andiko, i meni je breaking bad bila neugodna za gledati pa ju nisam ni gledala. MM ju je sam gledao.
Jučer pogledala prvu epizodu It's a sin. Čini se obećavajuća, premda je za moje oko bilo možda malo previše ritica u krupnom planu :)
Printable View
andiko, i meni je breaking bad bila neugodna za gledati pa ju nisam ni gledala. MM ju je sam gledao.
Jučer pogledala prvu epizodu It's a sin. Čini se obećavajuća, premda je za moje oko bilo možda malo previše ritica u krupnom planu :)
Ni ja ne volim nista s ovisnostima droga, alkoholicari,...a nije mi draga ni prostitucija. Onako bas me stegne u zeludcu.:/
Ja počela Ulicu Krijesnica na Netflixu.
Ok mi je, for now.
Pogledali smo Dave na HBO.
Ako volite borderline neurotičan i prost humor, nasmijat ćete se :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledala Love & Anarchy.
Osim što je serija odlična, zanimljiva, ne-američka :mrgreen:, duhovita i otkačena, sviđa mi se što epizode traju po pola sata 8-)...
Jučer sam na jednom od Cinestar kanala slučajno nabasala na jednu epizodu serije Fortitude (nikad prije čula), i baš me prikovala za ekran. Jel gledao tko?
gledala sam, isprva mi je bila fantasticna, a onda mi je isla u pretjerivanje i na kraju mi nije ostavila neki dojam... :)
Naivno sam krenula gledati Strikea, misleći da su izašle sve 4 epizode, da bih tek kad sam odgledala treću, shvatila da na sličici četvrte ne piše premijera, nego uskoro
Ma da, epizoda dolazi na tjednoj bazi. Četvrtkom. Znači, danas ti stiže četvrta :mrgreen:
"Delicious". Britanske mi serije pašu izgleda :)
Gledljiva, ali sam tek na trećoj. Uglavnom, dobra za prolazak vremena u ove kišne dane. Ma, dobra je. Prizori prirode i cijeli okoliš su baš super.
MM i ja gledamo Faudu (Kaos), taman završili prvu sezonu. Zanimljiva mi je. Ako ništa, zabavljamo se pogađajući slušamo li upravo hebrejski ili arapski. Fali mi podrobnijeg poznavanja odnosa (tipa, Hamas i palestinska obavještajna služba, koji je njihov službeni, a koji neslužbeni odnos - mogu mi prodat što hoće), koliko je vjerno stvarnosti naravno nemam pojma, ima povremeno i nelogičnosti, ali evo, već to šta nikad nisam gledala izraelsku seriju čini mi je interesantnom. Polovicom prve sezone me povukla, sad jedva čekam dalje.
Epizode su malo više od pola sata, 3 sezone po 12 epizoda, ali ne znam je li finalizirana serija.
Dodatak: gledamo je na Netflixu.
Ja sam pogledala Firefly Lane na Netflixu (vidim da je #1 in Croatia) - jako loše, ne znam kako sam izdržala.
Sad gledam It's a Sin, onako, nije mi baš gay tematika i još iz osamdesetih posebno zanimljiva.
Ne pratim baš vjerno nominacije za nagrade, ali me brine kude ide ovaj svijet kada je Emily in Paris ostvarila čak dvije nominacije za Golden globes
u godini u kojoj smo imali eksploziju dobrih serija, izdvojili su najpovršniju i zapravo prilično lošu seriju (jer načelno nemam ništa protiv površnosti, može biti zabavna, ali E in P to nije)
Mi smo 4 epizode pogledali. Meni je još uvijek super. Ne uživam u gay scenama, ali mi je zanimljiv npr. prikaz nedostatka informacija kad se pojavio AIDS, ima dosta paralela sa sadašnjom pandemijom.
Super mi je onaj lik Colinove mame. Pogotovo u toj 4. epizodi.
Baš se udubim.
Gledala sam seriju The Deuce, Kronike Times Squarea, gdje se isto obrađuje tematika pojave AIDSa, tako da, što ja znam, nije mi sad ta tema nešto novo.
Ali nisam pogledala seriju do kraja, vidjet ćemo.
Meni se ne da gledat It's a sin jer mi je preko glave tematike 80-ih, šta su ih se toliko uhvatili...
Pogledala sam dvije SEZONE:lol: ;), fora je.
Malo su mi prva, druga epizoda čak bile i nategnute... no s vremenom mi njih dvije postaju turbo zabavne i zbilja sam uživala u likovima. Nema neke specijalne, senzacionalno napete radnje, ali njihovi karakteri i međusobni odnosi su dovoljni da te prikuju za ekran.
Mislila sam da ima 2 sezone, a onda sam skužila da ima čak 6. Moram napraviti pauzu i početi gledati “mix” serija, ne samo jednu dok se završim sve sezone. Taj način mi je ipak naporan. Ali vrlo vjerojatno ću pogledati sve sezone ovoga.
