Narancice - pusti Lh, mozda on detektira kad je beta ipak veća... dosta rano si piskila pa ko zna. Sutra jos jednog kineza i mirna si :) sretno i javljaj odmah... pratit cu vec od 7 :-)
Printable View
Narancice - pusti Lh, mozda on detektira kad je beta ipak veća... dosta rano si piskila pa ko zna. Sutra jos jednog kineza i mirna si :) sretno i javljaj odmah... pratit cu vec od 7 :-)
Hahaha cure nisam imala pojma da ce tekst biti ovako velik na velicini 7. Ispricavam se. :aparatic:
Da su bar slova uvijek tako velika. Ne bi trebala naočale stavljati, hahaha
Narancice, držim fige! Nadam se sutra ujutro lijepoj vijesti!!!
:-D:-D:-D :fige: Ajmo Narančice!!!!
Kod vas je uzbudljivo...pratim i sve vas pozdravljam. Vidim da Tocekica non stop spominje moje trudnoce (mi smo sisterke). U orvoj trudnoci sam non stop kevarila na pocetku...i crveno i crno i sukrvica. Imala sam i klamidiju otkricenu u trudnoci i bilo mi je jako zlo i smravila sam cca 8 kila u prva 4mj...i nakon 7 godina sam u minusu tih 8 kila (tezina prije trudnoce i sada)...bla bla bla sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uzasno mi je zao radi tipfelera :) sorry
Jutro, kavica!
Narančice ~~~~~~~~~~~~~~~~``!
Jutroooo!
MAMI 2 hvala na kavici :)
Narancice ~~~~~~~~~~ za + velik ko kuca
Ja sam jucer nagovarala MM-a da kupim neki skuplji test. Na koncu smo se dogovorili da cemo pricekati petak, pa ako vjestica ne dodje do onda da odem vaditi betu. No kak ja vas tu citam i u simptomima Narancice vidim i sebe, tak sam ja onaj jedini testic koji sam imala doma jutros pisnula. Pojavila se neka jedva jedva jeeeedva vidljiva sjena (vidljiva valjda samo meni).
Ne uzrujavam se, poznam sebe i svoja iskustva s testovima haha. Kak sam zeznula sa mjerenjima BBT tak je lako moguce da O nije bila 14dc nego koji dan kasnije. Pa cu sad lijepo pricekati subotu 8-)
Narancice... pijem kavu i čekam :)
Chiara - danas tek druga tableta Klomića, FM ću vjerojatno nakon ovulacije opet... iako ako ću imati viška para možda odem i koji dan prije, hmmm. Sa MPO krećem 8.11., na konzultacije opet, nadam se da me neće tražiti ponavljanje svih nalaza, jer ću izluditi....
Cure moje, kojih super vijesti kod vas :-D
Narancice, iva čestitam vam na stupićima, i pogledajte kineza na mom avataru (crta se jedva vidi),
a dan iza beta je bila 400.
Chiara, pratim te i nadam se da ciste nema više i da ćete napokon ići na AIH.
Mona sretno od srca :-*
Ostale cure samo hrabro dalje :fige:
Narančiceeeeee :)
Jutro svima!
Ja danas idem na uzv.
Iva - pa tek sam sad skužila da i ti imaš sjenu na testu :klap: Ne to pisati na kraju teksta haha
Držim figeeeeeeee :D
Latice - hvala ti :*
Cure sretno, da se sjenice pretvore u sjenetine :D meni danas 1.dc. kako nije bilo O ja ocekivala kilometarski ciklus, ovako ja zadovoljna :D
cure joj kako je veselo!!! da bar da bar da bar su sjene što trebaju bitiiiiiiiii joj
kod mene po starom, M nema, spotting je tu, više unutra nego na gaćicama, samo je sad crvenije i ima više, tako da očekujem M kroz dan ili sutra.
xavii - kako ide sa pretragama i to? Pratila si ovulaciju ovaj ciklus?
Evo me cure, jutros sam skoro zaspala na posao! Pa sam na brzinu napravila test...
Opet imam sjenu kao i jucer, pa jel to moguce? Jucer su mi svakakve stvari padale na pamet pa cak i nekakava mehanicka greska.
Kao da ne mogu vjerovat da se meni moze dogoditi druga crtica.
