Lili, napisali su da ga dostavim u servis. Updejtala sam ga, radio je 2-3 dana normalno, jucer je opet zablokira.
Tang, svaki metar se broji :)
Lili, napisali su da ga dostavim u servis. Updejtala sam ga, radio je 2-3 dana normalno, jucer je opet zablokira.
Tang, svaki metar se broji :)
Betty, hoću! Iako mi se čini da sam i njega već radila ovih dana, ali nema veze, dobar je, sve što čovjeku treba :mrgreen:
Zuzka je poludila, btw! Na instagramu stane u stoj i onda oblači majicu, hlače, sportski grudnjak...
ola zene
ja sam totalno nigdje
tri tjedna su prosla, djeca jucer otisla tati, skakutali smo malo i radili te plank&ab&squat izazove, ali sve mi je to nesto malo
vise se i jede, iz dosade, naravno, pa nisam nista smrsavila niti se utegla kako je bio plan
sad sam zadovoljna da se nisam ni udebljala
uglavnom, od danas :aparatic: moram stroze, ponajprije s hranom, a i gibanja mi nedostaje
kako nisam doma, i spremala sam se na brzinu, sebe i djecu, pa nemam ovdje ni sportsku opremu, ni odjecu, nemam patike za vjezbanje (imam neke pume i sinove kosarkaske :aparatic:), sve je nesto napola
ali sad kako su djeca otisla imam vise vremena i prostora pa bih trebala zaboraviti na izgovore
valjda cu se trgnuti, mislim da i ova situacija djeluje na mene pa sam sva... ne znam, ali energicna sigurno nije :mrgreen:
Summer
jel možeš doć do svojih tenisica? Ako ne, bar ti si profačica u webshoppingu,ajde naruči si neke koje će brzo doć i kreni u akciju. Sad si slobodna i posveti se sebi. Malo trka, malo snage, malo tvojih vragolija stojeva, fleksibilnosti..odmah ćeš bit bolje ;-) tamo kod tebe ima divnih polja za višesatne šetnje :zaljubljen: eh da je meni sad tamo bit a ne u velegradu.
Malena, ma pošalji im ga poštom da ti ga srede što prije, a u medjuvremenu trči preko endomonda. Malo ih izmoli za žurni servis preko tel ;-)
Tang bravooo i za tebe i povratak trku!!
Ja sam se jutros full napunila energijom i endorfinima. Imala sam zahtjevan trening, a dionice nisam dugoo trčala jer sam radila zimsku bazu sa sporim i velikim dužinama.
15min zagr.+ 6x2min(4:20-4:15) + 10min rastrč.
Čak sam isprogramirala trening po školski :mrgreen:
Išla sam ove 2 brze min čak i brže na 4:00 - 4:11. Baš sam se iznenadila da to mogu odradit tako brzo nakon duge pauze od dionica yeah :-D al da sam stenjala ko vepar jesam :lool:
I onda sam nakon tih 7.7km sebi dodala cross rastrčavanje 6,7km po travnato-zemljanoj podlozi uz cvrkut ptica i zelenilo :zaljubljen: milina početak dana!!!
Uživajte mi curke di god bile :kiss:
prijavljujem ovaj bettyn Kettlebell #17 danas
nisam radila sa Zuzkom, nego sama, tako da sam plankove uskladila sa svojim izazovom (plankovi u izazov su mi dulji nego Zuzkini, pa sam radila po izazovu, tako da prijavljujem 4x100 sec)
dalje, u prvoj seriji sam c&p radila sa 12 i krepala, pa sam u drugoj rundi radila sa 8
sa lijevom rukom ljepše radim i lakše mi je nego sa desnom
negdje nešto fulavam, pa ću to morati još vježbati
a Zuzku kad vidim na onom izazovu, mene baš izaziva da radim arm balance :povodljiva:
Vidjela sam, mene uopce ne privlaci :lol:
Nacula sam da zubari ovih dana ne rade :lool:
MB, neka si se nauzivala
Summer, samo polako i njezno prema sebi. Imala si jako naporan i ne bas lijep period :*
Ja sam danas odradila onaj koji sam jucer planirala, sad idem traziti neki upper za sutra.
