Hvala vam...imam jedno pitanje: ja nisam ponavljala betu,nisu mi rekli na humanoj,a ja nisam pitala?! Da je ponavljam il ne?
Printable View
Hvala vam...imam jedno pitanje: ja nisam ponavljala betu,nisu mi rekli na humanoj,a ja nisam pitala?! Da je ponavljam il ne?
I da svima sretno koji su u postupku
Dva dana imam malo svjetlo smeđeg na dnevnom ulošku,a danas nakon 50 puta sta sam bila na wc nista i evo sad opet al malo vise...sta je to? zabrinuta sam...sta da radim,da zovem humanu? 01.04 tek moram zvat za naruciti se na prvi pregled nakon bete.
ic cu sad na ginekologiju,jer moja privatna gin. je bila ujutro...hvala vam
Enrika ima li kakvih novosti?
Neznam od kud da krenem...beta ogromna,plod se ne vidi,moj gin. i cijela humana nisu vidjeli cistu od 6 cm...dr.gin. koji me primio na poliklinici bio je jako ljut zbog ciste,a zalostan zbog ploda jer ga nema,dolazi cijela postava ginekologije da vide di je...naravno hitno na stol i opet jajovod-vanmaternicna po drugi put...idemo dalje...
O draga, tako mi je žao. Grlim...
Draga tako mi je žao ...grlim te jako jako ...
Enrika jako mi je zao :( ne mogu vjerovati :( drzi se
Bok,
Enrika zao mi je.
Danas transfer, ivf prirod.x2 ,
20.04 beta.cekamo::-D:-D
Enrika grlim, drži se!
MWM sretno!!
Info za pacijentice soc gin Šimunovic- ona je još na bolovanju :-(
MWM sretno!
Mi smo dobili 4js, sve zaledili, čekamo jesen. Velika pusa svima sa humane, posebno velikom docu! Hvala im šta su me jučer onoliko trpili ;)
Snekica :love2:. :fige: za jesen!
Kakvo je stanje u Rijeci? Jesu li gužve? Rade li svi doktori? Čula sam da je došla neka nova sestra, je li neka od starih možda otišla?
Sestra Višnja radi, sestra Marija je bila na godišnjem, bar prije 10 dana kad sam ja bila tamo.
samo update za pacijentice dr.Simunovic-vratila se.. al guzva je velika..
Jel sva ekipa na humanoj od dr? trebala bi se zaletit jedan dan pa da se izorganiziram..
Bok cure:)
Kojeg dr preporucate i zasto??
jejja, ideš ih pozdravit ili po drugo?!?
mmmm4, dr. Vlasic, strucan, drag, suosjecajan, pun zivaca. Prof. Smiljan, strucna. Dr. Manestar.
Hahaha..za Manestra bas ni jednu lijepu rijec nemas?samo tocka na kraju recenice?
A covjek zbilja pristupacan, detaljan,uvijek za dogovor,nikad nadrkan ni bahat, spreman pomoci..
Bravo red! Tako se navija za svog favorita! :)
Ovako ih ja vidim:
Profa je malo, khm, grublja i puca 'u glavu' iz veliko-kalibarskog oružja, da je cvjetić bila bi muholovka. Potreban oprez.
V je lijeglo optimizma, znatno nježnije ruke, da je cvjetić bio bi maslačak.
M je skuliran, hladne glave, realan, da je cvjetić bio bi... nije cvjetić.
eryngium baš sam se nasmijala da muholovka:lool: i maslačak uh tu bi se dr. V. mogao uvrijediti kad čuje, naći ćemo mi i za Maneta neki cvijet pa makar kaktus:-) to je ono što meni prvo pada na pamet
A kakav je to kaktus kad se nisam uspjela ubost na njega,a uboli me vise puta i muholovka i maslacak :-)...al istina...maslacak je najbolji moguci opis za V!
ha ha ha cure zakon ste ...baš ste me lipo nasmijale :-*
Meni M baš nikako ne spada u biljčice. On mi je onako kao mramor. Lijep, čvrst, sjajan, ako znaš kako ( jel da red!?!) možeš ga fino isklesati.