arkica, odmaras poslije u sobi sa 4 kreveta sa ostalim curama, a muzic ce morati negdje drugdje pricekati ;)
Inace i folikuli i endic su za 5 :D
Printable View
arkica, odmaras poslije u sobi sa 4 kreveta sa ostalim curama, a muzic ce morati negdje drugdje pricekati ;)
Inace i folikuli i endic su za 5 :D
kako ja primim sinoć štopericu u 22h, a imam punkciju sutra u 8h?
Pa racunaj suseda.....taman prije ovulacije ;)
Sretno sutra i javi kako je proslo :*
Ma znam, nego i ja bi u 15h da se naspavam :lol:
Javim ti dok budem ležala, ionako će mi biti dosadno.
A koliko se leži?
Nakon lokalne sat i pol, dva....dok malo ne dodjes k sebi :mrgreen:
NinaB ja već mislila ponovo zvati doktora- mislim si ko je tu lud :lol:
mmaslacak ~~~~~~~~~~~ za uspješnu i bezbolnu punkciju
Hvala za info!!! Cure SRETNO!!! :DCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
mmaslačak~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu punkciju. :*
curke samo da javim da je maslačkicina punkcija super prošla - dobila je 4 stanice!!! :heart:
Sad vibrajmo zajedno za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:gumi: :cekam:Citiraj:
tonili prvotno napisa
mmaslačak~~~~~~~~~~~~za tulum u labu!!!!!
Za tulum! :tele: :preskaceuze:
Hvala! Evo ja malo ošamućena još, a od onog koktelčića ja plakala :lol:
Pitam šta ste mi ovo dale? Al dobro je prošlo, nisu mi dali da šutim stalno nešto ispitivali, a ja mrmljam jezik mi se zapetljao pa smo se još i smijali.
bravo mmaslačak! :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljubljivanje u labu
bravo mmaslacak!!!!!!!
jel boljelo??
i evo za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo mmaslačak, nadam se da nije bilo jako bolno. Sada odmaraj :love:
Gore mi je bilo ono ispiranje na početku, al bolucka, onako tupa neka bol..nije ugodno, al nije ni bolno kako sam zamišljala.
mmaslacak, da nam javiš dobre vijesti :heart:
Za mene ništa od transferiranja - stanice se nisu dijelila pa nije bilo smisla. Sad odmor pa u nove pobjede u 12.mjesecu ( kaže dr da moram odmoriti ). A glavni krivac mojim lošim jajnim stanicama je dr. austrijanac koji ih je predozirao pa su bile loše :evil: .
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~ i da vas više ne vidim gore na 5.katu.
Mmaslačak, kakvo sad ispiranje?!
Valjda dezinfekcija vagine :lol:
Pojma nemam, "opro" me je dobro!
Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
:lol: :lol: ma luda si :lol: :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum !!!!
drage moje,
napokon sam dobila mengu ...kasnila mi šest dana...valjda od silnog iščekivanja...a može te si zamisliti koliko sam puta pomislila da kasni zbog onog najslađeg....zviznila sam već od živaca....danas drugi dan ili treći neznam da li da računam prvi kao prvi kada sam imala samo malo smeđeg taj dan.....što kažete ?
inaće sam trebala sa Gabi25 i NinomB u red...ali ću kaskati za njima tjedan dana...klomifen kreće u nedjelju ......kada da zovem za UZV i da li zovete direktno doktora K. ili sestru..? pitanje za Gabi i Ninu B :heart:
narnija drago mi je da je konačno došla da te više ne izluđuje...
ja ti zovem direkt dr K. jer sam se tako s njim dogovorila- rekao mi je zvati ga 1dc da se dogovorimo kad da dođem na uzv i tako sam i napravila
danas mi u mjesečnom horoskopu piše da je studeni pogodan za one koji već duže vrijeme rade na trudnoći :lol: :lol: od sad vjerujem u horoskop :lol:
Drage moje, nažalost ništa od mog prirodnjaka :cry:
Došli danas na aspiraciju i dr.T mi radi uzv prije aspiracija kad ono nema više mog folikula - očito je pukao tijekom dana ili noćas :(
Kaže dr. doći sljedeći ciklus 8. dan na uzv jer očito imam rane ovulacije ( ovaj pukao već 10.dan ).
