curkeeeeeeeeee moje....beta je 405......:-D:-D
Printable View
curkeeeeeeeeee moje....beta je 405......:-D:-D
littlemouse1 :-D :bouncing: :-D
:-d :-d
bokić! evo vidim divnih rođendanskih ostvarenih želaj tu ima...sara10 sa zakašnjenjem sretan rođendan!
littlemouse ja sam čitajući scrollala do dolje samo da vidim tvoj rezultat i super super brojčica! koji je to dan nakon ovulacije, a koji nakon transfera bio?
ja ne mogu dočekat tek 29.-og beta.
Littlemouse1 cestitam:-D:-D:-D
Littlemouse1 čestitam ti :-D Ovo ti je bio prvi IVF jel tako, mislim da si pisala, svaka čast!!!
Twinolina hvala, za tvoju betu :fige:
leptiric ima li novosti? jesi li vadila betu?
twinolina....betu sam vadila 16 dnt , 32 dc...ma znam kako ti je..ja sam izludila još sam nalaz čekala 2 dana ma nisam uopće naspavana....još jednom idem u subotu vadit i nadam se da je to to i idemo dalje...hvala vam svima i želim i vama sve najbolje....:heart:
sara10...da ovo mi je bio prvi IVF i eto uspjelo od prve....naravno hvala dr.L.jer bez njega i njegovog tima ne bi bilo moguće....još ni sama ne vjerujem....još jednom hvala vam svima i sretnoooooo.....:) :)
VELJAČA 2014. (11)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, Betaplus, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77, PFC, IVF gemini
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
mari80, VV, 1.IVF
OŽUJAK 2014. (8)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
nada0007, VV, 1.IVF gemini
funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
bila_boja
TRAVANJ 2014. (13)
Noemi, VV, 1.IVF
bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
smarija, Slo, IVF
jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
pea, spontana trudnoća
Aliki, SD, 1.IVF
Mury, spontana trudnoća
jan@, KBC Split, IVF (nakon 1xIVF)
Kirona, Poliklinika Škvorc, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu
Krtica, spontana strudnoća
SVIBANJ 2014. (4)
Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF)
dubyaki, 1.IVF (nakon 3xAIH)
sami_os, VV, IVF (nakon 3xIVF) gemini
LIPANJ 2014. (4)
Vlatka35, PFC, 1.IVF/donacija js gemini
lady555, Petrova, 1.IVF/TESE
duskadz, PFC, 1.IVF
Ledamo, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
SRPANJ 2014. (6)
LaraLana, Sistina, 1.IVF
paty, KBC Ri, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET, 1xIVF u prirodnom ciklusu), trudilica za drugu bebu
njoka, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu
Sadie, Betaplus, FET (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Vivach, PFC, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
Marlen, VV, FET (nakon 10xIVF/ICSI)
KOLOVOZ 2014. (1)
klivija, IVF(nakon 1xAIH, 1xIVF)
RUJAN 2014. (5)
mirelis, VV, 1.IVF
arlena, spontana trudnoća (nakon 2xIVF/ICSI; 1xFET)
Nina 83, Mb, IVF
tetagogolina, IVF, trudilica za drugu bebu
kleopatra, VV, IVF (nakon 2xIVF)
manola
LISTOPAD 2014. (4)
marinab1304, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
kika222, VV, IVF
Sladja01, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
artisan, spontana trudnoća (nakon 1xIVF) trudilica za drugu bebu
FAnaS, IVF Centar, IVF
STUDENI 2014. (5)
sara10, FET, Cito (nakon 5xIVF/ICSI, 2xFET)
ivana.sky spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
Sanjolina, Cito, FET (nakon 1xIVF)
littlemouse1, 1.IVF
Angely4you, PFC, FET (nakon 1xIVF) gemini
:štrika:BETOČEKALICE
bebushkica, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH)
daxy, KBC Split, 1. AIH
kitty, VV, FET (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu 24.12.
Twinolina, Petrova, IVF, trudilica za treću bebu 29.12.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
malena19, VV, FET, trudilica za drugu bebu
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
12/2014: bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI)
1/2014: vojvodjanka, FET, Norveška, (nakon 1xIVF); mimadz, VV, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF;, pak, KBC Ri, IVF; tulipan83, VV, FET; bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI, 1xFET); vatra86, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu, 1xIVF/ICSI)
2/2015: antony34, Podobnik, IVF (nakon 2xIVF)
5/2015: dazler, Vg, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu, 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, ajma, Ajvi, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Anci272, Angus, antesa, Antonella14, antony34 , arlena, artisan, baby14, Bananka, barkica, Bea, beti79, BigBlue, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubicazubica, Cannisa, carrie2812, cerepaha, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, Dalmašica, dalmatinka1983, Darkica, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, dunja12, edina, ELA28, Elena 85, emiro, eryngium, florjan, Frćka, fuksija, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gigii, grožđica, hedoniza, Helena5, HelloKitty, Hoću bebu/lolalita, hope, hrki , ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivancica_1982, Iva28, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, Joss, kameleon, kata.klik, keti10, kik@, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, lemmingsica, Leva, Lexus, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, Maybe baby, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica, Mala Maja, Mala28, malenna88, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marlen, Marnie, marryy, Mary123, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, Medeja, meki, mendula71, mg1975, milivoj73, miny, Missixty, mona22, mostarka86, my_heart, mura, Nellie, Nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Newbie, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, ninanina35, nina977, Ninchi_Zg, nirvana, nova21, njanja1, orhideja., osijek, pak, PapigaCapo, PetraP, philipa, Pika80, PinaColada, pingwin, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, Skura, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506, Strašna, sushi, s_iva, *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, TinaH, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, Vali, valiana, Varnica, vedre, venera82, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zadnjivoz, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu, žužy :heart:
Litllemouse cestitam od srca!!!Jesi vidila da su to sve isti simptomi,jel vjerujes sad?:ghug:
Bubekica,moram te ispravit meni je ovo bija FET ne IVF.Prva trudnoca nakon IVF je zavrsila inducuranim porodom u 21 tt.
pa zar ne pise tako?? :zbunj:
sanjolina....hvala puno...bila si u pravu....ma,hvala vam svima,čitajući vas puno mi je lakše sve to prošlo.....hvala vam i želim vam sve najbolje i da vam se ispune sve želje....:ghug::ghug:
Sara,cestitam ti rodendan!
A svima ostalima cestitam na plusicima i dobrim betama
Ja sam trenutno bolesna i samo iscekujem sredinu sijecnja da krenem u novi postupak..
littlemouse:-D:-D:-D:-D:
littlemouse i moj prvi IVF je bio dobitan - twinsi, jelte...sad ćemo vidjeti, sreća prati hrabre...
Vadila ja betu u ponedjeljak i bila je 181.1 i danas je ponovila a nalaz je 182.8. Zvala doktora. Rekao da ponovim u ponedjeljak pa cemo onda razgovarati.
leptirić...nije ti lako...iskreno, ne znam što bi to značilo...što god da je, bit će sve dobro, kad-tad stvari sjednu na svoje mjesto, nemoj očajavati...
Trenutno ni ne znam kak se osjecam. Ah... nadam se da bude sve ok. Ahvala ti Twinolina... :*
Bubekica ajme je sori,dobro si napisala.Pukla san totales.Sori krivo san procitala.Ja vidila samo ovo u zagradama.:pivo:
leptirić mislim da znam da nema ničega što bi te moglo utješiti, Bog zna da se bojim išta reći jer bih ispala licemjerna - niti jedna od nas ne bi voljela biti u tvojoj koži, ali ZNAM jedno - sve u svoje vrijeme! bit će, vjeruj mi, dat će Bog, samo imaj vjere i snage za dalje.
Jučer bila na ET jednog četverostaničnog zam.
beta 2.1.
neka nova godina donese jednu visoku :fige: ~~~~
Leptirić drži se,samo hrabro dalje.
Sabu sretno ~~~~~
Hvala cure.... koristit cu politicki slogan idemo dalje! ;) nego imam jako glupo pitanje... postoji li ikakva pa cak i najmanja sansa da beta u ponedjeljak naraste??? I da bude sve ok???
