Hvala svima i zelim vam da svi osjetite ovu srecu i euforiju:-D
Printable View
Hvala svima i zelim vam da svi osjetite ovu srecu i euforiju:-D
Darmar cestitam od srca :-)
Bravo! Čestitam!!! DARMARRRRR
Hvala svima jos jednom, nadam se da ce srce prokucati uredno i zelim vam svima srecu u kojoj got fazi da ste ~~~~
Velika podrški svima na MPO putu :heart:
Nama važna i zajednička tema: Europski tjedan (ne)plodnosti 2017.
Pridružujem se u odbrojavanju... za vikend sam počela sa stimulacijom, u srijedu imam prvi uzv.
Sretno Inso... :)
Ja se evo baš spremam na zadnji UZV prije punkcije koja je planirana za srijedu...
Sretno :) malo su nam se pomakli ciklusi. Ovaj put cu biti tjedan i koji dan iza tebe ;)
Nadam se tvom plusicu do mog transfera
Sretno Iso i bornastra!!
Meni se bliži uzv uoči početka postupka i to prvog!
Kod mene počinju leptirići :)
Hvala sarasvati :)
Sretno i tebi, poznati su mi ti leptirići...
Došao je moj dan punkcije... :) vibrirajte na najjače za najbolji tulum u labu...
Bornastra sretnoooo!!!
Bornastra sretno :-)
Hvala Rominka draga :)
Pratim te i držim najveće fige na svijetu :))
Bornastra sretno~~~~~~~
Bok cure...
Hvala vam svima na lijepim željama... :)
Evo me doma, ležim i odmaram :)
Aspirirano 14 jajnih stanica, sad navijamoooo za kvalitetnu i lijepu oplodnju :)
Wow, 14 js!! Bravo draga! Bravo! Kad bi ti trebali javiti napredak? Jao, zelim ti lijep napredak, u sto vecem broju.
Sutra ću znati više... :)
I sto kaze patrik?
Od 14 jajnih stanica, 11 je bilo zrelih, a 8 je nastavilo sa oplodnjom...
Korak po korak :)
Bornastra, pa to je super. Jesu li ti rekli kad bi bio transfer?
Hvala draga :) Sutra me opet zovu pa ću znati više.
Zasada ih puštaju neka nastave s oplodnjom.
Vjerujem da ćemo i ovaj puta ići na blastociste...
Bornastra, ima li sto novog? Napreduju li lijepo?
I jučer je svih 8 stanica nastavilo oplodnju, no i biolog, a i ja sam svjesna činjenice da će do ponedjeljka taj broj pasti, no nadamo se i navijamo za 2 ili 3 lijepe blastice.
Prijeti mi blagi hiper, jučer sam išla na pregled kod svog MPO doktora i kaže da nebi propuštao ovu priliku, da je endo super i da blagi hiper ponekad i pogoduje implataciji. Na Clexanu sam tako da ne moram ništa brinuti (tromboza ili sl.).
Puno se bolje osjećam, stalno mirujem i pijem punooo tekućine...
Lijepo to napreduje kod tebe Bornastra. Bas mi je drago ❤️
Kod mene aspiracija u utorak. Imamo 7 folikula od 16-19 mm i jedan manji od 14 pa vjerojatno nista od njega, endometrij 9
Rominka... ❤️ Sutra očekujemo betu i plus do neba :)
Inso, sretno u utorak :)
Bornastra, sutra popodne radi dr, tako da tek popodne idem po uo, ako stignem. Nema bete jos. Bolje da cekam cet kako su mi rekli.
Ti bi sutra mogla znati rezultate, jel da?
Inso, ces uzeti anesteziju? Neka sve protekne u najboljem redu i neka sve budu top!
Sutra sam ja na transferu u popodnevnim satima :)
Ja sam u Petrovoj, tako da ide anestezija, ne opća, ali dovoljno je i ono što oni daju da te ošamuti
bornastra sretno!
Rominka jesi vadila betu?
Ja sutra idem na uzv uoči postupka. Nas prvi postupak počinje. :)
prije svega da pozdravim sve forumašice, grlim svih kojima nije uspjelo i čestitam na svim lijepim vijestima :bye::ghug:
...ja prijavljujem odbrojavanje do transfera u utorak, idemo na blastice :-D
Pozdrav svima, sretno čekalicama, čestitke onima što je pošlo za rukom. Prijavljujem se ovdje nakon dugo vremena. 2012-te dobili smo prvu curu iz potpomognute, 2015 stigla i druga. Sreća oko uspjeha bacila je gorčinu od borbe i neuspjeha u neko mračno mjesto koje smo dugo zaboravili. No sve se vratilo ulazkom u borbu za treće dijete. Zadnjih 5 mjeseci postupaka, jedna cista, dva otkazana postupka, jedna hiperstimulacija i jedna biokemijska trudnoća. Trenutno na pauzi, odbrojavam dane do idućeg ciklusa i pokušavam ne izgubiti nadu.
Dagnja zelim ti puno uspjeha u daljnjoj borbi... Sjecam te se, ostala si trudna sa prvom curkom nekako u isto vrijeme kad i ja.