Pogledala sam It's a Sin do kraja, dobra je serija, postane vrlo emotivna i osobna.
I naravno Strike, dobri su kao i uvijek, Robin i Strike, ovaj krimi dio tako tako.
Nije ni mene privlačila tema, pogotovo što sam pročitala knjigu The line of beauty koja obrađuje isti problem u istom razdoblju, ali naišla sam na preporuke, a i dobra mi je bila Godine i godine pa sam dala šansu. I volim kad imaju 5-6 epizoda. Onda me samo ponijela
Nemam vise vremena ni za sto pa sad gledam po epizodu Parenthooda tu i tamo. Ajme, bili su mi super tamo negdje 2013-te, a sad bih ih sve izudarala. :lool:
Ja sve gledam malko hektično, pa sam počela i Community. Sedam ljudi koji se ustvari slučajno nađu na veleučilištu u istoj learning group. Svi su vrlo osebujni, ali du mi baš gledljivi i na momente vrlo zabavni i smješni.
A gledam i sherlocka, grace &frankie, s djetetom novu sezonu modern family, veliku, genijalnu prijateljicu... Kako mi nadođe :joggler: :lol: 8-)
Ja gledam magicianse na preporuku odavde i super su mi.
Nista preozbiljno, mozak na pasu. Mozes stati na pola epizode kad te prekinu a dosta zabavno.
Od druge sezone postaju dosta autoironicni, sprdaju se na svoj racun, fakat ima smijesnih scena.
Po stilu me malo podsjecaju na netflixovu sabrinu, suludi zapleti i dosta campa. Prava postmodernisticka serija.
pocela sam ih i ja prosli mjesec. odgulila 2 sezone. eliot i margo su mi najdrazi. i majakovski
Ajme a ja vec na petoj, a pocela poslije tebe :skartoc:
Super su mi njih dvoje, a volim i pennya, taj u 5 sezona nijednom nije kosulju zakopcao
penny mi je hot, pogotovo kad preokrene ocima. a to radi svako malo :mrgreen:
Trenutno gledam Giri / Haji na Netflixu i nisam sigurna kako bih je ocijenila. Počela sam oduševljeno, ali me ta tema zapraov uopće ne zanima. Yakuza, gangsteri, pucačina... na momente imam osjećaj da gledam Guya Ritchieja, na momente Tarantina, a dijelovi su mi bili po guštu. U jednom trenutku mi je bilo previše pucačine. Nisam sigurna da ću je dovršiti, ali ipak sam znatiželjna, pogledala sam 5 od 8 epizoda.
A Jurana ajde sad je zavrsi :mrgreen:
Pogledala sam Behind Her Eyes na Netflixu - bezveze, još jedan "psiho triler" za koji bi mi bilo draže da nije psiho :mrgreen:
Zgodni glumci, dobra produkcija, bilo bi mi draže da je serija o nekom normalnom ljubavnom trokutu
btw. glumi Eve Hewson, kći Bona Voxa i jako je zgodna.
Sad sam na HBO počela pratiti dokumentarni o Farrow vs. Allen, nažalost dolazi epizoda po epizoda.
Sa kćeri gledam Unbreakable Kimmy Schmidt (ja ponovo), odlični su, odlični, smijemo se svi na sav glas.
ja sam pročitala ovaj članak https://slate.com/culture/2021/02/be...-spoilers.html i odlučila da nije za mene
(sadrži spojlere, ali ne odmah a početku)
ja sam smanjila gledanje serija jer radim neke druge stvari, pa sam još uvijek na communityju, zadnja sezona. serija je fakat o ničemu ustvari, malko su svi poamknuti, ali sam se navukla, pa šta ću jadna sad nrgo odgledat do kraja..
mislila sam behind her eyes iduću, ali sad se premišljam.
Pogledala sam A Very English Scandal. Solidna, serija koju ću i zapamtiti da sam gledala. Nakon što smo pogledali It s a sin, MM se pobunio zar ćemo opet neku gay seriju pogledati. Al ova nije tako gay, moglo je biti i straight, s istom tematikom.
Ja sad gledam better things s pamelom adlon na hbo i simpa je, traje 20 min pa je stignem ubacit i nakon posla za opustanje. Mislim da je louis ck koscenarist, znam da je on sad cancelled ali ja ga volem
Jedino mm pizdi kad to gledam jer ga uzasno zivcira njen glas a bome je glasna
Odlična serija i postaje sve bolja.
Kad je Pamela otkazala Louisa serija je dodatno procvjetala.
Ja gledam Cobra Kai :D Pre toga sam 100 godina gledala 100. Nije mi bila losa, iako trashy.
Jooj, the hundred :zaljubljen::zaljubljen:
Ta serija je SVE, totalno je suluda, ono pitao bi me mm sto to gledam a ja bih se uhvatila da prepricavam samo zadnju epizodu i ne bih vjerovala koje rijeci izlaze iz mojih usta :lol: jako sam je voljela, sumanuta fabula ali ono just go with it:mrgreen: