hey curke i ja sutra idem na punkciju.nadam se da ce biti sve ok.drzite mi fige.
Printable View
hey curke i ja sutra idem na punkciju.nadam se da ce biti sve ok.drzite mi fige.
strašna, ti si bila danas na vv? bila sam i ja i baš sam nekaj pomislila da si možda ti gore...
hej cure...moje suborke... da vam dam malo nade... moja beta se poduplala...1190 18 dnt... Sad samo da čujemo malo srce na UZV:)
Bravo! Baš mi je drago!
Destiny child BRAVO za betu!!!!!!:-D
hey cure.ja jucer obavila punkciju(jedva)i sad cekanje do ponedeljka kad moram ici gore bez obzira oce li bit transfera.bilo je 5js a oplodit ce ih 3.Nadam se da ce biti barem jedna.drzite fige
Evo i mene. Punkcija će biti u utorak. Još sutra primam po 3 menopura i sutra je štoperica.
Sretno svim curama u postupku.
Destiny child,čestitam ti od sveg srčeka mog!!!!Mogu samo misliti kolko si sretna sada?!Tako i treba biti, baš mi je drago!Čestitam još jednom:))Pazi na sebe i na tog malog anđelčića kojeg nosiš!!
hvala ti na dobrim zeljama
hm.... ne sječam se... a muž?
lakše muža zapamtit, njih je bilo manje, u koje vrijeme si bila? ja od pol 8 do 11, tj pol 12
ne znam, ne mogu se sjetit, ja sam kod doktora, isto sam bila s mužem, sjedila sam prva u redu odma gdje su sestre doktorove
Incika, čestitam!!! beta ti je suuppperrr!!!
da li si radila test, i ako jesi koji dan nakon transfera ti je bio pozitivan???
Wow, koja lijepa beta! Čestitam Incika! :klap:
Moguće da ih je više...ali i ne mora biti...držim fige da bude onako kak si sama želiš.
cure vi koje idete na vv,u četvrtak sam naručena da vadim amh hormon,pa me zanima gdje je labops u bolnici i gdje se parkiratev kad idete gore!?hvalaaaa
hey cure.samo da se pohvalim za sada.Vracena su mi 2embrija.I to je lijpi pocetak s obzirom kako sam imala lose misli do punkcije.29.11. je vadenje bete,pa cemo vidjeti.
drzite fige
Incika, prekrasna beta! mogli bi biti duplići ali ne mora značiti :mrgreen:.
Tigrica84, bravo za transfer, navijamo da se malci čvrsto uhvate!
eva133, sretno sutra na punkciji!
ružo82, držim fige na rukama i nogama za lijepu betu :love:!
vailana, laboratorij je na 2. katu, kad uđeš u čekaonu skreneš lijevo, mislim da su druga vrata. ja sam se uvijek javljala našim sestrama na gini ali ako nisi inače pacijent na VV pretpostavljam da se trebaš javiti na stakleni šalter koji je preko puta laboratorija. a za parkiranje - ili garaža na Kvatriću ili ulica Zeleni dol ali u toj ulici je uvijek pretrpano (ne plaća se).
Incika čestitam na odličnoj beti.
Incika čestitam, prekrasna beta :-D:-D
vidim da ima opet - hvala Bogu ili svemiru - dosta pozitivnih beta na Vuku.......................... Cure, sretno!!
Richy hvala:)
Incika, čestitam na lijepoj beti!
Svim ostalim curama~~~~~~~~~~~~~~~~da čim prije dočekate svoju pozitivnu betu!
baš mi je drago kada vidim pozitivne bete....a ja nikako da uđem u postupak....stalno imam cistu na desnom jajniku...pukne pa se opet pojavi...skinuo me sa kontracepcijskih....i ne znam šta dalje....već peti ciklus ništa....da li je imao tko ovakvih problema?
dr mi ništa nije rekao,osim što će me pratiti....ne daje mi objašnjenje zašto imam cistu...sve ostalo je ok i hormoni su ok...ne znam šta dalje....
zaboravila sam napisati da sam u kb osijeku...a vas redovito pratim jer bi isla na vv,a vidim da ću vam se prije pridružiti...jer ovdje me samo odbijaju od postupka...
Bok svima. Nova sam na forumu ali vas već dugo pratim.
Inače sam pacijent dr. Alebića i iz anas je neuspjeli IVF. Sada sam na čekanju do sredine prvog mjeseca pa slijedi dogovor što dalje.
e da zaboravila sam pitati dali se stimulacija klomifenom ubraja u oni 6 pokušaja
Cure imam molbu ako netko tko je gore sad u postupku pita kad je gore zimski godišnji odmor.Hvala