jeste vidjele novi cardio shred? izgleda mi odličan!
ako stignem, probam danas. a sutra benchmark. a danas sam mislila preskočiti. jutros sam radila jogu i ostatak dana sam mislila restati.
i Zuzi ima excersise library!
svašta nešto radi.
Printable View
jeste vidjele novi cardio shred? izgleda mi odličan!
ako stignem, probam danas. a sutra benchmark. a danas sam mislila preskočiti. jutros sam radila jogu i ostatak dana sam mislila restati.
i Zuzi ima excersise library!
svašta nešto radi.
cure hvala na cestitkama :kiss:
ovaj novi CS preskacem jer vidim da ima vise vjezbi sa ktbl kojeg nemam ali mogla bi onaj benchmark, ne izgleda mi lagano na prvu :unsure:
Yay Anci!!!!!!!! Sviđa mi se jako!!!! Jedino nemam pojma što je double under ali ostalo mi je mrak! Sutra ujutro :)
Danas je bio benchmark. Eto, samo ću reći da mi fali smile :upucatćuse:
Vrime 25:52. Užas. A radila surrender squat... Jest da sam još u komi, ali ipak vrime je loše, al kad bolje nije išlo nikako. A šta sad, imam puno mjesta za napredak, bude starkelja pomalo :starac:
Našla sam super upute za pistol od Saše pa ću i to malo pronjuškat....
ja nekako očekujem da će moje vrijeme biti oko 45min i uopće mi nije bed zbog toga
trenutno sam u fazi da ću biti ponosna ako napravim sve 4 runde, bez obzira na vrijeme
meni su oni Everest climbers ubitačni
Anči ma možda mi treba da se ušemim i da odmah pri ruci imam te treninge a ne kao prošli put: traži, downloadaj pa torenti i čudesa prošlo par sati i ošla moja volja :-) završila u krevetu na spavancu.
Djeca se znaju fino zaigrat a toliko vremena se stvarno može uhvatit pogotovo ako mogu otići na trčanje 45 min ili na penjanje na 2 sata :-)
Jako sma happy sad zbog ovog tečaja penjanja, uživaaam!!! idem opet sutra.
bravo, danci! poznavajući tebe, pazila si na formu i zato je ovaj rezultat i činjenica da si napravila 4 runde genijalan!
nemoj čitati sasine postove danas.
ajmo okladu, napravit će za 19 minuta :mrgreen:
double under ti je jump rope: skačeš normalno dva puta i treći put bi trebala vijaču dva puta okrenuti. kad nemaš vijaču, onda skačeš dva puta normalno i treći put malo više u zrak i nastojiš rukama vrtiti imaginarnu vijaču :D dva kruga.
evo me. napravila sam ga. 22:30, brza sam za minutu od zuzi :kompetitivna:. jako je težak, podsjeća na onaj do not throw up ili i made it without vomitting. no ovaj je teži. ja sam mislila čak raditi neki mini nakon toga, ali shvatila sam da nema smisla i da bih se radije ubila nego još skakutala. jeza me lovi što je više puta napomenula da ćemo ovaj raditi svaki mjesec.
razočarala si me sasa :nope:
sasa :klap: :klap: :klap:
bravo sasa :klap: :klap:
stala je kisa pa sam odlucila da ipak odem trcat danas pa cu benchmark neki drugi dan... :)
MB sa malim zakašnjenjem sretan rođendan mazi :-*...
Danci probala sam P90. Danas sam odradila A sweat. Sviđa mi se i Tony i taj wo. S obzirom da nisam redovan vjezbac taman je. Probati ću redovnije raditi taj program. Super promjena :-).
j-la hvala draga :kiss:
otrcala 5km, pace 7 :)
Prošli tjedan 3dana nordijsko i 3dana 6w6p :-D
I naravno dan kad sam bila najviše doma (subota) nisam stigla vježbati :roll: a takoreći se nisam makla iz kuće osim jutarnjeg placa
Napravila sam benchmark, vrijeme je katastrofa, 39'20. Modificirala pistole, radila surrender. Sasa, svaka ti cast, znam da ti radis prave pistole. Danci i tebi, brza si od mene skoro 15min!
Ne zelim ovo ponoviti vise nikad a znam da nas za mjesec dana opet ceka. Sto put sam htjela odustat, jos su me i djeca prekidala svojim kakanjem, pitanjima i slicno. Doslo mi da dreknem na njih svaki put :škartoc:
I jos uvjek me rame boli!
Sad me i koljena rasturaju. Mislim da cu sutra na sve 4 hodati
betty draga :love2:
Iskreno, i meni je malo muka od same pomisli na ponavljanje, ali sjetim se IWRS-a i znam da će biti bolje ;)
I njega sam prvi put radila cijelu vjećnost, mislim nekih 45 min, ali sam kasnije svaki put rušila vrijeme. Možemo mi to!
btw. za pistolse ima i Zuzka neki workout. Probam pa javim je li čemu, samo da mi se noge odmore od ovih tortura.
j-la, baš se veselim da ti se P90 svidio :klap: odličan je to program, ja ga znam s vremena na vrijeme ubacit :)
betty skoro 40 min?! uf, onda to moram neki dan kad imam dosta vremena :unsure:
ja pistolse ne mogu i nema sanse da cu ikad moc, mislim ja ne mogu do pola u cucanj s jednom nogom u zraku, no way, pokusavala vise
puta i ne ide
Danci, iskreno, ja sam presretna da sam napravila 4 runde, jer sam vec na prvoj pocela planirat kako cu nakon trece stati. Mozda bih bila brza da nisam sama s klincima, strasno kako me zivciraju dok vjezbam :škartoc:
Vrijeme je idealno za napredovanje :mrgreen:
juj ja nisam mogla ipak ostat samo na jednom tako da sam napravila i novi cardioshred i super je. nije ni blizu ovom benchmarku iako na kraju kad sam radila sumo squats sa 12 kila bilo mi je jako tesko. ja betty kad ih je 20 u komadu, pistolsa mislim, stavim kraj sebe stolac pa se povremeno pripomognem kod podizanja jer ne mogu 20 u redu... gubim ravnotežu..
meni je ovaj benchmark teži od IWRS iako IWRS dulje traje i ima 10 rundi, ali sve su vježbe po 10 ponavljanja, i to mi je lakše nego naštancati 30 jumping lungesa..
Mb, nemoj da ti ja budem referenca, ja sam spora. Al racunaj da je oko pola sata
Meni su najgori od svega everesti, njih sam lomila po 30, pa par sekindi pauze. Jump lugnes ne mogu vise od 10 u komadu bez pauze, moram protrest noge
A i surrender je uzasno tezak u 4.oj rundi
Sasa, ti nisi normalna
Hocu reci, radit jos nesto nakon ovoga... :lool:
IWRS je puno lakši, ali kad sam ga radila 1. put mislila sam da ću ostat na podu, ono, da će mi srce otkazat. Pa sam narasla. Tako i ovo, narasti ćemo ;)
sasa stvarno, nakon ovog i CS.....ludica! Bilo kako bilo, pripomoć ili bez za pistolse, svaka ti čast!
betty misliš da meni nije palo na pamet odustat 8-) sama sam sebe "lijepo" nazivala jer sam to baš jutros morala radit :roll:
I da, djeca su i meni velika greda kad radim nešto na vrijeme, iznerviram se samo kad krenu prema meni, a nisu me ni dotakli, a kamoli kad me pitaju nešto ili mole za ovo-ono..... više puta sam se pitala zašto im se uvijek, ali baš uvijek pije mlijeko kad ja vježbam :zbunj::lol:
Mojima se uvijek, al bas uvijek kaka :lol:
Cure, stvarno ste super! Betty, napravila si sve cetiri runde! Eeeej!
Kakvo katastrofa vrijeme, ne budali!
Kad se sjetim onog swimming i don't throw up... Majko moja. Nijedan nisam napravila iz prvog pokusaja. Za throw up se sjecam da sam napravila tri runde, tek poslije cetiri. A swimming sam isto radila do 15, ide, cini mi se od 20-11 ili tako nekako.
Vidjela sam vjezbe i to je fakat tesko. Mrzim comp.burpije i jump lungese. A 20 pistola zaredom... Pa mc. Ne znam sto ce mi biti gore :lool:
Danas sam premorena i bome smo se kasno vratili doma i nisam niti htjela vjezbati. Jutros je bila joga, a htjela sam pauzu od vecernjeg vjezbanja. Da u miru perem sudje :lool: i da s djecom pogledam neku seriju prije spavanja.
E da... Bili smo neki dan u decathlonu i tamo ima puno i sprava i utega i svakakvih sportskih rekvizita koje mozes slobodno isprobavati. Ja sam umrla od smijeha kad sam vidjela svoju djecu sto rade.
Mladja je zgrabila neku slatku malu girju od 4 kg i radila figure 8 sqats i swingove :lool:
Nisam ni znala da zna sve to.
Pa su isprobale apsolutno sve, sobne bicikle, trampolin, utege, lopte, boks rukavice i vrecu, vijace... :D
Ima cak i ona joga kocka :mrgreen:
Anci, koliko kosta joga kocka?
Bas su ti slatke cure :)
Izmedju 40-50 kuna.
Jutros cardio chred #11. Presisala sam Zuzi za 5 cucnjeva :D
Super je novi cardio shred, betty, svidjet ce ti se. Traje cca 21 min.
Anci :klap:
Cure su super :lool:
jesi sta kupila tamo?
Samo majice za tjelesni za stariju curu. I tenisice, noge im rastu ko lude :lool:
I moj je pretrčao cijeli Decathlon vodeći loptu za košarku :)
Prodavači su ga gledali sa smješkom, to mi se jako svidjelo što su tako kul...
bravo sve cure, ja se nemam s čime pohvaliti, ali ajde, večeras idem na grupni.
ja cu samo pitati di je zhang?
sad se, iskreno, vec lagano brinem :uteg:
anci jesu ti bili teški gobleti? men su bili grozni, tesko sam se dizala na kraju...ali zato danas ujutro super muskulfiber gluteusa.
i da, anci ti ja mislim nisi radila IWRS nego onaj grozni burpee torture gdje se mjenjaju swingovi i burpiji. IWRS ima 10 vjezbi po 10 komada 10 rundi. ja sam ga radila prije godinu dana pa na ljeto, a danci ga je napravila ispod 30 minuta što je potpuno ludo. mogli bi ga odraditi ovih dana... https://www.youtube.com/watch?v=ItQDij5GDwM
Nisam ovaj radila, u pravu si.
Radila sam swimming in your own sweat (mislim da se tako zove).
Meni su pred kraj tek bili teski. ALI, ja radim s osmicom i nisam prije toga napravila crazy benchmark vjezbu!
Angie, prodavaci su skroz kul :)
ja sam jutros napravila cardio shred 11, kad sam gledala popis vježbi činio mi se lagan, i nije težak sve dok ne dođeš do onih sumo squatova :drama:
so many squats ovih dana :drama: :drama:
a bome sam i one kb pendulume osjećala
radila sam sve s 12, tek sam u zadnjoj rundi za sumo uzela 8 jer se više nisam mogla dići
ja sam radila dva ili tri puta ovi IWRS ali svaki put po 5-6 rundi, 10 mi je previse :drama: