ja nis ne radim...virozno dijete i zastekana ledja...
Printable View
ja nis ne radim...virozno dijete i zastekana ledja...
Prijavak
Girja kratkih 15min. (4 vjezbe x50 i c&p 15 x svaka ruka)
Yoga 10 min.
Jucer isto yoga, malo duza
Umrla sam od smijeha na jedan polozaj u kojem se klatis lijevo- desno i usput se lupkas suprotnom rukom po guzi :lol:
Ostatak dana samo mentalne vjezbe, imam puno posla...
Prijavljujem namakanje u toplicama.
Jucer je bilo laganih 5 km ( ok, ne bas meni laganih, ali statisticki nije bilo brzo.:lol:)
He, he
Prijavak trčanja s mm-om nakon dugo vremena, pejser samo takav. Umrla sam skoro i uvidjela kak ja sebe volim, pa si popuštam, pa se tješim. Oscilacije u pejsu kad sam sama su ogromne. Kod njega je trčanje uzmi tempo i piči, skroz druga filozofija.
Uglavnom, 12 km, pejs 5:51. U sekundicu
bravo svima za vježbanje, trčanje, početke, povratke i svašta nešto drugo!!
evo da se i ja povremeno javim...
kućno vježbanje je po običaju zavšilo kao i svaki put, vježbam mjesec dana pa se zaredaju neke obaveze i onda stanem sa svim...
uglavnom nešto me natjeralo na ponovne fizičke aktivnosti 8-)
od 1.10. sam prešla na novi posao, u novu firmu...
jedan od benefita je i plaćena teretana 3x tjedno! :-D
pa eto, kombiniram malo grupne programe, malo solo...
(s obzirom da mi je plaćeno i prijavila sam se, neugodno mi je neići :lool:)
prošli tjedan sam odradila 3x TRX (umrla skoro, ali uz nekoliko magnezija i andola je prošlo :lool:)
tjedan prije sam odradila 1x kružni trening, 1x solo, 1x plivanje
i dalje mi je obavezna folklorna proba četvrtkom
subotom ujutro obavezno imam šetnju Maksićem (malac ima trening 8-9 ujutro) pa iskoristim vrijeme
evo, fizikale koliko hoćeš!
Pozdrav svima, a bubanima da što prije ozdrave!
slijedeći tjedan mi je u planu TRX pon i petak, srijeda kružni ili solo
Super Boxica. Neugoda od neispunjavanja dogovorenog uvijek je najbolja motivacija. To i mene drzi.:mrgreen:
Boxice pitala sam se gdje si :-), neka si nam se javila!
Ginger vibre za curku ~~~~~~~~~~~
Kod mene već tri dana ništa, za četvrtak dam rekla da smo išli u kupovinu, juče sam kasno došla kući uz groznu glavobolju, a danas me samo nastavila bolit.
Trebali bi mm i ja večeras izaći, bar malo, godišnjica nam je, ali nemam pojma kako ću.
S obzirom da smo kod mojih, rest i sutra.
j-la sretna godisnjica <3
ja sam mamurna, dosli kuci u 5 ujutro kad je cimavica bila vec spremna za polazak na interliber :škartoc: :lool:
restam i danas
Boxice :kiss:
Kod mene danas kombinacija:shopping u Areni (Glorija kuponi), izlet priroda s prijateljima al sam uspjela ugurati i Cross Fit.
Danas sam ipak zapamtila vježbe iz work of day (prije toga su bile neke uvodne):
25 box jump (sunožno)
8 ground floor s utegom
20 wall ball (medicinka)
17 burpees
i tako 4 serije.
Ja sam danas kao MB juče :lool:
Lili kod tebe svega juče :klap:
Prijavak 17 km,
Noge ma na tabanima bas bole, jedva cekam nove tene...
Danas samo kucna atmosfera, film i druzenje
J-la znaci da ste izasli :klap: :klap:
Flopi 17 km :naklon:
Lili :klap:
Ja planiram trcanje danas. Lipo sam se naspavala, ocistila kucu, popodne planiram peglat uz seriju i malo odmarat izmedju ucenja s djecom.
Flopice bravoo!!!
MB laganini nego!
J-la neka zabave, daje začin životu.
Ne pamtim kad sam odjednom ovoliko čistila i spremala kuću ko danas. Dakle 4h 15min u komadu, nisam stala ni sekunde. Imam goste iduću sub a preko tjedna ne stignem. Tako da ima da svi paze na svaku mrvicu i mrlju jer sam se baš narintala. Al zato sve blista :cool:
Ostatak dana laganica, druženje s djecom, čituckanje..
Još me vabi Arena zbog onih popusta (još su danas) moram si pod hitno kupit fine hlače. Sad gledamo crtić pa možda kidnem na sat-dva.
