Ma rekla sam psihijatru da mi je bilo super od seroxat ali on je rekao da su elicea bolji.Utorak sam na kontroli pa videcemo sta ce reci.
Printable View
Ma rekla sam psihijatru da mi je bilo super od seroxat ali on je rekao da su elicea bolji.Utorak sam na kontroli pa videcemo sta ce reci.
Ej kostadinka,kako ste ti i bebica? Nemoj se sjekirat za tablete,oni gledaju da daju najnovije,sa najmanje nus pojava. Jos malo i djelovat ce draga,najteze si prosla
Ja sam uz ove napadaje dobila proljeve koji su mi trajali oko mjesec dana.
Sad cemo vidjet dalje. Analiza stolice je ok. Sumnja se na IBS..To isto
naravno dolazi od psihe. Znaci sad nema anksioznosti, ali su proljevi tu.
ma divno...pala sam 10 kg a uz to i radim i to dosta..mislim da mi je to od stresa na poslu. A za bebu cu se valjda odlucit. Dita kako si ti?? Ti si na zoloftu bila od 22.tjedna jelda, a normabeli i to?? Pozz cure
Ja sam uz ove napadaje dobila proljeve koji su mi trajali oko mjesec dana.
Sad cemo vidjet dalje. Analiza stolice je ok. Sumnja se na IBS..To isto
naravno dolazi od psihe. Znaci sad nema anksioznosti, ali su proljevi tu.
ma divno...pala sam 10 kg a uz to i radim i to dosta..mislim da mi je to od stresa na poslu. A za bebu cu se valjda odlucit. Dita kako si ti?? Ti si na zoloftu bila od 22.tjedna jelda, a normabeli i to?? Pozz cure
Svele kako ste vi?moj sin je super ali njegova mama uzas.Neznam strah me je od ovi novi ad kad popijem ih mislim na euzne stvari sama sam sa moj sin po cjeli dan ibojim se zbog nega sta ako se onesvestim dok ga drzim i tako dalje da ne zamaram vas vise
kostadinka :love2: !
Bit će dobro!
Javi kako i što je bilo kod psihijatra!
tražilica mira, moja malenkost isto ima sindrom iritabilnog kolona (potvrđeno kolonoskopijom).
Doktor je bio stvarno zlatan i odmah je rekao: "Mozak i crijeva su usko povezani. To je kod Vas
prvenstveno psihički problem."
Sta i ti?? Pa to je ludilo znam imat proljev po 5 puta. Neki put nis..
i onda mislim tumor i sta ja znam..znaci nije opasno?
Sta pijes za to?
Meni kad zivci prorade, ja sam po pet puta na wc. Tako da...put do mozga vodi kroz guzicu. Ili obrnuto.
Malena dobro,samo tesko zaspi,ja guram nekako. Jos malo moram na posao nazad,kad na to pomislim slosi mi se. Al pomoc imam to mi je spas,i ovako je padanje s nogu,al bar imas s kim popricat. Najgore mi sto moram prekinut porodiljno,znala sam da cu morat,al sam mislila da taj dan nikad doc nece.
Lavko nisi mi rekla sta ti pijes? Koji si ti mjesec?
Cure prosle su mi 3 menge...ja bi u akciju...sta da radim..tako bi htjela
a tako me strah..kako cu bez zolofta..joooj...i onda mislim nedaj boze da mi djete bude bolesno..sve crnjaci
Vidi tako sam i ja mislila,al ako cekas moze ti proc vrijeme za trudnocu,a tablete cemo izgleda zadugo pit. Na kraju krajeva sve smo mi dobile zdravu djecu. Samo idi na sve kontrolee ,popricaj s dr i drzim ti palceve
Sad ne pijem ništa za to, pila sam jedan lijek kad su mi to otkrili ali se više ne sjećam kako se zove.
Nije opasno (koliko ja znam) samo je neugodno.
Probiotici mogu pomoći.
Ali ne jogurti s probioticima i sl.što se nalazi na policama dućana, nego probiotici u
terapijskim dozama (VIP-ov Probiotic Premium, Acidosalus i sl.).
Danas sam pocela smanjivat zoloft na pola..pa cemo vidjet.
nasla sam neke statistike gdje uzimanje zolofta moze dovesti do retardacije..
ja sam zgrozena...puna sam straha..kad bih bar mogla taj strah pobijedit
Allie poslala sam ti lp kad je procitas molimte pisi mi
Gdje ste cure? Kako ste?
Sa dobrim i losim periodima ja. Cudim se da nema nikog
Kostadinka jesi bolje
I ja sam se zacudila da vise nema niko a ja svaki dan se uklucujem.Svele hvala Bogu mnogo sam bolje sad pocela da izlazim iz kuce da setam sa moj sin ali na kratke staze jos zna da me uhvati panika ali sam daleko bolje od ono sta sam bila prije mjesec dana.Za 5 dana idem na kontrolu da vidim sta je kako je ali sam presretna sta sam se smenilai pocela uzivati sa moje bebe.Kako ste ti i tvoja curka?
Teica allie isto nema????????
Bravo kostadinka. Htjela sam te pitat u kiko uvece tvoja beba zaspe,miim onno na 5,6 sati da spava odjednom?
Ma dobro,samo sam cesto ljuts valjda od hormona pa se svaddjam. A xanax pijem
Jel imate kad problema sa derealizacijom?
tražilica mira, derealizacija je meni bila vezana uz panične napadaje.
kostadinka, hvala Bogu da si puno bolje!!!
