Sanjicka welcome into new cycle and let the games start!!
Printable View
Sanjicka welcome into new cycle and let the games start!!
Osijek danas je jos 6 dana,ili 5 i pol???:lol::mrgreen:štrik,štrik(nemam smajlic za štrikanje):mrgreen:
Ajde vise Sanja1 ostav`se der knjiga i lati se kompa!!!!!
Curke,da li ste vi trebale vaditi kakve nalaze za anesteziologa ili njegovo misljenje dok ste pripremale protokol??
Sela, kakav ti je to sok od jabuke i gdje se može nabaviti?
Ja sam išla svaki dan na uzv i svaki dan na vađenje krvi, ukupno 4 uzv i 3 vađenja krvi jer jedan dan je bila nedjelja ( prvi dan ). Tako da nije to ništa neobično. Dont worry be happy !:mrgreen:
Samo ti zafrkavaj! Ali ja sam u velikim dilemama. Opet noćas snovi katastrofa, bilo mi je muka noćas i bolio me želudac. Taman mi se kako ono kulturno kažemo smirila meka stolica, sada drugi vrag, i popodne mi je bilo muka morala sam van na zrak. U glavi mi se vrti ajme! Sve mi vuče na T, ali strah me i pomisliti kad je to sve tako...tanka je linija između ovoga i onoga, ne želim visoko letit pa past kao vrag. Baš sam i mužu rekla svako jutro mislim da nisam T, a svako popodne da jesam pa vi recite :roll:.Citiraj:
Sela Osijek danas je jos 6 dana,ili 5 i pol???
Cure čitam vas stalno i nadam se skupa s vama .......... Osijek držim fige, svaki dan virnem na stranicu da vidim jel ima što ... :)..... Sve ostale cure SRETNO!!!!
Ja tek u 9 mj krećem nanovo, u Petrovu, do sada sam bila u Os i nadam se najboljem ... Kao i sve mi ...
Pusa
hahaha, Osijek, ili jesi ili nisi, a da ti napraviš jedan prijevremeni test, ako su dvije mrvice možda se vidi. Znam da je to varljiva nada, ali možda... svakakvih je iskustava bilo:love2:
Tlatinčica, :love2:, nemoj odustati, držimo fige za mali folikul
Osijek,Osijek znam da si na mukama,pokusaj se opustit ako ikako mozes..Svi se mi nadamo zajedno s tobom da jesi trudna,ali bit ce kako bog ili priroda da.
Jel uzimas sto za umirenje ili bolji san?Znam da je tesko cekati ,brojati dane,ali ne moze drugacije.Kao sto kaze ZAUZETA da napravis mali testic,mozda 10.ti dan, jesi od volje??
Ili ces poput mene streberski cekati propisani broj dana?Ajd,ajd,tvoji andjelici na nebu ce uskoro dobiti bracu ili seku,prije ili kasnije,mozda sad,mozda poslije,ali ce dobiti.
Ako to bude sad,bit ces nasa zvijezda!Ako to bude poslije,opet ces biti nasa zvijezda!!pussa
Evo i mene,joj al ste mi se raspisale.Danas sam nabacila šetnjicu do mame koja živi blizu,pa sam bila tamo cjeli dan:mrgreen:.
Kao prvo,Tlatincice zlato ništa ne brini jer su samnom na punkciji bile 2 cure koje su kao došle punktirat 1 js(stimulirani ciklus)i bile u čudu kako samo jedna a kad ono punktirali im jednoj 5 a drugoj 6 ili 7,nisam sigurna,kao nisu se vidjeli na uzv-u.:yes:
Suzzie izdrži još malo tih uzv-a:mrgreen:.
Sanjička znači krećemo:klap:.
Uh zaboravih poskočit za Ivanine blastice:-D:-D:-D.
Sela kad ti počinješ s pikanjem?
Sanja kod mene jos 10 dana do m,ima jos...
Aha ovdje sam samo da izrazim podršku Sanji 1 a bogme i svima vama, nadam se ćete još jako kratko biti na ovom forumu i preseliti se na neki drugi :-)))) Neka vam mrvice porastu što prije! Saki parola je: dolje menga gore beta! cmok
Ajme koliko nas je! I sve tako pozitivne :klap: to mi je super! Moram poskočit :-D! Cure svima :kiss:
JajaSvizac:zaljubljen:,baš si fora:mrgreen:,cmoooook;-).
Dobro jutro, drage moje! Evo da i ja nekad skuham kavicu, čaj, ness pa, poslužite se! :coffee:
Fala Snekice,baš mi paše kavica:yes:.Imam jedno pitanjce,kako otvoriti ostale smajliće,uopće mi ne reagira ono gdje piše (više):-(?
nemam pojma, kod mene radi, ali rijetko to i otvaram. Inaće, Sanja1, kako je?
