bumo se i načekale..:cekam:.bitno da oni sebi na vrijeme isplate plaćice od nekoliko desetaka tisućica kunica!!!:twisted:
Printable View
bumo se i načekale..:cekam:.bitno da oni sebi na vrijeme isplate plaćice od nekoliko desetaka tisućica kunica!!!:twisted:
U ZABI su sjele komplikacije
meni nisu sjele komplikacije, isto ZABA, sad sam išla gledati! :-x
:cekam:
još ništa :-x
Prije ponedjeljka sumnjam da će sjest, ipak je vikend, :evil:
ima možda ko da može provjeriti preko mebaneta za međimorsku banku?
Ja imam.......
Ništa..........
[QUOT E=andreja;1630523]si sigurna da su to komplikacije,možda ti je nešto drugo sjelo?[/QUOTE]
Bila sam sigurna, sad više nisam kad vi velite da nije sjelo. Treba mi sjesti i ona lova nakon 90 dana bolovanja ali to su mi rekli da će sjesti krajem 5 mj. pa sam ja pretpostavila da su sjele komplikacije a ne to budući da je jučer bio tek 22.
Onda nisu :evil:
migoh - druga rata ide godinu nakon prve (bar bi trebala, ako u međuvremenu ne ukinu sve to skupa :roll: )
ne mogu vjerovati da nisu točni s komplikacijama, jedan mjesec ovak drugi onak, al uglavnom kasne, grozno
Bila sam sigurna, sad više nisam kad vi velite da nije sjelo. Treba mi sjesti i ona lova nakon 90 dana bolovanja ali to su mi rekli da će sjesti krajem 5 mj. pa sam ja pretpostavila da su sjele komplikacije a ne to budući da je jučer bio tek 22.
Onda nisu :evil:[/QUOTE]
Lova nakon 90 dana bolovanja? To je nekako zakonski regulirano ili to ovisi o poslodavcu? O kojem iznosu je uopće riječ?
Znam da se hvatam za slamke, ali svaka kuna je dobro došla :-)
Da li će nam danas sjesti naša crkavica??? Baš sam neka ljuta i jadna........
pa valjda bude...ja se nadam!:raspa:
Lova nakon 90 dana bolovanja? To je nekako zakonski regulirano ili to ovisi o poslodavcu? O kojem iznosu je uopće riječ?
Znam da se hvatam za slamke, ali svaka kuna je dobro došla :-)[/QUOTE]
To je nekakva pomoć kada si na bolovanju više od 90 dana bez prekida (oko 3.000,00 kn).
Riječ je o državnoj firmi.
Još ništa na PBZ-u
Majku im njihovu!!!!:twisted: Kaj se čeka "limun"?
ima li tko novosti..ajde baram da netko javi da su sjele komplikacije..da se veslimo da če danas sjesti...
RBA još ništa! :evil:
imam neki feeling da nebu danas...:cry: idioti sigurno nisu uplatili,jer nemoguće da ni jedna banka do sad nebi proknjižila!:-(
:cekam::cekam: Erste još ništa! Pa dobro, gdje toga ima!!!! Pa stvarno mi dođe da uzmem dijete i odem sjesti pred sabor sa svim neplaćenim računima!!!! :cekam::cekam::cekam:
Jel netko zvao HZZO?
rekla teta u HZZO-u da Ministarstvo financija još nije uplatilo novce!!
:-o:evil::evil::evil:
Nemrem vjerovat!!!:-o:-o:-o:no: Pa normalno bitno da oni sebe isplate!!! gadovi!!!
predivno, neka oni plate moje kamate na minus i račune
I šta sad???
Baš zgodno........mi na komplikacijama jedemo zrak.......ne znam šta reći uopće.....ovo je jadno
ja našoj Jaci poslala e-mail s apr popratnih rečenica...pa nek si misli...(možda me zatvore):lol:
apr-par
samo javite u novine da kasne s isplatama biti će uplaćeno još isti dan...
uvijek tako bude..
u ZABI ništa:evil:
Na Splitskoj ništa...
A ja čekam kao ozeblo sunce :)
Ni danas ništa od naknade sad sam napokon dobila HZZO i kažu da nisu dobili novce,a na pitnje kad će ih dobit rekla je teta da ne zna. :evil:
grupa za naknadu za komplikacije na FB
http://www.facebook.com/profile.php?...19589601413066
pridružite se,,,da se čuje ova sramota
bokic curke! čitam na jednom forumu da je neka ženica došla s HZZO-a i da su joj rekli da MF još nije uplatilo novčeke...:-x:twisted: e sad,ja sam htjela nazvat MF da ih pitam dal trudnicama netreba lova ili što,no kad okrenem njihovu str.prikaže mi se 500 brojeva pa nemam pojma kog da zovem... da mi je barem znati dal ih treba tolko tamo biti zaposleno i dal su oni sebe snabdjeli???:nope:
majku im h....! da bi se bar ko javil!!! IDIOTI!!!