2 mrve?! Bavoooooooooo! :-D
Osijek i Sanja uživajte :heart:
Printable View
2 mrve?! Bavoooooooooo! :-D
Osijek i Sanja uživajte :heart:
Ivana78... kako si? kako je prošlo?
Nadam se da još spavaš od anestezije...
Pozdrav drage moje,
Evo, konačno sam došla k sebi (mislim, razbudila se) prije pola sata, muž skuhao ručak (večeru) napapala se i sita i sretna što je ovaj dana iza mene!
Na aspiraciji mi je bila dr. Pavičić i bilo je izdržljivo, naravno opet me bolilo, aspirirali su mi 10 stanica, i sad očekujem tulum! Sutra ću zvati u labos da vidimo....
No, hoću reći za dr. Pavičić da je izgleda baš bila pažljiva, kada me sada ništa specijalno ne boli (izdržljivo je), do sada nakon aspiracije po 2 dana nisam dolazila sebi od bolova!!!
Sanja1 drži se (ne znam vibrat) ali skačem:-D:-D:-D
Osijek, ja mislim da se neće ništa dogoditi ako laganini prošetaš do svojih;-).
Svim ostalim curama puse i hvala što se mislile na mene!
Bravo Ivana78 na hrabrosti i zestoko zelimo uspjesno sljubljivanje!!!:love2:
Dobro jutro curke,hvala na ljepim željama,iz vaših kompića:lol:u božje uši.Ova horizontala me ubija,nisam nikako navikla,vrtirep sam po prirodi:mrgreen:al imam 50 kanala pa se nešto nađe a i knjigice su uvijek tu.Transfer mi je i ovaj put bio izrazito bolan ali moram i ja pohvaliti dr.Pavičić trudila se biti nježna koliko joj je to moj ultra žilavi cerviks dopuštao.Baš sam je pitala u vezi mirovanja i rekla je prva 2 dana legiti a poslje sve normalno samo laganini,dajle bez napora i dizanja,dugog stajanja,lagana šetnjica može i da poslje netreba non stop ležati:yes:.Pusa svima koliko vas ima+mojim curkama s punkcije i et koje samo čitaju;-).
Ivana78 vibramo i skakućemo za tulum u labu :-D
Ajme meni koliko se toga izdesavalo dok sam ja bolovala!!!!
Sanja1 toliko mi je drago zbog tebe i tvojih mrvica i zelim ti veeeeeliku betu.
tlatincica,Sela stigla je m jos u petak ali s njom i uroinfekt jer sam u subotu zavrsila na hitnoj u zaraznoj s ogromnom temperaturom koju nismo mogli spustiti nikako.Zato se nisam ni javljala bila sam u krevetu jucer nisam ni radila.sad sam se vretila medu zive!
Ivana78 navijam i za tvoje mrvice i dobar tulum kod patrika!!!!!!!!
suzzie uskoro ce tvoja aspiracija,drzim fige da sve super prode!!!!!
ciaos svima!
evo ja sam došla vidit kolko je živo cure ovdje kod vas i šaljem ogromnu :kiss: svima. sretnooo drage moje u kojoj god se fazi nalazile!!!
Sanjička drži se!
Osijek i Sanja1, čekamo s vama :cekam:, gotovo jednako nestrpljivo!
Ivana78 želim ti da se njegovi dečki zaljube u tvoje cure u labu :zaljubljen:
Tlatinčice kad je prvi uzv?
Svim ostalim curama VELIKA :kiss: i da što prije dočekaju...što već čekaju!!!!
Ja sam od sinoć počela osjećati jajnike, danas dobila proljev (oprostite na izrazu, ne znam kako se to pristojnije kaže - meka stolica :ups:), nadam se samo da ne trčim prema hiperstimulaciji?! Srećom, sutra ujutro uzv.
Evo i ja da virnem sto se desava..U zadnje vrijeme imam vise vremena na poslu biti pred kompom tj.na forumu nego doma.
Sanjicka pa boze dragi zasto se to tak najednom dogodilo??!!Jedna ti,aj bitno da se zavrsilo i da si bolje.Mislim,kombinacija uroinfekt,hitna i m,zaista je dobitna:evil:
Sanja i Osijek su nam se bacile na kulturu(TV) i obrazovanje(knjige).Pohvalno!!!!!:-P
Suzzie nadam se da nece HS!!!Ish,ish...
Pozdrav svima!!
A eto vidis Sela mene kad krene onda sj... do kraja!!!!!:lol:
Ali nedam se ja i 10dc mi je u nedjelju a u ponedjeljak idem na uzv pa cemo vidjeti......8-)
suzzie bit ce sve ok,drzi se!!!
Pa Sanjička bem mu miša,ali glavno da je to prošlo,držim fige za uzv:roll:.
Suzzie ma nije sigurno hiperstimulacija,i ja sam ful osjećala jajnike i da budem fina imala meku stolicu:lol:,javi kako je prošao uzv.
Loks hvala na ljepim željama:mrgreen:.
