žužy...neka tebe sutra iznenadi kao i mene :)
Printable View
žužy...neka tebe sutra iznenadi kao i mene :)
Saraya samo ti uživaj i probaj ne brinuti jako (samo malo). Beta je OK za 11 dnt a krvarenje je česta pojava u ranoj trudnoći. A svako zašto nema baš uvijek odgovor.
Saraya, mogu zamisliti tvoje pozitivno iznenađenje budući da si očekivala 0! Čestitam i sretno dalje!
Evo mene, moji partijaneri imali dobar tulum. Dakle od 12 js, oplodilo se 8 i svi dogurali do blastica i morula. Vraćena mi je 1 blastica kako smo i dogovorili. Ostatak zamrznuto. Ostala je jos jedna blastica sama, ostalo po 1 blastica i 1 morula. Jajnici su dosta uvećani, tako da je pametan odabir bio vratit samo 1. Na tome veliko hvala doktorici. Budući da nisu mogli dobro vidjet na UZV, ispritiskali su me i doktor i doktorica što je rezultiralo bolovima, većim od punkcije. Ali dobro, preživi se. Malo mi bio tlak visok, itd....ali to su sve one "čari" hipera. :D Nedam se ja! Sad sam super, utopljena u krevetu, sretna i zadovoljna.
Nemam riječi kojima bi nahvalila one sestre i one divne ljude gore. Od biologice, preko sestara, do doktora i doktorice. U svemu tome, oni mnogo olakšavaju, a onda je i veći dio posla obavljen. Eto cure moje :)
Strašna, super!
Sad odmaraj, stigneš i potpis ažurirati :mrgreen:
saraya :-D :-D :-D
žužy :fige: i da te beta iznenadi kao i sarayu
saraya :-D!
žužy :fige: da te iznenadi!
strašna sretno!!!
Joj fala cure,tak ste drage...:cry:
Al uz ovu mengu,i brdo popišanih minusa..budimo realni.Mi smo ovaj postupak oplakali još za vikend.
Strašna,predobar tulum su imali tvoji partijaneri! :-D
Žao mi je što te bolelo,ali sad je samo lijepo ispred tebe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
boogie:kiss:
Strašna ajme super..koliko embrijića :)
žužy još uvijek:fige:
joj cure..sretno svima, u kojoj god ste fazi~~~~~~~~~~~~~
Saraya cestitam!
Evo da javim - histeroskopija obavljena, endometrij ne odgovara fazi ciklusa i jako je resicast, uzet je uzorak, phd nalaz ce biti za tjedan dana.
I ja prijavljujem svoju betu 15dnt 2792.
Drzim fige svima koje ste u postupcima ili cekate bete, citam vas cijelo vrijeme, samo mi u ovom postupku bilo bas nekako tesko sve, pa i pisati ovdje..
Saraya wooooow čestitke! To je iznenađenje! Bravo!
žužy želim ti isti ishod kao i kod saraye, bez obzira na sve!
bubekice nadam se da te ne boli, da si ok! Za resičast endo prvi put čujem. Uf stalno nešto drugo iskače! :love2:
sanjam čestitam! Lijepa beta!
Saraya cestitam,bravo!:klap:
Sanjam fantasticna beta!:-D
Zuzy da se sutra sve preokrene,i da ovaj put budu suze radosnice:heart:
Svim ostalim cekalicama da im se ostvari ono sta najvise zele!:love2:
saraya, sanjam....bravo cure!
Bubekice, sve znaš...
žužy grlim...velika si ti cura!
Strasna svaka cast,prava si koka nesilica:klap:
Sad nek bude jedan ali vrijedan:-D
Bubekice,zelim ti da to sve bude kako treba!:-)
Saraya & Sanjam bravo cure, čestitam!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za 2 tjedna!
Bubekice :love2:
Žužy :-*
Danas obavljen transfer, vraćena jedna po riječima dr. odlična 8.stanična mrvica :heart:
Saraya mogu mislit da si se iznenadila ,čestitam!!!