Lili jel zbilja ocekujes da ce ostat cisto do vikenda? :lool: :škartoc:
Ja sam isto danas cistila i nadam se da se nece puno isporkat ova dva dana prije puta :unsure:
Otrcala sam 7 km i sad cekam buhtle koje sam napravila da se ispeku :klap:
A ono nadam se da ću trebat malo ulickat, mi smo preko tjedna malo doma, 5 dana ima da pripaze. A šta ću kad gosti dolaze u sub, treba nešto napravit i za jest taj dan.
A vama sretaan put i uživajte u Barceloni :heart:
Ja vec znam kad MM danas skuha rucak da nece bit ni priblizno cisto ko jucer :lool: nadam se da necu morat kupatila ponovno cistit i da ce pod bit dovoljno usisat :unsure: :lool:
Danas CF :klap:
Tribala bi i na masazu danas, nadam se da nece nesto iskrsnit...
neka ga MB, nek samo kuha.
A ti uživaj na masaži i CF-u danas. Kad krećete u Barcelonu? I ti i j-la bravo za tulumarenje, treba i to nekako utrpat u raspored:mrgreen:
Boxice lijepo da si se javila.
Flopi majstorice, lijepa kilometraža.
Ja sam u subotu još završila na špici sa svojima, pa na ručkić, pa na izložbu, a sve začinila wellnessom do kasno u noć. Zaboravili da je martinje, pa smo izbjegavali krivudave aute po lokalnim cestama u Sloveniji.
Jučer totalni rest sa ulovom s Interlibera
kjb neka si odmorila :klap:
krecemo u srijedu za Dubrovnik a letimo u cetvrtak ujutro :)
moram ova dva dana 100 stvari obavit :drama: ako stignem pola na konju sam :lool:
bravo za otrcano, odvjezbano, ocisceno, odmoreno :)
lili, meni dan ne izdrzi cisto, kamoli pet - ali navijam za tebe :)
mb, jao, kako ti zavidim, uzivajte, draga!
mene jucer ukocio vrat
svako mjesec-dva mi se to dogodi
obicno vikendom, nakon duzeg spavanja, kad nadoknadjujem
nakon toga napravim neki pokret rukama, jednom je bilo istezanje uz zijevanje, jucer sam se preokrenula oko sipke na djecjem igralistu i ups, zakoci me obicno lijeva strana izmedju vrata i ramena
onda masiram, mazem deep heatom i patim
prodje za dan-dva, ali me nervira
danas sam cak i ostala doma, svako toliko moram odmoriti, a na poslu sam imala sest sastanaka, nije mi se dalo kroz to patiti
najgore mi je sto necu danas na ples :(
Flopi, bravo za dužinu!
kjb, lijepo mi zvuči tvoja subota, nek si odmorila.
mb, još malo pa putujete, super!
Lili, meni je kuća uredna max pola sata nakon spremanja :lol:
summer, žao mi je što te ukočilo. Vibrice da što prije prođe ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ja sam u subotu odvježbala s girjom i bucicama, zateže danas guza i sve pomalo. Jučer 10 km laganini i to jedva. Danas ću vj. opet vježbati a trebala bih i jogu ubaciti.
ja sam uvela "gestapo" režim do petka, nema neskupljanja za sobom, pazi se na mrvice i sl. tu su djeca najmanji problem, pretpostavljate tko najmanje kupi za sobom i kad se kupa "okupa" cijelu kupaonicu :lool:
jutros me mama nazvala jer je išla malo posjetit unuku (ima školu popodne) i kaže skoro pala na dupe kako sam sve sredila, u hodniku nema brdo jakni na vješalici, nema hrpa cipela u hodniku, sve sam raščistila hehe jedva čekam kupit novo posuđe, ima da "raščistim" cijelu kuhinju :mrgreen: obožavam se rješavat viška.
Summer vibram da što prije prođe~~~~~~
Zaboravih prijavit da sam ipak jučer završila u Areni i napokon si našla i kupila lijepe strukirane hlače u Massimo Dutiju. Oni su mi otkriće, malo više para al vrijedi svake lipe. Ubuduće samo tamo idem po hlače za posao. Ove tamnoplave: https://www.massimodutti.com/hr/%C5%...rentId=7904618
spajka, upravo one koje si mi stavila prve na link sam kupila ni ne znajući da si mi poslala linkove, sad me već znaš u dušu ;-)
super.
ja volim kupovati u MD.
Nano sorrička, evo sad ti zahvaljujem javno :kiss: nisam uopće obraćala pažnju tko mi piše koji dućan nego sam si pisala u rokovnik marke dućana :-)
može trčanje s tobom, dapače.
