I ja tako nekako Beti3, samo ne peglam, bavim se robom, pranje razvrstavanje...
Printable View
I ja tako nekako Beti3, samo ne peglam, bavim se robom, pranje razvrstavanje...
Ja cujem iz boravka koji je rezultat ali radim nešto za posao. Iako su kupaone grozno. Jedno dijete je dobilo topli sendvic drugo je otišlo u McD. Vecera riješena :mrgreen:
Ma svašta. Jedan mijenja kopačke usred igre, dobijemo gol, drugi pije vodu, dobijemo gol. Preglupo.
Lili, 3:1 za njih.
Nek si još koju pauzu uzmu u njihovim napadima, pa možemo i na 6:1, ima vremena.
Ajoj.
3:2
A bem mu....jel gotovo ili jos traje??? Zivci mi rade
Jel moguce jesmo dali goooooool?????
Ne pucaju al vristeeeeee...
Upravo se vani deru kao ludi :)
Bit će da jesmo. Brodovi tuleeee, a to je rijetkost.
3:3
Produzeci. Španjolci su prosuli dva gola prednosti u 10 minuta. Oršić i Pašalić
Ufff koja napetooost! Baš sam sretna :heart:
Sad još odraditi produžetke ovako i amen.
Uf daj Boze da tako drzimo a onda Lilita ide vristat na trgic ko ludaaaa,jelena ne ljuti se sorryyyy aliiiii....samo da bude razloga.
Ajmooooo!!!!
Užas. Pa dva gola na istu foru. Koliko grešaka... Nadam se da će ovaj drugi gol prikazati i iz nekog drugog kuta, ja bih se zaklela da je bilo zaleđe.
A ja mislila da nisi tu,sad ću i tvoje zavijanje morat slušat:mrgreen::lol:
Pusti sad napokon zavijanja jelena dok je napeto života ti. :lool:
Jelena , daj ne drami stvarno, nek se ljudi vesele i tuguju .
Znači... Ja se iskreno nadam da će Dalić dat ostavku. Da je oršić igrao otpočetka turnira i da je manje forsirao rebića koji nikako nije doprinio, da nije gurao vrsaljka kojem koljena ne rade i stavio brekala koji je vezni igrač da igra beka... Strašno, totalno pogubljen je lik.
Joooj bas sam razocarana...:-(
Ja sam se preznojavala od muke s ugasenim tv-om slusajuci zvukove iz okolnih stanova, a da sam gledala valjda bi me herz strefio.:/
Zabrijala sam ako ne gledam na Tv-u, da cemo dobit ko malo dijete. Prestresno mi je to bas, previse se uzivim.
mislim da je nama lako kritizirati profesionalne sportaše iz fotelja, to je užasan napor, umorim se samo gledajući koliko trče... ili teniski meč u trajanju od 3, 4, 5 sati :/
Slažem se s tim da je Dalić povukao krive poteze i nepotrebno forsirao Rebića, ali moramo jednostavno priznati da je Španjolska u ovom trenutku bolja pa kakve god poteze mi povukli.
Mi smo mala nacija. Francuzi i Španjolci imaju registriranih igrača koliko je nas ukupno. Nije realno očekivati da smo stalno u vrhu. Trebamo se pomiriti kad imamo smjenu generacija da nismo u vrhu i mislim da je u toj situaciji i ovo uspjeh. Ma, mi smo zapravo sportsko čudo i baš mi je ružno kako ih se po portalima prije 3 godine dizalo u nebesa, a sad ih se pljuje.
Hrvatska je premala da bu na svakom nogometnom prvenstvu bila u vrhu. Nemamo toliki bazen igrača iz kojeg bi zagrabili. Ovo je tenutno realan rezultat.
Da se i ja ubacim među stručnjakinje :mrgreen:.
Kad pogledam kako neke druge reprezentacije odmah, brzo i precizno dodavaju loptu, kako se brzo prebacuju u kontranapad, kako u tri poteza stignu pred protivnički gol itd., i kad to onda usporedim s našim silovanjem lopte, protunapade koji u 80% slučajeva završavaju na centru ili natrag kod svog golmana, onda je jasno zašto smo ispali.
A sinoć su naši počeli trčati u 80. minuti :roll:.
Ajme, pa vi fakat sve kuzite cure, sva pravila igre, taktike :klap: bravo za strucnjakinje!
Ja samo znam srčano navijat za nase i neke osnove nogometa.:-)
Vezano uz navijače, trenutno mi je zanimljivo samo ovo :mrgreen:
Ma naravno, sve to stoji i slažem se s tobom. Ali da je baaarem umor bio jedina greška. I da je barem smjena generacija o kojoj svi pričaju jedina greška.
Ali mislim, igrač koji mijenja kopačke kad ne treba, pa drugi ode piti vode kad ne treba, ono.. to su jako skupe greške i to se stvarno ne radi. Plus izbornik sa svojim čudnim odlukama o pozicijama igrača i ostalo.
Rekla bih zapravo da sve repke imaju užasan fizički napor i svaka im čast svima na tome, ali neke imaju taktike koje ih vode na vrh, a neke druge greške koje ih vode na dno i to je glavna razlika.
ha-haaa-ha-haaaaaaaa :lool:
Ha?
Očito je bilo prehladno na trgiću , pa je popodne i večer mirno prošla:ghug:
Velim kod mene na Trgiću!, ne u gradu, ili domu
Je li danas kaj od nogometa na stadionu? Išla bih s klincima do Maksimira, a ne probija mi se kroz gužvu ljudi. Vidim neki helikopter oblijeće.
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m
Mozda ima veze sa ovim.
Tu si možeš pratiti kada su utakmice:
https://gnkdinamo.hr/hr/Utakmice#Month
Očito sad uz Cathyev link treba pratiti i https://www.yr.no/en/forecast/daily-...0Zagreb/Zagreb