ja 42.5, oni 8 i 10
Printable View
:lool:
ja imam 36, djeca 11.5 i 9
ivana, super za vikend, veselim se s tobom :D
ja bih isto, ali moj muž uvijek i svugdje voli voditi djecu :škartoc:
jutros sam radila snagu, bez skakanja, ali svejedno uz znoj
trening mi je sastavila zhang, a ja mu dodah samo buy in i buy out (ukupno 100 svingova)
ovako ide:
clean and press- 10+10
one leg PU on dumbells- 10
weighted squats- 20
PU and rows-10
deadlift- 20
bird dog PU- 10
zhang :*
anci super trening :klap:
ivana s, super, uzivat cete :mrgreen:
spajka :kiss: narast ce
kad bi mladost znala, kad bi starost mogla :lool:
ja na kraju nisam večerala sladoled, nego pečenicu i salatu, pa poslije toga sladoled :lool: ali to je onda manje sladoleda :mrgreen:
i nisam u pms-u nego smo djetetu obećali sladoled, bio je zamišljen neki drugi scenarij koji se nije ostvario, ali ja vjerujem da kad djetetu obećaš sladoled, ako to obećanje ne ispuniš, zapamtit će ti do kraja života, tako da u to se ne diramo
nisam vježbala, bila sam krepana sinoć, jedva sam izdržala da ih u krevete potrpam
ja jutros Fire up, opet se preznojih, ali mislim da nije samo od vježbi već i od temperature vani :mrgreen:
eno Zuzke vježba s Jillian, a što je Jillian prema Zuzi sitnička :-o
mene sve nešto zateže od Bodyshreda, osjete se drugačije vježbe tako da
će sutra sigurno biti malo odmora, možda bi mogla vježbati 3 dana a 1 odmor...
Ginger, samo navali pa me izvijesti što me čeka...
navodno su ova prva dva tjedna "lagana" a poslije kreće puno žešće i zahtjevnije...
btw. a ja jučer otkrila ovu stranicu, nisam pojma imala za ovo:
https://www.yandex.com/video/
ima svih mogućih programa, bome i insanity max 30 (možda bi ga mogla nakon bodyshreda?!?, ajd izvjestite jel ubitačan)
ginger,što se tiče povratka na posao i vježbanja, mene je to malo usporilo na neko vrijeme, onda je došlo ljeto pa sam i radi vrućina pauzirala, ali navikneš se na sve
daj si malo fore da se navikneš na novi ritam, i onda se nađe vrijeme. Ima kratkih treninga puno koje možeš ubacit, zuzini 5 minutni ili tabate od 10-12, maksimalno 15 minuta, ja samo to i vježbam. Uzmeš girju i swingaš, u 15 minuta, s pauzama, napraviš i onih famoznih 300 swingova
tigrić isto, nemoj se obeshrabrit ako puno puta budeš htjela vježbat al jednostavno ne uspiješ, sve će to proći
willow, insanity je fakat super, ali je intenzivan. no ne boj ga se, ako si radila focus, radi i ovaj. ako baš ne možeš, stani na par sekundi i piči dalje. tako i ja, ima momenata da jednostavno ne mogu.
gdje Zuzi i Jill vježbaju skupa?
evo vidi:
https://www.youtube.com/watch?v=__88NxlN_q4
ma pisala sam već, ne mogu više sa Shaunom, baš mi paše malo promjene, čak i Jill koja se ne gasi :lol:
probat ću i ja bodyshred, šaram li ga šaram :mrgreen:
ima tamo utega?
Anci, ti probaj ove teže tjedne, workout 7 i 8
princip je kao kod BR, 2 dana vježba s utezima, 1 dan čisti cardio
ja imam cijeli na kompu kuci ali nista nisam radila od toga :hiding:
max30 sam radila i super mi je, probaj! kako kaze anci, ako ne mozes, stanes malo. ako si mogla focus, moc ces i ovaj program.
hahaha ili sam se odvikla ili priča još više nego prije :lool:
ali volim je
ustvari se baš vežeš za svoje trenere <3
recimo i nakon zuzke, ja se uvijek istežem sama, kako me jillian naučila, zavisno o tome koji su mišići najviše radili
eno na onom linku ima i Z beginner cardio i strenght
ajme koliko ima toga za vježbati, kad ću biti gotova :lol:
evo vježbačke opreme u lidlu: http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=622&rdeLocaleAttr=hr
prostirka mi izgleda nesklizavo, ali to moram provjerit uživo, i prošla mi je tako izgledala,već mi je puna kuća prostirki, a ni na jednoj ne mogu vježbat plank jacks
a ova lopta što je ovako malo duguljasta, je li posluži za bunny slope?
ja sam pocela uz jillian, al ako i nesto treniram kod nje obavezno je stisam. ne mogu je nikako.
shaun mi je srcu drag.
i max 30 je mrak.
Bas ste vrijedne sve :)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
uspjela sam jutros prije posla odraditi kratki wo za trbuh, 3 runde :škarice, bicikl, russian, plank 40 sek.
moram biti jako tih da mi se cicavac ne probudi pa neko skakanje ne dolazi u obzir, iako sam u planu imla neki hiitić. mozda kad mali bude cvršće spavao jer ako mi se probudi bit će cmoljav pa se nemrem ni otuširati ni nis. al ponosna sam i na ovo odrađeno.
vdidm da se tu spominju neke godine,pa eto ja imam 32, i dvoje kikija od 3 i 1 godinu (u subotu slavimo prvi ročkas!!). meni idealno iako se osjećam ko da imam 22. mm ima 35.
btw..na poslu me svi popljuvali da sam premršava,... svi ono "pa ti sigurno niš ne jedeš"...ili.."vježbaš??!! kako ti to stigneš,"... ,...ah ljubomore :lol:
Moji su 15,10 i 1 godinu. Ja 32 a mm 30. Nije da sam bila "mudra"
ja sam polako i proracunato
ja 39, djeca 9 i 6
nisam jucer nista napravila, dosla sam doma pa jos skoro 4 sata radila spojena na posao
poslije toga nisam htjela vjezbat, dodje me cardio i nije mi se skakalo
danas cu, obecala sam si da nema posla od doma
zhang, sestro, tako i ja kad je bal plesem sve u sesnaest :mrgreen:
hahaha baš mi je super kako smo šarolike sa životnim pričama :heart:
Kris, je li najstarije cura ili dečko? aludiram naravno jeste li Gilmorice :lool:
tigrić, nevjerojatno! inače mi je fascinantno kako se ljudi ne libe biti i grubi i nepristojni u tim premršava-komentarima
Uh kasnim al ste natipkale....
Anci jest brate sta jest jest dosta trcanja , danas rest.Kvadre bas osjecam.
Zhang s tvog popisa mi najdraza linolada al samo bijeli dio :-)
Ginger za utjehu svi smo u pms polulude za hranom ja za slatkim.
sto se tice godinica ja sam izmedju spajke i willow ja 40 djeca 4.5 i 6.5 god.
idealno mi je kad je radjala summer tad sam htjela i ja al smo imali neke poteskoce pa smo morali pricekat 3 god. Summer smatram da si postupila najmudrije u smislu radjanja djecice. :naklon:
al ne zalim se ko i willow; svi misle da sam mladja kad vide djecicu uz mene :-)
Kriss na tvoju mudrost radjanja prije punoljetnosti :lol:
Najstariji je decko pa dvije cure. A sta ces...
Danas nista od gyma, ukocio mi se misic na vratu. Nisam nista htjela pa gledam mm kak radi pa se ubacila. Neki trening u vlastitom aranzmanu. Solidno sam se preznojila. U tim danima radim 100tinjak cucnjeva raznih varijanti.
Al si zato mlada mama s vec velikom djecom osim najmladje :-)
Ot jel molim te jos uvijek romantican s tim sms ovima iz susjedne sobe? To mi se urezalo kad si pisala
:)
Neki dan me zena iz gyma skuzila da imam 22god i troje djece i pita me da gdje mi se zurilo.Kad je skuzila da je 32 u pitanju, nije vjerovala:mrgreen:
Jos uvijek ih dobivam.
Novitet je dorucak u krevet. I to sa tostiranim kruhom. 2mj ima da smo uveli dorucak kao obavezan. Daleko je dogurao od sina jedinca/princa. To je prava romantika za mene :)
Zaboravih ubaciti link...nasla danas ovo na pinterestu za vas dame kaj posjedujete girju
http://www.laurengleisberg.com/2015/...lenge-519.html
Ja 37, klinci 9 i 7. Sve planski :mrgreen:
Sad sam na aerodromu, al za razliku od Lili ja putovanja koristim za spavanje i citanje.
Nabirem energiju za povratak :)
Malo mi je veljača kaoticna pa vježbam kad stignem, al vjezbam.
Al zato jedva cekam ožujak i lagano trckaranje.
Postrojavanje!
43-8-6
Btw. moj najdrazi trener je Tony. Od njega danas strenght B, iz P90, 2 i 4 kg.
anamar, onda smo nas dvije skoro pa isto tempirale 8-)
Cubana uzivaj u spavanju i citanju!
Kris divno <3
I nek neko ima starije dijete od mene :mrgreen:
Tigric ne obaziri se na komentare i bravo za vjezbanje!
Mislim da nas povezuje i callanetics
ovo je za willow
Lol
Klonim se davanja savjeta :)
Nema svatko istu pricu. Trebalo je tu dosta sebe mjenjati a svaka akcija uzrokuje reakciju. Respect je na prvom mjestu. I uzivanje u partnerskoj ulozi umjesto muke u roditeljskoj kojoj nije mjesto izmedu partnera :)Tu sam ja dosta falila
e vakoooo
sad mi je jasno zasto zhang hvali bodyshred
upravo odradila amplify, to je wo3
prezivjela
s modifikacijama
Willow, heads up :drama:
i zakljucak - bodyshred nije za pocetnike, za to je bolji bodyrevolution
al ja i dalje volim Jillku :-)
e, i tu vjezba Zuzka
covjece, al tu ima mladjahnih s velikom djecom, svaka cast!
mm i je svaki po 37, djeca 7, 5, 2
htjeli smo mi nesto ranije, al jbg, nije islo bez medicine
i sve tri su pomno planirane :mrgreen:
Dobro velis.
One kalanetikscarke iz starog programa super izgledaju :cool:
opet ulet. :lool:
Ja sam hiit prije trcanja i onda malo preko 3,5km. Vec je mrak pao, a bila sam u sumi sa psom pa mi se nije dalo vracati ju doma pa nastavljati dalje. A i nisam htjela duze zbog koljena. Koja su ok danas.