Mery i Antesa sretnoooo!
Kleopatra :love2:
Ja sutra kod svog ginića na ultrazvuk, ako nema nikakvih cista, krećem u nedilju sa decaeptylom.... Jedva čekam :-D
Printable View
Mery i Antesa sretnoooo!
Kleopatra :love2:
Ja sutra kod svog ginića na ultrazvuk, ako nema nikakvih cista, krećem u nedilju sa decaeptylom.... Jedva čekam :-D
kleopatra, ja sam ti izvadila betu kao i ti u ponedeljak ali nažalost ništa, postovi mi kasne dan ali bar su počeli stizati.
antesa kakva je beta, daj nas bar ti razveseli s lijepiv vijestima!
loly sretno!
Mery13..evo sad sam vidjela tvoj post...a neznam kaj bi rekla...žao mi je svih kojima je mala betica.želim ti srećicu s prirodnim...veliku srećicuuu!!!!!..i ja ću sigurno u prirodni.....neznam .... htjela sam još pitati samo nešto: sutra ću vaditi betu u Petrovoj jer mi je bliže (mislila sam u privatnoj poliklinici jer su kao brže nalazi gotovi,al kad sam čula cifru..mozak me zabolio :) ) al eto.Petrova mi je blizu..pa kad skupim nalaze idem na sv.duh...jer dr.B mi je rekao na kontrolu kao.s nalazom...e sad..kaj ima gore nekog uopće poslije dva????? ... Loly...kiss !! i hvala curke unaprijed na odgovoru!
Šmrc,šmrc i opet šmrc >0.100 eto to vam je moja beta manja od 10,još nisam dobila gđ.M,pa zato moram u petak ponovo na betu,Dr. misli da nema ništa,al ako nedobijem do petka da odem još jednom,i ako bude i dalje niska onda će me pregledat.Pitala sam je zašto mi kasni kaže da je moguće da sam dobila ciste,uz sve zlo ništa dobro,puknit ću!!!!
Zvala sam Zg i on mi kažu da bi trebala doć idući tj. da se dogovorimo i upišemo za novu turu ljekova,i da, odlazi jedan bijolog tako da 4 i 5 mj. neće tako intenzivno radit!!!!! Ugl. niti jedna dobra vijest,da imam pušku odmah bi se upucala :-P , ni jedna od nas 4 koje smo onaj dan imale transfer nije uspjela,ni jedna,da bar jedna je,da se imam ćemu veselit,al ni jedna,nemoš vjerovat koje smo mi sreće???? ćekam jesen i ponovo ispoćetka....trššššš.... jakooo sam ljuta :-/
Antesa stvarno mi je žao! kak oni to misle neće tako intenzivno raditi, stvarno neznam sto bi rekla izgleda da će morati naše bebice potražiti u nekoj drugoj klinici, ja ću ovaj ciklus još probati u prirodnjaku jer iza toga me čekaju ljekovi, ako ni to ne uspije ja ću krenuti na vuk vrhovec, drugo mi ne preostaje a i čula sam da tamo nema liste čekanja za ljekove. cure moje ljubim vas.
Cure,pa šta se to događa gore?! Grozno,nema lijekova,pa ne rade vikendom a sad još i odlazak biologice?Da li znate koja biologica odlazi?
Ide u beta plus?
i ja sam čula da odlazi s 1.4....da, na žalost glavna...u betu plus, mare...:-(
jel mi može netko reći, budući sam pročitala da na SD-u ne rade vikendom, što ako mi punkcija bude padala na Uskrs ili Uskrsni ponedjeljak???
Curke kod mene sve čisto, nema cisti, u nedilju krećem s pikanjem.. :-D
Mala bu i Kika i mene isto to zanima, jer bi meni prva folikulometrija trebala biti na Uskrs ili Uskrsni poediljak?
od sto gasa, glasa čuti nije...ako niš drugo, ja u uto idem kod dr B na dogovor pa vam javim...:roll:
novopečene trudnice, čestitam od srca, a čekalicama koječega držim fige...sretno!!!;-)
nema veze koji dan je punkcija..meni je predzadnja bila 1.11.
doći će oni ne brinite!!
sretno...
Punkcije i transfere više ne rade vikendom i praznicima,već sve naštimavju kroz tjedan. Vikendom rade samo folikulometrije ako su dežurni ili iz dežurstva.
ja u 2 stimulacije sa 2 transfera + 2 transfera u krio postupku bila samo jednom prek vikenda i to na folikulometriji
čak su me uvijek rastezali sa transferom do petog dana, od 4 transfera samo je jedan bio 3 dan, sada me baš zanima dal je to bilo ono u petak??? idem pogledati
Prije su normalno radili vikendom punkcije i transfere a u nazad odprilike pola godine-godinu više ne rade.
