decapeptyli otišli....
Printable View
decapeptyli otišli....
Pozdrav!
Poklanjam 7 inekcija Fragmina 2500!
Ako nekome treba, neka se javi...
Nudila sam već jednu injekciju decapeptyla, al na kraju nije trebalo onome tko se javio. Sad je zadnji čas jer je do 12/12 rok trajanja. Ako je netko iz Zg sad u postupku, rado poklanjam.
ribica imaš pp
jelena ja ću trebati decapeptyl nakon transfera, pa ako je još slobodan...
ako treba tko utrogestane neka mi se slobodno javi!
ostali su još klomifeni i vag n.tetraboratis....pa ako nekom treba...javite se na pp
Sanda,sad tek vidim tv0ju mrak betu....čestitam 0d srca i sretn0 na uzv
Mali mimi imam i ja decortina malo, 32 tabletice pa ako još trebaš pošaljem
Prenatal udomljen :)
imam 7 clexana 0,6 ako kome treba..
izvan sam teme, ali moram; ispričavam se.
tlukaci,
baš su ovih dana pitali za tebe! :-) jesu tvoja dječica dobro? jesu oni to na avataru?
Bok, cure!
Oprostite sta se nisam prije javila, nisam stigla! Snekica i Reni, Strasna se prva javila, pa je red da ih njoj posaljem!
Kao i njoj, tako i vama, i svima ovdje zelim cim prije mirisljavi smotuljak
jesu to su moje curice, i hvala bogu dobro smo svi, najgore je iza nas nadam se.. svima želim da uspiju što prije ostvariti svoje snove, jer ja jesam..
Ma naravno, ribice, samo nismo znali šta je s tobom! Od srca se nadam da će Strašnoj biti od velike pomoći!
tlukaci5 princezice su :zaljubljen:
Ja imam ponešto za pokloniti..
Kako je uobičajeno slati / dati lijekove?
moe, ja sam slala i postom preporuceno i hp expressom-placa primatelj, kako kome pase
Thnx mare41!
Poklanjam:
1 x Gonal-f 75IU (rok 5/2013)
2 x šprica + 4 x igla za mućkanje + 3 x igla za pikanje
20 tabletica Utrogestana (rok 6/2013) (načeta kutija)
30ak tabletica Kal DHEA 25mg (rok 7/2015) (načeta kutija)
Bila bih najsretnija da ode sve na jedno mjesto :)
I da nekome donese sreću.
Javite se u dm kome treba.
P.S. Hoće me na pošti čudno gledati ako šaljem igle? :)
Ako je netko u Novom Zagrebu, možemo dogovoriti i osobno preuzimanje, pijem dugi espresso radnim danom oko 10h :coffee:
Moe, imaš pp :-)
Drage moje,
nisam imala vrimena čitati svaki post pa nisam vidila dali su lijekovi koje imam dopušteni se tu nudit ili ne..Naime,ja sam ih koristila s ginekološke strane,neznam dali se možda koriste i kod ili nakon MPO postupaka.Ja ću napisati nazive i količinu koju imam,a ako navedeni lijekovi nemaju veze s temom,neka se obriše moj post..drago mi je ako nekom bude od pomoći.
DOKSICIKLIN(antibiotik) 24kapsule.. rok trajanja 01/15
DUPHASTON 23tabletice rok trajanja06/2015
Draga,jel moze meni Duphaston?
I ja sam našla nešto duphastona što mi je ostalo. Pa ako nekom treba, imam 26 kom.
DHEA otišao...
Poklanjam još:
1 x Gonal-f 75IU (rok 5/2013)
2 x šprica + 4 x igla za mućkanje + 3 x igla za pikanje
20 tabletica Utrogestana (rok 6/2013) (načeta kutija)
Naravno. :-) Čujemo se na pp.
Budući da mi se dani39 ni nakon dvije poruke nije javila evo poklanjam kutiju klomifena, rok 7/2015. Javite mi podatke na pp pa šaljem
Poklanjam
2 kutije tableta PMS Free +
1 bočica Evinih kapi (sastav kao PMS free+) od Subana.
Isto tako je i dostava besplatna.
bromergoni otputovali, ostala folna cirka jedna kutija, utrogestani dvije pune kutije pa kome treba neka se javi!
Ani29 - otišla folna, a darkici -utrogestani
Otišli klomifeni
Budući da imaš samo 1 post, nemaš mogućnost slanja privatnih poruka. Moja prijateljica je zainteresirana za PMS free, a ja za Evine kapi. Ako može, javi mi se na mail: animeio42@gmail.com
Vrijeme darivanja je tako da imam:
12 kom Decapeptyla
1 kom Ovitrelle
1,5 kutija Folacina
4 kutije Utrogestana
10 tableta Duphastona
11 vrećica Crinone gela
Skupilo se toga u prošlom postupku, nešto sam i prije bila podijelila ali tek sad sam doma napravila poštenu inventuru lijekova. Možda i nađem još šta, haha.
Brzinski otišlo sve osim Ovitrella.