Mona pretrage sve ok, sve moguce i nemoguce radila. Inseminacija neuspjesna bila, samo mi ogtt malo iznad granice pa pijem siofor. Vise jer ne znaju sta bi mi nego sto mi treba lol ovaj mj sam pratila O, nije je bilo. Dalje nemam pojma sto cu i kada :/ narancice cestitam to je to :) jedna sjena bi se mozda u nekom ludom slucaju mogla zalomiti, ali 2 tesko :) ako imas mogucnosti napravi betu ili pricekati preksutra za novi test
Narancice moja preporuka ti je da kupis gravignost mini. Kosta 15 kn
:)
Drzim fige da sjene postanu postene crte!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Narancice - :sing::pivo::joggler: prekrasno!!!!!
xavii - kad si bila na inseminaciji i zašto samo jednom?
Siofor je super stvar, i ja ga pijem i nalaz mi je nakon 2 mj bio super... Ali se teško naviknuti na njega...
Dobro jutro cure. Uljepsale ste mi ovaj dan. Mislim da je to to. Ne bi bilo ni sjene da nema trudnoce, tako da sam bas sretna radi vas dvije. :ghug:
Latice hvala ti. Sutra imam fm pa se nadam da ce ovaj mjesec biti O. A mozda mi i doktor da neke tablete ako opet cista bude ometala O? Pusa tebi i mazi bebicu u trbuhu. :*
Vubs, Bebolinice, Ives javite nam se malo. :*
Sarasvati sretno na pregledu.
Mona meni jos ovaj ciklus vrijede i onda moram ponovno raditi jer sam ih radila u 5mj.
Chiara - sta si rekla u kojoj si bolnici?
Stigla je k****, danas 1dc...Nisam tužna drago mi je da je došla jer sam znala da hoće.
Ovaj mjesec sam na vrkuti, evinim kapima i kapsulama vitexa.
I probat ću 3-5 dana nakon M pti jednu šalicu marulje svaku večer. A vrukutu onda tamo negdje od 10.dc.
Sredit će se taj prokleti spoting na ovaj ili onaj način!!!!!!!!!
November drago mi je da pozitivno razmisljas. Da nije tako, vec bi prosvikala. Ja ti imam 2 bocice evinih kapi. Nedavno sam tu na temi pitala dali nekome trebaju jer ih ja nazalost ne smijem piti jer sam na hormonalnoj terapiji za stitnjacu. Ako hoces, posalji mi u inbox podatke. :)
Da li netko zna da li smijem piti ulje noćurka ako sam na hormonskoj terapiji?
November - za što piješ marulju? Za sluz?
♥ Lista za: 20.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~36.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~29.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: 8-)
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 5.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Chiara javim se!
Mona ja mislim da smiješ noćurak, al provjeri još. Marulja za sluz da. Rekla mi je jedna poznanica da je dovoljno piti marulju svega 2-3 dana u jednom ciklusu i da će bit sluzi. Baš da vidim. Ja ću ju pit 3-5 dana, ovisno o tome koliko će mi biti gadna.
November - super :) vrkuta navodno isušuje pa je dobro nju nakon ovulacije početi. Ja sam počela sad nocurak za sluz pa ćemo vidjeti hoće li biti cega...
Vrlo vjerojatno da vrkuta isušuje, jer sam prije imala stvarno sluzi al ono, hrpetinu, prvi mjesec uzimanja vrkute sam je također imala koliko se sjećam, i sad zadnja 2 mj onako, ne mogu baš prepoznati jel je il nije, stalno je nekako ista.
Sad ću baš pratit to s maruljom i vrkutom kasnije pa ću vidjeti.
Kako uzimaš noćurak, kapsule ili ulje?
November - kapsule, ne znam ni koliko trebam uzimati ni kada :roll: Ni da li smijem :/
1000 mg dnevno ja mislim...Možeš samo do O iliti sredine ciklusa, ako je samo u svrhu povećanja sluzi. A možeš i cijeli ciklus.
Mona bila sam u 6. i 7. mj, 2 puta. Odustala od toga, vraćam se tarom nacinu pokusavanje :D A siofor mi je bio grozan prva 2 tjedna, al sad ga ni ne osjetim vise. Koji je tebi plan, koliko dugo ga trebas piti?
Sad sam naišla na neke podatke da bi noćurak trebalo uzimati i do 3000 mg u svrhu povećanja sluzi.
Možda najbolje 2500-3000 mg do O, a kasnije smanjiti na 500-1000.
Jesam ja rekla da bu ovaj mjesec veselo!
Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jao curkeeee uzbudljivo je!! :D
Narancice, Iva, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ turbo vibrice!!
Uzv potvrdio da se sve očistilo! Eto, to je mala sreća na kraju balade :)
Sada mogu cekati kad cu se priključiti listi s prvim dc. Za promjenu malo krvarenja.
Ukupno je trajalo 25 dana.
A sad jos puno veselih vibrica za narancicu i ivu! A onda jos malo i za sve druge cure!