:-) super koksy drago mi je radi nje
Printable View
:-) super koksy drago mi je radi nje
meni je drago da ti je drago zbog nje, no ne mogu se oteti dojmu da ovu priču nisi trebala dijeliti s forumom
to je bilo intimno, povjereno tebi kao tajna
a ti si to povjerenje iznevjerila jer si tajnu svoje prijateljice podijelila s brat bratu 1000 žena
od kojih barem 50 zna kako se ti zoveš i gdje živiš i tko ti je prijateljica susjeda
držim da bi i ovo bila dovoljno velika stvar da se zbog nje prekine "prijateljstvo"
Pa prilicno sam sigurna da nitko ne zna ko je moja susjeda, al dobro, imas pravo na svoje misljenje...
happy end!!!!
halo....ja bi još malo iskustva s beštijama.....kako da ja dođem do svoje bebe?!!!!
Koksy divne vijesti! :heart: Sad još čekamo Doriana i onda mogu ić mirno leć :mrgreen:
Koksy jeeeee!!super vijesti :-D:-D
Roza znaš da dijelim isto mišljenje ko ti..dobro da je rasprava prekinuta jer sam taman tila se uključiti..možda bolje da nisam..abortus nikad nebi podržala, a to je bilo i prije nego sam postala mama anđela da se razumijemo..ja to ne mogu razumijeti, dirati se u nešto je od Boga dano, pa to odlučiti odbaciti...ma grozno...
puse svima :heart:
ja se ne planiram upuštati u raspravu, ali isto sam mišljenja da svatko ima pravo na svoje odluke, izbore, i nitko ne zna kako je toj drugoj osobi i zašto se na nešto odlučila! no u svakom slučaju bitno je da je rasprava završena, i to happy endom!
mala Laia od srca ti čestitam na Maši :zaljubljen:
koksy navijam da bebač uskoro krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
svima puse!!!!!!!!!!!!!
Joj cure, pa ja uopce nisam zeljela zapoceti raspravu, da jesam stavila bi to na filozofski, napisala sam to ovdje, vama, jer vi razumijete zasto ja ne mogu nekog podrzat u tako necemu. To je sve, samo sam vam se pojadala.
No to vise nije ni bitno, zavrsilo je sve dobro, njen muz je vec pola grada obavjestio da im stize beba jer je strasno uzbuden a i ja skupa s njima. :-)
Tu sam tu...idem sad na SD da vidim sta ce rec, iako nisam sretna sto idem kod onog zbunjenog dr. Zudeniga al eto, nisam mogla dobit termin kod nikog drugog...
klarita ima li ikakvih novosti???
2 prsta otvorena, na ctg-u ni T od trudova...Termin pomaknut na 15.7. Uff! A jeeeeedva podnosim ove vrucine, koma sam, vec sam se 3 puta danas tusirala.
:lol:
Vjerovatno je zato na povijest bolesti napisao 2-3 prsta!
Maloprije procitam MM-u sta si napisala a on ce onako u cudu: "on ti doslovno gurne prste i mjeri koliko prstiju stane??? :-o"
A sta je on ocekivao? Da se doktor sagne i prisloni oko, kao kroz kljucanicu, pa odoktivno mjeri otvorenost!? :lol:
Naravno sad ga strasno zanima kako se izmjeri 10 prstiju te zali sto nije isao za ginekologa :lol:
Blesav je ponekad, valjda ga sunce ovo opalilo....
koksy, super je tm :) sad ti bas i treba da se opustis, nasmijes...ma super ce sve biti,jos samo malo ! kako je proletilo, a tek Rozina trudnoca!
Kako vrijeme leti, eto i mi smo proslavili rodjendan, bili i na prvom ljetovanju, napravili prve korake , dobili jos zubica svasta nesto...
