arkica, samo neka tulum u labosu bude uspjesan i nista vise ne treba ;)
Printable View
arkica, samo neka tulum u labosu bude uspjesan i nista vise ne treba ;)
Možeš slobodno otići sestrama na 5. kat da ti pokažu za prvi put, ja sam si u prošlom postupku sama davala injekcije i baš mi je to super - ne ovisiš o nikome a i manje me boli kada si sama dajem. Zavisi o tome kojom si brzinom uštrcavaš sadržaj, što sporije to radiš to manje boli ;) !Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Cure,
hvala na podršci!!!
Šaljem svima dobre vibre!!!
Hvala cure na info.
Tikice, kakav je :tele: bio noćas?
~~~~~~~
Tikice :oops: bila je inseminacija. U godinama sam pa pobrkam nekad :lol:
u svakom slučaju ~~~~~ nek se primi!
arkice s obzirom da si danas imala punkciju to znači da je biolog gore? :?
i 3 su taman po ovom glupom zakonu
Aurora, bez obzira, nadam se da je bio dobar tulum, ako vec ne u labu, onda u mojim jajovodima :mrgreen:
Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
drage moje, koje razočaranje danas:bila naručena u 10h30 i nakon što sam se dokoturala vlakom 4h puta: poljubila vrata: navodno doktor morao otići i nikog na odjelu, a trebala ići na dogovor,katastrofa!
ništa okret nazad i opet 4h sata truckanja nazad doma! užas!
rekli da dođem ponovno u srijedu ,divno!
Punkcija je bila jučer (29.10.)!!! Ma znam, ali doktori su mi govorili kako će ih biti i za zamrznuti pa sam se malo :( ....Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
jooooooooooj kako je ta inekcija debelaaaaaa.... :cry: :cry: ......
Drage cure,
pratim vase price od pocetka ove teme jer ću po drugo dijete vjerojatno ići u Vinogradsku, ne znam jos tocno kada.
Zelim vam pruziti podrsku i reci vam da ste kod dr. Tomica stvarno u dobrim rukama - mi smo kod njega bili na IVF postupku koji je bio uspjesan. Tako da kuda dr. Tomic - tuda i mi...
Zelim vam puno srece, strpljenja i mira u duši, bebe ce doci, samo moraju izabrati kada...
:heart:
Jel kome poznato zašto 2 Choragona 5000J u protokolu, a primila jedan kao štopericu?
Daje li se ovaj drugi naknadno radi nečega?
Nisu mi rekli da ga ponesem na ET.
Ja sam jedan primila kao štopericu kad sam išla na inseminaciju, a prije IVF-a sam primila dva. Zašto ne znam!?! Možda ovisi o broju folikula.Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Ja sma si tako obijasnila. Ako imaš više folikula, više Choragona?!?
Cure?"?
Moze se primiti nekoliko puta Choragon nakon transfera, i misli se da to pomaze tijelu za implantaciju, tj. to je podrska zutom tijelu kao i progesteron (koji bi prvenstveno trebao imati utjecaja na endometrij kod implantacije). (HCG, hormon u Choragonu, potice lucenje progesterona iz jajnika, ali mozda ima i neke druge efekte za koje ne znamo.)
Nisu mi rekli da ponesem na ET, pa zato pitam, a možda zatreba za drugi put.Rekao mi dr.T da pijem Utrogestan 3x1 i Andol 100 1x1
A ovi Utogestani ko bomboni, ja zagrizla ono gumeno i napunjeno tekućinom.
I još da dodam da me od sinoć boli u predjelu jajnika od punkcije, prvo me bolilo na lijevoj strani, a tamo bilo najmanje folikula, samo dva, a danas se prebacilo na desnu.
Suseda, pino ti je sve rekla. Inace, ja radije uzimam vaginalno Utrogestan. Manje nuspojava osjecam a i navodno je jaci ucinak.
Vibram za sutra :*
Rekao mi je oralno, al nemam nikakvih nuspojava, valjda nije ovo probadanje nuspojava.
ej djevojcice....