Jako mi je drago :love: !
Jos da sezona prode pa krecem u akciju. Mislim da ni necu prekidat terpaiju.
Moram mislit pozitivno inace necu nikad zatrudnit. Mislim da od 1 zolofta
nebi trebalo biti nekih posljedica..
Hej Zagrebcanke ima neka preporuku za privatnog psihijatra?Ja sam prezivjela trudnocu bez ad sa par normabela,dojim,beba ce u subotu 4 mjeseca i ponovno me sve vise capavaju anksioznost i panika....Jos se borim bez lijekova,ali jisam sigurna koliko dugo cu moci.Situaciju mi nimalo ne olaksava sinkov dijabetes(zavrsio je na inzulinu dok sam ja mirovala u trudnoci.)Ljubim Vas sve,povremeno skicnem,ali nemam vremena citati puno.....
Ja sam išla kod dr. Tihane Jendričko, ona inače radi u kbc Dubrava ali i privatno. Ima cjelovit pristup, ne brije na samo npr. analizu. Pomogla mi je kod mog okp-a.
Mogu ti preporučiti mog psihijatra: dr.Dubravko Kužina.
Jako, jako puno mi je pomogao!
Njegov kontakt: 098/639-825.
Radi u Poliklinici pet plus na Zvijezdi.
Narucila sam se dr.Kuzini sutra u 18.00.Tnx cure.Teica ne upitah cijenu,koliko je sat?Nadam se samo da cu nastaviti dojiti.....
Cure gdje ste? Kako podnosite ovu. vrućinu
:-)
svele, kod nas u Zagrebu nije vruće, bit će da si ti negdje južnije...
Na obali.....ti nac ćeš najljepše rame da naslonis glavu:)).
Ne mogu zivjet od ove vrucine
Još da pitam kako vam je pao period poslije porodjaja,jel se anksioznost vratila?
pozdrav svima!!!! Evo jos jedne panicarke i cure mogu vam samo reci da ste divne.Procitala sam sve vase postove nekoliko puta i totalno sam nasla utjehu u vama. Moji napadaji panike poceli su prije šest godina,grozni,grozni svakodnevno povracanje,infuzije jer nisam mogla jesti a ni piti. Uglavnom potražila sam pomoc psihijatrice koai me stavila na seroxat 20mg. jednom dnevno a zadnjih godinu i pol jedna tableta svaki drugi dan i bilo mi je super. No prije ŠEST TJEDANA SAM SAZNALA ZA TRUDNOĆU i naravno sve se vratilo u malo blazem obliku ali ipak je grozno. Borim se sa jednim normabelom od 2mg i zbog tog me pece savjest. Najgore mi je sto ne mogu jest od te nervoze. Kako vi organizirate obroke,beba sad raste i potrebna joj je hrana a ja od knedle u grlu ni juhu ne mogu progutat.
nadam se curke da necete napustit ovaj topic, vidim da se vec par dana nitko nije javio. Mislim da smo stvarno velika utjeha jedna drugoj!
Tammy ,jel te psihijatrica savjetovala da ukines ad,il si na svoju ruku ukinula?
Sto se tice hrane glad ce ti se povecavati,to ti uzrokuju hormoni,pogotovo kad izadjes iz prvog tromjesecja.
Jesi li gladna pa ne mozes jesti od stresa il uopste nemas apetit?
Ako ne mozes da izdrzis ponovo zoves psihijatra da koriguje dozu il promjeni terapiju. Oni se najvise plase prvog tromjesecja
draga svele ajme bas ti hvala sto si se javila. Psihijatrica mi je rekla da prestanem sa seroxatom barem prva tri mjeseca trudnoce da probam samo sa normabelom. Ima dana kad uspijem popit samo jedan od 2mg. ali recimo danas mi je užasan dan i sigurno cu morat popit jos jedan. Sutra cu se cut sa psihickom da me primi ovaj tjedan pa da se dogovorimo kako dalje. Jutra su mi najgora cim otvorim oci javlja se napad panike vruci trnci u rukama, vratu i glavi ubrzano disanje grozno. Sto se tice jela ne mogu jest od nervoze.Ja osjecam glad ali jednostavno iz nekog razloga me strah jest pa se prisilim malo pojest par puta na dan i pokusavam jest sto vise voca ali svaki zalogaj mi je tako težak. Nemam mucnine (jos) i nadam se da ih necu imat ali jednostavno iz nekog straha ne mogu jest, ne pijem nista osim vode.
Ja sam to imala par god prije trudnoce. Obavezno joj to reci,mozda ti koriguje terapiju. Vidi,pila sam xanax skoro cijela prva dva mjeseca i onda uspjela ostavit. Moj psih nije rigorozan za nj jer kaze sve koje su ga pile prije pile su ga i u trudnoci i nije bilo probl,teotetski moze nastat problem,a u praksi se to nije desilo decenijama unazad.
Jos da pitam da li je netko od vas pokusao sa kakvim homeopatskim pripravcima. Malo sam citala i naisla na Bachove kapi koje pomazu kod anksioznosti i panike pa me zanima ima li tko iskustva s tim?
Gdje ste sve cure ,kostadinka ,allie,teica je jos jedina tu pored mene? Ne mogu nac neku temu u vezi s anksioznoscu i sl poslije poroda,a da je jos aktivna,ako mi nije sto promaklo?
Tammy,allie rock ih je probala cini mi se,al pitanje je sto je u njima i da li se smije u trudnoci