Koksy sretno, cure ljubim vas!
roza prethodna tema je stvarno prebolna za nas koje smo baš morale birati između zadržati prebolesno dijete, ugroziti svoje zdravlje, možda ne dočekati živa kraj trudnoće,možda ostaviti ostalu djecu bez majke, milijun ružnih možda; ima nas nekoliko ovdje koje smo to morale učiniti i samo one koje su dovedene pred zid znaju da će im ta odluka zauvijek biti na duši; prebolne su to i preteške odluke za majku :cry:
koksy drago mi je za tvoju prijateljicu, baš sam se nadala da će tako nekako ispasti; nasmijala si me do suza sa TM:lol:; znam da muški imaju fiks ideje vezane uz gin.preglede, njima se valjda čini da je nama to uzbudljivo ; kad sam ja MM predočila ideju da ode kod žene urologa , da mu stavi cjevčicu u penis i malo pogleda šta ima više mu takve misli nisu padale na pamet :-P
zrinkič ja sam upravo popila turu antibiotika ta streptokok i stupam ovo ljeto u akciju; po preporuci 2 ginekologa i iskustvima svekolikog google pučanstva još ću 1 put provjeriti briseve i ( ako DB da da uspijem održati slijedeću T) tokom poroda dobiti antibiotik, to je neka standardna procedura u RH ; ako se nikako ne možeš riješiti tih beštija ajde kod svog ginekologa i dogovori se da ti da antibiotike netom pred postupak ako će to umiriti tvog MPO dr ; ovako možeš čekati do besvijesti, a od tolike količine antibiotika navući ćeš gljivice pa opet sve u krug :-o
bzara drago mi je što ste se nauživali na moru :kiss:
a72 sretan ročkas zeidu sa zakašnjenjem :joggler:
mandy, hvala ti draga! ljubi cure svoje, i sad u akciju da malo tebe pratimo i sa tobom brojimo dane ,uh jedva cekam :)
Ja moram s vama podjelit MM-ovu fascinaciju gin. pregledom koja ga je ocito obuzela nakon jucerasnjeg razgovora. Sinoc me opet lovili laznjaci, lezimo u krevetu, ja gledam na sat, mjerim i nadam se. Naravno, ovo moje pametno musko me pita dal ja mogu sama provjerit kolko sam otvorena, ja kazem da ne mogu niti mi je ikad palo na pamet. Suti on suti par minuta i odjednom bubne; "a mogu ja?":lol:
Naravno, ja to shvatim ko salu i pocnem se smijat a on me mrtav ozbiljan nastavi nagovarat, njega to sad bas zanima kako doktor to izmjeri. Vec vidno isfrustrirana objasnjavam mu da doktor zna sto radi, zna gdje treba "gledat" i da me on moze ozljedit i da prestane pricat gluposti. A onda vrhunac; "on moze a meni nedas" :lol::lol:
Mislim, MM je jedna stvarno inteligentna osoba, i uvijek se nadam da ce klinci imat njegovu pamet, al me i nakon 12 godina sto smo zajedno iznenadi ovakvim biserima, kao da ima one dane u mjesecu kad je, da ne kazem glup... :roll:
ajme koksy pa šta nisi čovjeku dala da pogleda malo, stvarno si baš neka :lol:
ja predlažem da sve naše muževe uputimo na kratki ginekološki tečaj di će dobiti status pomoćnika ginekologa , dodavati instrumente i samo malo virkati :lol:
koksyma stvarno si bezobrazna, pa trebaš mm dat da poviri malo, pa znaju oni bolje od nas i dr ....a jesi me nasmijala,moji gledaju tv a ja se kesreim i cerekam ko luda ovdje za stolom a mm me zbunjeno gleda.Svaka čast tm!:lol::lol::lol::lol:
i drago mi je zbog susjede, apsolutnoi sam protiv pobačaja i ne brini podijeli las i priču s nama, a mi te poznajemo najbolje...:heart:, znam da kuhaš ali vidiš malenom je lijepo, pa zna dite da je vani vruće.
Ja bila, obavila,svi gore opet začuđeni mojim nalazima, pa ja ponavljam opet istu priču u tako se iznerviram...svi opet ljuti na st i dr ovdje...a što da kažem....sludila sma mm i sebe...a sad čekam nalaze, rekli su ovaj tj i dali mi br od neke dr ako nešto bude nejasno.