E da, sinoc sam se pocastila cokoladom i sladoledom. Hvala cure na rijecima potpore :heart:
summer jos si na selu? Vec te vidim kako radis vratolomije po vrtu :lool:
Cubana jesi bolje?
Ja sam na nagovor od Ginger presla na fazu 2 body revolutiona i sjetila se zasto je ne volim :lool:
Danas odradjen Cardio i plank izazov. Ja sam na pola od rahelinog vremena. Nemam pojma hocu li dogurati do njene razine.
Ja trčim jer je teretana zatvorena.
Ne mogu vjerovati da trčim.
Svaki dan dvaput: ujutro i navečer.
Nastavim li ovako i bude li korona potrajala, ne gine mi maraton.
Sad sam istrčala 12 km. :trci::-o
Ajme Tanči mraak :sing: :klap: samo pripazi da ne pretjeraš sad na početku s trčanjem svaki dan radi ozljeda mislim.
Iako ti vjerujem nedostaje teretana, baš mi je drago da si otkrila i čari trčanja i endorfina :-)
Wow Tanči svaka čast!
Betty, ja sam odradila onaj kettlebell
Sto posto sam ga radila već nedavno, ali stvarno je dobar.
Danas sam bila stalno nekako aktivna, muž me prozvao pčelica T., al mislim da ću sad zaleć s nečim i neću se micat više
Ma znaš kaj? Mogla sam još. Uhvatila sam neki baš dobar tempo i peri Miško.
Baš mi je lagano bilo. Dobra podloga, sitni kamenčići. Odgovaraju mi. Sad tek osjećam umor.
Trčala bih sigurno još, ali me kćer pogledala s The pogledom :lol: pa sam ipak odustala.
Ona i pas su trčkarali malo kraj mene pa bi stali ili šetali sim-tam, a ja sam kružila po Novim dvorima.
Moram nekaj radit, a ovako spajam ugodno s korisnim.
Volim biti vani, u prirodi. Meni vježbanje doma nije interesantno.
Da, valjda se ne bum ozlijedila. Do sad nisam bila sklona ozljedama.
Zhang, cheat day je poželjan kod tebe. Onda se mi smrtnici ne osjećamo tako loše kad ga mi imamo :mrgreen:
Rade zubari, samo liječe telefonski, lol
Spajka, doći ćeš ti do mog, ma šta ti je tih par minuti a u zbroju
Uglavnom, da ne ispadne da samo zafrkavam, prijavljujem trčkaranje od 3 km. Ja neću ni do polumaratona, a kamoli do maratona, pa da izolacija traje i 3 godine :mrgreen:
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Neću ni ja do nikakvog maratona.
Svjesna sam da to zahtjeva ozbiljan pristup i trening, a ja niti znam što radim (samo trčim) i ako počnem delat- gotovo je s tim jer neću više stizati, ni imati volje.
Osim toga ja sam gospođa u godinama.
Odgovarala sam Raheli, zaboravih cirtirati.
Lili, kaj se smije na Zelenu magistralu?
Čula sam da je policija rastjerivala ljude gore.
wow bravo cure :naklon: sve ste vrijedne :naklon:
Jutro!
Sve ste jako vrijedne :-)
Tanci, moze se u nove dvore? Ja sam neki dan prolazila pa je bila plava traka preko par ulaza, pisalo je zabranjeno zbog covid-19.
A jucer kad sam se vracala s posla je i na onoj donjoj strani, blizu parkinga od roce jos uvijek bila traka. Ali ako je otvoreno..jupiiii
Ja i dalje svakodnevno vjezbam, Tati, plank i ubacim jogu. Manje se javljam jer mi je guzva na poslu, a kad dodjem doma, trening, kuhanje, skola...
Samo ustrajte.