Sto se tiče krvarenja imala sam ih i ja , tri puta trudna uvijek krvarila , bilo je tu i obilnih crvenih krvarenja oko 9dpt oko 11dpt i uvijek su mi Dr rekli da je to implantacija.... Nije lijepo vidjet krv ali tek Beta pokaze pravo stanje , zato dok Beta ne pokaze stanje nema predaje
Svima puno ~~~~~~~~~~~~
joj sad si me malo utješila :kiss:..
a sad da vas malo iznerviram..zamislite moju socijalnu ginekologinju, kaže ona meni jučer kad sam išla po uputnicu za hcg; možeš prljati, ali ako ti krene krvarenje, prestani s terapijom i nemoj ni ići vaditi betu...nemaš razloga...dobro pa po protokolu znam da sam dužna javiti u bolnicu stanje bete...ali eto..moja dr.me savjetovala drugačije...dobro pa je nisam slušala :gaah:
Sad sam dosla doma i poslozila rijeci doktorice i tekst iz otpusnog pisma u glavi, napravljena je kiretaza i imam 2 pitanja:
1) kako da sad racunam 1dc za poceti piti duphaston?
2) koliko nakon kiretaze se ne moze u postupak?
Cestitam lijepim betama samo tako nastavite, bubekica znam odgovor na drugo pitanje, morala sam cekat 3 ciklusa iza kiretaze..
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu !!!!!!!!!nadam se da je ovaj postupak dobitan SRETNO!
strašna :klap: ,koju si ti terapiju imala? i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum!!
saraya,sanjam čestitam na betama!! :-D samo hrabro dalje!!
bubekice :love2:
loly i ostale betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. cure super bete!! Cestitam!
Saraya,mogu samo zamisliti kakvo je iznenadjenje bilo!!
Bubi, to je vjerojatno bitna razlika. Meni su npr nakon induciranog sve postrugali, da sam krvarila 2 tjedna, pa mislim da mi je dr rekao 2 mjeseca "se pazit", kao da, uspjelo bi nam spontano. A inace ti je u biti ljustenje endometrija 1.dan ciklusa, e sad.....jesu tebi strugali, jel krvaris, jesu samo zarezivali, da li imas endometriozu? Svasta je tu bitno.... pa zovi dr! :) a ima i na forumu doktorica cini mi se...javi seeee!
Bubekica ne kuzim sta znaci tocno taj opis,smo sam doletila reci da se nadam da ce to sto si sad prosla ipak pomoci da dodjes do cilja..
Hvala draga! Jesi li onda dan histeroskopije racunala kao 1. dan ciklusa ili? Ja ne znam tocno sto bih s duphastonom, kojeg pijem 16-25dc (danas je 12dc).
Ako sam dobro skuzila onda ima sanse iduci ciklus u postupak.
Sutra cu zvati svoju socijalku, valjda ce znati, ako ne, javit cu se svojem mpo. U utorak idem po phd nalaz.
Arlena, kakav je tebi bio nalaz? Kako to da su to radili kiretazu u sklopu histero? Daj detalje, moze i na pp.
Hvala svima :kiss:
Ovo je pravi party ovdje!!! Kako je krenilo ove godine cemo srusiti sve rekorde, meni se cini, daj Boze, crna macka pu pu pu...
Svim curama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I neka samo ovako nastavi. Ljubim vas! Ohrabrujuce za sve nas!
Ma nemam sta kriti :)
Dr. Je sumnjao na septum i poslao na histero,kao uvijet za postupak al nije bilo nicega. Srecom doktor koji mi je radio histero dosta se kuzi u mpo pa je sam odlucio uzeti uzorak za phd i jos mi je poslije objasnio da je bio na seminaru u njemackoj na kojem su radili sve (hsg,laparo,i histero) u sklopu dijagnostike neplodnosti,a ne kao sto su meni sve posebno. Nalaz je bio uredan. Histero mi je radjena mislim 8. dan ciklusa,tako da ne znam kako da ti to racunas ,ja imam uredne ovulacije pa je meni endometrij odgovarao fazi ciklusa.