jesam jos jucer :)
Printable View
Viki, hoces vaditi betu ili???
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
rekao je ginic cekamo menstruaciju ako ne dode onda ce mi dati za vadenje bete. joj tako me strah da je opet biokemijska
danas nisu bas tamniji testovi neg jucer..skoro nista. :-/
bhcg 12 dpo ili eventualno 13 dpo je 58,3. premalo??
onda je ok?
Ja sam isto oko 14, 15 ili cak i kasnije imala oko 40 60... Dva dana kasnije se uduplala cak i malo vise. I bilo je super sve sa plodom. Za pocetak bitno ida ima neceg :-)
Koje ja gluposti pisem hahahahaahah
Meni je 35 dan bila 422. Nista ovo prije.
Da. 35dc. Stigne se tvoja uduplati do tad bez beda.
O je bila 26.12. Ili 27.12., a ova beta 422 17.01. Znaci cca 21dpo.
I meni je bio takav osjecaj kad sam pocela razmisljati hahahaah.
sinoc je test bio dosta svjetliji nego jucer u jutro ..a danas je dosta svjetliji nego sinoc. pa kako je to moguce? dali je to do kineskih testova ili je moguce da bhcg preko noci opadne.. iako me danas grudi vise bole nego jucer i mokrim kao luda
Lista za 06.03.2019.
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 31.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
angie_88~~~~~~~~~~ 20.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 19.dc
iva_777~~~~~~~~~~~16.dc
chicha~~~~~~~~~~~~10.dc
:heart: Lista za 07.03.2019. :heart:
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 32.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
angie_88~~~~~~~~~~ 21.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 20.dc
iva_777~~~~~~~~~~~17.dc
chicha~~~~~~~~~~~~11.dc
Vili pricekaj jos sutra i idi vaditi betu. Poluditi ces inace. Ja sam svasta mislila ovaj put. Svaki dan nesto novo. 3 puta ocekivala spontani. Na kraju se plod super razvio.
Za kolko trebaš dobili m?
Aj samo probaj jedan dan preskočiti s testom, pa vidjeti onda kad si trebala dobili da testiraš.
Znam da je lakše reći, ali ja sam tako probala prošli tjedan i stvarno mi je bilo draže da nisam testirala jer sam ionako dobila m valjda u sekundu kak je trebala doći.
Viki hoće ujutro vadit ponovno betu? da vidiš dal se dupla?
Aha, sorry sad vidim da si ljubi odgovorila....ma nećeš procurit!!!!misli pozitivno:-D, i javi nam nalaze sutra, a taj test svijetliji može značiti i manja koncentracija urina ili loš test...tako da ne moraš odmah mislit na najgore.
Da. Ti testovi variraju ful. Meni je prvi test bio najtamniji. Sto su dani isli dalje bio je svjetliji hahaahah. Crta je crta.
Ja sam bila na prvoj kontroli. 3 mj moram cekati, tako da ni kao 4, 5 mogli poceti,, ali mislim da cu u 5tom mj na jos jednu kontrolu prije da vidimo gdje je ovulacija pa onda. Po izracunima bi tad trebala biti na pravom. Sad se nadamo da je drugi jajovod dobar.
curke sretan vam dan zena :-)
Nije beta opadala. Beta je rasla. Govorim da, o njoj. Beta je dosla do 4500 kad sam isla na op. A testove sam radila prije prvog vadjenja krvi. Jesi vadila opet krv?
I sretan svima dan zena!!!!
Lista za 08.03.2019.
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 33.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice
angie_88~~~~~~~~~~ 22.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 21.dc
iva_777~~~~~~~~~~~18.dc
chicha~~~~~~~~~~~~12.dc
beta 147. danas dan Menge, 14 dana od O
Fantasticno...meni je 14 dana od O bila 113. Cestitaaaaaaam!
Viki čestitam draga <3
Dobre vijesti na dan žena!
Jel planiraš zvati ginekologa i naručiti se na prvi pregled?