Je, otvoren je...
Printable View
Gdje mogu kupiti sjenila za automobil za bočna stakla? Malo kvalitetnija, da ne traju mjesec dana i onda u smeće.
I da li netko zna gdje da kupim turpijicu za bebine noktiće? mislila sam da ima u dm-u ali nema...
gdje kupiti ljuljačku koja se pričvrsti za šipku/granu za malene, znači da ima naslon i vezanje?
Gdje ima ako to uopće postoji kakva plastična igračkica bumba,treba mi za tortu,al se bojim da nigdje nema osim one edukativne plišane,a meni treba baš neka plastična da je stavim na tortu.
Emezzeta-ljuljačka 3u1. Ima naslon i prednju zaštitu-oboje se može skinuti da ostane samo sjedalo koje je široko i udobno. Odlična ljuljačka-nama je prošle godine bila zavezana za šipku,a ove godine smo kupili metalnu konstrukciju sa svim onom nastavcima za ljuljanje,jedan smo izbacili i namontirali ovu iz Emezzete. Košta oko 150 kn.
gdje kupiti nepropusnu navlaku za krevetić i kakvu? skinuli bi noćnu pelenu jer je već mjesecima suha a ne bih baš riskirala madrac.
Jadran
pozdrav,
gdje u Zg kupiti neke oblikujuće gaćice (po mogućnosti da imaju i neke kratke nogavice)
mislim da sam ja svoju kupila u ljekarni u Grižanskoj ali prije 4g
ja sam tražila takvu navlaku za veliki bračni krevet ali nikako da odem u ljekarnu zna li netko gdje ima takvih za kupit jer meni mala spava s nama u krevetu- i ako smo odavno skinuli pelene zna joj se još nekad zalomit da se popiški- a i treba nam kad idemo na more i baki da tamo slučajno ne popiški madrace-hvala
zanima me gdje ima kupiti štafelaj do 100kn drveni za rođendanski poklon, ali da nije onaj niski koji se stavlja na stol već normalni..neki su mi spominjalai Baumax ili Bauhaus pa me zanima ima li toga još tamo (na netu sam našla najeftinij za 250kn u nekom art dućanu)
ima li gdje kupiti lijepi moderni- a ne babski badić za malo obdarenije žene u gornjem dijelu a dobro i u donjem u Zg...nemojte mi samo spominjati one trudničke dućane ili Lisicu jer mi se ne sviđaju ni modeli ni uzorci-hvala
ja sam kupila takav u Benetonu tamo između Cvijetnog i Ilice (gdje je samo donje rublje) prije 5g i iznenadila se maloj cijeni i br.4 za mene...uglavnom te naramenice se "montiraju" kako hoćeš -znači oko vrata a ostatak ti ide oko donjeg dijela leđa i trbuha- e sad ako nemaš šlaufe i ful usku haljinu bit će ti super-uglavnom te naramenice možeš u 100 kombinacija stavljat
isto tako imaš one samoljepljive košarice bez ijedne naramenice-isto tako kupila sam prije 5g za svadbu u Mulleru na Trgu-malo su mi bile male, ali vjenčanica mi je bila uska u gornjem dijelu, tako da mi je ona pridržavala prsa (koja su inače viseća 4 ;-) )
la redoute meni ima super kostime, oni su ti kataloška prodaja, i često kod njih uzimam kostime. a lani sam sebi uzela super jednodjelni u lisce i ful je moderan i dobila sam same komplimente za njega. isto sam obilata heheeh
a gdje se može kupiti onaj nastavak kojim se proširi grudnjak?
Tražim za poklon okvir za slike za bebu po mjesecima, gdje ima?
ja sam to dobila prošli tjedan u dućanu gdje sam kupila grudnjak...nisam ni znala da to postoji...pošto mi je bio malo knap na leđima, prodavačica se sjetila da ona toga ima u ladici-nažalost ostao joj zadnji i to bež, a moj grudnjak crn-uzela sam ga jer se i tako ne vidi ispod majce a i besplatno je...od sad pitam za to u trgovina rublja...a možda pokušam kojeg i sama napraviti od starih grudnjaka
gdje se kupuju dobri kuhinjski noževi i koje su im cijene?
Lut, imas u Superkonzumima Fissler nozeve (cijene se ne sjecam, oko 100kn za veci noz) i Dick - mislim da su oni jeftiniji od Fisslera.
tenks :)
Ja sam lani kupila dva noža u Muelleru - svaki je bio oko 30 kn, no bili su na sniženju, inače stoje, čini mi se, oko 70 kn. Vrlo sam zadovoljna. Oni kao "čelični", izliveni iz jednog komada. Ne znam jesam li dobro objasnila...
jesi, kužim, moji starci imaju takve čelične
Je li netko vidio gdje ima lijepih jednodijelnih kupaćih kostima?
Trebamo zaštitu od sunca za auto stakla, ima tko kakvu ideju? Sjenila tzv. ...
Safari haljine crne i maslinasto zelene u New Yorkeru i to na sniženju
prostirka za kampiranje ono nepropusna dole cca 200x200, gdi kupit??? može i 200xmetar
gdje ima za kupiti povoljne dječje peraje (nosimo 31)?