Jos jedno ali pametno pitanje. Obzirom da se nadam da nece biti potrebna kiretaza (jer je to 4 tj trudnoce)koliko bi trebala cekati do drugog pokusaja?
leptirić draga politika nije iznjedrila ništa dobroga, ali ovaj slogan je iznimka koja potvrđuje pravilo! iskreno, nisam stručna, ali sve može i ne mora biti. s obzirom na situaciju, prije je da nije nego da je, ali tko zna...konkretno nedavno sam na jednom forumu "svjeočila" upravo tome...beta se nije duplala kako treba i na kraju to nije bilo to. ako ne ode samo znam da su cure pričale da ima neka injekcija ili nešto a to daju samo privatnici i da se već u sljedećem ciklusu može ići na prirodnjak. nakon kiretaže se ne preporuča par mjeseci.
molim te da ostaneš sabrana i da ne kloneš duhom, bit će sve u redu! što god da je, mi to možemo!
leptirić, ako bude samo biokemijska koja uredno pada, u drugi pokušaj možeš odmah
ja znam za injekciju (metotreksat) i daju je i državne bolnice, ali s njom se, baš obratno, ne preporučuje trudnoća sljedećih 6 mjeseci...
Argente vjerojatno sam ja u krivu, evo prenosm samo kako sam pročitala, ali ipak zato imamo liječnike za to...neka ti je leptirić sa srećom!
Leptiric zao mi je zbog cjele situacije. Da li si radila betu u istom labu??
Ono sto ti ja mogu reci ako sama odradis spontani (bez kiretaze) mozes vec iduci mj. Ako ces na kiretazu onda moras cekat bar 3 mj. Moj dr kaze koliko si bila t toliko moras cekat nakon kiretaze. Eto i sama cekam da produ ta 3 mj. Moj savjet ti je da ne uzimas nikakve injekcije jer ce tjelo ili samo odbacit trudnocu ili ce ti dr napravit kiretazu. Mislim da nema potrebe da se mucis sa ostalim kemijama. Iskreno mislim ako si radila betu u istom labu da nema neke velike sanse da u pon bude sve ok. Nadam se da grjesim. Drzi se draga...
Leptiric,moja ja prijateljica imala spontani u 5tt i u bolnici je dobila neke tablete koje su joj izazivale indikacije da se tijelo samo čisti.Ona je to dobila jer je bila prokrvarila i rekli su joj da bolje kad je krenilo tim putem da tako i nastavi.Svako par dana je morala vadit betu da vidi dali pada.U tvom slucaju bi bilo mozda najbolje kad bi u ponedjeljak beta bila u padanju sto bi znacilo da ce tijelo samo se ocistit.Ako budes morala na kiretazu nemoj se bojat,nek te uspavaju i probudit ces se ko nova.Naravno osim oziljaka na srcu koje sve u nekom smislu nosimo.
Sretno ti zelim i nikad nemoj gubit nadu.
leptiric i ja sam imala jednom betu koja se nije pravilno duplala i visu od tvoje, beta je sama pala u par dana skoro na nulu,prestala sam s terapijom i dobila menstruaciju, to je bilo u 5tj. Moj doktor mi je savjetovao vec iduci mjesec u fet,jer je organizam bio upoznat sa trudnocom...fet nije bio uspjesan,e sad sta je bilo bolje to nikad necu doznat.
Tebi zelim puno srece i drzi se
pozzzzzzzzzzz svima...danas sam vadila drugu betu...nadam se da se pravilno dupla i da će biti sve ok....sutra dobivam nalaz....:)
Hvala cure. Ja danas vadila trecu betu koja je 269.9. Narasla za skoro 100. U srijedu vadim cetvrtu. Na badnjak. Jao mene. Rekao mi ako cu jako krvarit nek se javim na hitnu.
leptirić čestitam :-D neka i dalje raste...moja je prije tjedan dana vađena i bila je 405,al evo u zadnja dva dana me jako boli kao za mengu i imam neki iscjedak....sutra dobivam nalaz,pa ćemo vidjeti šta je...nadam se da bude sve ok.....tebi još jednom čestitam i sretnoooooo dalje...:) :-D:-D
leptirić joj najgora je ta neizvjesnost....drž se
littlemouse javi betu...
Grozna je neizvjesnost jer nemas pojma sta se događa u tebi doktori ti kazu (obzirom da moju ginekologicu mjenjaju 4 ginekologa) da nije dobro i da ne znaju sta bi mi rekli. Nece radit uzv samo me salju na vađenje krvi. A danas krvarim bas kao da imam mengu. Bolove nemam neke posebne malo leđa bole ali nista strasno.
cure evo malo carolije, neka pomogne :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~