Inače je dr. T bio super rasopložen, baš se zazao sa mnom - kaže prije nego me stavio na uzv da se skinem u kabinici i kao' u šali pita pa niste valjda obukli gaće? Znate da se morate skidati pa ste mogli uštedjeti vrijeme - pao dogovor da sljedeći put dolazim "gologuza" pa možda uspijemo uhvatiti folikul! :lol:
Iznenadio me, nisam imala inače dojam da je spreman na šalu...uvijek mi djeluje jako 8) ( cool )
Svim curama koje su uspjele doći do postupka ovaj mjesec puno puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Znala sam ja da će se oni meni smijati cijeli dan, eto i do tebe je došlo.Ja sam krivac :oops:Citiraj:
maca2 prvotno napisa
Došla sam na punkciju u gaćicama, popadali su svi od smijeha, a ja od sramote.
a joj :lol:Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Draga ja isto direktno njega... Znaci nista od druzenje ajoj :roll: ..Ok ti si meni i Gabi onda potpora vise...Citiraj:
narnija prvotno napisa
I ja sam tako imala smede prvi dan to isto racunaj kada tije m dosla ujutro ili navecer...
A znači ti si započela foru s gaćicama?! :lol:Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Nije to ništa - ja sam na punkciji u Petrovoj prehodala cijela 2 kata i vožnju liftom do sale za punkciju gologuza, mislila da trebam skiniti gaće čim sam došla u sobu, došli mi do sale i kaže sestra sada skinite gaćice i dođite unutra - a ja joj ponosno kažem već sam ih skinula dolje u sobi! :lol: :oops: - kako me žena blijedo pogledala, sigurno misli da sam neka egzibicionistica, hodala po cijeloj bolnici samo u tankoj spavaćici luftajući se dolje...
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
maca2 prvotno napisa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hej trebamo mi ove svoje događaje staviti na jednu temu, da se smijemo, da nam bude lakše!
maca, dinci - zao mi je cure :(
maslacak, danas je sve bilo po PS-u.....sad vibram za sutra i nek se sve oplode...nadam se da je dobar tulum u labu i da su tvoje js podlegle carima plivaca :mrgreen:
A ja sam danas vec u trku cijeli dan...ak se hoce ljencuga primiti nek se primi, ako nece, tko joj je kriv....ne zna sto propusta :)
Tikica drzim fige....
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Šaljem vib~~~~~~~~~rrrrreeee svima!
Cure, punkcije se isto događaju na 5.katu u onom hodniku u produžetku? Dobila sam menopure i sljedeći tjedan se trebam počet pikat. Jel se može barem za prvi put doći da me sestra pikne i objasni mi kak se to radi? Ako da, na koji kat (to mora bit između 17 i 18h)???
Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Evo Aurora....
http://www.fertilitylifelines.com/re...ff75iuvial.jsp
Cure,
pa meni dok K. nije dao broj ...šmrc...šta d radim ..u subotu krećem sa klomfeinam 5-10 dc i kada da uopće zvoem gore ili će mi sestra dati njegov broj ... da li bi mi vi mogel na pp
narnija, zovi sestre, one ce ti dati direktan broj ili mob od dr. Kune....ja ga imam doma, ali sad sam na poslu pa ti nemrem pomoci
....evo da prijavim rezultat svoje prve punkcije: od 12 folikula, 3 jajne stanice.
Nekako mi se čini malo?????
Ne želim biti neskromna, ali po ovome što čitam na netu, prosjel je od 7 do 10???
Čekamo nedjelju....
Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
..evo Aurora još jedan filmić:
http://www.youtube.com/watch?v=lMJebh5G2Ik&NR=1
SRETNO!!!
Draga moja, šta će ti više kada ih i tako ne bi mogli oploditi po novom zakonu ?Citiraj:
arkica prvotno napisa
Držim fige da se oplode sve 3 i budu ti vraćene! ;)