Hvala cure..
Na iglama sam ...bojim se da je to cudo
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Hvala cure..
Na iglama sam ...bojim se da je to cudo
Cure koje bili na hsg friski ...dal ste krvarili nakon toga???
ljube sretno
Ljubeee javiii nadam se sve dobro proslo?
Ljube, ja ne znam dal sam krvarila jer kontrast koji su mi pustali je ni manje ni vise nego crvene boje. Tako da ne znam dal je kontrast ili krv, prvi dan sam imala ulozak, dan nakon toga samo dnevni. Drugi dan samo malo onako u tragovima izlazilo. Ali normalno je i krvariti malo. Nadam se da si dobro i da nije bilo strasno.
Ljube, gdje si????
riri vadis danas betu opet ili?
:heart:
Lista za 02.08.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~33.dc-test pozitivan!!!
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~25.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~22.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~11.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~9.dc
justme409~~~~~~~~~~~~6.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~6.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~5.dc
ljube,kako je proslo?
Ma možda se ženi samo ne da pisati. :lool: Bila je na forumu sinoć (Riri detektivka), tako da mislim da je sve okej. Ali Ljube ipak nam javi kako je bilo, čekamo. ;-)
Ema, nisam danas išla. Zadnji put mi je rekao da sama odlučim jel hoću ili neću treći put, ali da on misli da nema neke potrebe. I jutros otkad sam se ustala muka mi je, tako da neću ni ići. Čekam ponedjeljak. :)
Riri, pametno. Sad laganini cekanje do prvog uzv-a. Jesi narucena vec ili?
Nadam se da sve oke Ljube. Meni su rekli kad sam isla na rtg hsg da je taj nesto neugodniji od sono uzv, nadam se da nisi imala neko lose iskustvo.
Nemoj se sekirati ako tak rano ne vidis plod, nego samo gestacijsku, obzirom da je dosta rana trudnoca.
Hey cure evo me, ISPRICAVAM SE DA NISAM ODMAH JAVILA...
Od tog normabela koji sam trebala popiti prije hsg jednostavno nisam funkcionirala nego spavala samo....
Sve dobro proslo bez trunke boli... oba jajovoda prohodni , desni kao prolazila tekucina malo sporiji ali na drugom uzbrizganju vec samo proletila... a lijevi odmah prosla ... malo imam kao u tragovima sukravicu i malo me danas grci... sve ostalo super...
Preporucim svima da to obavi tko jos nije.... liijepo sve vidis na uzv kako traje postupak... rekao dr.da sada cisti od svega...i malo prosireni...
Ljube supeeer! Baš mi je drago da ti je dobro prošlo i da nije bilo boli. Sad samo hrabro dalje. :)
Ljube ajde bas mi je drago, pa sve dobre vijesti! Sad se primit posla hehe!
Ema, ne znam kad treba doci, brijem kroz nekih tjedan dana. I dalje izbjegavam pogledati koji sam dc :mrgreen: Sto vise pratim, to vise umisljam i zabrijavam simptome tako da ovaj ciklus samo opusteno!
Cure, primjetila sam par rozi-crvenih mrljica na gacicama. Ne kuzim otkud krvarenje. Najvjerojatnije mi je ovulacija bila prije 4-5 dana. Nekak ne vjerujem da je implantacijsko.
Pa po čemu znaš kad ti je bila ovulacija? Možda ti je to ovulacijsko krvarenje. Koliko se sjećam meni je jednom bilo tako rozo kad je bilo.
Implantacijsko je više smečkasto jer se stanica implantira na mjesto gdje je stara krv, a ne nova.
Hm aj pokrij ti to i danas za svaki slučaj:-)
Mozda implantacija, mozda kasnija ovulacija. Ali ako si uhvatila peak onda sumnjam da je ovulacija. A da je malo rano za implantaciju je... Kad si peak uhvatila? (nesto se sjecam kao da jesi...)
Ema, ma samo ti pitaj. Nije da ja ne razmisljam o nicemu, samo ne pratim. Hvala na figicama, ovo nam je drugi ciklus nakon hsg-a. I stvarno sam se nadala da ce se nakon toga primiti. Em mi je moja ginica s VV rekla da me odstopala, em mi tisucu puta ponovila da se primimo posla. Bas mi je malo deprimirajuca pomisao da bi morali u Rujnu opet na Vuk Vrhovac dalje u postupak, ali Boze moj. Ako je to put koji moramo proci, neka tako i bude. Al svakako se nadam... Kroz koji dan ce testic pasti pa cemo vidjeti!
Riri, spavas? :mrgreen:
Jagodice nadam se da nećete morati u postupak, ali sviđa mi se tvoje pozitivno razmišljanje. To ti sigurno može samo pomoći! :)
Ne spavam još hahaha ali mogla bih. :lol: Trebala bih malo raditi. Danas nisam ništa jer me mučnina iznenadila, cjelodnevna. Ali evo ni sad mi se ne da. :lool:
Uhvatila sam peak s trakicama u nedjelju, bila je i po sluzi. Nikad mi se prije nije dogodila krv na gacicama cc tjedan prije menge osim u prvoj trudnoci. Ah, nadam se najboljem...
Lista za 03.08.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~34.dc-test pozitivan!!!
anđeo26012013~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~~~~23.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~12.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~10.dc
justme409~~~~~~~~~~~~7.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~7.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~6.dc
Nadam se da nije neka upala jer me malo boli u krizima i osjecam lagani pritisak dole. Ne znam da li bi trebala kontaktirati gina jer mi se stvarno nikad nije desilo da krvarim usred ciklusa. Al bile su samo tri svijetlo crvene tockice na gacicama i nisu potamnile te mrlje kasnije kao sto inace bude s krvi. U prvoj trudnoci je bila jedna tockica. Ma bila trudna il ne, necu se zivcirati oko toga. Ako se pocne ponavljati uvijek ga mogu pitati.
A cuj, ove bolove i pritisak kaj si navela, oce to navodno i u trudnoci. Vidim da si 17dc, to je malo rano za test pa ne znam opce kaj bi ti savjetovala osim da se jos par dana naoruzas strpljenjem i pozitivom.
Istina, i kod mene je prisutan taj pritisak i bol. Ja bih ti isto savjetovala da pričekaš još koji dan pa napravi test. :)
A da, i hocu. Imam hrpu kineza. Jos nesto cudno. Danas sam se preznojavala cijeli dan i isla sam si izmjeriti temperaturu i 37,2. I zateze me dosta gornji dio trbuha iznad pupka. Ah, bilo bi lijepo da je trudnoca, eto kad sam vidjela jucer taj crvenkasti spotting stvarno sam se ponadala.
buncek drzim figee , daj Noze da je to to
Lista za 04.08.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~35.dc-test pozitivan!!!
anđeo26012013~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~~~~24.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~13.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~11.dc
justme409~~~~~~~~~~~~8.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~8.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~7.dc
Danas mi je 29dc vidim da mi nekaj ne štima,16 dc dva puta pisano i 14.7.mi je bio 8dc a na 7dc :lol: išla pogledati jer mi se ne poklapa s mobom