ja preko popcorna,noviji filmovi rijetko kad imaju cro subtitles ali nije greda ni kad se stavi engl...
Printable View
ja preko popcorna,noviji filmovi rijetko kad imaju cro subtitles ali nije greda ni kad se stavi engl...
Istina, za Gone girl sam priželjkivala bolji kraj. Mada me sam tijek ugodno iznenadio. Obično mm izabere meni loš film. :-)
Dopao mi se Sorrentinov film Youth. Prozet prekrasnom scenografijom, fotografijom, zanimljivim dijalozima i zivotnim mudrostima. Moja preporuka.
Nowhere Boy - nekako nam je tek sad dosao na red - u svakom slucaju, preporuke.
Preporuke za Victoriu.
Snimana u jednom kadru, rado bi je pogledala jos jednom da svjesno obratim paznju na to.
Gdje gledate filmove online? Mi smo naime kupili Smart TV, pa bih rado gledala online filmove na TV-u, ali imam taj problem da mi se filmovi sporo učitavaju (tj. svako malo film stane i loada se). Sjećam se da se i tu na forumu spominjala filmovita kao dobro mjesto za gledanje filmova, pa me zanimalo kako vama radi? Ima li još koji dobar site za filmove?
Ima i filmotopia. Kada gledate, isključite wifi na ostalim uredajima. Skinute filmove mozete na usb pa na smart tv.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
TV mi je direktno kablom spojen na ruter, ne idem preko wifija. Mislim da nije do moje mreže jer aplikacije koje imam na TV-u (npr. Youtube) rade savršeno. Vidim da se ljudi i žale na toj filmoviti, ali opet mi se čini da meni to malo previše zastajkuje.
Absolutely anything, mlaka komedija.
Prije toga Tri idiota, jako dobra komedija.
U potrazi sam za još komedija!
Soba, filmska adaptacija dostojna knjige (Emma Donoghue je napisala i scenarij). I mali je fantastican.
The Walk. Ne znam kada sam zadnji put gledala tako uzbudljiv film. Najbolje od svega je sto je snimljen na temelju istinite price. Jos bolje od toga je sto su i najnevjerojatnije scene temeljene na potpuno istinitim dogadjajima. Krajnje fascinantno i nevjerojatno. I jos, film je snimljen u 3D, pa ako tko ima priliku ici u kino i pogledati taj film u 3D mislim da bi dozivljaj bio utoliko veci.
The Butler
Philomena
Oba snimljena prema istinitim dogadjajima. Pogledali smo ih sa E. (12+ god.), moram priznati da se za obje teme istinski zainteresirala.
Meni je Philomena pošteno digla sve živce. Uh, srdim se dok se samo sjetim.
I meni je. I meni youtube radi perfect dok netflix i pickbox stekaju. Trebala bih ti objasnjavati citav sustav kako router funkcionira da ti objasnim zasto drugi uredaji spojeni preko wifi ometaju prijenos stream servisa. Uglavnom, nama je to rijesilo problem(stvar je provjerena sa korisnickom podrskom) jer je moj mob sa svim app u stanju mirovanja gutao promet kao da skidam torrent(app, sinkro,notifikacije). Pa nadodas jos 3 moba spojena.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Notes on a Scandal, prema romanu Zoe Heller. Odlican film!
I nedavno sam ulovila na TV-u film kojeg sam vec gledala, odlican The Boat that Rocked.
Wolf totem. Zanimljiv i poucan film. Moze se gledat i s djecom, ja cu ga jos jednom pogledat s D.
Pogledala Revenant trecinu, mozda oola. Meni to nije uvjerljivo.
Joy - bezveze.
Sad cekam petak na hrt3 Xaviera Dolana Tom na farmi.
Spotlight,
stvarno odličan film. Trebao bi ga svatko pogledati.
Mr. Pip
tužan, ali dobar film.
"Bend it like Beckham" - vec odgledano, ali E. ga je morala pogledati za skolsku DVD-lektiru, dobro smo se nasmijale. :)
Room -odlican film
The Martian, Macbeth - odlicni filmovi, sve preporuke!
In the Heart of the Sea - prekrasno snimljeno
Big Eyes - zanimljiva istinita prica, C. Waltz preodlican
The Hunger Games: Mockingjay Part II - kao i knjiga, zadnji dio razocaravajuci
The Last Station - o posljednjim danima Tolstojevog zivota - tople preporuke
Ana Karenjina (sa Keirom Knightley) - vec pogledano, no eto... ocito mi se dopalo kada sam isla gledati opet. Ona mi nikako, nikako nije Ana, no svi ostali su mi jako dobri.
The Quartet - jako, jako mi se dopao, preporuke.
I sa E. sam na TV-u ulovila Dr. Zivaga. :mrgreen:
Francuska serija - Ljudi iz sjene
Politika i politički PR, jako dobro obrađeno.
Batman protiv Supermana
ocajna dosada
muz i sin su odusevljeni
zato što žele napraviti DC franšizu poput Marvelovih superheroja čiji filmovi urnebesno zarađuju. moraju se koliko toliko držati stripa kako bi izgradili cijeli DC universe, a tamo su njih dvojica često na suprotnim stranama.
Zašto ljudi uopće više gledaju filmove o superjunacima? Zar nije to već dosadilo i bogu i vragu? :(
vrlo jednostavno, jer imaju musku djecu kojima je to jako zanimljivo.
Gledala sam Povratnika (The Revenant) s DiCapriom kojega baš ne šmekam previše.
Film je, navodno napravljen po istinitom događaju, no svejedno mi se činilo da su mu jadnome (Leonardu) nabili sve nevolje ovog svijeta u jedan film, malo mi je toga nagomilano too much na hrpu.
Sad da ne spojlam ako niste gledali, ona scena s medvjedom je fascinantno napravljena, imajući na umu saznanje da je to zapravo animacija. Izgleda kao stvarna i fakat je horor.
Ne volim baš ni filmove u kojima ima puno nasilja bilo koje vrste, pa mi se stoga teško odrediti u nekoj ocjeni ovoga filma.
Još prije sam pogledala Zvizdan i zasluženo su mu pripale nagrade.
Povratnika nisam gledala jer je na istu foru ko sa Liamom kada završi u divljini s vukovima.
Čovjek protiv prirode. :roll:
Nego, baš mi je nekako tužno to što dečkići vole, ili ih se uči, na nasilje od malih nogu. Gledam sada, dobit ću uskoro malog Janka, a tata obožava vojne gluparije. U stanju je pogledati Združenu braću milijunti put. Sva ta besmislena borba. Ljude se odgaja tako da i nemaju izlaza nego razmišljati crno bijelo kada porastu. Ili si borac ili si kukavica, a ja tako silno želim da moj sin jednom kada odraste prezire ratove, a ne da im se divi. :(
A propos marvela, moram reci da su meni Cuvari galaksije jedan od najzabvnijih filmova koje sam ikad gledala. Soundtrack je genijalan, cak su mi i animirani likovi ok. Chris Pratt je totalni eye candy. Jedva cekam nastavak.