P.s.Tang, naravno da si beast :-)
Tanči, ne idem ja gore, podno ću magistrale po Gajnicama (da upoznam bolje taj dio) tako nešto. Ionako su mi noge i guza poluupaljeni od jučerašnjih dionica tako da danas lagani trening a ne uzbrdo Zelenom.:mrgreen:
Birat ću neke zelenije dijelove, ulice, slušaju mi se ptičice i cvrkut, onako za dušu lagani recovery/jogging tako nešto.
Može, može.
I kći i ja smo prije nekih dva tjedna došle do vršilnice i tamo zatekle traku, no pored je šetao susjed, inače policajac (krim inspektor) i rekao nam je da slobodno prođemo jer je traka postavljena da se spriječi dolazak ljudi s autima i grupiranja.
I poslušale smo ga, provukle se ispod, a može se i zaobići i od onda smo svaku večer tu.
Podloga na stazama je super i nema gužve.
Meni kamenčići jako odgovaraju za trčanje. Asfalt mi je pretvrd, a nasip kvrgav pa mi se noge izvrću i nikako ne mogu uhvatit lijepi ritam.
I staze su super jer idu u krug pa mogu beskonačno kružiti, a mogu i psa pustiti bez lajne.
Ujutro idem po nasipu prema Krapini pa uz Krapinu prema WG ili prema pilani. Kako koji dan.
Isto nema ljudi. Tu i tamo nekog sretnem sa psom, ali uistinu rijetko.
Traka je skroz oko Novih dvora. Cak i tamo gdje auti ne mogu uci.
No svakom njegovo.
No jucer su rekli u stozeru CZ da ce morati pislati policiju u Nove dvore da rastjera joggere kiji nisu shvatili ozbiljnost situacije.
Zašto?
Opet isto natezanje?
Kretanje nije zabranjeno i nismo u karanteni i nemamo policijski sat.
Nisam vidjela da je itko došao roštiljat ili njih deset na piknik u Nove dvore, a šetnju ili trčanje mi ne može nitko zabraniti.
Uostalom svaki dan me i vidi policija koja je podno mosta i ne reagiraju jer ne radim ništa zabranjeno.
Tak ni onda mogli u svaki park ući
Tanci pitaj stozer. Ja ti ne branim trcanje. Ja nisam stavila traku.
A valjda su pametniji od mene se odlucili za tu mjeru.
odustajem.
Od čega pisanja ili trčanja?
Ja testiram tijelo motikom.
Vježba za 5. Na stranu što me sve boli, rezultat je itekako dobar. Dobar s obzirom na zemlju. Ne znam kakav je s obzirom na moje tijelo. Tjednima sam u trenirci i bez grudnjaka. ;)
To je najbolja tjelovježba i učinkovita
A to što si bez grudnjaka ko da gliste imaju vid na daljinu:-D
Mislim da su trake stavljene da se spriječi grupiranje. Mene je policija uredno pozdravila i prošla kraj mene kad sam kružila jedno rano jutro solo sama po Jarunu. Tako da smatram da im je to ok.
A Jarun je "kao" službeno zatvoren. Po meni da al za grupe.Ako i odem tamo, solo sam uneobično doba bez ljudi okolo.
Prijavak:jutros ranije:trci: po zabačenim uličicama od Gajnica do Sutl Vrela 12.6km na 5:24. Ima baš krasnih kućica s vrtovima, cvjetnjacima a i ptičice su bile glasne :zaljubljen:
Tanči samo ti uživaj na svojim stazama!
Beti motika je čudo jedno,samo udri!!
Imala sam glavobolje ovih dana pa sam napravila pauzu jer je bas pulsiralo.
Fetus i ja danas 5 km u podne uzbrdo da izbjegnemo staze po kojima ima vise ljudi.
Uf munkice, jel i nakon toga bila.glavobolja?
Koliko si trudna sad?
Ja sam danas power yogu #27
Ne, ne, nije. Bila sam super nakon trcanja i danas cijeli dan.
Imala sam pulsiranja i u prvoj trudnoci, ali radije otrpim nego da se svaki dan kljukam paracetamolima. Za 2 dana 15 tjedana :)
Ja sam danas jrc16 i jrc3 i neki 5min fat burn i yogu.
Sent from my iPhone using Tapatalk