Nano jesi sigurna da je to kazna za Lili. PRije bih rekla za tebe :lool:
summer :love: nadam se da je ukocenost vec malo popustila?
ivana s bravo za 10 km! :klap:
lili, odlican shoping!
kaze teta sta me masira da se vidi da vjezbam, da imam lipo izdefinirane misice :mrgreen:
odma mi dosla motivacija da jos vjezbam :lool:
jos sam uvalila auto na pranje u praonicu dok sam bila na masazi, win-win :klap:
aj Lili super da si našla hlače!
pa nije to ni puno, s obzirom da su čista vuna, najgore mi je kad platim a skužim nakon dva nošenja da je štraca...
MB dobro si odradila, masaža i auto, sve ti stigneš!
i super za kompliment, tako sam i ja jučer dobila od drage poznanice, sva sam bila ponosna :mrgreen:
ivanas znači ide na bolje, bravo za km!
kod mene danas samo yoga, ma čudo kako sam sva kruta, mišići pretvrdi :-P
Flopi svaka cast za yogu, ja nikako da se natjeram a tribala bi :unsure:
Kod mene CF :klap: sutra trcanje ako vrime pusti. Mozda bi bilo bolje da me ne pusti s obzirom koliko obaveza imam :lool:
:lol:
MB a ja se nikako natjerat na masažu! Yogu sam mislila večeras ali jedva čekam završit ovaj program pa sam to uzela. Wo 6, kako sam odmarala 4 dana i ništa spavala, dobra sam bila.
Summer nadam se da je ukočenost popustila.
Flopi kod tebe pripreme već uveliko počele! Bravo!
Joj MB kako bi ja sad s vama! Uživajte!
A trčanje nije zec, ne treba bi stiska s vremenom pred put.
Ivana s znači da su sinusi bolje? Bravo za 10-ku!
j-la nece pobic ali ja sam ti od onih sta ne nose patike na odmor :mrgreen: sta znaci da je ostatak tjedna rest.
bravo za wo 6 :klap:
Ivana S - bravo za 10 km. :)
MB, blago ti se :) Bravo za CF. I Flopi za yogu. Mi kupili karte za Berlin za svibanj. Bas se unaprijed radujem :) A za vikend planiramo do Braca.
Prijavljujem Jillian 30DS lev 2 od nedilje, i trcanje od jucer, 3.5 km, gore dole po brdu... taman zavrsila minutu prije nego je pocela pljuscina :)
Malac mi je razbio mobitel. Bacio ga u velikom stilu na pod... i krrrc ekran... i ja lipo u ducan, i kupila prvi koji mi je izgledao ok.... i za ne falit, nije kompatibilan sa Garminom, nikako ga uparit sa satom... grrr! a valjda ce u dogledno vrijeme rijesit taj problem.
nakon tjedan dana...wo1 :roll:
jedva, bas sam slaba danas...
bljak
a vama svima - bravo!
mb uzivaj!!
MB sretan vam put :-*!
Ginger kako je curka?
Bravo za vježbanje, a snaga će doći, svi imamo takvih dana :love2:
Jadro, ajd bar je malac ubrzao kupovinu novog mobitela :mrgreen:
Danas nisam stigla vježbat, kasno sam ušla u kuću.
Lili kakvo je stanje u kući, je l se drže režima :mrgreen:?
Jadranka :klap:
A za mob...desi se :love:
Ginger :love: bit ce bolje
J-la nisam ni ja vjezbala. Kasno s posla dosla, cistila, pakirala.. nesto cu sigurno zaboravit buhaha (moje naravno :roll:)
Sto zaboraviš, ima za kupit ;-)
To mi je najdraža opcija :mrgreen:.
S tim se i ja vodim ;) :lool:
Osim leca, njih ne smin zaboravit :lool:
Ovde kisa i bura, tamo bi tribalo bit sunce i 15-16c :klap:
MB, kad putujete, sutra?
Jadranka, bravo za trčanje! Ne mogu vjerovati da nije kompatibilan mob sa garminom, svašta. Dobro, nije ni to tako strašno, imaš na kompu detalje pa kad te zanima pogledaš.
Ginger i J-la, bravo za vježbanje.
Ja sam pon i utorak odradila snagu. Jutros trebala trčati ali 0 bodova :roll:
Nadam se popodne. Baš mi se teško organizirati kad je ovako mračno i hladno i bljak sve skupa.
Jeste možda vidjele jučer na tv-u, emisija koju vodi Danijela Trbović, bio prilog o ženi koja ima 5 sinova, čeka 6. bebu i trči maratone. Kako to stigne nije mi jasno. A djeca mala, jedan drugom do uha :-o