Sela koliko još do pikanja i jesi pripremila trenirke?:mrgreen:
Sela da bacile smo se na kulturu, samo kad vidim da je glavna vijest u cijelom danu kako je gđa. premijerka zapela u liftu uhvati me muka, ako je to najveći problem u ovoj državi onda super.
Ivana 78 ne znam zašto te inače boli tako jako poslije aspiracije? Mene nije nikad bolilo možda pola sata poslije onako divlječki, a poslije ništa, a prvi put me uopće nije poslije bolilo, mislim osjetilaa sam jajnike, ali podnošljivo. Ali bitno da je prošlo, sada još samo tulum i da se mrvice vrate gdje im je mjesto i tamo i ostanu!
Suzzi 2 još malo pola puta je prošlo, uskoro čemo znati rezultat, iako ja sam noćas prvo sanjala da mi je beta 0, a onda da je 70, ali sam ju vadila 12 dpt....uglavnom očigledno sam opterećena izgleda podsvjesno.
Jučer sam bila u posjeti mojima iako me muž i odvezao i dovezao, a tamo sam isto ležala i baš sam malo zaboravila na sve dok sam se družila sa bratom, tako da mislim da ću to danas ponoviti:mrgreen:. I ja mislim da ne može ništa naštetiti, zadnji put sam nakon 9 dana išla raditi i sjedila 8 h pa se ništa nije dogodilo primile se sve tri mrve.
Ja svaki dan zbrajam simptome i svaki dan imam drugu prognozu. Do sada sam zaključila da su mi G velike i teške i boleee, poiskakale su mi bubuljice svuda, ali neke su se već i povukle, imam vrtoglavice, lagane kad ustanem ili hodam, lagane bolove u preponama i jučer sam prvi put osjetila neki metalan okus u ustima, i onda sam se sjetila da sam to i zadnji put osjetila, ali nisam povezala to sa ničim. E sada sve su to simptomi nećega samo čega?:lol:
Cure svima :kiss:.
hura Osijek za metalni okus i za malena :heart::heart::love2:
za vibriranje ja stisnem Ctrl+Alt+1~~~~~~~~~~~~~~, neznam kako kod drugih
Ivana78, super za punkciju, jesi spavala ili si bila budna? odnosno, jel još traje plinska kriza:-x
Sanja1, čitaj što više da možeš što manje razišljati. Ja već sada skupljam literaturu za 9mj. Koliko ti je vračeno?
Sanjička, pa kako je sada sa temperaturom, jel trošiš što?
E sad znam i ja vibrati,hahahaha
Svima veeeeelika vibrica~~~~~~~~~~~~~
Pijem antibiotik-novocef.Nemam vise turicu,pala je vec nakon 2 tablete antibiotika.Puno pijem uvinogH caja i to je to.I naravno nisam prestala piti svoju ciklu i svoj zdravac caj
Uh, uh, svašta se ovdje dešava i zvuči dobro!
Sanjička, važno da je došla- infekciju ćeš maknuti brzo. Ne zaboravi sok od brusnice i pivu :mrgreen:
Suzzie mi se vidimo sutra ujutro na uzv. I mene su injekcije počele peći, osjećam jajnike, svakog posebno- neki dan me tako presjeklo (lijevi) da sam u sekundi završila na koljenima. I nekako sam... živčana. Ne nervozna pred postupak, nego baš hormonalno bijesna :-P Fala bogu imam dovoljno posla na poslu da imam gdje usmjerit sav taj bijes. Da ne spominjem (a hoću) da mi je vruće, hladno, sparno, nema zraka, propuh i to sve u dvije minute.
E, da, nabavila sam zavidnu kolekciju filmova za gledanje. Ni dva tjedna mi neće biti dosta da to sve pogledam.
Knjige- još odabirem naslove. Primam preporuke. Najbolja preporuka dobiva nagradu- čistu špricu i iglu za miješanje. :mrgreen:
Osijek-metalni okus u ustima???citala sam da je to jedan od sigurnijih znakova pogodi cega...8-)
Tlatincice i ostale cure-sve mi se cini da cekalice bete osnivaju svoje ministarstvo za obrazovanje i kulturu,hmmm,Dakle.Sanja1 i Osijek,uskoro vam se pridruzuje Ivana 78,Suzzie i tlatincica,a ja cu ako bog da jajnih stanica i transfera lagano tamo negdje krajem mjeseca.
[B]Zauzeta -u kojoj si ti fazi,nekako sam te pogubila...sorry
Gdje nam nana_banana?
[B]Sanjicka polako ali sigurno!!!
Akcija i samo akcija!!!!
pozzzzz
hahaha, Sela, no worry, i ja se borim sa informacijama, kad me nema da, dva odmah sam tabula rasa :). A niš, čekam 9 mj, i nadam se da ne skupim kakve bube putem. Planiram kupit onaj abnormalno skupi sokovnik Lalein, ma neznam kak se piše, uglavnom 1000kn :( i forsirati cijelo ljeto sokove i voće i ja i MM
Znas sto Zauzeta!!!Tu te apsolutno podrzavam.MM i ja smo isto veliki pobornici i ljubitelji voca.Jedemo ga u zaista velikim kolicinama.
