Bas mi je zao...
Printable View
Bas mi je zao...
Kreces opet u devetom il ?
Ruska cestitam! Lijepa beta :)
Ostale cure nadam se svima veliki plus sto prije.
Ima li koja da je trenutno u postupku?
Ja se nadam ovaj ciklus FET u prirodnom ciklusu. Do sada smo isli samo na IVFove, tako da nam je ovo prvi FET. Ciklusi su mi dosta dugi pa prvi pregled jos nije bilo videcih folikula, valjda ce sutra biti koji. <3
Hvala ti! Evo, cekamo drugi uvz, da cujemo srce
Neznam još nista, što se mene tiče ja bi odmah u postupak. U pon idem na konzultacije pa vidjet ćemo sta dr kaže. Smrzlića nemam. Počela sam piti matičnu mliječ u nadi da poboljšaju kvalitetu jajnih stanica!
Ako ima sreće budem ja za 20 tak dana!!
Drzim fige!
Nije mi post prosao ne znam zasto.
Ugl. Ruska srerno na uzv, bit ce to sve super! ;)
Ja sam bila danas na pregledu, imam folikula, ali nema jos vodeceg, a vec 15DC... do sad sam imala uredne ovulacije, mozda je bas ovaj mj odlucila preskociti. Ako ne bude ovaj idemo iduci ciklus, sta da se radi...
Je li mozda imala koja cura slicna iskustva, a da joj je ipak preuzeo inicijativu koji folikulic ovako kasno pa da je ipak isla na postupak?
Meni iduci pregled za 3-4 dana.
Evo i ja čekam betu, 35 i pol godina, samo jedan dvodnevni embrij dobiven i stavljen, danas 7 dnt, nema nikakvih simptoma, 1.IVF. Ne očekujem previše, nisam dobro reagirala na stimulaciju, jedva dvije js, jedna samo oplođena, ako ne uspije, drugi put će valjda biti bolje.
Rikku, nisam ni ja imala ovaj put nikakvih simptoma! Bas nikakvih.. A prosli put, kad sam isla na inseminaciju, svasta sam osjecala:i muka i glavobolja i napuhanost i sise.. Ovaj put nist! Samo sam imala proljev tocno 6dnt i ucinio mi se cudan nekako... Ne znam kako bi to opisala, a probudio me u 4 ujutro. Tako da se nemoj lovit za simptome! Lijepo napravi test 12 dnt i onda ces vidit.
Bubi, hvala ti! Mozda se pokaze nesto na slij pregledu, ko zna!
Mislim da meni menga ipak sutra stiže, taman kad i treba, na 24.dan ciklusa, sve simptome sam danas dobila koje inače dobijem i čekam da prokrvarim, znam svoje tijelo. Nadala sam se da će mi utrogestani barem malo odgoditi mengu ako ništa. Ništa, malo odmora, pa idem na 2.IVF, nadam se uspješniji. Menga stiže, tu nema sumnje nimalo.
Ali i meni ti je takav osjecaj bio, i jos uvijek traje ali malo manje.. Svaki put sam isla na wc i gledala dal sam dobila! Bas me i trbuh bolio i sve...
Draga moje evo da se i ja pridružim, molim sve divne Zenice koje mogu da mi pomognu, u velikoj sam dilemi, a i preruzna
Nedostaje Dion poruke, uglvanom radila sam transfer blastociste 26.08, betu zbog drugih razloga uradim 02.09....koja je bila 0,1... Dr kažu zao nam je prekini s terapijom, nisam ni prokrvarila i ništa...
Da li ima neko iskustva djevojke... Da li postoji mogućnost da je rano, ima li neko iskustva, i sl. Molim vas pomagajte
Pa ne znam, meni se to cini stvarno rano! Obicno se test radi 12 dnt i onda ako je pozitivan, vadi se beta. Kad su blastociste, moze se vec i 10 dnt napravit. Tebi bi to bio 7 dan tek.. Zasto si morala tako rano betu vadit?
Pa išla sam hematologu i onda sam vadila krv, i reko ajde ujedno izvadim i betu jer neću moći narednih par dana, kada je došao rezultat ja se iznenadim, javim svo dr. Misleći da će reći da ponovim ili nesto i zamislite svi kažu zao nam je prekinite s terapijemo, ja ne mogu sve da vjerujem
Ali eto... I sada sam bas zbunjena, a vidim da nema bas niko, niko da je tako rano radio betu, pa bar neko iskustvo
I nije mi jasno zašto onda na nalazu forsiraju 14.dan beta...
Pa, to kazem.. 12 dan se tek test radi.. Sad ne znam kolika bi trebala biti beta na taj dan kad si vadila jer su sve vrijednosti za tek od 12 dana(ako se ne varam). Sta koristis od lijekova? Ja duphaston i utrogestan i na tvom mjestu bi nastavila koristit bar do 12 dnt pa onda radila test.. Ako je negativan, onda bi prekinula terapiju! Ali ti moras odlucit za sebe... Samo da je rano, fakat je!
E upravo to sam i tražila bar po netu, da vidim kolika je na taj dan nakon transfera blstice, kontam reko možda znaju da mora bar malo veća biti... Ali ne mogu da prondadjem
Ma utrogestan, i estrafon i primala fragmin... Hematolg mi isključila fragmin... Ja sam nastavila sa utrog. Mada sam ga smanjila, meni je ovo 4 transfer bar bi do sada krvarila, kao u inat još i ne krvarim...
Ma užas uzas, msm da se hvatam za slamku nažalost...
Da, bas cudna situacija... Gle, probaj napravit test 10 dnt oa ces vidit. Svakako javi!