Sutar smo Gabi i ja na Ulz pa drzite nema fige..... :D :D :D :D
malo me frka i preluda sam od ovih klomifena.....jel na vas djeluju malo cudno ponasanje??? :D :cry: .......
pusa svima i naravno pozitivana vibra od mene :saint: :saint: :saint: :saint: :saint:
Nib B i Gabi kako je bilo na prvoj folikulometriji....javite se
Nina, ja sam od Klomifena histericna :mrgreen:
Samo urlam na svoje doma i svi su krivi za sve :)
Sretno sutra tebi i Gabici i naravno maslackici :*
oralno sam i ja uzimala do et a poslije et do bete vaginalno 3x1 ... sad nakon et ćeš dobiti i normabel da ti se smire kontrakcije maternice...Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
joj meni Normabel ko droga, odmah zaspem ni ne sjećam se ničega :lol:
Ostaće mi onda cijela tabla Utrogestana pa nemoj kupovati, daću ti ja.
ja ti ne trošim inače neke jake tablete protiv bolova i sl, ali vjeruj mi nije me ništa normabel previše ošamutio ... ma vidjet ćeš, moći ćeš sve raditi pa čak i stavljati utrogestan :mrgreen:Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
nisi ga valjda kupila? ide ti na recept....
Nisam kupila, dobila jedan kad je mama imala moždani.
Eto mene sa prvog UZV-a. Imamo 2 folikula 16mm, ali dosta tanak endometrij (mislim da sam vidjela na papiru 6 mm, dr mi nije rekao) pa sam dobila estrofem 3x1. Sljedeći UZV u utorak pa punkcija srijedu ili četvrtak. Nisam nešto preoptimistična jer je doktor rekao da s obzirom na to da imamo samo 2 folikula da postoji mogućnost da ne dobijemo kvalitetnu jajnu stanicu.
I već me pripremio da ćemo pojačati stimulaciju sljedeći ciklus.
Ali idemo dan po dan pa ćemo vidjeti šta će biti u utorak i da li će estrofem podebljati endo.
NinaB nisam uspjela skužiti koja si jer je bilo više parova u čekaoni kad sam izašla- nadam se da je sve dobro prošlo kod tebe :love:
Gabi, ja se ne bi jos bedirala :*
maslacak, a kako si ti prosla, kad je transfer?
Večeras zovem da vidim kakvo je stanje, ET je u utorak.
Kako me kopka, ko će dočekati večeras!
Mi svi skupa i zajedno :mrgreen:
Vibrrrrrrrrrrrrrrammmm :*
evo i mene...ja sama sa puno upitnika iznad glave ja sam isto dobila estrofem 3x1...NISTA mi nije htio reci samo da dodem u srijedu na ulz i da ce u cetvrtak ili petak biti AIH...nista drugo.... :? :? :? :? :?Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Mislim da si ti Gabi bila prva unutra sva u crnom??? ja sam ona sta je sjedila odmah kada izades iz ordinacije siva haljina i sive cizme.... :love:
tako da nista neznam...kada sam ga pital parvaio se 2* da me ne cuje.....
zaborvaih..isla sam odmah kupiti estrofem kad ono 28 tableta pakiranje ko antibaby...a muz i ja se samo pogledamo..ili nam je teta dala krivo????
Nije...okrugla je kutijica sa malim roskastim ili narancastim tableticama....koliko se sjecam :)
sa plavim je moja okruglo pakiranje...sad sam malo cackala to uzimaju zene u menopauzi..al ok valjda dr. Kuna zna i jasno mi je zasto me je teta u ljekarni onako gledala :lol: :lol:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Onda valjda dobijas jacu dozu...moje su roze :lol:
....još malo, samo malo i znati ćemo rezultate!!!!Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Pojela sam dvije čokolade od živčanoće....
Ja generalku po stanu, danas me ne boli.Kad pomislim na poziv, sve me grči u stomaku :lol:
Kad ti je rekao da ga nazoveš?
maslacak :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
fige drzim......
javi nam odmah :love:
isto fige drzim draga :heart: :heart: :heart:Citiraj:
arkica prvotno napisa
I ja sam pojela kutiju keksa zbog vas :mrgreen:
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ...
javite stanje...