Je li rekao sto je bilo sa ostalim stanicama? Odnosno iz kojeg razloga je tako velik broj nezrelih?Tansfer se planira 5.dan ili?
Ajde sretno...dovoljna je i jedna samo da dođete do kvalitetnog zametka.
Printable View
Je li rekao sto je bilo sa ostalim stanicama? Odnosno iz kojeg razloga je tako velik broj nezrelih?Tansfer se planira 5.dan ili?
Ajde sretno...dovoljna je i jedna samo da dođete do kvalitetnog zametka.
trnasfer se planira 5.dan
nisam se uopce sjetila ga pitat
bas mi je ovo bio šok da su samo dvije se oplodile.
malena je li prošao transfer?
danas sam imala transfer
Sretno! :)
Malena, kakvi su bili embriji, ste oba vratili ili ste jednog zamrznuli?
jedna blastocista ova druga je stala s razvojem
Hvalaaa! Ja se nadam da hoce!sve je to lutrija! :)
izdržat će, samo pozitiva!!
Dobili jajnu stanicu! Nestrpljivo cekamo ponedjeljak! :)
Bravo Lota!! ~~~~~ za ponedjeljak
Lota, sretno danas!
Hvala! :) malo sam nervozna, cijeli ovaj postupak od pocetka sam bas bezveze. Nadam se da ce biti dobro! :)
To je ina slatka nervoza pred transfer. Biti ce sve u redu!
Tema "Odbrojavanje" je mjesto na kojem pišemo dok čekamo rezultate postupka.
Odbrojavanje je zapravo jedina tema na cijelom forumu na kojem se, u skladu s pravilima foruma, može i lagano čavrljati.
Podižem ovu temu jer su ostale teme MPO podforuma opterećene chatom radi čega se gubi smisao tema i u njima teško pronalaze potrebne informacije.
I tako skoro zamrla naša lijepa tema na kojoj se družimo na ovom podforumu.
Šaljem zagrljaj ohrabrenja svim curama u postupcima i čestitam sretnim trudnicama i mamama.
Ima li dobrovoljka među vama koja prati MPO podforum i mogla bi složiti našu listu s odbrojavanja koje već više od godinu dana nije bilo?
Nešto poput ove liste?
Jučer stigla M...
I...kreećemoo sa stimulacijom :)
bornastra sretno mila! Jel mijenjana stimulacija il ponavljate?
Frixie draga :) Hvala ti od srca :)
Da, doktor je promijenio malo protokol, kaže da mu ovi "stariji" i duži protokoli imaju veću uspješnost.
Tako da sam ti par dana prije početka M koristila Suprefact sprej, 3 puta dnevno, jučer krenula sa Ovaleapom, ali jačom dozom i istovremeno i dalje koristim taj sprej sve do punkcije.
MM je obavio i spermiogram, situacija je malo bolja... i broj i morfologija i pokretljivost se popravila, nađu se plivači bez velikih vakuola u glavama :) Tako da je suprug nastavio sa terapijom i nadamo se istoj situaciji i na dan punkcije...
Kako ste vi?
Bornastra sretno, ~~~~da novi protokol bude dobitni
Bornastra, kako se i ja spremam u svoj 5 postupak, ovog puta kod dr. R, pratim tvoj put i želim ti puno sreće i da ovaj postupak bude dobitni..
Što tvoj suprug uzima za poboljšanje spermiograma?
Drage žene,
divne ste! Hvala vam na podršci.
Darmar, držim fige za lijepu betu sutra :)
Iva86, ako si već bila kod dr.R. ne moram ti apsolutno ništa reći. Osim ponoviti sebi opet koliko je to divan čovjek i doktor.
Suprug je 3 mjeseca uzimao Profertil, a zadnja dva mjeseca je uzimao uz Profertil i od Solgara antioxidant formulu (po dvije tablete i jednog i drugog dnevno).
Sada smo samo nastavili dalje sa istom terapijom budući da se je sgram barem malo poboljšao (iako je dijagnoza i dalje ista).
Bornastra hvala puno:-)
Eto, poput frika pregledavam teme na forumu i čekam rezultate Darmarine bete... Pozitivne vijesti me baš "dignu" svaki put. SRETNO!
Hvala Vaki:cekam:
Pozdrav cure, nije me bilo odavno pa mislim da me se rijetko ko sijeca, ali 2014 sam dobila curicu iz feta u petrovoj, evo prijavljujem da sam opet krenula u postupak ali ovaj put u ST zbog blizine, krenula s pikanjem u ponediljak prvi ultrazvuk, ima li vas jos u postupku, malo sam van dogadjaja, sretno svima.
Čitam tvoj potpis i sve je isto kao kod vas; ja sam ok, a kod partnera oligoasteno, ali se ne zna za morfologiju. Rečeno nam je da ih je oba puta bilo toliko malo da ih nisu ni slali na morfološku obradu. Imamo curu, samostalno začetu.
Da i ovdje javim, moja beta na 13dt je 442,04:heart::-D:heart::-D
Darmar, čestitam!!
Hvala cure :-)
Darmar od srca cestitam!!!
Cestitke, darmar :)