srećo pa kaj je stigla:oklagija:
Da poludiš....a gle,dok sam imala 16,i ja sam tak mislila.Hebi ga,dok si mlad,sve stigneš.
Kad sam ja imala 16, upravo se tako i dogodilo:lol: