Heeey supatnice moje!
Nadosla Narancica, trebalo mi je samo 4 dana haha
Uhh bas me pokosilo ovo... i btw danas mi je 4 dc
Ajmo dalje u nove pobjede... sve vas grlim i ljubim... :ghug:
Printable View
Heeey supatnice moje!
Nadosla Narancica, trebalo mi je samo 4 dana haha
Uhh bas me pokosilo ovo... i btw danas mi je 4 dc
Ajmo dalje u nove pobjede... sve vas grlim i ljubim... :ghug:
Pozdrav cure, hvala vam puno na lijepim riječima. Nalaze jos cekamo a do tada sam bez osjećaja za ista drugo oko sebe. Nadam se da razumijete. Čuvam njene curke i sva sam u strci. Nadam se dobrim nalazima pa da se vratim ovdje bezbrižno pisati. A do tada sretno svima :*
Narancice bas sam sretna da si tu!
Vidi, sad je i to iza tebe! I znam da je klisej ali sto nas ne ubije ojaca nas ;)
:ghug:
Mene opet na momente pocelo bolit (grcit) nekaj. Al ne dole nego po duzini trbuha...ak do kraja tjedna nastavi tak odo ja kod dr.....
Narancice,idemo zajedno smo jace!
Mona cekamo te nazad sa ljepim vjestim! Drzi se curo
Jagodice pojma nemam sta bi to moglo biti samo da nije kakva upala mjehura mene je tako bolilo kad sam zaglavila u bolnici. Al nadam se da ta bol nema veze s tim.
Ninci uzivaj u svakoj minuti.
Chiara kakva je situacija kod tebe?
Svratim nakon dužeg vremena i naiđem na ono sto sam i tražila!!!
Ives toliko mi je drago da ti ne mogu opisati!!! Hrabro naprijed i uživaj svake sekunde jer tako brzo prođe tih 9mj!!!
Tanita draga i tebi cestitam, i tvoj plus me razveselio jakoooo !!!
Chiara di si nam nestala! Nadam se da te nije dolazak M zbediro nego da si pisnula plus i pala i nesvijest!
Anka, hvala na brizi draga! Ma nije mjehur jer je visoko skroz ko pod rebrima. Jucer probadalo samo od sebe, danas samo kad se istegnem ili sagnem po nesto. Znaci ide na bolje :P
Al sve sam uvjerenija da cu poslje mora na pretrage. Jucer sam nakon keksa vidla da kad je iscurilo je bilo rozo...i otkak je M prestala sam napuhnuta. Nznm jesu to hormoni ili od cega to bude al nekak mi ne mirisi na dobro (takorec....nisam snjofala)
Ali da skratim, nije mjehur hahaha!
Mona mico :ghug: Sad kad tebe citam shvatim da se stvarno u zivoti ne treba zaliti dok god imas zdravlje! Drzi se!
Update:
Isla piskiti, vidim na dnevnom da ima dosta iscjetka. Operem dobro ruke da cu provjeriti da li je rastezljiv, krenem s prstom i "user*m" se ko grlica!! Napipala sam odma na ulazi neku malu mesnatu kuglicu. Mice se ali se drzi negdje za mene. Sudec po internetu bi bila bartholinijeva zljezda (tak nekak).
Na poslu sam pa nemrem bas pogledat.
Ok ne znam kaj sam napipala! Kad prstic ide nutra nis se ne kuzi, kad ide van koda sa straznje strane otvora neku malu kuglicu mesnatv van guram. Znam da sam vam sad vec i fuj i dosadna ko drek u travi ali to jos nije najgore.
Pogledala sam s ogledalcem nekak mi sve djeluje full zatvoreno. Ne vidim....rupu. A to kaj vidim izgleda ko oni crtezi cerviksa. Kaj on moze bit TAK nisko da ga vidim?!
Jagodice ta kuglica se i meni zna pojaviti, ali pred kraj ciklusa. I ja se zabrinem kad to napipam, ali nikada mi nista na pregledu za to nisu rekli. Kupila sam test, ali nisam piskila, pojaocao se spotting pa mislim da nema smisla.
Narancice super da si nam se javila.
Mona :love:
Anka u kojoj si ti fazi? Jel pazis muza?
Chiara tnx na odgovoru. Ja ko za inat kad nekog trebam nikog nema!
Ma joj cudna sam si sva ovaj mjesec.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da spotting nije od M
Di nam je Nivesa?
Nema je. :( Izgleda da smo samo nas 2 tu, prepustene jedna drugoj. :love2:
Joj draga ti si meni super, baš si me nasmijala.
Vjerujem da je unutra sve ok, možda da piraš dragog on češće gura pa je sigurno upoznat,
Mona draga drži se, za seku -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Chiara da ipak ne dođe.
Narančice tako treba, što te ne ubije to te ojača.
Ives nadam se da uživaš.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 23.6.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :fige:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice: :preskaceuze:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~13.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 11.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~ 4.dc
lijepi pozdrav drage moje
mami ,evo ja sam izgorila od sunca a tamnoputa sam i nemam pojma kako se to dogodilo
onda znate koliko je sunce jako, bješ'te sa sunca!!! Inače sam i dalje bez simptoma...
sad već imam pravi sunčani iscjedak i mislim da ću do pregleda koji je za cca 2tj skrenit .
Kako si mi ti?
Jagodice, nisam se osobno nikad susrela s time, ali vjerujem da je baš tako kako ti je Chiara objasnila,
Chiara držim :fige: da je implantacijsko u pitanju :*
Mona, :love2: tu smo za tebe draga. :*
dominikslatki Hvala ti draga moja, jako puno mi to znači.
Trudim se biti opuštena i uživati najbolje što mogu. I ako
jako dobro znaš koji strahovi me lome. Ali za sada se dobro nosim
sa situacijom i nedam strahu da me vodi. Šaljem puse tebi i tvojoj buhtlici.
Narancice, ti to sve nesto na brzaka. Ajde neka sto prije dodje i taj lh peak, da
možeš spojiti ugodno s korisnim! :P Pa da možemo odbrojavat s tobom.
Cure, veliki pozdrav svima od mene :ghug:
Do nedavno sam tipkala s vama, neki me se sjećaju,jel tako?:love:
Želim vam svima puno sreće i da se uskoro ukaže novi plusic, da vidimo tko će slijediti našu Ives :shykiss:
Ovako, prvo sam htjela vama objaviti... imam dosta lh trakica za pokloniti...kome je potrebno nek mi se javi na pp.
Monali, držim fige da se seka oporavi i da sve bude ok... :love2:
Jutro!
Mene mozete skinuti s liste...
Pozzz...
Jutrooo!
Ives bas sam citala navodno da trudnice lakse potamne/izgore. Ne sjecam se razloga ali ugl povecana proizvodnja necega u tijelu. Dakle pisi to pod simptome!
Mami, a kad sam budala! :lool:
Romeo, romeo o zasto si Romeo :). Kaj te se nebi sjecale taman posla!
Cheerliee kaj bilo?!
Chiara evo kod mene kaj god bilo je nestalo! Decko me doma gleda u cudu valjda mislio da sam si prsteke pozelila pa ga ocu dic na foru! Nes ti predigre! Daj odi oprat ruke pa gurni prst da vidis dal je kaj cudno! Hahahah!
Romeo naravno da se sjećamo! Kaj ima kod tebe?
Ives čuvaj se. Ja u srijedu bila s curama na bazenu i pocrvenila s desne strane, dio desne noge, desni dio trbuha desna ruka, onak baš fino izgledam, omg.
Jagodice pojma nemam sta bi to bilo!
Ja sam na antibioticima kaze dr da je to upaljen linfni cvor ako neprode da ce me slati na punktiranje.
I dala mi da vadim krv za stitnjacu kaze mi da sam jako mrsava i bljeda. A ja to pripisujem stresu!
Hehe, curke moje :-)
Dobro sam....putujem uskoro na more :-) pa se već lagano u mislim selim u drugi dio RH. :-)
Imala sam transfer prije tjedan dana..pa još idućih tjedan dana čekam do konačnih rezultata. .. puno pozdrava od mene, javite se ako kome trebaju trakice da pošaljem dok sam doma :-*
Draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~da za tjedan dana ugledaš +!
Nivesa kaj bilo draga? Mozda malo stisnuti kocnicu na sve osim na sebe samu? :ghug:
Anka kak stojis sa zeljezom? Ne znam da li je povezano ali ja sam ko dijete bila JAKO anemicna i sjecam se da su mi doktori stalno pipali limfne na vratu. I borila se s zeljezom. Pa mozda da to provjeris?
A i problemi sa stitnjacom su ti isto od stresa. Dapace dovoljan je i samo stres da utjece na stitnjacu.
Romeo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ||
Ejla zenske, vidim vi ste se raspisale. I ja mislim da ima nekih poveznica između zeljeza i limfnih cvorova jer je i meni hematolog svak limfni cvor ispipao kad mi je zeljezo bilo nismo.