Pozz i javim vam!
Koksy muž ti je legenda! :)
Jesi još tu?? Imam neki feeling da nisi!?!
Pusa svima, mi danas pakiramo stvari i idemo za Zg, bit ćemo tamo sve dok se Simon ne rodi, dao Bog da sve prođe dobro. Nekako sad ulazimo skoro pa u završne faze, 30 tjedana je skoro tu, ja ne mogu vjerovati da je tako proletilo.
Pišem vam iz ZGa - ovdje je vruče ko u paklu!
RozaGroza vec 30 tt, super zagazila si ti u siguran period, bice sve ok:-).... kako tudje trudnoce brzo lete....
kratak izvjestaj i od nas - moje cure i ja bas uzivamo, mala seka raste, svasta vec zna, svaki dan nas razveseli necim novim; sve sam zaljubljenija i sve sretnija s njima :zaljubljen:
danas bi nam t. imala dvije godine. osjecam se lose, a opet nekako je lakse nego prije godinu dana ... pisem ovo jer bi zaista htjela ohrabriti sve mame koje su tek nedavno izgubile svoju djecu, zaista vrijeme ucini da naucimo zivjeti sa svojom tugom
bila sam danas na groblju, gledam na jednoj grobnici, obitelj pocetkom proslog stoljeca izgubila u dvije godine dvije bebe od godinu dana pa 20 godina kasnije jedinog sina ... mama i tata im napisali na grobu 'vasa nas je smrt rastavila, nasa ce nas sastavit' ... bolno je i tuzno, a ipak je makar kakva utjeha, i ja vjerujem da cu upoznat svoju bebicu jednom gore i da je do tad cuva nebeska majka i nasi andelcici
pozdrav svima, puse nasim bebama i puno hrabrosti i srece nasim trudnicama, cuvajte se
gdje nam je koksy??? niš je nema....
Ima ima...evo me u komadu jos uvijek, jedva disem od vrucine....
kejt:love2:
koksya neće on kad ti hoćeš, da je tako barem....
roza groza:klap: , tako brzo vrijeme proletilo i još malo eto nam bebača....
Drage moje, za one koje neznaju, koksy je napisala na fb da ide u rodiliste, prije neke dvi ure. navodno joj curi plodna voda.
draga nek bude brzo i zelim ti najlipsi susret sa tvojim djecakom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
koksy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
Nista od toga...samo je upala, gljivice neke sam navukla i imam vrlo jak iscjedak. Nebi ja ni isla u rodiliste da mi moja gin. nije rekla nek odem...Ctg kaze da trudova nema, i dalje sam 2 prsta otvorena, sutra kontrola u trudnickoj....
Eto, Dorianu se neda van nikako...
Al pohvale ekipi na SD-u, nevjerovatno su bili ljubazni i susretljivi, cak me pohvalili sto sam dosla tj. sto brinem. Zelim tu ekipu kad idem radat!
Koksy od srca ti želim da ti bude ekipa koju želiš na porodu!:yes:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret! :heart:
koksypratim tvoje komentare o SD jer mene slij put čeka sve tamo i lijepo je čuti pozitivna mišljenja. za Doriana da nam brzo dođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koksy, da bude kako si poželiš!!!
Curke evo i mene!!! Laptop crko, izgubila sam naviku ići na net i čitati rodu. Sad mi je sve čudno, mada su iste cure tu, vode se vidim neki lijepi razgovori.... :-)
koksy sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja taman kad trebam u akciju (napokon su svi nalazi ok i od mene i od Dragog ) ja dobijem herpes zoster po leđima. :evil: odlično.....
Sada se "vidimo" malo češće...... pusa svima!!!!!
Koksy drž se, sad će to krenut svaki dan ;)
Ja upadam ko padobranac na brzinu samo da javim da smo bili na pregledu i sve je super, ja zatvorena, malac 1540 grama, velik, bucmast, zdrav. Čak sam dobila zeleno svijetlo za kupanje u bazenu! Idem večerat jer umirem od gladi, ljubim vas sve :*
roza, divne vijesti!:klap