Danas sam kupila 3 kg jabuka i vjerujem da cu za njavise 2 dana kupovat opet.Uvijek imamo doma banane,kivi,jabuke,sad i jagode otkako su se pojavile.
Mm najvise voli smoothiese,a borme uz njega i ja se osvijezim.Inace ko vodu pijem Ivkovicev 100% sok od jabuka,obozavamo ga oboje.
I znas sto??Mm su odjednom otkad je poceo i on sa velikim kolicinama voca-popravio spermiogram!!!!
Jedino sto vocem unasam i dosta velike kolicine secera pa mi linija i nije kako bi netko neutralan ocekivao mislec"hm,pa ova je ko glista kad
jede samo voce"..Ne,ne...Popravila sam probavu,stolice su vise nego uredne i redovne..Sad kad sam bila na biorezonanci,vidjela sam kako mi izgledaju crijeva
-cista i zdrava kao u bebe!!!!
Dakle,samo naprijed!!!Zivjelo voce!!!!
ps.jabuke obavezno jedem oguljene
Osijek nam je ziher trudna,juuuupiiiiiii:-D.
Tlatincice meni je bila super "Sjena vjetra",ali ne želim tvoju nagradu,velikodušno je prepuštam nekom drugom:lol:.
Evo malo~~~~~~~~~~~~~za pikalice i sve čekalice koječega:mrgreen:.
Ja vam toplo preporucam "Doba Shive"-dovoljno debela da se cita 15ak dana,inace vrlo prigodna-oda majcinskoj ljubavi,MORATE procitati!!!!!
Zaista i ja mislim da nam je Osijek opet osvjetlala obraz!!!Sretno Osijek!!!!
Sretno Sanja1!!!!!
Cure hvala vam, al stvarno! Još 7 dana...i znat ćemo na ćemu smo. Samo da više ne sanjam te bete i ostala s...a! Htjela bi ko čovjek zaspati i ne sanjati ništa!
Zaspat ćeš ti ko mama,
~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Bok curke,
Upravo sam zvala Patrika, transfer je u subotu, nije mi rekao koliko ih se oplodilo samo da je sve ok! Također mi je rekao da će zamrznuti 4 jajne stanice!
Pusa svim curama!
Bravo Ivana! :-D
Od mene u ovom postupku izgleda neće biti ništa. Razvio se, ili bolje reći nije se razvio, jedan jedini mini folikul. I to je to.
Vidjet ćemo još slijedeći tjedan kako će se stvari razvijati, ali izgleda da ću na listu onih koji ni neće doći do transfera. :-(
Draga tlatincice bas mi je zao.......:-( I sto sad dalje???
Joj tlatincice ba mi je žao :((
Tlatinčice ne mogu vjerovati! Baš mi je žao! :cry: Pa koliki je folikul? I jel sigurno ništa ili nastavljaš s pikanjima?
Ivana78 BRAVOOOO! Držim fige!
Ja danas na 2.uzv, dobila dalje terapiju, novi uzv sutra?! Jel netko imao tako uzv dan za danom? Tek kad sam otišla iz bolnice sam shvatila da to možda i nije uobičajno.
Tlatincice bas mi je zao,ali kaj to stvarno znaci da nista ili si ti to sama zabrijala?!Mozda naraste,pa ima jos vremena:roll:
Ivana78 bravo bravo.:-D:-DNekako mi se cini da sve cesce idu na blastice i to me bas veseli!!!!
suzzie Kolike su ti js sada?Jesi pogledala kosuljicu?Mozda te zeli cesce pratiti jer ce mozda uskoro stoperica pa punkcija.:-)
Pa nisu neke, ja sam na onom low step up protocolu, manje doze-duže razdoblje. Sada na desnom jajniku imam dva veća folikula (15 mm i 13 mm) i nekoliko manjih od 10 - 11 mm, na lijevom nekoliko od 9 -11 mm (ali moj lijevi je uvijek bio ljeniji). Inače 11 dc.:|Citiraj:
Sanjička;1637908[B prvotno napisa
E onda ti ja mislim da mozda zeli vidjeti taj lijevi jajnik kak napreduje.100%
Tlatinčice molim te ne odustaj! Da nema šanse, valjda ne bi nastavljali s terapijom!?
Sanjička vidjet ćemo sutra, valjda bi mi rekao da je nešto negativno (pričljiv kakav već je naš doktor ;-)). jedino mi je grozno što sutra, na NERADAN dan, ja moram ranom zorom u Petrovu!
Da da on inace jakoooo puno prica!!!Ja sam sebi sve gledala u kosuljici ili bi mi jedna od sestara rekla.Mozda te onda ostavi na miru do ponedjeljka pa cemo skupa sjedit u cekaoni.Ja idem 07.06. na svoju prvu folikulometriju pa cemo vidjet sta ce meni pricat!!!
Zaboravila sam ti napisati suzzie da bilo sto nije ok,bez dajljnjeg,on bi to sigurno rekao!!!!!