Nista nisu trazili za anesteziologa jer je to tzv lokalna anestezija(tako se zove,ali je samo koktelcic tramala i apaurina)tako da za to nisu potrebni nikakvi nalazi.Jedino ako mislis za opcu anesteziju!?Za to mislim ta su potrebni svi nalazi kao i za svaku drugu operaciju!!!cmokic
Sanja kak se ti osjecas,znam da je jos rano,ali onak bas me zanima kak je tebi!?!Jesi procitala sve knjige i pogledala sve filmove!!!!?
Suzzie kako je prosao danas uzv,sta kaze pricljivi??!!Kad opet na uzv?
Znam točno kad je koja serija na svakom kanalu a i dokumentarci bome,nedaj bože da promjene raspored,odmah će nastati panika:lol:.
Ja sam samo prva 2 dana ležala cjelo vrijeme a sad već pomalo bazam po stanu,tu i tamo odem na kavu ili u šetnjicu,pa povremeno legnem,jedino ne radim kućanske poslove ali to samo zato što mi mm neda:mrgreen:.
Simptoma/nesimptoma nema ali još je i prerano jer ako su mrve ili barem jedna i preživjele tek sutra ili prekosutra bi trebala biti implantacija,ako sam ja to dobro shvatila:-P.A bumo vidli rekoše sljepci,ne;-).
Jedno jutro ja ne pogledam odmah, a ono svi se raspisali!
Evo dana sje jedno od onih jutara kad mislim da je sve ovo...da će M ipak doći. Stomak me boli od jutra, ali sa prekidima, a i sa stolicom opet imam problema pa ne znam ni sama što da mislim.
Ali što bude, bude...:mrgreen:
Druge čekalice kako ste vi?
Evo i mene s trećeg uzv. Štoperica u petak, aspiracija u nedjelju.
Malo me hvata nervoza!
Sanja1, Osijek i Ivana78 puno mislim na vas i jaaaakoooo držim fige!:heart:
Sela i Sanjička još malo i krećete! Juuuupppiiiii
Tlatinčice :kiss:
Suzzie znači aspiracija u nedjelju,ma ništa se neboj,bit će to sve u redu:yes:.
Evo ja cu se malo svercati posto nisam u toku tko je u kojem dijelu postupka i svima dati puno sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I jos malo za Suzzie i bezbolnu punkciju u nedjelju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam jucer bila kod doktora i dobila protokol i preuzela lijekove. Pocinjem za otprilike osam dana kada
stigne M.
Svima :kiss:
Pinny sretnooooooo~~~~~~~~~~~~~:klap:.
Hvala na vibricama i potpori!
Samo jedno pitanje curama koje su prošle aspiraciju. Jel mm dovedem sa sobom na odjel ujutro? I kada ste primile štopericu, a kada je bila aspiracija (mislim na to u koliko sati?).
Znam da gnjavim, ali baš sam pravi štreber i sve volim ponoviti i potvrditi!:roll:
Oboje ujutro dodjete na odjel, mislim oko 8 sati. Tebe posalju u sobu da se pripremis i cekas da sestra dodje po tebe, a njega posalju u onu zgradicu iza da odradi svoj dio posla (gdje se vadi krv i spermiogrami). Bar je kod mene tako bilo.
Stopericu sam dobila navecer u 9, a aspiracija je bila preksutra u jutro oko 9.
Jos jednom sretno! :-)
Pinny puuno hvala!
Uskoro se i ti pridružuješ pikalicama!:-D Sretnooo!
Hello Pinny! Long time no see :)
Suzzie štopericu dobiješ cca 36 sati prije punkcije. Ja sam je primila u 23 i prekosutra prije 13h je bila punkcija.
I tm-a obavezno povedi, nek i on odradi svoj dio posla :mrgreen:
Dbrjtr cure!!!Danas,vidim,ja kuham kavu i ostale zdrave napitke za razbudjivanje,po zelji...:coffee:
Sretno svim cekalicama i strikalicama...:heart:
Dobro jutro svima koliko vas ima!!!!!!!
Suzzie ipak se necemo druziti u cekaoni u ponedjeljak!!!!
Ali nema veze, hitas ti prema svojim mrvama!!!Zelim ti bezbolnu aspiraciju,da spavas ko zaklana!!!!!I sto vise js za sto bolji party u labu.
Ja sam ti stopericu primala u 22h a aspiracija mi je bila oko 9h.Prof. V. voli to sve rano odraditi!
Tako i jaa 22h štoperica, punkcija oko 9 prekosutra.
Dobro jutro cure:roll:.
Osijek kakvo je stanje kod tebe?Trudničko sigurna sam:klap:.
Jel bio netko frisko ovaj tj u petrovoj?Zanima me dal radi sestra Irena ili ne?Ja sam zvala vec dva puta i nikako je ne mogu dobit svaki put mi se javi neka sestra Iva(cini mi se da je tako rekla).
Sestra Irena je na bolovanju.
Želim toj brzoj i pažljivoj sestri da što prije ozdravi :heart: