neumorna,super :-D
kameleon,za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
neumorna,super :-D
kameleon,za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja i moj dr se zagrlili kad mi je rekao da mi je embrij 8stanicni...kad je reka da nemoze bit bolji a joj ako bude pozizivna beta za 15 estak dana onda je gotov pod naletom mojih emocija :) hehehe....to je tako:) reka je u šali da bar bude pozitivna beta da me se riješi..:)hahaa.-..e da bar....
Joj mogu misliti kakav te je nalet sreće uhvatio. Ja svima od srca zahvaljujem na cestitkama ali ja jos ne slavim, niti se veselim..previše sam se opekla prosli put. Idem lagano beta u utorak pa druga beta, pa srceko ako Bog da..a onda možda poskocim malo tu s vama!:-) zasad cu se samo smjeskati...
I jos nesto naravno da sam i danas napravila test! Plus se pojavio prije kontrolne...:-)
tikice,samo se ti nama pomalo smješkaj :-)
a mi ćemo držati čvrsto :fige::fige: da sve bude dobro
Tikice bravo! Čestitke na dvostrukom plusiću, bit će to sjajna beta! Skačem i ja :-D
tikice...ovaj put ce sve biti u redu vidices a beta ce biti super i školski ce se duplati....misli pozitivno.....
ja imam osjecaj da je meni ovaj ciklus dobitni...cure...ovo mi je prvi postupak bio...IVF/ICSI....sve do transfera sam pomalo bila skepticna ali sam se nadala ali sad me drzi osjecaj da bi to moglo biti to...jeli pogresno imati takav osjecaj?????Postala sam skroz optimisticna i mislim pozitivno....hmmm......
sretno nam svima.....
donatela, lijepi su to osjećaji:-), važno je ono kako se osjećamo (ja ko nevjerni toma uvijek volim zadržat malo rezerve, al to sam ja), sretno!
donatela, uživaj u svojim osjećajima. i meni je prvih 7 dana bilo tako, ali ovih drugih nikako da mi prođe...sretno u svakom slučaju
ja cu pokusati sto manje razmisljati o datumu bete...moja beta je tek 27.6..ima do tog još a nadam se svim srcem da dotad necu još procurit...dali menga isto dođe iako se uzimaju utrici.???ja nebi trebala dobit 20.6..ali mislim da cu prije bete pišnut testić kakav negdje na 12-14dpt...jedino kod nas u Ri daju za vadit betu tako kasno...nakon 18 dana od Et...dotad vec mogu 10 puta znat jesam li t...:)....neznam mozda se previse nadam jer mi je ovo prvi postupak...a inace dosad sve je islo prema planu kako treba...osim sto je do oplodnje doslo mikroinekcijom icsi iako mm ima normalan nalaz spermiograma pa ni sad tocno neznam zasto je bio icsi...ali ok to je sad valjda manje bitno kad je emrij 8stanicni bio na 3 an i odlicno ocjenjen...nadam se da ce se mrva ljepo ugnjezditi...a i tjesi me da mozda i moje godine igraju ulogu(27) pa da ce i to doprinjeti tome da postupak uspije...uz to vec sam jednom rodila pa se nadam da mi sve ide u prilog...mada opet znam da ponekad nema pravila...
Donatela, bubam, ali možda se embriolog odlučio za icsi zato jer se radilo o pririodnjaku i samo jednoj js, pa da ne riskira
Držim fige za veliku betu 27. :-)
tikice čestitke do neba i držim fige na sve četiri do sretnog poroda:fige:
neumorna čestitke na trudnoći:-D
kameleon i donatela držim fige za beturinu!
hvala vam svima puno puno.. čekamo betu dotad se ja ne opuštam ništa..
sretno svima vama , tu sam vibram iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tko nam danas vadi betu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude troznamenkasta!
tikice78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju sutrašnju veliku brojčicu :-D!
kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veselje iz FET-a!
čije bete se danas očekuju?
spremna sam za još lijepih vijesti :klap:
Nažalost moram pokvariti ovaj dobar slijed, maknite me sa liste trudnica.. Nemamo srčanu reakciju, samo vidljiv premaleni plod.. :-( :-(
Kontrola u četvrtak, sa jako malim šansama...
Svim čekalicama koječega želim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka81, jako, jako mi je žao :-( :love2:
:cry:ajme Bubi sad mi je srce stalo...:cry: strašno nešto!
zato ja kažem ne radujem se , daleko je još do radosti!
jesi to bila kod dr.L?
Bubimitka neću ti reći žao mi je, jer nije gotovo! Šaljem milijun~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbolji mogući ishod! Koliko bi trebala biti sad tjedana? Možda je rano za SR!
Žao mi je ako sam vas sve uzdrmala, ali i to je nažalost realnost.. Znam da je ovo daleko od najgoreg, ali trenutno mi se cijeli svijet srušio... :-(
Nisam bila kod Lučija nego kod svog privatnika (dr. M.)
možda da odeš za Zg? da on to vidi? joj pa ja nekako vjerujem da će to ipak biti dobro.
Hvala draga, ali nije prerano..
Danas je 7 tt od zadnje M, po UZV je 6+4, ali punkcija mi je bila točno 2 tjedna nakon M tako da se može računati od zadnje M jer je onda danas stvarno 7 tjedana.. Ako si me sad shvatila....
Ni Luči ni moj privatnik se ne nadaju puno s obzirom na sve, šanse su zbilja malecke, kontrola u četvrtak više reda radi.... :-(
Bubi, :-(, čekamo ipak do četvrtka.......
Bubimitka81 :love2:
bubimitka mozda ima sanse da srceko ipak do cetvrtka prokuca...iako su sanse male mozda ih ipak ima...ne gubi nadu...~~~~~~~~~~~~~~~~vibrica da sve ipak ispadne u redu....nada umire posljednja.... znam da je bilo slucajeva da srceko prokuca tek sa 8 tjedana....drzi se....nije još gotovo....
Bubimitka81 :love2::love2::love2::love2:
bubitka ,žao mi je.. :-(
sad ću ja ovako upast,molim za savjet..čekam punkciju i danas me ujutro probudila užasna bol mjehura,bila sto puta na wc-u.
išla doktorice opće,tamo se popiškila i kaže ima bakterija ali kao da mi ne bi dala ništa nego da pitam svog mpo doktora,a oni se ne javljaju na telefon,šta da radim?baš sam tužna...
uh pa ne znam stvarno, mislim da ti to neće smetati za punkciju, ali nek ti daju neki sumamed da ga popiješ taman do transfera!
Bubimitka :love2:
Bubimitka :cry: :love2:
bubi imaš pp:love2:
Bubimitka81, strašno... drži se :(
o Bubi draga...
žao mi je i ne znam što bi te sad utješilo...ma ništa...znam kroz što prolaziš i mogu ti samo reći da budeš hrabra... I dalje se nadamo čudu, jer čuda postoje, zar ne??
Drž'se draga