Ja ovdje na forumu sto sam vidjela da je netko tako rano vadio betu za blasticu je bio 8 dnt i iznosila je 80 i nesto koliko mi je ostalo u sjecanju.
Blastica se u pravilu isti dan krene implantirani nakon transfera i u pravilu to traje tako 3 dana. Nakon zavrsetka implantacije treba proci bar 2 dana da kucni test pokaze pozitivan rezultat sto nerijetko i zene imaju vec na 6 dnt pozitivan kucni test. Tako da u pravilu 9 dan po meni bi sbe zene mogle ici vaditi betu kad je u pitanju blastica. Zasto da bezveze uzima terapiju ako nije doslo do trudnoce.
Malamimica mislim da bi beta ipak bila pozitivna na 7 dnt pa bar i vrlo mala da je doslo do trudnoce ali radi svog mira napravi sutra test nekakav koji je siguran tipa Gravignost ultra ili Geratherm, to su 10 miu osjetljivost.
Ako ne bude onda zbilja zao mi je jer bi trebao sad vec debelo pokazati.
Hvala vam...
I ja tako mislim,ali kada se mi jadni nadamo, što kažu zaista nada poslednja umire, ali čudni su mi i ti dr. Da se tako ponašaju, ja ne mogu jos da vjerujem... Ja sam inače postupak u Pragu radila, i znam da su blstice u tom stadijum, i da oni forsiraju tako 14 dana, a kada se ovako nesto desi samo kažu zao nam je... Pa to je užas, užasa... I onda kao jadnik po netu tražiš
Drz se, nema druge..
Pa bas, sada malo čitam postove ruska čestitam od ❤️❤️❤️ divno je to čuti...
Ostalim držim palceve za nastavak svega...
Ja kao nikad do sada... Bar da mi krene bilo kakav iscjedak... Ali eto sve me krenulo
Hvala ti!
Glupo je da ne mozes nikoga nist konkretno pitat... Cekaj, sto sad dalje? Nisu ti ni rekli dal bi opet trebala vadit betu ni nist? Kazem, meni je samo cudno sto je tako rano vadjena...
@Malamimica
Zaista mi je čudno da su ti preporučili prekinut terapiju. To je zaista rano. Meni su sugerirali tek nakon 12 dana ET vaditi Betu pa i tad ako nisam sigurna pričekat 2 dana i ponovo vadit. Sve to može jako varirat.
Možda da još se konzultiraš sa još jednim dr (neznam gdje radis postupak) ili nekim u timu liječnika koji te vodi.
https://artemeda.hr/beta-hcg/
Malamimica danas si 10 dnt i mozes i sad pisnut test. Ako si ipak trudna pokazati ce ;)
Kuzim to... Samo kazem da mi je cudno da su joj tako rano terapiju prekinuli.. Ja sam vracala petodnevne embrije i receno mi je da prije 12 dana ne radim test. Da zene rade i ranije, ali da se u pravilu radi tek 12 dan. Kuzim o cem pricas, ja sam radila test 6 dan pa mi je vec bika blijeda crta.. Al sam isto tako na drugom forumu citala kako je cura radila test 9 dan i nist i svejedno morala ic vadit betu i ispalo da ipak je trudna bila! Znam da je to vjerovatno iznimka i da je beta najpouzdanija, al mozda je ipak rano za odustat.
Bar onda test jos napravi, za svaki slucaj..
Draga Malamamica, beta je, na žalost negativna.
Znam da ti je teško, da se mučiš, da ne želiš povjerovati. Sve to je ljudski i normalno. Šaljem ti veliki zagrljaj.
Rano si radila betu, ali 7 dana nakon transfera blastociste, nalaz bHCG-a ako je trudnoća u pitanju svakako bi bio pozitivan tj. veći od 5.
Drage moje da vam se javim da sam jutros radila i test koji je zvanični negativan, i jedna veliki minu - - - - -,
Hvala vam svima, zaista ste divne!
Ali eto zamislite samo vi i tih dr. Koji nas do 14 dana drže na tabletama, a ako se vec 8ili 9 može nešto znati pa čemu to, i sada me to dodatno izludjuju.
Ali ok nema sta idem dalje, ovo mi je bio fet tako da planiram u novi postupak... Nadam se da se moze. Hvala vam ❤️❤️❤️❤️
Drzimo fige!
Malo kasnim ali evo, ja sam vadila betu 8dnt i bila je 33 :) (privatno na svoju ruku iz znatiželje)
Nisu bile blastice nego trodnevni embrijic...testic je već taj 8dnt bio jasno pozitivan.
Sada sam u ušla u 14 tjedan jedne lijepe i mirne trudnoće :)
Jao, super vijest! Mislim da sam negdje davno na forumu citala tvoje postove.. Bas mi je drago...
Hvalaaa ...Također čestitke, želim ti jednu mirnu i dosadnu trudnoću kao sto je moja :D
Ni jedne jedine mučnine, nikakve želje za hranom ni gađenje nisam imala. Ni trbuh nije izašao ni centimetra...
Da ne znam nikad ne bi pomislila da sam uopće trudna.
Čekamo dečkića :)
Jaoooo, super
Evo da se i ja ovdje pridruzim.Danas mi je 8dnt.Transfer bio 3 dan,2 dobra zametka (rijeci embriologice). osjecam se prilicno normalno.Tu i tam koje probadanje.Jedino danas malo jaci priatisak,skoro cijelo vrijeme,al onak tek tolko da osjetim.Od ostalih simptoma nista.Beta tek 6.10. :(
Kad ces radit test?
Mislim da necu prije bete,previse me strah razocarenja.Nit neznam kad bi najranije mogla?
Jucer sam krivo napisala,danas tek mi je 8 dnt.