Ives makni me s liste, danas mi je 1DC i moram se naruciti za inseminaciju. :joggler:
Chiara znaci ipak je stigla! A bas je vjestica. Javi nam kad si narucena.
Ives kak opekline?
Bas nesto usporeno ovih dana... Pokosila ova vrucina sve!
Jagodice jel radis? Ja sam ujutro radila, a sad se suncam i uzivam. Naravno da cu javljati sta se događa. Pa krenuo je onaj iscjedak nesto jace iako sam jutros popila duphaston, sad sam odlucila stati da ta M vise krene kako spada jer ju ove tablete samo odugovlace.
Chiara sretno u postupku!
Romeo drzim fige da se mrvica primi i okupaj se i za nas koji ove god nece vidit more.
Ives nam uziva, bome je i zasluzila.
Jagodice pojma nemam zadnji puta vadila krv u 9 mj i sve je bilo ok sad cu vidjet kad popijem antibiotike idem vadit krv pa cu znat kako stojim sa zeljezom
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 25.6.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :fige:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice: :preskaceuze:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~15.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~ 6.dc
Jutroooo! Kavaaaaa!
Upozorenje, ak idete van...zapravo nemojte ic van!
Ili odite samo u gacama s time da u iste stavite vrecicu leda i sa sobom uzmete bocu od 2L hladne vode i poljevate se po putu od glave prema dole (prema ledu jel)
A tek je 9!
Danas ak naguzimo (pardon) Portugalce svi se nekam kupat u pol noci! Taman onaj bazen na napuhavanje instalirat na livadu van (everybody na livadi!).
Toliko od mene (za sad)
Kissy, kissy! :lool:
Jutroo!
Kavica kuhana i popijena.
Sretan vam dan Drzavnosti!
Jagodice vrlo dobar savjet bolje neizlazit ko nemora,ja se evo sva gulim kako sam neki dan u basci izgorila. A po prirodi bjela ko sir.
Ja se iskreno nadam da ce mo (naguzit) portugalce!
Danas Hrvatska repka ima zadatak pokrivanja dana :D
Poza: Zguza :lol:
Nivesa kak si?
Ives javi nam se malo da znamo kak si i ti...
Chiara kaj se kod tebe odigralo?
Mona :ghug:
Anka ak se dobro sjecam nesto si pricala da pocinjete opet s "poslom" jel?
Mami kaj ima kod tebe?
Evo i mene na kavici, moze i kanta ledaaa. Kod mene se nista ne odigrava, mrtva igra. Hvala Bogu pa danas ne radim, nego ljencarim i suncam se na terasi.
Dada jagodice u poslu sam vec par dana! Hehe
Heej haj. Evo i mene :ghug:
Ives please skines me sa liste? Mozak mi je na godisnjem i ne zelim znati koji mi je dc. Odmaram do jeseni, a onda krecemo na pretrage polako
I btw kak si??? Kak podnosis vrucine, jesu krenule mucnine?
Jagodice sa nestrpljenjem sam citala kak ce se odviti drama s pipkanjem dolje! Uhh volim kad je sretan kraj :lool:
Mona draga, drzi se! Nadam se da sve bude u redu, ne mogu ni zamislit kak se osjecas :(
Anka u akciji!!! ~~~~~~ da vam urodi plodom ovo ljeto :)
Bok curke, evo da se javim. Nalazi ce drugi tjedan biti. Seka se oporavlja od operacije, u pon ide doma. Pa sam nekako i ja bolje.
Nisam vas popratila sve ali vidim da nema pluseka jos... Sad ce ljeto biti divlje pa ce se svasta izdogađati. Meni je 11.dpo i od simptoma jedino jaka žeđ, nebi to pripisala vremenu jer nikad preko ljeta nisam bas žedna jer se ne znojim puno. A sada ne mogu pričati od suhoće u ustima. Ali mozda sada izmišljam simptome na silu :) i osjetim tu i tamo trbuh stezanje. Ali mozda i to umišljam.
Jagodice ispadosmo mi naguzeni al dobro sta je tu je!
Narancice hvala,rjeci ti se pozlatile.
Mona ja vibram ~~~~~~~~~~~~~ i za seku da nalazi budu dobri i za stupice na testu pa nek bude duplo veselje. Drzi se draga!
Ives mornarice nasa. Ako imas problema jos sa crvenilom samo nek dragi namaze jogurtom. Provjereno pomaze. Ljubim vas sve skupa!
Jutro kavica!
Mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` za seku!
Kad planiraš piškit?