Venera3, jesi bila u postupku ovaj mj?
Sela, cekamo izvjestaj s punkcije.
Printable View
Venera3, jesi bila u postupku ovaj mj?
Sela, cekamo izvjestaj s punkcije.
Sela :raspa: imamo li stanicu?
vikki,tik_a, sela milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem za vas.
Dobrojutro,komadi!Oprostite sto nisam odmah javljala,ali tako je bio divan jucer dan:provela sam ga u nekoj euforiji,hodala po svijetu kao da sam ,kako se ono kaze,Zagreb osvojila,pila kavice,bas uzivala....Punkcija bolila,bila sam jako napeta i nisam si mogla pomoc..Popila tylenol prije od kojeg se kakti spava i opusta a ujedno je protiv bolova:ma ziva smijurija,nist,nist,nikakav efekt:evil:Ali zaista sam bila sretna neposredno nakon jer nasli su jajnu stanicu..nekako sam vjerovala da budu,da me nece moje tijelo iznevjerit..:-D Pa sad kako bog da..Jucer sam pila utrogestane,od danas ih moram vaginalno,al eto zaboravih pitat,zasto ih ne bi pila stalno?Nemam nikakvih nuspojava od njih i puno mi je prakticnije i jednostavnije..Sad jurim opet na kavu u grad,poslije po nalaze briseva na Zvijezdu i mozda Rebro ako stignem..pozzzzzzz
Sela, glavno da imaš jajnu stanicu! Nek ti je ovo zadnja punkcija! :-)
Molim pomoć! Gdje u Zagrebu mogu napraviti ASA test i test na autoimuna antitijela?
Evo ja sam se narucila kod dr.R radi dogovora za IVF u iduci utorak pa cu vidjeti da to obavimo na ljeto a Mb me ceka opet u 12mj.
Sela, ~~~~~ da js bude poslusna i sve svoje obaveze savjesno odradi.
Sela, super za stanicu :-D!
Venera, što znači da nije bilo uvjeta?
Glacova, svi se ti testovi rade na Rebru (ne znam ima li nešto što njihov labos ne radi), no ne znam što ti je test na autoimuna tijela, je l' baš tako piše? Da nije ANA ili ACA?
Rozalija :heart:, želim ti mirnu trudnoću do kraja.
Curke moje, big :* svima!
Cure, pijemo li kavu preksutra???
Vikki, kad si u postupku?
Da, naravno da se pije kava, ko izda pi..., prognoza je 22 stupnja, ja sam za negdje vani (Arh. muzej).
Dobra ideja, tamo je lijepo i romantično.... :-)
Thx Vikki! Zvala sam ja Rebro,ali nemaju pojma što je to kad sam ih pitala!
I za ASA i za ovo drugo.
Doktor je baš tako napisao:uradite i autoimuna antitijela.
Bojim se da ću morati otići gore onak na sljepo pa što bude bude!
Ne bih se čudila da doktor ne zna kako napisati, jer autoimuna antitijela, mislim, ne postoje kao kategorija, tj. jedinstven nalaz, postoje antinuklearna, antikardiolipinska, antifosfolipidna, antispermalna i dr. antitijela, dakle mora specificirati koja traži, pretpostavljam.
Pozdrav veselom klubu
ASA , ANCA to su skračenice za antitijela povezana sa imunologijom.
Točno se moraju imenovati koja sva antitijela želi da se izvade jer ima poprilično.
Sela, jel se oplodila stanica???
m arta, ima li novosti?
Sela, čekamo i tvoje vijesti
Sela je zaboravila napisat da se njena stanica lijepo oplodila i da je u četvrtak transfer :-)
Sela bravo, bravo, bravo!!!
taca70 sviđa mi se tvoj plan~~~
m arta žao mi je....mora se ponovo~~~
tiki, gdje je m arta napisala neg. rezultat?
Sela, šaljem ~~~~~~~~za happy četvrtak
tiki~~~~~~~~i tebi za 1. menopurski uzv
Aurora, što je s tvojim UZV-om?
Ništa ovaj mjesec, biolog je tu do preksutra, a meni bi sve to padalo baš ovih dana... punkcija bi još i stigla, ali transfer ne. Danas smo zamrznuli sjeme, pa ću možda prirodni idući mjesec (očekivana m. 14.5. dakle, krajem 5.mj.) - jedino, tada mi neće biti Tomića i sve će raditi Kuna, hm...
danas sam ponovila test ujutro i ipak je negativan.
04.05. idem kod dr pa ću vidjeti šta i kako dalje.
nekako sam se ovaj put najmanje razočarala, ustvari nisam baš ni očekivala pozitivan rezultat, već sam i planiranjima i kombinacijama za dalje. :-)
M arta, žao mi je.
Cure, sretno!
AuroraBlue, žao mi je. Ne znam jel tih biologa inače nema, ili ih ne smiju zaposliti više od jednog po bolnici. bar je kod nas tako.
glacova, pitaj rokas sa foruma hr.(ovdje je kriistiina) za te uputnice. njen gin je njoj rekao da nema problema da će joj sve napisati što su tražili u N.S.
m arta, šanse su puno veće s ivf-om, nadam se da će to biti tvoj sljedeći postupak i da će biti pun pogodak!
Po zakonu moraju svugdje biti 2 biologa/embriologa - ali nema ih! U Vinogradskoj su sad zaposlili novu biologicu, ali ona kreće tek 10.5. a nisam sigurna niti da ima nekog iskustva...
Curke jel zna koja možda od koga tražim uputnicu za određivanje krvne grupe i Rh faktora.....???
Venera, uputnicu ti daje primarni ginekolog ako je trebaš zbog postupka, inače može dati i dr. opće prakse.
M arta, žao mi je za negativan test, sad je valjda gotovo s inseminacijama.
Aurora, možda se stvar u Vinogr. popravi kad počnu raditi oba biologa, a u tvoju kondiciju uopće ne sumnjam :mrgreen:
Cure :-)
Bok, drage cure!
ja svakodnevno zavirim na vaš topic, jer ste mi totalna pozitiva i budući da i ja za mjesec dana navršavam 39 godinica (skroz lijepih :-)), a i tako vas stalno čitam, htjela bih se pridružiti vašoj pozitivnoj i veseloj skupini :-)! Nadam se da me primate :oops:?
htjedoh pitati; zadnji put mi je dr napisao da 28.04. napravim ili test ili vadim betu. pošto ja tek idem 04.05. kod dr mislila sam još koji put probati napraviti test, možda u nedjelju, al ne znam jel ima potrebe ići vaditi krv.
mislim, u nedjelju će biti 19-ti dan, pa ako onda bude neg test, nema svrhe vaditi krv. :?:
Cure hvala na informacijama u vezi ASA i AA. Mislim da ću se snaći već nekako. Dobila sam i uputnicu za ASA od ginegologa,a za antitijela trebam saznati koja mi trebaju pa ću i to srediti.
M arta žao mi je za negativan test.
Ovaj vikend sam u tvom gradu,bilo bi mi drago da se upoznamo, ako ćeš biti raspoložena za kavu u neko doba,pa mi pošalji svoj broj mobitela da ti se javim.
Molim te, pošalji mi pp ne ovdje na Rodi već na Forumu. Ovdje nisam dovoljno dugo da mogu primati pp.
vikki hvala ti.Pozdrav ti!
Marnie, of course welcome, i ako smijem reći-tu si među svojima, jer većina smo low responderi, čast iznimkama, iako si zapravo još mrvu premlada za low, al šta je tu je. Dođeš s nama onda i sutra na kavu?