Drage moje eto ja se odselila sa S.Duha južnije u Split ali vas svakodnevno pratim i mislim na vas. Na S.Duhu sam bila u tri postupka i svi su mi bili super....doktor ...sestre...iskreno nedostaju mi svi. Navikla sam na gužvu ujutro u 7 na folikumetriji. Sjedneš, pa malo čekaš pa uvijek upoznaš nekog pa poslije odeš na kavicu u onaj bolniči kaffe odmah preko puta bolnice. Želim vam svima koje ste na S.Duhu da vas vežu lipe uspomene na doktore i sestre a i na cure u postupku koje tamo upoznaš. Linalena, Kiara, Inana........i sve ostale neka vam je sretno i neka je ovaj put dobitni:kiss:
čini se da SD nije što je nekad bio...tj.ni sjena onoga što je nekad bio..
možda je vrijeme da se preselimo na druge klinike...nažalost..:-(
o cure,
pa to je žalosno. kad smo krenuli nismo htjeli VV jer nije bio kao što je nekad bio. sad kad smo, nadam se napokon, na vratima postupka SD-a sad SD nije kao što je nekad bio. ne znam šta reći.
baš me to sve malo :(
već dugo nisam na Listu trudnica upisala SD, nemojmo posustati
naša klinika na brijegu će se pokazati, naši doktori su još uvijek tu, dobiti ćemo novog mladog poleetnog biologa
možda kao i na Vinogradskooj uvede i neke nove metode, PICSI npr
pusa svima i sretno
Uh cure i mene sve ovo kad čitam malo baci u depru, ali ne smimo tako crno misliti,
ajmo malo optimizma, evo šaljem vam svima :love2:
Ja sam od jučer krenila sa pikanjem i stvarno se nadam najboljem!
evo cure od mene radosnih vijesti: nema više e-coli :-D nakon 4 mjeseca liječenja. ostao je enteroccocus koji je i zadnji put bio prisutan, ali za njega mi dr. nije dala ništa pa valjda neće oko njega piliti. sutra idem vidjet što ćemo, u petak mi je 21 dc.
Samo da vam se javim... Zvala danas sd i preporučili mi da odgodimo postupak za sljedeći mjesec.. Punkcija bi mi trebala biti na Uskrs a onda ne rade... Sad moram čekati još mjesec dana... Mala bu kako je kod tebe? Pozdrav žene!!
sada ću ja uletiti, ajd javite u kojim ste fazama sa postupcima za Listu na Odbrojavanju
ima još puno nickova u listi postupaka za ožujak a i mjesta u listi trudnica
Ja pikalica!!!!
ja čekam pikice u 4.mj možda ulovim i postupak u 4mj. sve ovisi o m. kad dođe
ja čekam utorak da se doktor i doktorica dogovore idemo li s enterococcusom u postupak ili ne. doktor me pušta, a dr.treba odlučit kad dođe s puta.
eto!
Ja čekam vjerojatno 4. ili 5. mj. za aih, štitnjača je pokvarila planove za ovaj mj. :(
Evo da se i ja javim, odlučila sam i ovaj mjesec u prirodni ciklus danas mi je peti dan pm u petak će bit sedmi dan pm otići ću na folikumetriju ali sam zabrinuta vidim da su neke djevojke napisale da ne rade za Uskrs. Izračunala sam da bi mi štoperica mogla biti u utorak a onda bi punkcija usljedila u četvrtak. Do sada sam svak put imala transfer trći dan a ovo pada toćno na Uskrs. Da li je neka od vas trenutno u takvoj situaciji? Nadam se da će sve završiti dobro jer nikako nebi željela propustiti ovaj ciklus. Jako sam nestrpljiva meni je 37 lagano se približavam 38.
Sretno svim čekalicama!
Uh Mery ne znam što da ti kažem, meni će prva folikulometrija pasti najvjerojatnije na Uskrs i nemam pojma di ću to obaviti. Dr. B mi je rekao da prvi uzv mogu kod svog ginekologa, ali on je privatnik i neće raditi taj dan, a ni ponediljak, a neće ni ovi na SD pa ne znam ni sama.. :(
A ti se lipo strpi do petka pa ih pitaj, sretnooooo :love2:
meni je zanimljivo da ti isti djelatnici koji ne rade u bolnici preko vikenda-privatno rade!
cure, moram pitati jeste li čule.. šeta jedna informacija, doduše ne znam koliko provjerena, da odlaze zapravo obje biologice sa SD? jel zna netko nešto o tome?
meni je rečeno da odlazi jedna i da se obučava novi, tako da će biti mali zastoj početkom 7og mjeseca
pitanjce malo mršavo... jel se zna kaj o brojevima, do kud se stiglo? mislim, i tak sam znala da bum se načekala, kao i svaki put prije, i prilično sam ravnodušna za ovaj prirodni koji mi sljedi, ali stimulirani.. a tko zna... ako itko zna išta o brojčekima.. .-)
navodno još 150 brojeva od prošle godine čeka :(
meni se čini da još nekih stotinjak brojeva čeka. prošle godine se došlo do cca broja 550, a koliko se sjećam s foruma išle su cure sa brojevima oko 450 po lijekove
Nema ljekova, ne rade vikendom, ne rade blagdanima, stvarno ne znam kako oni misle da mi to sve uskladimo, ne razumijem zašto na vuk vrhovcu rade uvjek i nema takvih problema a koliko sam čula ni za ljekove ne postoji nikakva lista. Stvarno se ovdje na SD osjećam kao kod kuće, svi su super počevši od doktora, biologica, sestara tako da mi je stvarno žao da se sve ovo događa i da moram razmišljati o drugim klinikama.
Loly sretno i tebi, javim što su mi rekli u petak.