Pa mozes ti vec i sad, ali sigurno bi ti 10dnt trebao test pokazati...
Printable View
Pa mozes ti vec i sad, ali sigurno bi ti 10dnt trebao test pokazati...
Jos su odluciti.Osjecam se nekako "prazno", vise nemam ni probadanja,nisam napuhnuta,doduse nisam uopce bila od pocetka,sise ne bole.
Neka te to nista ne dira! Sise se uopce nisu pokazale kao pravi simptom:nekog bole, a nije trudan, mene nisu, a trudna! Dok ne napravis test i betu, uopce se nemoj zamarat simptomima
Evo od simptoma nista i dalje.ali sam danas poslije wca primjerila na papiru mali,mali,svijetlo smedi,skoro prozirni iscjedak pomijesan s utricima.Da li bi se to moglo protumaciti kao implantacijsko krvarenje,posto mi je vec 11 dnt,pa se bojim da je kasno za implantacijsko,li je vjerojatnije da stize menga?
I da,napravila malo prije test jer imam osjecaj da cu dobiti mengu i test je negativan :(
Stigao nalaz bete..negativan je al bi svejedno vase misljenje jer ne razumijem sta to znaci.. rezultat <2.30 referentni interval: do 5,00.
Nemam pojma kak to iscitati,dal je biokemijska,il nije ni to,il sta ?
Airad - navratila sam na ovaj forum i vidim da ti nije nitko odgovorio. Sa sigurnošću točno ne znam ni ja, takva vrijednost je bila i kod mene u kolovozu... al mislim da je to način kako laboratorij izvodi to... jer kao do 5 je čak moguće da postoji u žena i inače u krvi tog hcg-a...
Bok curke, moja orva beta 13 nakon transfera 659, 15 dan 1256. Dali je to u redu? Doktor nista ne govori nego da ponovim za dva dana.
Iva 2209, to je super beta. Sretno dalje!
Imam pitanje ako je netko mozda imao slican slucaj...u subotu sam imala transfer jedne blastice i uz curkanje od utrica, jucer primjetim na gacicama neku mrvicu kao zrno rize, ali onako ljigavo krvavu, sorry na opisu ali bas me zabrinula jer ne znam da li je moguce da je to tijelo odbacilo tu blasticu...jer ne znam sta bi to drugo moglo biti.
To ti je spotting. Meni su rekli da je to cesta pojava nakon transfera! Ja nisam imala, ali su me upozorili da se ne prepadnem... Bez brige
I ne brigaj, nece i ne moze blastica ispast, samo postoji mogucnost da se ne primi...
Upozorili su i mene da je moguce nakon nekoliko dana, u dobitnom postupku mi se tjedna iza transfeta pojavila krv u par brisanja ali ovo je bilo bas drugacije i cudno. Nadam se da sam u krivu.
Ma sigurno je ok... Mozda je to i nesto od transfera, ko ce ga znat...
Hehe, pa i meni je to bilo cudno da bi ispala :) ali to mi je u tom trenutku jedino palo na pamet.
Ma svakom bi, bez brige... I meni bi al sam se sjetila kako je to jedna forumasica opisala:to ti je kao da radis sendvic i stavis tu blasticu izmedju i stisnes jako, jako, jako... Nema sanse da ispadne! Eto tako i je...
Malo sam zbunjena po pitanju utrogestana. Do sada mi je gin uvijek davala od 100mg a ovaj put poslala recept od 200mg a kao trebala bi 3x2 stavljati, na Vv mi nisu naglasili od koliko mg i s obzitom da sam uvijek od 100 imala nisam ni razmisljala o tome. S tim da mi je dr.jukic naglasila da mogu dozu povecati na 4x2 ako ce biti potrebe. Dobivate li vi iza transfera od 100 ili 200mg?
Ja sam stavljala 3×2, uopce ne znam koliko je to mg
Kada bi mi bilo pametno najranije napraviti test, danas ravno tjedan dana iza transfera blastice...imam trakicu first sign...nemam zivaca cekati betu do 30.10.
Ja sam radila 6 dnt i pokazala se crta, isto je bila blastica! Ja bi sigurno napravila na tvom mjestu, ali ako se i pokaze negativno, nemoj mislit da nist od tog, mozda je samo rano! Meni je cak i tom testu bio istekao rok prije godinu dana i isla ga bzvz napravit i pozitivan
Ali samo ako imas zivaca se testirat skoro svaki dan... i ne znam, da li si primila booster nakon transfera? Ja nisam, a nekim curama zna dat lazni rezultat(koje su ga primile). Ja navijam da ga napravis i nadam se super, super vijestima
Prosli put sam primila taj booster, ovaj put nisam ne znam zasto. Pijem estrofem to valjda nema veze. Mozda probam onda sutra to ce mi biti 8.dan.
Najbolje! Sa jutarnjim urinom i mrvicu duze drzi test u urinu... i sretno ti i nadam se super pozitivnom testu :)
Joj hvala, onak sve mi je ravno i ne osjecam nista a bas sam nestrpljiva jer nadam se a opet i ako nista da se ne nadam bas skroz do bete. Javim se :)
Sutra ujutro ga napravi pa da znas na cem si! Ja sam imala osjecaj da sam trudna kad nisam bila, sad kad sam ostala trudna, nikakvog ni osjecaja niti simptoma hahaaha Obavezno javi! I zelim ti od srca da bude pozitivan
Test za sada negativan, napraviti cu jos jedan u utorak ali iako nisam skroz nadu izgubila, mislim da bi da je uspjelo bila bar neka svijetla crtica, ali nema je ni pod povecalom.
Hmmmm... Napravi ti jos jedan za svaki slucaj! Mozda se sta promijeni, nikad ne znas... koji ti je ovo postupak?
Napravit cu, kuputi cu neki drugi za svaki slucaj. Da ne tipkam, evo vidi se iz potpisa...istina da je manji stres sada nego dok smo prvo cekali, ali opet, toliko nadanja i godina pokusavanja ipak mi nije svejedno vidjeti samo jednu crticu.
Hvala, domaćice :fige:
Ma jasno da nije... Imas dosta postupaka iza sebe! Ali glavu gore! Imas vec jedno dijete i mozes uzivati u njemu maksimalno.. A uvjerena sam da ce i braco il seka doc ubrzo! Sam eto, treba cekat da se hrpa stvari poslozi, nazalost...
Sretno branca
10dnt test gravignost mini negativan tako da mislim da je to to....
Zao mi je bas...
Pozdrav svima, ja sam nova ovdje i nova sam u svemu tome, ukratko laik koj pomalo uci. Imam 41 godinu, kcer od 10 godina.
Danas mi je 3 dan od transfera. Vratili mi dvije, ja sam ih nazvala Aibe.
Konstanstno imam bol kao da cu dobriti, i malo u krizima probadanje, ne znam da li je to normalno. Trudim se obavljati sve aktivnosti koje trebam, ali ipak dosta i lezim.
Ostale tri se nisu razvile do 5 dana tako da sam ostala samo na aibeu. Nadam se da ce se barem a ili b primiti...
bunda,
dobro došla na forum.
kad je test?
Hvala!! 6.11 idem vadit betu, jos sam uvijek onako kak da velim, sva zbunjena i smotana i citam komentare i iskustva.
Imala sam jos 3 komada, ali su mi danas javili da se nisu razvile i da nista od smrzavanja.
Ali nije me to razalostilo ni malo zato sto vjerujem da ce se jedna primiti. Za sada sam full pozitivna...
Hvala, pisem po drugi puta jer se jos ne snalazim ovdje :)) nesto sam zeznula...
6.11. Idem vaditi betu i duboko se nadam da ce biti pozitivno. Procitala sam puno komentara, pozitivnih i negativnih i nije nam lako...
Danas 3 dan, cijeli dan osjecam bol, u trbuhu koja prolazi u noge, krizima, cak mi je u jednom trenu bilo malo muka. Sad ti znaj sta se desava...
Svi smo ovdje zbog podrske i pozitivnih misli pa tako i ja....
Dan 4-ti!!
Budim se s mišlju: ajde da vidimo kako ce proći taj dan 4. Danas mi je prvi dan da odbijam jutranju kavicu i cigaru. Polu muka mi je. Da li je to psiha, da li je to nešto nešto ili moja prva polu mučnina. Ne znam kako da se osjećam, sretno što sam u ovom stanji, jer muža mantram za sve i ležim ko tuljan po cjele dane ili ludo zbog količine hormona i iščekivanja....
Ajmo 4 dan, možemo mi to i dalje pozitivno!!!